-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
A megállapodás része nem lehet egy későbbi kezdési idő?
Ezt talán nem olyan nehéz megérteni, ebből következik az, hogy még miért nem adják.Sportcsatornáért nem sokan rohannak a konkurenciához, ez rétegigény.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
szaboi6512
őstag
Személy szerint nem aggódok, hétközben szinte alig van valami, ami 1 sportcsatornára emlékeztetne...
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
veterán
-
WaterWave
veterán
-
veterán
-
WaterWave
veterán
Komolyan nem hiszem el, hogy miért nem lehet megírni hogy mitudomén január 15, vagy január 30. Ha már leírják a cikket, és nem egy cikk szól erről, akkor legalább a lényeget írnák le.
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
válasz allfinanz #52387 üzenetére
Ez szép és jó.. megint a lényeget nem tudjuk... napra pontosan mikor lesz elérhető a diginél a spíler?
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
allfinanz
senior tag
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
vohanyi
senior tag
Spilerékkel kapcsolatban Digi Fb-n már ezt nyomatja :
"DIGI Kedves
xy!Jelenleg ezek a csatornák nem érhetőek el a kínálatunkban, egy csatorna bekerülésével kapcsolatban hivatalos közlemény a bekerülés után kerül kiadásra, így türelmet kérünk.
Üdvözlettel:
DIGI " -
Bogyi007
veterán
-
Luissimo
veterán
Nagy a csend
viharelőtti?vagy mindenki a spiler tv-t várja, lélegzetvisszafojtva
-
veterán
-
kokoaliga
tag
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni,hogy az természetes,hogy az általam sorba rakott csatornák egyik napról a másikra eltüntek?
Vagy a TV-m hülyült meg vagy a Digi kutyult valamit?Koko
-
Flashget
félisten
-
szpilu
tag
Üdv.
Veszprémben nézhetetlen az M4 sport hd.
135.5mhz
6000 symbol rate
256 qamMinden más frekvencia jó kivéve ezt az egyet.
Másnál is van hasonló probléma vagy csak engem érint?Köszi.
-
garga01
őstag
válasz Flashget #52365 üzenetére
Na jó de nem mindegy milyen STB-ről van szó. A Kaon egy hulladék Az Alma jobb, habár a szoftvere annak se a legjobb. Ahogy írták korábban az Amiko-k a legjobbak, vagy még hasonló amit dicsérnek a Synaps. Persze nem mindig előnyösebb a box. De pl. ha házimozival akarod összekötni, nincs minden tv-n optikai/koaxiális kiemen (analóg meg főleg )
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
Flashget
félisten
válasz Luissimo #52360 üzenetére
teszteltem ep eleg belterit, smart tv-t hogy lassam mi a kulonbseg.
UPC-n belterirol a valtas CI+ra szemmel lathato minosegi javulast hozott.
Digi tanyeros belterit csereltuk le kollegamnal CI+ CAM-ra mikor a Digi meg adott, szinten feltuno volt a kulonbseg.Azota nala is van Digikabel nem hasznal semmilyen Digis eszkozt.
KAON HD digis belteri azonkivul, hogy + tavkapcsolo + aramzabalo + 236 fokra melegszik, meg a kep is rosszabb volt mint nelkule. Egyedul analog regi teven javit a kepen.
1. Samsung TV a sajat DVB-C tunerevel.
2. Alma 2200 belteri felvetelekhez
3. szolgaltatoi box
ez lett a sorrend nalam.
CI+ CAM-nak semmi koze hozza olyankor a tv tunere dolgozik az csak a kodolas miatt kell.Realme GT Master Edition
-
WaterWave
veterán
válasz Luissimo #52362 üzenetére
másfelet előre, egyet hátra... én örülök neki hogy lesz... bosszantó tud lenni, mikor nézném a bl meccseket és nem tudom mert a jogokat xy megvette, stream meg nincs
-
veterán
-
WaterWave
veterán
válasz Luissimo #52348 üzenetére
de legalább haladnak.. látom a fényt... kb fél éve esély nem volt rá... örüljünk már ennek is...
Nem beszélve ha digionline-ra is felkerülne a spiler egy szavam se lenne
-
Flashget
félisten
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Luissimo #52357 üzenetére
Pozitív életfelfogás ez.
Egy fél napos tesztet, meg egy bizonytalan hírt én nem neveznék ténynek, de ebből is látszik, hogy nem vagyunk egyformák. De jól is van ez így.
Nekem amúgy annyira nem hiányzik a Spíler. Ami igazán érdekel, az a többin megy.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Luissimo
veterán
válasz leslieke #52356 üzenetére
hehe
inkább soxor akarsz csalódni .ez nem pesszimizmus, mert tényeken alapul.
sd lesz sajnos
persze kérdés, hogy meddig.
Szerintem ha az a két alternatíva van, hogy várni kell még félévet, amig HD lesz, vagy egy hét mulva elkezdik SD, aztán majd szaporítják a pixeleket, szerintem nem az elsőre szavaznánk...najó, ne tárgyaljuk túl, mivel nem rajtunk múlik és nemtudjuk befolyásolni, fogadjuk el (csak már ott tartanánk)
-
Luissimo
veterán
válasz leslieke #52354 üzenetére
Áááá minek, végül csak nagyobb lesz a csalódás.
Az életben mindig a rosszabbra kell felkészülni, és ha végülis majd a jobb következik be, akkor leszel happy.
apropo, HAPPY. De jó kis sorozat volt.
-
törölt tag
Ahogy gondolod, de a telefon lehet nomadikus (VoIP) is amit lehet, hogy érdemes megtartani/fenntartani 200 Ft-ért havonta.
(Mégiscsak bárhonnan a világból lehet vele telefonálni itthonra az itthoni tarifákért és lehet a számot hívni bárhol a világban ugyanazokért a tarifákért itthonról.)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"1. a szolgáltatást meg lehet rendelni internettel együtt, de telefon nélkül?"
Rendelhetsz egy szolgáltatást is, de rendelhetsz Internetet + TV-t is. Mindkét esetben listaárat fizetsz.
(Mindenkinek csomagot csak mindhárom szolgáltatás megrendelése esetén.)"2. az első Digi Smart CAM csak akkor ingyenes ha Film Now, vagy HBO-t rendelek a szolgáltatáshoz?"
Igen, az első - ingyenes - SmartCAM bármelyik külön fizetős TV csatorna/csomag (Film Now és/vagy HBO) esetén jár, hogy nézni tudjad egyáltalán, mert nélküle csak a "Kódolt adás" feliratot látod.
[ Szerkesztve ]
-
YxVs
senior tag
válasz Luissimo #52348 üzenetére
Oké, hogy csak 200 Ft a telefon, de azt kérdeztem, hogy lehet-e nélküle rendelni.
Nekem ami nem kell, azért egy fillért se szeretnék fizetni...
Az egy másik dolog, hogy nem éri meg, mert az első 3 havi díjkedvezmény is gondolom csak abban az esetben érvényes, ha mindhárom szolgáltatást megrendeled."én magamrészéről jobban kultiválom a Set Top Box-ot, mert az TV független, lehet hozni-vinni fel-alá a lakásban "
a Digi Smart CAM-et is lehet hozni-vinni, sőt egyszerűbben is, mint egy boxot...
-
Luissimo
veterán
- telefon ára minden csomagban +200 Ft.
ennyiért nemérdemes lemondani, inkább a meglévő vonalas számodat célszerűbb áthordozni, ha nincs valami kötöttséged, ami miatt nemlehet/nemérdemes.
- igen.
én magamrészéről jobban kultiválom a Set Top Box-ot, mert az TV független, lehet hozni-vinni fel-alá a lakásban@leslieke:
SPILER TV a DIGInél Info:"Egyelőre még Smart CAM előfizetők számára nem elérhetők, bizonyára hamarosan, az év elején kerülnek kínálatba.
(Január 1-jén először a Smart CAM, majd a szolgáltatói set-top-box előfizetőknek is elérhetővé váltak a csatornák, majd a déli órákban lekapcsolták őket.)
Mindkét sportcsatorna kezdetben csak SD minőségben lesz elérhető."
csak apró lépésekben haladnak, amugy románosan
[ Szerkesztve ]
-
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Nem egyértelmű a honlapról, és az összefoglalóban sem találtam:
1. a szolgáltatást meg lehet rendelni internettel együtt, de telefon nélkül?
2. az első Digi Smart CAM csak akkor ingyenes ha Film Now, vagy HBO-t rendelek a szolgáltatáshoz?üdv,
YxVs -
Watt25
veterán
válasz KutyaX #52342 üzenetére
Minden fellelt infó alapján a tévédben nincsen DVB-C tuner, csak DVB-T, illetve csak MPEG2-t tud.
Mivel mégis behangoltál valamit, aminek van EPG-je, ezért az csak a MindigTV lehet, ami viszont MPEG4, ezért nincs kép.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
KutyaX
csendes tag
Sziasztok! Van egy Sony kdl 32l4000 tv, amiben elvileg van dvb-c tuner. Epg látja is, de nincs se kép, se hang és egy idő után azt írja ki: " A választott program nincs behangolva". Már az összes ország beállításon végigmentem. Van valakinek ötlete?
-
gippazoid
senior tag
Sziasztok!
Milyen formában jönnek a HD-s adások DIGI-nél technikailag?
1366*768 vagy FHD?
A TV 1080i-t ír ki.Gippazoid Novelties Inc.
-
veterán
-
leslieke
Jómunkásember
válasz sityupityu #52337 üzenetére
Meg ott is HD-ben.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
Flashget
félisten
zuhanyhirado szerint januar 12 a Spiler indulas Digin.
tessek nem keszpenznek venni.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz sityupityu #52329 üzenetére
igen, mert akkor jott tv-re is a Tizen rendszer.
Realme GT Master Edition
-
veterán
-
-
dh66e
veterán
válasz szabogabor10 #52321 üzenetére
Hopp ezt nem is tudtam.
-
hzx0
aktív tag
Aposnál tányéros UPC van egy enigmás beltérivel. Ez beszedi a digis csatornákat is . Ott már látszik a spiler1 a digi szolgáltatói csatornák között.
-
veterán
-
WaterWave
veterán
Ugye digionline kínálatába bele fog kerülni a spíler? Ugye istenem? Kérlek
-
Watt25
veterán
Ha rákérdezel a Digi-nél bármelyik csatornára, akkor az a sablon szöveg jön válasznak, hogy nincsen információjuk a bekerülésről. Ehhez képest ez teljesen más.
Emellett a dtvnews nem egy noname agregáló oldal, hitelesnek mondható.
Az nem kérdés, hogy be fog kerülni. Mivel új MUX is jött, 90% az esélye, hogy HD-ban. (SD csatornának lenne hely meglévő MUX-okban.)
Mellesleg engem nem érdekel, sz*rok a focira , csak technikai oldalról közelítem a kérdést.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Kija
aktív tag
válasz vohanyi #52309 üzenetére
Minden megjelent cikk erre az egy hírre alapoz:
https://dtvnews.hu/hirek/erkeznek-a-spiler-tv-csatornak-a-digi-kinalataba?
És mindenhol feltételes módban fogalmaznaka hírrel kapcsolatban.
Az biztos, hogy nagyon rövid időre megjelent a két csatorna a Digi műholdon, de ez akáráprilisidecemberi tréfa is lehetett. Bár a pletykák nem erről szólnak, hanem arról hogy tényleg megegyezhettek. -
veterán
-
zoli62
addikt
válasz szabogabor10 #52254 üzenetére
Persze erről az ügyfélszolgálat szokás szerint mit sem tud...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest