- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
Most hogy van Spíler, akkor visszaáll a topik a miért nem HD a FilmNow témára?
¯\_(ツ)_/¯
-
WaterWave
veterán
A Tv egy 2018-as Sony XF9005 Android tv
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
zsolti72837
addikt
válasz szabogabor10 #52540 üzenetére
Ez TV-ben nem fogható csak okos eszközön.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
nfsu17
veterán
válasz WaterWave #52593 üzenetére
nem akarok hülyeséget mondani (mert én nem így használom), de folyton ezzel a smart cam-el jössz.
ennek semmi köze nem lehet ahhoz, hogy tudsz-e listát menteni, meg máshoz sem.
Ha nincs CAM-ed, nem nézed a kódolt adást és ennyi.
attól még a tv más (alap) funkciói működnek.
felejtsd el azt a menüpontot (ami a CAM-re vonatkozik a tv-ben), azzal normál esetben nem kell foglalkozni, be se kell(ene) lépni.
a tv ettől még 100%-osan kell, hogy működjön.
ugyanis nem feltétele a smart cam -
WaterWave
veterán
válasz nfsu17 #52591 üzenetére
smart cam fw- miatt szürke? És honnan tudom meg, hogy van -e újabb? Vagy frissiteni hogy kell?
Elvileg 2.8.1-3/1.0
[ Szerkesztve ]
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Varszegig
veterán
válasz Nethooligan #52557 üzenetére
Köszi, megézem.
-
nfsu17
veterán
válasz WaterWave #52586 üzenetére
két dolgot is olvastam külföldi fórumokon:
-több pendrive kipróbálása,
-valamelyik fw-ben nincs benne ez a funkció (tehát szürke) > újabb fw-el _esetleg_ már nem lesz szürke.
Én nem szeretek fw-t frissíteni, mindig félek, hogy tégla lesz.
plusz nekem nem is égbevágóan fontos, a tv csak egy monitor nálam -
WaterWave
veterán
válasz szaboi6512 #52588 üzenetére
Mit tanácsolsz? nyomjak egy gyári visszaállítást a smart camon?
-
vohanyi
senior tag
válasz WaterWave #52586 üzenetére
Érdekes, kipróbáltam a 75 colos samun és a montitor tv-n is, utobbin csinálom mindíg,mert kényelmesebb, és utána viszem át nagyra, lényeg,hogy az ország kod stimmeljen.
Nem raktam semmilyen usb-t és aktív az opció minden része, tehát ne usb-n keresd a hibát !
TV beállitás... gondolom nem üzletire van állitva... más nem alapra rakás, vagy szerviz menüben.. -
WaterWave
veterán
válasz szaboi6512 #52585 üzenetére
Szülői felügyeletet is kikapcsoltam. Lehet az új modellekbe már tiltva van, nem tudom. Nem tudom lementeni, ha megfeszülök se.
-
szaboi6512
őstag
válasz WaterWave #52584 üzenetére
Felhívtam a digit, ott közölte velem a nő, hogy programlista átvitelére nincs lehetőség, azért van szürke alapon.
Tehát én ezt most elengedtem... digi smart camon
Nem volt igaza, smart cam van nekem is, és simán kimentettem.[ Szerkesztve ]
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
WaterWave
veterán
Jó imádom ezt... fél napom ment megint rá ilyen szarakodásra..
Felhívtam a digit, ott közölte velem a nő, hogy programlista átvitelére nincs lehetőség, azért van szürke alapon.
Tehát én ezt most elengedtem... digi smart camon[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
válasz rothfb #52581 üzenetére
egyik 2 gigás, másik 16 gigás, fat32-es...
Ne szórakozzunk már hogy 2019-ben egy csatornalistát nem lehet kimenteni egy szharos usb pendrive-ra?• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
Még mindig ezzel szenvedek:
Beállítások > Csatornabeállítás > Digitális beállítások > Technikai beállítás > Program lista átvitele
KÉT usb pendrive-ról próbálom, de szürke marad a Program lista átvitele menü.
Próbálom úgy is, hogy rádugom és utána nyitom meg, vagy úgy ahogy írtátok, hogy már meg legyen nyitva a technikai beállítás, és akkor mit csinál.
De átdob az usb oldalra, és megkérdezi, hogy legyen-e meghajtó az usb eszköz, vagy formázni akarom, ha formázom, akkor is szürke marad.Kezdek ideges lenni, hol a hiba? Digi Smart Cam
-
Palor
csendes tag
Segítséget kérnék!
USB ről telepítem a csatorna kiosztást, de amint hosszabb ideig nincs bekapcsolva a TV vissza rakja abban a sorrendben mint amilyenbe újra keresés után voltak.
Mit tegyek? Ezzel küszködök már 2 napja.köszi
-
veterán
-
shtirley
tag
válasz szabogabor10 #52491 üzenetére
Hétvégente egy PL meccs megy élőben a Spíler 1-en, és néha másik három megy ezzel egyidőben a Spíler Extrán. Ha jól gondolom ebből ad majd a Digisport élőben.
-
dethroner
veterán
válasz vohanyi #52565 üzenetére
Nagyon hasonlít az enyémhez, csak annyi a különbség, hogy én a sport után még betoltam az összes doku csatornát, hogy ha nyomkodni kezdem, mire a politikailag aktív jönnének, már el is megy a kedvem a nyomkodástól és kikapcsolom
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz vohanyi #52565 üzenetére
a eurosportok azért vannak hátrébb, mert az ég világon nincs szerencsétleneken már olyan müsor, ami érdekelne.. megszokásból tartom őket csak. egy rtl goldnál még mindig többet érnek
láttam a tiédet, feleslegesen hosszú..és tele van hulladékokkal. fem3, rtlgold, rtlspike, axn-ek, izaura (lol) stb.. ez mind autoskip nálam, be se rakom. ezek érnek valamit is -szerintem-, amiket én meghagytam[ Szerkesztve ]
-
chester07
csendes tag
sziasztok! valaki esetleg tud valamit arról, h ezek a csatik bekerülnek majd az invitelhez is?
-
veterán
Na megoldódott. Mint kiderült Oroszlány modemes részén is lehet már ftth-t kötni és meg is teszem, hamar jönni fognak, még januárban és bekötik. Ismerem a helyi szerelők vezetőjét, már le is beszéltem. Hétfőn lemegyek megkötöm, módosítom. 22.-e után jönnek és megoldják. Lesznek Spílereim is.😃
Mint kiderült, valószínüleg sávszélességi problémák miatt nincsenek itt Spílerek és mivel lehet kötni ftth-t, már nem fejlesztik a kábelmodemes hálózatot. Érthető. Na most megnyugodtam. Hajrá Digi!😉[ Szerkesztve ]
-
levin70
tag
Digitális csatornakiosztás
Dunaújváros, Pécs, Székesfehérvár, Tatabánya, Miskolc, Szeged, Nyíregyháza, Nagykanizsa, Szolnok, Győr, Veszprém, Kecskemét,Gyöngyös, Salgótarján, Bátonyterenye, Várpalota, Százhalombatta, Oroszlány, Kaposvár, Békéscsaba, Békés, Tiszaújváros, Zalaegerszeg,
Eger, Ajka, Komló, Hatvan, Érd lakótelep, Csány, Hort, Pásztó, Hasznos, Mátrakeresztes, Tököl, Ecséd, Kazincbarcika, Gyula, Ózd,
Tarnaörs, Erk, Zaránk, Tarnaméra, Boconád, Tarnazsadány, Nagyfüged, Jászdózsa, Jászapáti, Jászszentandrás, Ludas, Detk,Detk, Halmajugra, Domoszló, Markaz, Kisnána, Vécs, Visznek
[Digitális csatornakiosztás][ Szerkesztve ]
Húsz év múlva sokkal jobban fogod sajnálni azokat a dolgokat, amiket nem csináltál meg, mint azokat, amiket igen.
-
törölt tag
-
nfsu17
veterán
válasz gurabli #52558 üzenetére
nem kellett volna sokat visszaolvasni
a digisportoké is ennyi úgy emlékszem.
ha más nem írja meg, akkor este meg tudom nézni.tulajdonképpen konstansnak mondható, nagyon kis eltérés van a max és az avg között (még talán 1 megabit sincs).
nem kell ilyenre gondolni, hogy az avg 10mbit, a max meg belemegy 20-ba[ Szerkesztve ]
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, mennyi a Digisport HD és a Spíler HD adások bitrátája kábelen? Esetleg max és avg (átlagos?).
Köszönöm"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
Nethooligan
tag
válasz Varszegig #52545 üzenetére
Persze, hogy nem találja, az ini fájl nem tartalmazza azt a frekvenciát, mert eddig nem volt ott semmi.
A TVMosaic - scanners - dvbc - transponders-ben az 5616.ini fájlt írd át erre és megtalálja azonnal. (Legalábbis nekem az 5616.ini a Digi)
[SATTYPE]
1=5616
2=DVB-C Hungary (DIGI TV)
3=HU
[DVB]
0=22
1=114500,v,6000,,QAM256
2=121500,v,6000,,QAM256
3=128500,v,6000,,QAM256
4=135500,v,6000,,QAM256
5=338000,v,6900,,QAM256
6=346000,v,6900,,QAM256
7=354000,v,6900,,QAM256
8=362000,v,6900,,QAM256
9=370000,v,6900,,QAM256
10=386000,v,6900,,QAM256
11=394000,v,6900,,QAM256
12=402000,v,6900,,QAM256
13=410000,v,6900,,QAM256
14=722000,v,6900,,QAM256
15=730000,v,6900,,QAM256
16=738000,v,6900,,QAM256
17=746000,v,6900,,QAM256
18=754000,v,6900,,QAM256
19=762000,v,6900,,QAM256
20=770000,v,6900,,QAM256
21=778000,v,6900,,QAM256
22=786000,v,6900,,QAM256[ Szerkesztve ]
-
so_ha
senior tag
A februártól érvényes kábeltelevíziós csatornakiosztást itt találjátok (pdf fájl, 1,34Mb).
Benne a különböző városokhoz tartozó frekvenciákkal. -
M_AND_Ms
veterán
válasz zsolti72837 #52523 üzenetére
Miért a kupában más csapatok játszanak? A Barca ott is jelen van. Amúgy, az egész ugyanaz a színházi kultúra.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Bogyi007
veterán
Samsungom most...
Gondolom az Adat/egyéb lenne a Spíler csatornák...Szerk.:.
Igen a Spílerek azok...Olyan mintha homályos lenne a képük a csatiknak vagy köd van a meccseken?
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
vohanyi
senior tag
Én mindíg gyors kereséssel, legegyszerűbb :
Gyors keresés :
Frekvencia : 378000KHz
Moduláció : 256QAM
Jelátv.seb. : 6900KS/s -
Varszegig
veterán
válasz #29810560 #52533 üzenetére
Ha már TVMosaic, sima rescan-nel nem találja meg a spilereket, akkor se, ha a scan-nél a digit választod, csak akkor, ha hálózatos keresést csinálok. Ahhoz meg a paraméterek: qam: 256, sr: 6000, freki: 354000 Hz. Utána kidob egy 1000-es hálózatot, és aztán azon szépen megtalál mindent. Hátha más nem szeretne vele annyit foglalkozni, mint én
-
Bogyi007
veterán
Itt semmi, attól tartok itt a helyi szerverszobában (polgármesteri hivatalnál) kellene valamit csinálniuk a Digis srácoknak, de azok szerintem ma nrm jönnek a faluba ki...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Nethooligan
tag
válasz vohanyi #52527 üzenetére
Szót fogadtam, nem segített.
Aztán egy fullos újratelepítés után megjelent a kép és a hang ezen 4 csatornánál is.Már csak azt várom, hogy pár csatorna, ami csak SD-ben van megjelenjen HD-ban is. Tőlem akár el is tüntethetnék az SD-t, ha van HD, bár tudom sokan szívnának vele, de hát a földfelszíni analógról digitálisra átálláskor is szívtak sokan, itt meg csak a Diginek kéne lecserélni a boxokat, vagy pár embernek, aki maga volt képes SD boxot venni.
-
veterán
1 dolog még a Spíler témához: a szombat 13 órás és a vasárnap 12 órás La Liga meccseket nem közvetíti a Spíler2, azok kizárólag az Extrán láthatók.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Bogyi007
veterán
Valami történik mivel most konkrétan egyetlen csatornát sem találok hangoláskor... (epic fail - kicsúszott az antenna koax a helyéről....)
Kiskunhalasi hálózaton. Szerintem a többiek is nézzenek körül...
[ Szerkesztve ]
-
Doky1988
senior tag
Üdv, létezik még vmi beltéri amin lehet nézni hbot ingyen pl?
Annó volt Amikora mcaskey.bin de mostanság nem találok sehol, vagy a jó öreg dreamboxra működik még ilyesmi? Priviben is jó ha válaszol valaki.DokY | www.zsolti.hu
-
veterán
Én is néztem tegnap, hogy nincsenek benne, legalább is a mi városunkra vonatkozóan. A spílerekre voltam kíváncsi, természetesen nincsenek benne, de közben észrevettem hogy a sport 1-2 sincs. De szerintem még más is hiányzik...
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Kija
aktív tag
Én vagyok vak?
Vagy miért nem látom a digi.hu-na csatornakiosztásban a Sport1-et és a Sport2-öt? -
Dezsike
tag
Én kézzel beírtam az Amiko boxba, hogy 338.0 MHz, 6900 Symbol rate, QAM256 és be is hozta a négy spílert (1-2 SD és HD), még tegnap este. Nem mintha annyit nézném majd, de nem zavar hogy ott van amíg nem kell többet fizetnem érte.
-
Bogyi007
veterán
-
Flashget
félisten
Vegre ugy kerultek be csatornak, hogy kulon uj muxot kapott. Igy a koreai csoda (samsung F szerias) nem baszta szet a csatornasorrendem igy aztan pendrivera sincs szukseg. Egyszeruen teven 4db csatornat kell odarakni ahol latni akarja az ember.
Realme GT Master Edition
-
Bogyi007
veterán
-
sandró60
addikt
válasz Nethooligan #52526 üzenetére
Az előttem hozzászólót erősítve
Én ellenőrizném a csatlakozókat,ha mást nem csinálsz csak letekered- visszatekered kis kontakt spray-el befújva.Csodákra képes[ Szerkesztve ]
-
vohanyi
senior tag
válasz Nethooligan #52526 üzenetére
Fogadj neki szót, ellenőrizd, megéri
-
Nethooligan
tag
válasz Nethooligan #52525 üzenetére
Ja azt írja, hogy gyenge jel, ellenőrizzem az antennakábel csatlakozását és a csatornakiosztást.
De hát ezeken kívül minden tökéletesen bejön. -
Nethooligan
tag
Tudom, ez nem az a topik, de hátha.
Tegnap este beállítottam újra a tv-t, meg is vannak a Spílerek, csak éppen kép és hang nincs. Samsung tv. A NAS-on TVMosaicon tökéletesen bejön.
Valakinek van ötlete mit kéne átállítani a tévén, vagy hogyan kéne újrahangoltatni? A két (négy) Spíleren kívül minden csatorna működik normálisan. Elképzelhető, hogy a Spílerek extrém helyre vannak pakolva és azért nem tud vele mit kezdeni a tévé?Előre is köszi, ha van valakinek ötlete.
-
WaterWave
veterán
válasz nfsu17 #52521 üzenetére
Azt várom, hogy bekerüljön a dIGIonline-ba, akkor melohelyen is tudom nézni...
Egy szavam nem lenne, mondjuk igy sincs már, de az lenne hab a tortán..• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
nfsu17
veterán
hátha vkit érdekel.
mindkét hd spíler 12,3 megabittel jön, 256 kbps-os mp2 hanggal.
szóval elég jó. -
WaterWave
veterán
-
Sonja
nagyúr
-
Bogyi007
veterán
Hajnalban fater mondta hogy éjszaka össze-vissza voltak a csatornák. Gondoltam akkor végre jönnek a Spílerek a Halasi körzetre is. Hát nem...
Humax SD box sem talált semmit..Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Palor
csendes tag
válasz szaboi6512 #52514 üzenetére
részletesebben!!! köszi
-
Palor
csendes tag
válasz szaboi6512 #52511 üzenetére
Szia
igen USB látja de az adás beállítást szürkén látom és nem engedi!
-
WaterWave
veterán
válasz szaboi6512 #52511 üzenetére
Nekem is ez a gondom...
usb eszközt látja, de istenért nem tudom mivel a Program lista átvitele menü szürke.• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Palor
csendes tag
Miért nem engedi a Tv hogy rátöltsem USB kulcsra a program kiosztást? Így hogy rakjam sorrendbe??,
Tudna valaki segíteni?
köszi -
veterán
válasz sityupityu #52508 üzenetére
Írtam mindenhova, ahová lehetett, ügyfélszolgálattal is beszéltem, majd még "holnap" ismét hívnom kell őket.
Ha itt nem lesznek Spílerek, az irtózatos nagy kicseszés lesz az itteni pár ezer emberrel. És egyben nagyon szomorú is lenne a Digi részéről. -
veterán
Mi is modemes terület vagyunk még (bár már nem sokáig) pedig "ősdigis" a hely, de nálunk szerencsére fogható a két spíler. Epg is rendben van.
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
válasz rothfb #52506 üzenetére
Hát gyerekek bekerültek az ÁSZF-be a spílerek frekvenciái, de ahol én lakom, ott bizony nem lesznek Spílerek. Oroszlány modemes terület büntetésben van.
Hozzáteszem, van még olyan hely az országban, ahová nem kerülnek be.
Nagyon szomorú, pedig ugyanannyit, sőt többet fizetek lassabb netért, most már kevesebb csatornáért.
Köszi Digi. -
WaterWave
veterán
válasz vohanyi #52504 üzenetére
Igen addig eljutottam, hogy:
Beállítások > Csatornabeállítás > Digitális beállítások > Technikai beállítás > Program lista átvitele -> Exportálás.
De az a gond, hogy a programlista átvitele szürke.Nah most a pendrive benne van a tv-ben, megpróbáltam mind a két filerendszerrel formázni, de akkor is szürke marad, de a tv látja, szóval jó a pendrive.
Hogy tudom aktiválni, mert szürke marad?• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
vohanyi
senior tag
-
Bogyi007
veterán
Most néztem megint a tévén a keresést, nincs továbbra sem a Kiskunhalasi régiónak Spílerei...
-
WaterWave
veterán
-
M_AND_Ms
veterán
Jó lesz ez Spíler! Egy újabb mozicsatorna, amin vannak izgalmas spanyol filmek remek, Oscar-díjra kandidáló színészekkel
[link]Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- eBay
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája