- Mobil flották
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballazol
senior tag
azt mondja tesóm, hogy amíg leszakadozott 945mbit/s-kel, addig most talán így kompenzál a a router, hogy átlagban lassabb, viszont nem fog olyan gyakran megszakadozni a jel...
ilyen van?
Lackooo84 : nem hiszem, az optikai kábellel nem babráltunk..."A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
-
Blackmate
senior tag
válasz ballazol #92992 üzenetére
Mérj parancssoros speedtest-el, ne web böngészővel.
-
ballazol
senior tag
Olyan nem lehet, hogy mivel tegnap rakattuk csak át bridge-be a készüléküket, így még nem 'állt be' a sávszélesség? ... Tesóm mondta, hogy mintha valami ilyesmire is akadt volna már példa...
"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
Dragon3000
veterán
válasz ballazol #92987 üzenetére
Nem a cat5e kábel lesz a gond, mert a nas és gép között 7,5m cat5e van és megy vele a 2,5Gbps, sőt asus belső mérései szerint 30m-ig a 10Gbps is átmegy rajta. Inkább csak kábel cserekor történt valami, ami miatt gyorsabban megy a neted, kisebb terheltség vagy a szerver nem volt leterhelve vagy bármi más.
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ballazol #92987 üzenetére
Inkább az lesz az oka a sebesség változásnak hogy mivel kábelt cseréltél, újracsatlakozott a routered.
Minden újracsatlakozásnál másik IP címet kapsz.
Igy a sebességed is megváltozhat. akár gyorsabb vagy lassabb is lehet.
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
Soma01
veterán
Egy sima spárga is elég a csőbe. Nem kell oda réz kábel. A befűzőt nem szokták a csőben hagyni. Az egy "szerszám" azt viszik magukkal a villanyszerelők is. Biztos lesz majd a Digiseknél is. De kérdezz rá. Olyan hosszú kell, majd ami elér doboztól, dobozig. Egyenes szakaszon jó a spárga is, de kanyarban jobb a befűző. Az az ideális, ha a befűző húzza a kábelt. De ezt tudja a villanyszerelő és a Digis is.
A spárga legyen bent, azzal kell behúzni a befűzőt, azzal meg a kábelt. Ha nagyon sima/egyenes az út, akkor a befűző nem kell. De a házon belül úgyis kelleni fog. -
Ateszpapa
addikt
válasz Intruder2k5 #92984 üzenetére
FTTB szerintem elég tré amúgy is.
Laptopról is próbáltam direktbe 651-es hibát adott rá. -
MODERÁTOR
-
Ateszpapa
addikt
válasz Intruder2k5 #92982 üzenetére
Szia!
Még nem, mert a tulaj nevén van a szerződés, de írok neki, hogy jelentse be.
-
MODERÁTOR
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Kispesten dél óta nincs netünk, a routert többször újraindítottam, de nem javult meg.
Hogy lehetne megoldani?
Előre is köszi!
-
mutyi
őstag
válasz dchard #92974 üzenetére
Nagyon köszönöm a sok hasznos választ.
Akkor beszélek a Digivel, kérek egy felmérést mielőbb, hogy át tudjuk beszélni mit hogyan kellene előkészíteni.
Majd megpróbálok lehaverkodni a szerelővel, hogy amikor kell, akkor segítőkész legyen. Ha kell max megveszem a kábelt is tőlük,csak legyen minden flott, nem akarok később ezzel szívni.
Egyébként milyen behúzókábelt lenne érdemes vennem?
Két különbözőt? Egyiket ami a kerítéstől menne be a ház azon pontjáig,ahol majd a falban levő csövezés elindul és onnan meg a csövezésben egy másik behúzószalagot tenni?[ Szerkesztve ]
-
bil
tag
válasz Dragon3000 #92967 üzenetére
Hi, nálam is ez oldottam meg a problémát, vagyis a routeren az ipv6 kikapcsolása. Nekem nemcsak hogy lassan jöttek be az oldalak 2 napja, de a kölcsönzőből sem tudtam letölteni semmit, plusz használok néha dc++-t, az sem ment.
Bp. XV. ker.
Azért még most is van bizonytalanság, de ezek már elindulnak.This is extremely dangerous to our democracy!
-
ballazol
senior tag
Hali!
Délután átkértem az ONT-t (Huawei HG8121H) bridge módba. Routert raktunk mögé (DLINK-AC1200). Letöltésre csak 400-450mbit-et mér.
Van ötletetek, miért csak ennyi? (feltöltés rendben)"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
dchard
veterán
"Ez meddig jönne be egyébként"
Végig. Az oszlopon lévő kötődoboz után nem toldozgatnak, egy kábeltípus jön végig. Az, hogy milyet kapsz, az nyilván függ a helyzettől. Ha nálad végig csőben fog menni, lehet hogy nem a legdúrvább acélmerevítős kábelt fogod kapni.
Én a villanyon túl legalább két üres csövet beraknék (behúzószállal együtt), arra tessék vigyázni, hogy ezeknek fel kell érnie viszonylag magasra, mivel az oszlop oldalán ez jelenti a mechanikai védelmet is. A két üres csőnek legalább az optikáig, a villanyosnak meg a szolgáltató által meghatározott magasságig.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
mutyi
őstag
válasz dchard #92969 üzenetére
"A kültéri száluk acél merevítős". Ez meddig jönne be egyébként,mert nekem most ahol élünk itt is Digi optika van és szerintem a karóról leágazva egy vékony kis optikai kábel jön be végig a házba az ont-ig.
Ahogy említettem is, a leendő kerítésünk előtt van közvetlenül a villanyoszlop, közötte a járda van 1 méteres szélességben.
Épp a kerítés másik oldalán lesznek a villanyórák és az esetleges szolgáltatók oda tudnak bejönni,mert ez egy két házból álló ikerház.
Nem akarnék 2 méteres oszlopot egy új kerítésre, főleg hogy fel lesz durva a járda is, ergo én simán becsövezem nekik azt az 1 métert, ami a villanyoszlop tövétől a kerítésünk belső szakaszáig tart.
Természetesen semmi esetre sem akarnám sem jogi dolgok miatt,de főleg műszaki megfontolásból, hogy egy áram vezeték egy csőben legyen egy hálózati kábellel, legyen az koax vagy optika. -
dchard
veterán
" ha jól értelmezem, akkor ha a járda alatt is be lenne húzva a cső azon az 1 méteres szakaszon, akkor lejönne fentről a Digi kábel a villanyoszlop tövében"
Ez kizárólag akkor lehetséges, ha külön cső jön le az oszlopról. Az ELMŰ által (a ház villamos bekötésére) használt csőben nem lehet semmi más, csak a villany, ráadásul ez a cső az ELMŰ tulajdona még abban az esetben is, ha te építetted ki. Erre érdemes nagyon odafigyelni, mivel számos jogvitáról tudok ami ilyen esetekből származott. Ha van külön cső, akkor ez nem probléma. VIszont ha nincs, akkor megoldás lehet az amit írtam: egy kellően magas fém rúd a kerítés vonalában, ami elég magas a bekötéshez (főleg, ha az út túloldaláról húzzák az utca fölött).
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
gabro0
őstag
válasz Dragon3000 #92955 üzenetére
Na várj, lehet nekem is ez a gondom. Csomószor fordult és fordul a mai napig az elő, hogy a stabilabb oldalak (Google, YouTube, Gmail stb.) is csak sok gondolkodás után jönnek be. Net van, csak gondolkozik a betöltésnél.
Hogy tudom ezt kitesztelni? -
MODERÁTOR
-
mutyi
őstag
válasz Intruder2k5 #92961 üzenetére
Ez jó ötletnek tűnik, már csak azért is,mert a Telekom is oda adta a kábelt a másik háznál hogy be tudják húzni.
Mennyire érzékeny az optikai kábel amúgy, hogy a falban csőben legyen végig húzva? -
MODERÁTOR
Akár... De mivel jellemzően úgysem azonnal járnak bekötni, sokszor 20-40 napot is várni kell a szerelőkre, még azt is meg lehetne oldani, hogy kérsz a szerelőktől (valahogy a DIGI segítségével biztosan el lehet érni őket) optikai kábelt, behúzzátok a földbe és a falba, a két végét meg majd bekötik amikor kijönnek. Volt már példa ilyenre is itt a topikban.
Pontosabban a belső végén szokott lenni gyárilag szerelt csati, és csak kint az oszlopon hegesztenek, tehát bentről kell kihúzni a kábelt.
[ Szerkesztve ]
-
mutyi
őstag
válasz dchard #92958 üzenetére
Természetesen mi fogjuk biztosítani a földkábelt és a behúzószálat, azzal nem lesz gond.
Mivel még a kerítés is ideiglenes és az utcán levő járda, út széli rész is fel lesz ásva, megcsinálva és épp azon a ponton van a villanyoszlop is, ahonnan le kell jönnie a Diginek/Telekomnak, így ha jól értelmezem, akkor ha a járda alatt is be lenne húzva a cső azon az 1 méteres szakaszon, akkor lejönne fentről a Digi kábel a villanyoszlop tövében, nyilván ott is valami védőcsőben és a földkábel csöve meg ott lenne kidugva a járda alatt.
Már csak azt kellene megoldanom,hogy valahogy fel is lehessen juttatni azt az optikai kábelt az emeletre.
Azon gondolkodom, hogy érdemes lenne-e most gyorsan megrendelni egy Digi szolgáltatást és mivel jövő héten kezdik a villanyszerelést, hátha jönnének a Digitől bekötni és akkor biztos fel lenne húzva az emeletre a kábel,mert ha pár hónap múlva akarom, attól tartok, hogy nem fogják tudni a falban felhúzni.Nereyn: Felmérést telefonon keresztül lehet kérni? Kijönnek a helyszínre és át tudjuk beszélni a lehetőségeket?
[ Szerkesztve ]
-
Nereyn
tag
Hali!
Ha te kiépíted előre a csövezést és lesz benne egy befűző szalag vagy kábel akkor megcsinálják a szerelők. Arra figyelj hogy az oszlopra kb 2m magasra felmenjen és ne legyen nagy hajlás a csőben hogy elmenjen az optika. Ha viszont kérsz felmérést, akkor segítenek elmagyarázni hogyan tudod kialakítani, de ők nem fognak ásni közterületen mivel az engedély köteles és így igaza volt a villanyszerelődnek, hogy csak légkábelen vannak, mivel nem ásnak és csöveznek a földbe. Remélem érthető volt -
dchard
veterán
Ez egy összetett kérdés: a Digi magától nem fog elásni kábelt, az biztos. Ha te mondjuk a ház építésénél kialakítottál a földben erre alkalmas csövet behúzószállal, akkor minden további nélkül behúzzák abba, de vedd figyelembe, hogy ebben az esetben a cső végénél (kerítés környéke) ki kell alakítanod egy kellően magas pontot, hogy az utca/járda fölött át tudjanak jutni. Valószínűleg van ehhez előírt minimum magasság is.
-
mutyi
őstag
válasz Intruder2k5 #92956 üzenetére
Akkor az lenne a kérdésem, hogy volt-e olyan,akinek földkábelben húzták be a kerítéstől a házig a digi optikát és nem lengőkábelen?
A villanyszerelő azt mondta ma,hogy Digi nem engedi földkábelben behúzni az optikát...
Na ez nekem furcsa, a mai világban, az optika eleve vékony kábel és manapság új építkezéseken már egyre kevésbé látni lengőkábeleket, pár év múlva amúgy is tilos lesz. -
MODERÁTOR
-
Dragon3000
veterán
válasz zichie #92953 üzenetére
Lehet, hogy gyorsabb, de én most tiltottam a francba, mert sokszor előfordul, hogy gondolkodik oldal megnyitása esetében, gondolom ilyenkor nem sikerül ipv6-on elérnie és átvált ipv4-re. Inkább legyen, akkor minimálisan lassabb ipv4-en, de legalább nincsenek ezek a gondolkodások, amik random történnek. Tesztek mind lementek ipv6-tal is. Amíg nem olvastam a Te hozzászólásod, nem is gondoltam, hogy ez a gond, mert már egy ideje jelen volt, na meg az sem segített, hogy csak gépen jött elő, telefonon nem.
-
mutyi
őstag
Tudna nekem valaki hiteles információt adni azzal kapcsolatban, hogy amennyiben a ház előtt van optikai kábele a diginek, akkor azt be tudom-e velük köttetni földkábelben a kinti elosztótól a házig?
Most építkezünk ikerházat és most van lehetőség hogy minden földkábelben menjen be a házba és ne legyenek lengőkábelek.
A kerítésnél ahol lesznek a villanyórák, épp előtte van az utcai villanyoszlop, onnan kellene igazából 1 métert bemenni a villanyórákig, ott gondolom lenne valami elosztó, ha másik család is akarna digit és onnan kellene bevinni földkábelben, amit természetesen mi biztosítanánk, a diginek csak be kellene húzni az optikát. -
zichie
senior tag
válasz adika4444 #92952 üzenetére
Sok esetben az ipv6 nekem is gyorsabb. Az az érdekes, hogy az android és a win10 lekezeli a problémát. Ha olyan weboldalt próbálok betölteni, ami ipv6-on is elérhető, akkor kb. fél másodpercet vár, rájön, hogy ipv6-on nem tudja behozni, így betölti ipv4-en. Linux esetében valahogy máshogy megy, feloldja a domain nevet ipv6 címre és csak azon próbálkozik, ami timeout-ra fut, mert most nem megy.
A szomszéd utcában is ugyan ez a helyzet, a 2a01:368:119:1000::1 címen elakad minden, kivétel ha onnan az itthoni routerem pingetem vagy itthoni eszközt próbálok elérni ipv6-on, az megy, magyarul az ipv6 Kispesten csak hálózaton belül megy, gondolom mert a 2a01:368:119:1000::1 cím mögött vagyunk. -
adika4444
addikt
válasz zichie #92948 üzenetére
Azt kétlem, hogy lekapcsolnák a v4-et, biztosan lesznek mindig maradi kliensek / szerverek, meg ősrégi alkalmazások, amik a v6-ot nem ismerik.
Illetve egy korábbira reagálva, nekem az IPv6 azt a pluszt nyújtja, hogy sok esetben a v4-es és v6-os címe ugyanannak a végpontnak más trace-en megy át. Így ha gond van v4-en, a v6 jóeséllyel megy és fordítva.
üdv, adika4444
-
CirrMee
addikt
válasz MasterMark #92945 üzenetére
Jó kérdés, de nem lehet az is DNS hiba? Nálam IPV6 is Cloud/Google DNS szerverrel van belőve a routerben.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
zichie
senior tag
válasz MasterMark #92945 üzenetére
Más digis ipv6 címet el lehet érni, ezt teszteltük, ez működik. Idővel helyre jön majd, mert évek óta nem volt gond. Nem akarok visszalépni ipv4-re. Idővel, ha már minden elérhető lesz ipv6-on, akkor le lehet kapcsolni a régi ipv4 technológiát. Amíg nem állt át minden webhely, szolgáltatás, addig nem lehet, sajnos erre jó pár évet még várni kell.
-
MasterMark
titán
válasz zichie #92943 üzenetére
Igen, én is Kispest, ugyanaz van mint Lackooo84-nél. IPv6 cím van, de nem megy ki rendesen csak az első lépésig tracert-n.
1 <1 ms <1 ms <1 ms 2a01:36d:119:*
2 8 ms 12 ms 12 ms 2a01:36c:119:*
3 1 ms 1 ms 1 ms 2a01:368:119:1000::1
4 * * * Request timed out.
5 * * * Request timed out.
6 * * * Request timed out.
7 * * * Request timed out.
8 * * * Request timed out.
9 * * * Request timed out.
10 *Switch Tax
-
zichie
senior tag
válasz MasterMark #92936 üzenetére
Itt Kispesten az ipv6 halott, ipv6 címet kapok, de nem érek el vele semmit. Az ipv6 teszt sem fut le. Az ipv4 megy.
[ Szerkesztve ]
-
geleati
tag
Sziasztok, bridge módba rakattam a digis eszközt, az ont gigabites lan portját összekötöttem a router wan portjával, reseteltem az asus routeremet, de nem érem el a router admin felületét a 192.168.1.1-en. Mit rontottam el?
Nem tudom hogy de most sikerült.
[ Szerkesztve ]
Soha ne dobj vízbe alkálifémet!
-
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #92939 üzenetére
dBm? Ilyet sajnos nem találtam.
-
Lackooo84
nagyúr
Nálam még tart az IPv6 kálvária, egy hete telefonálgatások, ONT állítgatások, resetek, 2x volt kint digis fószer, másodszor már fejállomnás technikus, aztán csak kiderült nem én vagyok a hülye, rájöttek, hogy egész Tatabányán nem megy az IPv6. Most kaptam 2 emailt, hogy a hibajegyeim lezárva, rendszerhiba megszüntetve, minden oké. Csak az IPv6 nem megy még mindig...
The Truth is out there...
-
MODERÁTOR
válasz lugosi #92934 üzenetére
Lehet... Ebben sajnos nem tudok segíteni, mert nálam csak pár órát volt router módban az ONT, azt is évekkel ezelőtt, modem módban pedig nem elérhető az admin felület. De úgy tudom van benne ilyen valahol, és ilyen 20-30 körüli dBm értékeket kell láss ott.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Igen, nálam most minden rendben van.
-
CirrMee
addikt
Nálam egyenlőre minden rendben.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
MasterMark
titán
IPv6 megy nektek?
IPv4 is döglődött picit most így este fele.
Switch Tax
-
IOP1984
csendes tag
válasz Intruder2k5 #92898 üzenetére
Köszönöm.
-
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #92933 üzenetére
Nem vagyok benne biztos hogy azt hol kell nézni. GPON_State lehet?
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz elite.cs11 #92931 üzenetére
Nálam késő délelőtt volt a netben egy pár perces (8-10?) szakadás. Magától helyreállt.
-
elite.cs11
senior tag
Bárkinél köhögött mostanában a digi? Vagy a google (8.8.8.8)
-
gippazoid
senior tag
Hozzáadtam a meglévő ügyfélkapuhoz a szerződésemet, ma kötötték be, a szerelő tudott róla hogy TV-t is rendeltem, de az online felületen csak a net szerepel.
Ez jellemző, majd előkerül a TV is a weboldalon vagy akkor nincs TV-m?
Nem lakom még ott és TV se volt kéznél de nem szeretnék meglepődni mikor majd oda kerül a sor.Gippazoid Novelties Inc.
-
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #92823 üzenetére
A mai szakadáskor átcsatlakoztam a szolgáltatói ONT-ra, azon sem volt net. Kb 10 perc múlva magától helyreállt (nem indítottam újra).
-
Dragon3000
veterán
válasz szabonagyur #92926 üzenetére
Régebben telefonon minden kérdésemre válaszoltak, mielőtt még gigabitre váltottam volna fttb esetében. Sőt, amikor a neten kívül mindent lemondtam, ezzel kapcsolatban is minden kérdésemre válaszoltak.
-
félisten
válasz Dragon3000 #92925 üzenetére
Nem mond semmit telon, mintha 2 ceg lenne...
-
Dragon3000
veterán
válasz leviske #92924 üzenetére
Tudomásom szerint ilyent nem tehet meg a szolgáltató, hogy felmondás esetén váratnak hetekig, ahogy megkapják, attól a naptól életbe kell lépnie a felmondásnak, esetünkben ügye +8 nap felmondási idő. De még mindig azt ajánlom, hogy hívd fel őket, mond el mit írtak és Te hogy töltötted ki a nyomtatványt, amit aláírva elküldtél nekik emailben, ez megfelelő így vagy sem.
-
leviske
veterán
válasz szabonagyur #92918 üzenetére
#92921 Dragon3000: Én először a DIGI-t kerestem e-mailben és azt a választ kaptam, hogy:
Tisztelt Levélíró!
Köszönettel vettük ügyfélszolgálatunkhoz érkezett megkeresését!
Kérjük, hogy felmondási kérelmét szíveskedjen részünkre a pontos szolgáltatási cím és/vagy szerződésszám megjelölésével,a mellékelt megkeresésben levélben (DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. 1385. Bp., Pf.: 832), faxon (061 707-6700) vagy e-mailben pdf. vagy elektronikus kép formátumban megküldeni, vagy személyesen ügyfélszolgálati irodánkban bejelenteni.
[...]
Köszönjük együttműködését!Viszont az általa mellékelt kérelem műholdas TV előfizetés lemondására jó csak. Ezt a részt írtam át úgy, hogy a "[...]címen lévő műholdas televízió előfizetésem[...]" helyett "[...]címen lévő otthoni és mobil előfizetésem[...]" van írva. Viszont választ nem kaptam az e-mailre, miközben az még mindig kérdés, hogy az ONT-ot mikor kéne vissza vinnem, illetve egyáltalán feldolgozták-e a kérelmem.
Magát a cuccot aláírtam és bescannelt formában küldtem el nekik. Illetve a felmondási időt is úgy adtam meg, hogy ma vagy holnap indítva a folyamatot még beleférnek a 9 napba. Viszont ha várnak 3-4 hetet a válaszadással, akkor már nyilván nem.
-
jas39
tag
válasz Dragon3000 #92906 üzenetére
Megnéztem, 1Gbps a sebesség a tulajdonság menüben.
-
Laccoss
addikt
válasz szabonagyur #92920 üzenetére
Nem hiszem, hogy szükséges megindokolni, hogy egy szolgáltatást miért nem akarsz tovább használni. Bár ha nem akarod tovább használni, annak is megvan az oka, tehát nem kell kamu dolgokra hivatkoznod.
-
Dragon3000
veterán
válasz szabonagyur #92920 üzenetére
A legtöbb ember személyesen mondja le a szolgáltatásait, mert kell az aláírás. Amire a jelenlegi helyzet miatt nincs lehetőség, mivel itt kérdezi erről a digi oldala se tájékoztat megfelelően, így inkább a cégtől kellene érdeklődnie. A belsős infót a fejlesztésre és új helyeken való szolgáltatás elérésre értettem.
-
félisten
válasz Dragon3000 #92919 üzenetére
Senki nem mondta fel soha? Vagy abban mi a belsos info szerinted ha megirja, hogy fel lehet mondani telot xy dologta hivatkozva?
-
Dragon3000
veterán
válasz szabonagyur #92918 üzenetére
Ha nincs vele tapasztalat, akkor szerinted tud rá bárki is válaszolni, nem értem, hogy ennyire szolgáltató függő dolgok esetében miért nem a szolgáltatónál érdeklődnek az emberek, mint a digi mikor fog itt ott fejleszteni, mikor lesz itt ott digi.... Eleve a digi se közöl ilyent, ha meg véletlen lenne itt belsős ember és belsős információkat osztana meg, akkor nem sokáig lenne ott, mint alkalmazott.
-
félisten
-
Lex Icon
senior tag
válasz Dragon3000 #92914 üzenetére
Ja, ok.
-
gippazoid
senior tag
válasz gippazoid #92861 üzenetére
No hát én egy kombinált ZTE cuccot kaptam, ONT és router is egyben. Nem kell két konnektor. és nincs két doboz. Valami ZXHN 688 vagy 868. Próbáltam megjegyezni de nem sikerült.
Azt mondta a szerelő hogy ha bridge módba teszik - ezt megcsináltatta a központtal - akkor nem fog NAT-olni. Meglátjuk. LAN1 portja gigabites, LAN2 portja csak 100 mbit-es állítólag.
A Fiberhome-re azt mondta, érzékeny állítólag az optikai része.
Gippazoid Novelties Inc.
-
Lacccca87
addikt
Akit esetleg erint vagy erdekel. Most hivtak digitol hogy 3.kerulet szentendrei ut 32 cimen elerheto az optikai valtas, 2-3heten belul megcsinaljak.
-
trec12
addikt
Tudja valaki hogyan áll ez a dolog Győrben? Mondjuk itt az ideje lassan már kettő éve kiépítették az optikát a lépcsőházakban.
[ Szerkesztve ]
-
jas39
tag
válasz Dragon3000 #92904 üzenetére
Igen, felfelé is lassú! Router nélkül is, délután megnézem milyen kapcsolatot lát. Azt az adapter beállítás menüben látom valahol ?
-
Dragon3000
veterán
-
leviske
veterán
Sziasztok!
Ha kitöltöttem a lemondási nyilatkozatot (átírtam a műholdas TV részt) és aláírva elküldtem nekik emailben, akkor ezt a kérésemnek megfelelően fogják lereagálni, vagy számoljak azzal, hogy 3-4 héten belül jön egy levél arról, hogy csak személyesen vagy postai úton lehet a járvány közepén is lemondani az előfizetést?
-
jas39
tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek! Három éves az előfizetés, kb 2 hónapja ez van, router nélkül is csak max 80 at tud. Akkor ma csinálok pár képet a mérésről és beküldöm nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest