Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
Sziasztok,
van egy NA1410 HD STB, ( HD KAON) amit felszerelés után nem tudok használni, mert a menűzár illetve egyes lezárható csatornák nem elérhetők.
Mi nem állítottunk be rajta PIN-t, a a default menüzár 0000 kódját nem fogadja el, nem tudom gyári értékre visszaállítani, hogy legalább egy default kóddal el lehessen érni a lezárt csatornákat.
Reset gombot hardverikusan nem találok, reset-et előídéző gombnyomás kombinációit nem találok sehol, a Digitől kapott "gyári beállítás" segédletben leírt lépéseket nem tudom végrehajtani, mert a Menűzár 0000 beütését a negyedik digitnél visszadobja.
Van valami okos megoldás erre, vagy csak egy csere segít ??
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
Nektek müxik a digi online player?
mert nekem csak homokozik az órával, minden PC-n, laptopon és két telefonon is (de már tegnap is hasonlóvolt a helyzetnek az ő állása... -
Luissimo
veterán
hali,
azt esetleg tudja valaki, hogy mitől van az, hogy a digi EPG NÉHÁNY CSATORNÁNÁL (amc, hbo, stb.) nem áll át a nyári időszámítás lejárta után a télire?
a digionline-on helyes idő szerepel, (Krokodil Dundee, kezdés 19:40), de a box EPG-ján egy órával későbbi, 20:40 szerepel.Azért az slampos, hogy néhol át kell számítani az időszámítást, néhol pedig nem.
Ez egy 21. századi szolgáltatás esetén nagyon slendrián megoldás .milehet ez ?
-
Luissimo
veterán
M5 sorozat fut jelenleg "Az én kis családom"
BBC-n láttam.
Angol nyelven jön angol felirattal.
Nemhiszem, hogy ez lenne a normális...Szerintetek hol a gond?
átlehet valahol állítani?
Boxon nem sikerültMenü/Nyelv
menü nyelve magyar hang nyelve magyar felirat nyelve magyar...[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
halihó Mindenki,
Kérdésem, hogy történt valami az uj win appban a digionline progiban, hogy nem találni benne a ChromeCast-ot, ami eddig PC-ről is jól ment?
Droidról rendben müxik, de az onlineplayer.digi oldalon nemtalálom, miota ujraszabták a pofaturáját.
A régiben szépen működött.
VALAKI ??
köszi, üdv, Lui
-
Luissimo
veterán
válasz Luissimo #50370 üzenetére
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=910digionline.png
ilyen sz@r lett az uj pc-s [http://digionline.hu/musorfuzet] oldal, ráadásul még a castolás sem müxik...van valaki akinél ezek mennek normálisan?
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
- telefon ára minden csomagban +200 Ft.
ennyiért nemérdemes lemondani, inkább a meglévő vonalas számodat célszerűbb áthordozni, ha nincs valami kötöttséged, ami miatt nemlehet/nemérdemes.
- igen.
én magamrészéről jobban kultiválom a Set Top Box-ot, mert az TV független, lehet hozni-vinni fel-alá a lakásban@leslieke:
SPILER TV a DIGInél Info:"Egyelőre még Smart CAM előfizetők számára nem elérhetők, bizonyára hamarosan, az év elején kerülnek kínálatba.
(Január 1-jén először a Smart CAM, majd a szolgáltatói set-top-box előfizetőknek is elérhetővé váltak a csatornák, majd a déli órákban lekapcsolták őket.)
Mindkét sportcsatorna kezdetben csak SD minőségben lesz elérhető."
csak apró lépésekben haladnak, amugy románosan
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz leslieke #52354 üzenetére
Áááá minek, végül csak nagyobb lesz a csalódás.
Az életben mindig a rosszabbra kell felkészülni, és ha végülis majd a jobb következik be, akkor leszel happy.
apropo, HAPPY. De jó kis sorozat volt.
-
Luissimo
veterán
válasz leslieke #52356 üzenetére
hehe
inkább soxor akarsz csalódni .ez nem pesszimizmus, mert tényeken alapul.
sd lesz sajnos
persze kérdés, hogy meddig.
Szerintem ha az a két alternatíva van, hogy várni kell még félévet, amig HD lesz, vagy egy hét mulva elkezdik SD, aztán majd szaporítják a pixeleket, szerintem nem az elsőre szavaznánk...najó, ne tárgyaljuk túl, mivel nem rajtunk múlik és nemtudjuk befolyásolni, fogadjuk el (csak már ott tartanánk)
-
Luissimo
veterán
Nagy a csend
viharelőtti?vagy mindenki a spiler tv-t várja, lélegzetvisszafojtva
-
Luissimo
veterán
azmeg csak a "hasogatom a szőrszálakat" kategória, hogy a STB EPG mindkét csatornára ugyanazt a műsort írja?
LaLiga Valecano-Selta
utána LaLiga miniaz mindegy, hogy csak a SP2-n megy ez, az SP1-en egy unalmas jégkorongmeccs a műsor?
Most ez hogy?
másnál nemvan ez ??
-
Luissimo
veterán
gondoltam egy ideig várok, hátha elmulik és jobb lesz a helyzet.
de nem
tehát:
némely csatorna (AMIKO STB-al) esetében azt veszem észre, hogy pillanatnyi (tized, század másodperces akadás, néha fél másodperces merevedés is) van a képben, de a hang az nem szaggat, tehát az adás jön rendesen.ilyen pl. az M4, most a kézilabdában is, az M5, M3, M1, de nemcsak a "közszolgálati csinálja, Duna, Epic dráma, Sony chanelek, is néha előadják, de van olyan csatorna, amin egyáltalán nem jelentkezik.
Valaki tapasztal hasonlót?
milehet ez, azt veszem észre, ha néha hidegebb az idő, vagy esik, vagy ilyesmi van, akkor sűrűbben előjön, de néha csak ritkán.
Hmm?[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz istnag #52880 üzenetére
köszi, hogy figyeltél rám
én családi házas övezetben lakom, optikán jön be a hálózat a felső szintre ott van a Huawei ONT arról ágazik le egy koaxon a TV a földszintre a nappaliba, felhasználva az előző szolgáltató (TELEKOM) által kiépített koaxos labirintust. (van benne néhány Y csatlakozó)
meglátjuk.
ha elmulik a tél vasfoga akkor két eset lehetséges, vagy megjavul, csökken a szaggatásos jelenség vagy nem.
Amennyiben nem, akkor nem a hidegre fogható, hanem át kell nézni a hálózat csatlakozóit, kábeleit.ilyen hidegben nem várom el senkitől , hogy kivül a falon egy létrán állva ujra dugózzon illetve kábelezzen.
valszeg ez lesz a megoldás.
Egyébiránt, azt kell mondjam ,hogy hiába van a diginél cirka 150 csatorna, érdemben kb, a tizedét nézem, a reklámmentes filmcsatornákat, a természetfilmes csatornákat és a sportcsatornákat. (ebben a halmazban benne van sajnos az M2, amin néha egészen jó filmek vannak, a DUNA, szintén ilyen, az M4 szintén ilyen (ez csak egy ideje csinálja, meccs közben elég idegesítő tud lennei).
a többi csatorna csak töltelék.bosszantó tud lenni, na, lássuk be.
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
-
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
válasz KurtCobain #53445 üzenetére
Előre is elnézést kérek
Van valahol egy emléktábla a ház falán az alábbi szöveggel:
"Ebben a házban halt meg Kurt Cobain"Valaki alábarkácsolt egy másik emléktáblát az alábbi szöveggel:
Ebben a házban kurt meg Halt Cobain"neharagudj, csak egy klasszikus emlegetése volt, semmi gúny nemvolt benne
-
Luissimo
veterán
válasz KurtCobain #53445 üzenetére
hmmm.
183x ?
és ez mégcsak egy szűkített keresés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest