- Ilyen lehet az életlen Galaxy S25 Ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rabtibus
tag
Sziasztok
Sokára járok így gondoltam mostmár rákérdeztek :
Nekem a samsung Led Tv-m müsorujságjában azt átírják most az M4 sporton Forma ismétlése kellene mennie, ehhez kèpest a "nagyon színvonalas" Kisvárda-Balmazùjvàros meccs megy...
Akkor most mi mutat rosszat ?????Közben néztem a teletextet-et azon az NB2-es meccs van irva...
Mi van a Tv-vel ???
[ Szerkesztve ]
-
andrassygyul
csendes tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni! M4 sport folyamatosan szivat.
TV: Philips 48PFH4100, Digi Gyöngyös.
manuálisan nem találja sem a 135.5ön se a 136.0-án. Ha kerestetem akkor eddig jó volt, ha németországot választottam ki, de eltünt az m4 a héten és vele együtt németország is. Ez nem okos tévé, nem frissülget csak ugy a firmware, bár legújabbat én tettem fel egy honapja. DE akkor is. 5 honapja jó a tévé, de az m4 már nem először tünik el. Probáltam már romániától kezdve egyesült királyságig minden régiót de m4em már egyáltalán nincs. ezen kívül sajnos nem érdekel más csatorna. -
Doky1988
senior tag
Hali!
Van 1 Amiko HD 8140 T2C beltérim, feltettem rá az EMU -s szoftvert, kábel tv-m, ezzel elvileg lehetne HBO-t is fogni? Vagy ez hogy működik? Valaki esetleg privi?DokY | www.zsolti.hu
-
lacz_hu
csendes tag
válasz Watt25 #39190 üzenetére
pc-t minden további nálkül rá tudom küldeni hdmi-dvi-n probélma és hibák nélkül.
2 kábelem van, a jelenség mindkettőnél ugyanaz (telitűs dvi-i>hdmi)
És tényleg eddig jó volt és jó is, mivel pc-vel megy
Igazából a kérdés az, hogy a piros led, valóban utalhat-e problémára, igaz-e, amit a zte állít, hogy a tv jelszintje esetleg túl alacsony a hd tv-hez. -
unravel
őstag
Annyi bizonyos, hogy 2016. május 12-én a TV2 Média Csoport két újabb csatornanévre tett védjegybejelentést, melyek a TV2 Sport 1 illetve a TV2 Sport 2. [link]
¯\_(ツ)_/¯
-
Watt25
veterán
válasz lacz_hu #39189 üzenetére
Ha valóban csak HDMI-n keresztül van probléma, és RCA-n keresztül nincs, illetve HDMI esetén a box menüje is szétesik, akkor valahol a HDMI láncban van a probléma: Rossz a box HDMI kimenete, rossz a kábel, vagy rossz az átalakító, esetleg a tévé HDMI bemenete. (Ne válaszold azt, hogy eddig jó volt...)
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
lacz_hu
csendes tag
Üdv az uraknak!
4 napja bekötötték az 1000-es netet és egyebeket.
A tv-vel van gondom, mégpedig az, hogy nem jön a boxon a hdmi-n kép, illetve szétesik csíkokra.
Random néha sikerül átvini képet, volt hogy 2 órát ezen tudtam nézni, de újrainditás után megint szétesett...
A telepítésnél is elsőre hdmi-n próbáltuk a szerelővel, jó is volt, majd a reboot után képtelen volt atvini a tvre hdmi-n, így maradt az RCA.A gpon - zte f688 -on a catv led piros (a jelszint -6db alatt van). Az RCA-s átvitel is néha fagy, szakadozik, lassú. Sajnos, nem tudom milyen szintet mért bekötésnél....
Hogy egyszerű legyen a tv is egy régebbi plazma, dvi-i bemenetel, tehát hdmi>dvi kábellel vannak kötve.
Korábbi T-s szolgáltatónál nem volt gondom.Lehet a szétesett kép a gyenge optikai jel miatt? egyáltalán el kéne valamennyire indulnia koaxon a hd-s képnek ha nem megfelelő a jel? Ha az rca-n jön kép (nagyjából használhatóan) akkor ennek is problémásak kéne lennie, hiszen a jelforrás ugynaz, mint a másik kimenetnél....csak persze jóval alacsonyabb felbontáson....?!
box: dcd4414irr
Remélem érthető a problémám...
Egyébként netnél sem sikerült 550-600 mbit felett mérnem.... de itt 300 a a garantált... így itt nincs reklamációs lehetőségem.
[ Szerkesztve ]
-
SPF
senior tag
Jól látom a digi honlapján, hogy kábel analógon nincs M3?
-
veterán
-
Flashget
félisten
Vajna megszerzi a Digisporttól a jogokat a két új csatorna neve:
TimiSport1 és a TimiSport2Realme GT Master Edition
-
Varszegig
veterán
válasz M_AND_Ms #39177 üzenetére
3 Grand Slam (Australian, RG, US) megy a z eurosporton, 1 a digin (Wimbledon). A digi pár éve megszerezte a wta sorozat jogát, mert az esp szerződése lejárt, és nem is nagyon akarták megújítani. Az igazi kincs a kezükben az ATP 1000-es, azok a legnézettebb teniszversenyek az GS-ek után. Ja, aki nem szereti a teniszt, az jó ember nem lehet
-
Flashget
félisten
Még a korábbi frekvenciákkal sem kezdett semmit, de újra pályázik a DIGI
minden pénzt ebbe raknak így nem csoda, ha inkább lemondanak pár évre a sportközvetítési jogokról.
Realme GT Master Edition
-
g0dl
addikt
A gagyikanálisok nem érdekelnek, de új sportcsatornának kevésbé örülnék, bár elsősorban sportot nézek.Attól tartok ugyanis, hogy megint csatorna, szolgáltató paktumok lesznek, és senki számára nem lesz mindegyik elérhető.
Ha az F1-et fizetős csatornára rakják, az újabb kibaszás. ( most pl. nyaralóban nézhető mindigtv-vel)
-
Bogyi007
veterán
válasz leslieke #39173 üzenetére
És már van is alapja a Palik Laci hazajön sztorinak....
Eddig még kibírtam hogy nem kapcsoltam el a hangsávot a kommentátorokról az M4-en, de ha ez tényleg az öreg szivaros kezébe kerül a TV2 csoporthoz akkor onnantól ezt is meglépem - ha meg nem lesz eredeti hang akkor marad a Sky Sports stream...
(#39175) rocket: már az sem teljesen igaz, mivel már a Roland Gaross-i közvetítés is Eurosporton fog menni....
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
rocket
nagyúr
válasz szabogabor10 #39174 üzenetére
DIGI Sportokat atlehet, majd nevezni tenisz csatornakra
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
veterán
-
leslieke
Jómunkásember
Hiánypótló lesz! Vajna megtalálta a piaci rést, ahová betörhetnek...
Angol bajnokikkal és Forma 1-es közvetítéssel indulnának a TV2 sportadói
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
törölt tag
válasz szabogabor10 #39137 üzenetére
Nem értek egyet, szerintem hasznos egy színházi, és más produkciókat is közvetítő állandó csatorna, ami a kultúrával foglalkozik. Régen az M1-en is mentek hasonlók
De kinek a pap
A HD témához, UPC reklám, "Nálunk alap a hd 16 hd csatorna"
Gondolkodjunk csak hány csatornánk van összese? Egész biztosan, többszöröse a 16nak. Mekkora egy marketing szöveg...[ Szerkesztve ]
-
Optika01
tag
Sziasztok.
Digi Online - al kapcsolatban kérdezném : van arra lehetőség, h az M4 minőségét lejjebb vegyem?
A lassított mobil net-el a többi csatornát LQ minőségben tudom nézni, de az M4-nel nincs ez a lehetőség.
A hétvégén F1, én meg kórházban, és nem szeretnénk lemaradni. 😕
Előre is köszönöm.
Üdv.Optika
-
veterán
-
törölt tag
válasz szabogabor10 #39154 üzenetére
... és zerge861
Amúgy milyen az app? Képminőség, stabilitás stb.?
... mert, jómagam nem vagyok érintett. Csak láttam a DIGI honlapján, hogy már elérhető az Apple cuccokhoz is a DIGI Online.
S, mivel kinyílott a pitypang ... gondoltam megírom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz xy2003 #39155 üzenetére
Úgy tudom "üres" ügyfélkaput tudsz nyitni, mert ahhoz csak e-mail cím kell ...
... de, szerződést felvenni és hozzá kapcsolódó szolgáltatást (pl. DIGI Online) kezelni már csak az első számlával tudsz, mert annak a számát (is) kéri a rendszer az ügyfélkapu accounthoz történő hozzárendelés alkalmával.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
törölt tag
-
xy2003
tag
a csatorna nevek helyett nektek is unknown van,epg megy?
humax vevő még a t-komtol maradt. -
Flashget
félisten
válasz allfinanz #39146 üzenetére
analógból pakolják ki a csatikat sorra, helyükre nem került be semmi. (az új M5-öst is csak DTV sávon kötelező adniuk a szolgáltatóknak)
1 analóg csatorna 5-6-7 DTV csatorna sávszélt vesz el attól függően mennyi az SD vagy HD
Nielsen szerint 2011 őszén a Magyar lakások 28%-ban volt digitális vételre alkalmas tv készülék.
2015 végén A magyar háztartások több mint felében van HD-re alkalmas tévékészülék
szerintem 2020 lesz az analóg vége a Digi rendszerén és jöhetnek a HD-k..pl. Duck HD[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Watt25
veterán
-
allfinanz
senior tag
hova rakjak ezt a sok HD csatornat? analogot ideje levaltani... helyi TV-k se kerultek mind a digitalisra. ezek utan jonnek majd a home shopping hd csatornak. kulon lesz loverseny tv. barca tv utan felcsut tv hd. opera tv, szinhaz tv. van ami meg nincs
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
veterán
Azért a "felépítik" szerintem nem teljesen igaz. Elég csak az M1-re gondolni.
Oké, hogy van egy rakás csati, de azért a királyi csatiktól minőséget várna el az ember. Az összes királyi csatitól.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
dh66e
veterán
válasz szabogabor10 #39140 üzenetére
Most ők felépítik a köv banda meg leépíti,nyugati mintára van ez a sok csati lásd rai,bbc,franciáknál a france csatornái,de a lengyeleknél cseheknél is ez megy.
Aztán ott a két kertévé nem tudom hány ismétlő csatija na azok mi a töknek?[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
A másik "állami" csatorna is szaporodik rendesen: [link]
Izaura TV[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Flashget
félisten
Nálunk is gyakorta nézett csatorna az M3...akár reggel 6 előtt régi fényképeket, akár késő este Angyalbőrben..de ezek a szutyok kereskedelmik a népbutító szarjaikkal rég nem nézettek és most még pénzt is fognak érte kérni...de én nézem reggel a spectrumon a privát rocktörténetet is inkább 20x...
Realme GT Master Edition
-
dh66e
veterán
válasz szabogabor10 #39137 üzenetére
Speciel én többet nézem az m3-at mint az összes magyar "nagy" kereskedelmit együtt.Pedig arra is kevés időm van.
Az egyiket adó formájában fizeti az ember a másikat meg efi díjból meg abból a reklámpénzből amit szintén veled fizettetnek meg közvetve. -
veterán
válasz sandró60 #39136 üzenetére
De ez közpénzből megy, azok meg magánpénzből. Illetve mostmár sajnos a TV2 is közpénzből.
Szvsz teljesen felesleges egy ekkora országnak ennyi királyi csatorna, főleg a mostani MTVA-féle. De ez OFF.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
sandró60
addikt
válasz szabogabor10 #39135 üzenetére
Emlékszem amikor az M3-indulni készűlt nem tudtunk róla semmit,de már ment a "zrika"A kritikával azért várjunk egy kicsit amikor meglátjuk a nagy M-betűt a sorszám mellet.Az RTL-nek is van legalább 4-5 csatornája.A TV2-nek is van majdnem ugyanannyi.
-
veterán
-
Flashget
félisten
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Élőben közvetíti a közmédia a Paralimpiát
variálnak ezzel az M5 csatornával, pedig már ismert jelenség az M4 csatorna egyedüli sportcsatornának kevés, mert annyi jogot raboltak már össze képtelenek mindet adni...
Realme GT Master Edition
-
xy2003
tag
válasz intensa_man #39125 üzenetére
akkor ez az az 500ft tizenötöd rész x 2 nap.
tudják,hogy kell ezt csinálni.
pedig milyen jó lett volna pár hónap ingyen -
xy2003
tag
válasz Flashget #39124 üzenetére
aha,szóval ezért van az 500íft belépési díj a szerződésen
szóval így lecsúszok 8szoros kötbérről ezért vannak(voltak) el ezek ilyen nyugodtan.
jár(na) 400Ft."A Szolgáltató által vállalt határidő elmulasztása esetén
a Szolgáltató kötbért fizet, melynek összege minden
késedelmes nap után a belépési díj egy tizenötöd
része, belé
pési díj hiányában az Előfizetői Szerződés
alapján az adott előfizetői szolgáltatással
kapcsolatban fizetendő havi előfizetési díj, illetve az
előre fizetett szolgáltatások esetén az előre fizetett díj
egy harmincad részének nyolcszorosa."[ Szerkesztve ]
-
-
xy2003
tag
válasz Flashget #38943 üzenetére
a kötbér igénnyel fellépést,hogy tudom megejteni?
ha jól tévedek 8x-os mani terheli ölet minden egyes napra a szerződésben szerepkő dátum és a tényleges teljesítés között.
ez az én esetemben az 5600Ft-os díjnál 12nap csúszásnál több mint 17ezerFt lenne,csak ingyen lenne három hónap :-)
vagy van itt valami buktató? -
fcc
aktív tag
Kaon 1410-es stb-n nem lehet a tv csatornák program helyét megváltoztatni? Pl. az 1-es programhelyen az m1 legyen.
-
nagyfejü
őstag
HALI!
A digi online alkalmazást hány készüléken lehet futtatni otthon? A tab on mindig azt irja sikertelen azonositás. Ez mitől lehet? /felh.név , jelszó jó/
üdv
-
dh66e
veterán
válasz intensa_man #39112 üzenetére
Nem nem úgy jött át.
Mi csak azt nem értettük hogy téged miért ért meglepetésként hogy egy kódolt csatornához valamilyen eszköz kell.
Mindegy is most már tudod. -
törölt tag
válasz intensa_man #39112 üzenetére
"A másik hogy pont lesz...m."
OK! Csak akkor azt nem értem mi a problémád, mert az analóg TV-d miatt úgyis kellene bérelned egy boxot. (Esetleg vásárolni egy sajátot.)
A DIGI felhívta a figyelmedet - arra az amúgy is meglévő lehetőségre - hogy, amíg DIGI Filmre előfizetsz ingyenes a box bérlete. Amúgy is kellene a box-ért bérleti díjat fizetni, de akkor csak a boxért fizetnél filmcsatorna nélkül, így meg kaptál hozzá egy bónusz filmcsatornát, ami mellesleg nem is rossz csatorna, ha leszámítjuk, hogy sajnos nem HD adás.
Hol itt a gond???
-
Flashget
félisten
válasz intensa_man #39110 üzenetére
No akkor összefoglalom én is.
1. Samsung EH 6030 tévén nem kell semmilyen más országot állítani.
2.csatornakeresést Automata-Hálózati-Digitális vagy Digitális és Analógot kiválasztva kell megtenni. Ekkor befog hozni 133db DTV csatornát. Minden csatornát látni fogsz kivéve a kódolt filmcsatikat (HBO,Digifilm,Cinemax)
3.ezekhez régi tévé esetén beltérit a samsung EH6030-hoz CI+ CAM-ot kell bérelned a Digitől. Bármit mondanak a tévéd alkalmas a CI+ra.
4. ezen eszközök nem fognak azonnal működni amíg a digi nem regisztrálja a hálózaton, de ez az esti órákban megszokott történni csak be kell kapcsolni hozzá a tévét vagy beltérit.
így akkor mi a problem?Realme GT Master Edition
-
intensa_man
tag
válasz #29810560 #39111 üzenetére
Igen ez az egyik járható út. A másik hogy pont lesz...m. Kicsit úgy jött át a sztori itt a fórumon mintha fel akarnám vágni az ereimet, mert nem jön a film csatorna. Egyáltalán nem. Ha van, van, ha meg nincs akkor nincs. Csak tájékozódtam itt is hogy hogy is működik. Nem a havi 200 forint, csak eleve az előfizetés is azért született meg, mert így jön ki olcsóbban.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást. -
törölt tag
válasz intensa_man #39110 üzenetére
Menj be a legközelebbi ÜFSZ-ra és kérj (bérelj) egy CAM-ot az LCD TV-dbe. (Feltéve, hogy van CI+ CAM fogadó a TV-ben.) Így az LCD TV-n is tudod nézni a kódolt adásokat. Esetedben a DIGI Filmet.
-
intensa_man
tag
Akkor leírom pontosan, csakhogy más okuljon a történetből, mert magamban már lezártam a dolgot.
Behúzták a Digit az utcába, lejárt a hűség az előző szolgáltatónál, telefonon keresztül szerződést kötöttünk. Felajánlották, hogy ha nem akarom fizetni a HD boxot a hűség végéig, akkor fizessek elő a Digi filmre talán fél, vagy egy évre, utána lemondhatom, és nem lesz a boxnak sem díja. Mivel a havi díj ugyanannyi a Digi Filmre, és a HD boxra, nyilván a plusz csatornát választottam. Az ügyintézőnek elmondtam, hogy két tv lesz. Egyhez box, egyhez csak kábel. Ő azonban nem mondta,hogy az LCD (bár a többi csatornát képes lesz fogni), ez nem fog működni.
A szolgáltatást már 3 hete elindították, azonban valami adminisztrációs hiba miatt akkor nem lett aktiválva a plusz csomag. Tiket nyitás, kivizsgálás, stb.
Tegnapreggel jött sms, hogy a dolgot kivizsgálták, a plusz csatornát aktiválták. Nézem nálunk, kódolt. Nézem gyereknél, megy. Kérdezem itt, kérdezem Digit, értek mindent, kicsit keserű a száj...
Ennyi.
A szerződés megkötésekor nem volt időm ÁSZF-et olvasni, utána meg eszembe sem jutott...
Ez van. Veszteség nem ért, csak így jártam.[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz intensa_man #39108 üzenetére
Megrendleted a digit,rábeszéltek az extra csomagra (nem tudom most hogy hívják) kaptál boxot is,de kártyát nem?
Jelezted hogy van egy tévé amihez nem kérsz boxot mert képes a dvb-c vételre?Olvastad korábban is ezt a topikot vagy az összefoglalót?
Valami nem smakkol.[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
Üdv.
A csatornakiosztás változás óta, hiába történt már meg az "újrahangolás", folyamatosan feldobja a TV-m (lg 42lf652v) hogy "Csatornák kiosztása megváltozott - A csatornák beosztása teljesen vagy részben megváltozott. Szeretné elindítani az automatikus beállítást?".
Lehet a TV zavarodott meg és egy gyári visszaállítás segít, vagy más lehet a probléma?
Köszi
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
dh66e
veterán
válasz intensa_man #39105 üzenetére
Nem nagyon értem a problémádat.A kódolt csatornákhoz minden szolgáltatónál kell modul+kártya vagy box.Ez a digi honlapján is fent van.
[ Szerkesztve ]
-
intensa_man
tag
Közben felhívtam a Digit. Közölték amit Te is, hogy hiába van előfizetve, nem fog menni, csak kártyával. Az analóg tv-n azért megy, mert az a HD-ból kapja a jelet.
Egyébként minden nem kódolt csatorna megy, csatorna nevek, és leírások, műsor infók ok. Szóval minden csodálatos, csak épp nem tudom nézni, amire előfizettem, mert nem volt teljes körű a szolgáltatás leírása. Így járás...
-
tjnet
aktív tag
válasz intensa_man #39101 üzenetére
Ha eh6030 akkor mennie kell az összes csatornának. Kivéve a kódoltak. Ahhoz CA modul és kártya kell, vagy irdeto modul.
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
Watt25
veterán
Tisztázzuk. Megvannak a digitális csatornák? Látod a csatornák neveit és az EPG-t? Viszont minden csatornára azt írja ki, hogy kódolt? (Szó szerint?)
Akkor nem a Digi kábel-re fizettél elő...[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
pjen
félisten
Próbáld németre vagy finn re állítani a Tv t.
-
intensa_man
tag
Sziasztok!
Előfizettünk a DigiTV csatornára. Ma reggel jött az SMS, hogy él a dolog. Azon az analóg TV-n, amire a HD box van kötve, szépen jön is a történet, viszont az LCD tv-n(Samsung 6030, ami ugye DVB-t, és -C képes) továbbra is kódolt jelnek mutatja.Van valami ötlet, hogy mi lehet a gebasz? A csatornákat egyébként Samsung channel editorral rendeztem össze, bár nem hiszem, hogy ez számítana valamit...
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Filmvilág
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autószerelők, autószerelés
- Ilyen lehet az életlen Galaxy S25 Ultra
- Egészséges életmód
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek