Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
PeterPH
senior tag
válasz
nicu71 #53798 üzenetére
Nekem C6500-am volt (ez kb. ugyanaz mint a C650, csak LED-es), de pont 3 éve adtam el. Sosem használtam az okos funkcióit, ezért csak az eladáskor a vevő előtt lett hálózatra kötve, és abban a pillanatban törölte jónéhány funkciójat, többek között a YT-t is frissítés címszóval.
-
erzol
őstag
válasz
sityupityu #53795 üzenetére
A c650 tényleg jó tv. 2010 óta megy napi szinten hibátlanul.
-
djhir
tag
válasz
sityupityu #53795 üzenetére
Remélem még sokáig kitart, nincs szándékomban lecserélni. Nem okos, csak fotókat tud megjeleníteni, de kit érdekel? Vettem hozzá felvevőt, tv okosítót a youtubra, stb. és kész. Szerintem a gyárnak nem volt rentábilis a gyártása, mert túlságosan megbízható volt.
-
-
djhir
tag
Én 2009-ben vettem a B sorozatú Samsung tévét, ebben volt először DVBC MPEG4, és erre kifejezetten odafigyeltem a vásárláskor. Azóta is teszi a dolgát, úgy tapasztaltam ennek a fórumnak az olvasásával, meg 10 év hibátlan működés után, hogy a CCFL háttérvilágítás sokkal kevésbé hajlamos a meghibásodásra, mint a LED.
-
Angel2014
addikt
Most már elveszítettem a fonalat és nem tudok rájönni mitől lett rossz a hang.
Samsung 32f6400 tv és M450 a másik szobában h6230 és HW-K551 van..
ha a tv ét optikaival kötöm össze és a tv ben a hangszórót külsőre teszem nagyon jó és szép hangos a hang ,a dts is átkapcsol és a dolby is...ahogy rádugom a hdmit mellé vagy csak az arcal használom átvált házimozira beindul a cec a hang lecsökken a negyedére és nem lehet átállítani a dolbit sem a dtst marad pcm -en. De akkor is halk lesz ha az optikait házimozira állítom.
És az benne a borzasztó hogy idáig jó volt.. így meg a tv hangszórója hangosabb dinamika abszolult nincs és 10 hangerőn meg sem nyikkan a soundbar.
Szerintetek mi a baj? Nem akarom elhinni hogy nálatok hdmi arcal jó és hangos a hang...és tudjátok váltani a tv-én a dtst és a dolbyt pcm-ről. Ez lehet kábeles hiba?
-
Pgabor79
aktív tag
Sziasztok!
DIGI Online használható valamilyen módon WebOS-t használó LG smart tv-n?
Vagy csakis Android rendszeren használható? (Ez esetben gondolom nem úszom meg egy Android OS rendszerű tv box vásárlását...) -
Flashget
félisten
válasz
sityupityu #53786 üzenetére
le
igaz a szombati felejtheto volt lehet a 41!!! fok miatt (kabinban 60-70 fok), de a mai mar jobb volt sokkal igaz csak 29 fok volt
meg a boxutcaban is egymasnak mentek.biztos ismetli valamikor a Spiler
-
-
-
szaboi6512
őstag
Megjött az Április számla, az ár változatlan....
Nincs emelés-> Diginet 1000 FTTB->DIGITel 200->DIGITV+HBO SUPER PAK+FILM NOW+2 db SMART CAM.
Így fizetek 7 880 Ft-ot. -
galaxys80
veterán
Sziasztok.
Régi típusú crt tv-be ha bedugom a digi kábelt, akkor tud fogni minden csatornàt?
Eddig vidanet-es tv boxal működött a tv. -
unravel
őstag
na mivan? senki nem sír, hogy ennyi sportcsatorna van és sehol a mencseszter junájtid?
-
mpo
veterán
Az EPG és a port.hu szerint ma 16-kor a Sport2-n Bundesliga lesz.
A musor.tv pedig a jó műsort tartalmazza, teniszdöntő lesz. -
-
RoyBatty
aktív tag
válasz
ivcsi86 #53761 üzenetére
Nekem egy Digitől bérelt Kaon NA1410 HD boxom van, ott kiválóan megy a felvétel, nézés közben megállítás, tekerés. Kell hozzá egy külső HDD (max 1 TB-set kezel azt hiszem) vagy pendrive, amit az első használatnál meg kell formázni (ext3-as filerendszert tesz rá). Mint korábban írták az egyetlen hátránya, hogy a felvett anyag csak az adott box-szal lejátszható, más eszközön nem.
-
Laccoss
addikt
-
ivcsi86
tag
Sziasztok!
Telekomról váltanék (nagyon gyenge a kép, meg a net), ami viszont fontos nekem az a felvevős box (sose nézek élőben semmit)
2 éve mikor váltani akartam, akkor még nem volt megoldás digire.
Megkérdeztem őket, most sincs felvevős boxuk, de azt mondta az ügyi, hogy mostmár vannak olyanok, amik kezelnek pendrivot, amit megformáz a gép és akkor lehet.Kérdésem, hogy ilyen megoldással használja valaki? Mi a tapasztalat?
Illetve élőben vesz csak, vagy megcsinálja az előre benyomott műsorokat is? -
törölt tag
válasz
sweatyy #53754 üzenetére
"Ezt megfogják hagyni neki, vagy ha jól számolom akkor hozzá vágnak 3 eszközt, egy ONT, egy receivert, és egy stb-t?"
A TV-je elvben maradhat. DE! Ahogy írtad kap egy ONT-t (Internet szolgáltatás esetén), egy FTTH Receivert (TV szolgáltatás esetén) és továbbra is analóg adást néz.
DE! Én a helyedben mégis rábeszélném egy korszerűbb TV-re. Pl. teszem azt elromlik az a TV
Az analóg és a digitális csatornaválaszték egyébként sem teljesen fedi le egymást, hogy a képminőségről és a szolgáltatási szintek különbségéről - pl. EPG - ne is beszéljünk.
Hidd el a jót könnyen meg fogja szokni.Végső esetben bérelt vagy vásárolt Set Top Box is szóba jöhet a digitális adáshoz, de minek ha az új TV a megoldás.
-
sweatyy
csendes tag
Sziasztok!
Lehet már több ilyen kérdés volt mostanában ebben a témában de szeretném kicsit összefoglalni, hogy mi várható. Tegnap előtt megjelent nagymamámnál egy üzletkötő, hogy elkezdődött a lakótelepen az FTTH-ra való átállás, és hogy kötelező természetesen neki fogalma sincsen miről van szó, megkötötte aláírta mondták, hogy majd 2-3 hét múlva jönnek.
Igazából a tv-s része, érdekelne hogy fog ez kinézni pontosan, mivel a tv-jétől nincs az a pénz amiért megválna és minden innováció ellen tiltakozik, ezért a mai napig a belógatott koaxon megy az analóg adás. Mivel a tv készülék vásárlásakor még a fasorban sem volt a DVB-C tuner.
Ezt megfogják hagyni neki, vagy ha jól számolom akkor hozzá vágnak 3 eszközt, egy ONT, egy receivert, és egy stb-t? -
-
Kijelentem, hogy apukám végre leadta az utolsó HUMAX SD BOX-ot, ezúttal elbúcsúzom az örök SD világot.
-
Angel2014
addikt
Az mire utal ha így [link] kockásodik a tv adás főleg az rtl 2 nálam .
-
Zoshi85
aktív tag
Április 1-től a megszűnő DOQ csatorna helyére a Nicktoons csatorna kerül:
[link] -
válasz
Flashget #53737 üzenetére
Nem állt szándékomban hergelni senkit, de a sport általában olyannyira nem érdekel, hogy kb. addig néztem rá a kérdéses csatornára, amíg láttam, hogy rendben van az adás, és elolvastam az EPG-n, hogy "női kézilabda". Ez alól csak a Forma-1 a kivétel. Láttam, hogy nyomkodta a felkiáltójeleket és erősen verte a fejét a falba, de nekem az akkor sem volt több, mint "valami női kézilabda".
-
Flashget
félisten
válasz
Intruder2k5 #53730 üzenetére
Debrecenit ilyennel hergelni, mikozben Loki-Gyor noi kezit kozvetitik.
-
törölt tag
válasz
sityupityu #53727 üzenetére
Nálam eddig nem volt az és mire hazaértem, már megint 0 és 10 között ugrál...
-
sirály69
őstag
válasz
Intruder2k5 #53730 üzenetére
Itt (Debrecen) Még mindig nem megy!
-
-
sirály69
őstag
Most nem megy az M4!!!
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az EPG javításon kívül volt más fejlesztés is?
(csak mert eddig a vételt az összes csatornán 100% jelerősség és 100% jelminőség mellett 0 és 40 közötti BER - Bithibaarány jellemezte, most meg 100% jelerősség és 100 jelminőség mellett 0 a BER - Bithibaarány, ami tökéles!!!)
KissA1026
-
tomee987
tag
Még mielőtt nagyon kiakadnátok ezen a melyik szolgáltató száma hívható ingyenesen, üssétek fel a mobil vagy vezetékes telefonszolgáltatótok ÁSZF-ét és abban is a díjszabást, abból egyértelműen kiderül minden rövid hívószám díjazása.
Egyébként a szolgáltatók ÁSZF-e szerint díjmentesen hívható minden mobil és vezetékes hálózatból:
1203 - Vidanet ügyfélszolgálat
1220 - Telenor ügyfélszoglálat
1224 - PickUp ügyfélszolgálat
1230 - Magyar Telekom ügyfélszolgálat
1231 - PR-TELECOM ügyfélszolgálat
1270 - Vodafone ügyfélszolgálatBelföldi vezetékes percdíjakon hívhatóak az alábbi számok:
1211 - MinDig TV Extra ügyfélszolgálat
1221 - UPC Magyarország ügyfélszolgálat
1223 - Tarr Kft. ügyfélszolgálatA DIGI 1272-es ügyfélszolgálati száma Vodafone-os és DIGI hálózatból díjmentesen hívható, minden egyéb mobil és vezetékes szolgáltató hálózatából belföldi vezetékes percdíjért hívható.
-
válasz
kovaccss #53711 üzenetére
kovaccss, most már megkérlek, hogy fejezd ezt be! Napok óta OFF-olod szanaszét az összes telekommunikációs topikot a logisztikai, anyagi, elvi és egyéb természetű problémáiddal, amik nem ránk tartoznak. A szolgáltatóváltáshoz minden segítséget megkaptál amit itt elvárhatsz, olvasd vissza az elmúlt napokat és intézkedj amilyen módon akarsz, vagy várd otthon, hogy majd valaki megkeres, de ezt a témát a PH fórumon lezártuk, elég volt.
-
kovaccss
tag
válasz
Bogyi007 #53707 üzenetére
Az komoly, hogy még ma is csak azért ingyenes a Telekom hívásom, mert 30-as Telekomos a mobilszámom?
Hihetetlen. Akkor szívás a Digi, mert nincs Digis mobilhálózat, csak Telenoros, meg Vodafonos.
Kelebia-Szeged tényleg 50 km.
A Napfányparkos Tesco csak oda 3,5 km tőlem, 1-szer jártam ott, többet nem megyek oda, nincs ott semmi érdekes, csak a szokásos szemét dolgok, kaja, műszaki cikk drágán. A Rókusi krt-on lévő közelebb van, de oda se járok. Kár hogy már többen is gyaloglást írtak, amikor világosan megírtam, hogy biciklivel járok.
Az üzletkötőt miért hívjam? Ő nem tud belépni a rendszerbe, hogy megnézze hozzám lehet-e Digi optikát kötni, mert külsős vállalkozó.
A Dominós dolgokat nem állítgattam, mert ritkán telefonálok, 2500 Ft van hogy elég fél évre is.
Szerintem azt fogják mondani a Digisek, hogy mivel már van itt Invitel optika, várjam meg hogy ebből Digis lesz, és akkor lépjek át ide. Kizárt hogy most külön csak ide behúznak egy Digis optikát. -
dh66e
veterán
Atyaég gyerekek mi van itt.
Az EPG-m rendben,de az EKG-m ki kiugrik olvasván kolléga eszmefuttatásait.Trollt nem etetünk!
-
mephi666
nagyúr
válasz
Bogyi007 #53707 üzenetére
...ezt akartam én is, hogy felénk a lépcsőházakban digis dobozokon általában ott van 1-1 üzletkötő elérhetősége, aki örömmel házhoz is megy szerződést kötni
most visszagondolva, amikor az optikai kábelt húzták, akkor is jött egy nő, járta a digis lakásokat előre egyeztetett időpontban és kb 5percig tartott megírni a papírokat
-
Bogyi007
veterán
válasz
kovaccss #53685 üzenetére
Nem ingyenes a Telekom ügyfélszolgálat sem! Neked van egy 30-as számod szimplán ami minő véletlenül szintén a Telekomhoz tartozik. Csak ezért ingyenes!!!
Én pl nem tudnám ingyen hívni őket, mivel sem 30-as nem vagyok sem mielőtt nem lett Telekomos netem addig vezetékes számom sem volt hozzájuk.
Mit csináltam? Bementem az ügyfélszolgálatukra Szegedre én is, pedig az nekem 50km nem annyi mint neked a belváros és megrendeltem ott...
Egyébként Digi szerződést tudsz pl a Napfényparkban is kötni a Mobil és Laptopos boltban is, meg vannak saját üzletkötőik is...
De tessék elvileg ez egy Szegedi Üzletkötő elérhetősége:
Telekomnál 49 forintért beszélsz?! Pszt! Aktíváld a Domino Most opciót és máris ehhez az összeghez képest gombokért fogsz telefonálni s mindez ingyenes opció...
Egyébként meg 3.5 km az nokedli, az egy könnyed, laza 20 perces séta számomra s akkor még nem is siettem és a séta egészséges is...
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest