Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
bopeti98
őstag
válasz
Watt25
üzenetére
A Must Carry, meg a Must Offer nem ugyan az. A Must Carry esetén a szolgáltatónak van szerződéskötési kötelezettsége, a Must Offer esetén meg a TV csatornának.
Itthon egyedül csak a közmédia Must Carry, tehát csak azt kötelező továbbítani. Az RTL-t, TV2-t nem. Sajnos abban az Indexes cikkben rosszul írták le a Must Offer jelentését, pedig a hivatkozott RTL-es cikkben már helyesen van: [link]
"A Médiatörvény alapján az RTL Klub úgynevezett Must Offer csatorna, azaz szerződéskötési kötelezettség terheli a műsorterjesztőkkel" Ergo az RTL-t terheli a szerződéskötési kötelezettség, nem a műsorterjesztőket. -
Watt25
veterán
válasz
bopeti98
üzenetére
Csak annyit kéne tenni, hogy olvassátok azokat a cikkeket, amiket ide linkelnek... Addig miért beszéltek róla, amíg el sem olvassátok?
Az RTL Klub és a TV2 ún. Must Offer típusú tévé, azaz a Médiatörvény hatályos rendelkezései alapján a műsorterjesztőket szerződéskötési kötelezettség terheli arra vonatkozóan, hogy minden nézőnek biztosítsák a csatorna elérését. Ez magyarul azt jelenti, hogy olyan nincs, hogy a Telekom vagy a UPC azt mondja, kösz, de nekem ez a két csatorna pénzért nem kell, szevasztok. -
g0dl
addikt
Szerintem a showderklubon kívül nincs értékelheti a ratyin, a vereskettesen semmi nem jut eszembe. Mindkettő mehet a kukába.
-
bopeti98
őstag
válasz
Varszegig
üzenetére
Az RTL-nek van szerződéskötési kötelezettsége, nem a szolgáltatónak.
Tehát a szolgáltató bármikor mondhatja, hogy nem kéri, a lényeg csak annyi hogy az RTL-nek kötelezően lehetőséget kell adnia arra, hogy ha akar, akkor bármelyik szolgáltató megköthesse velük a szerződést. -
moli.hu
őstag
keszitettem egy rss feedet a Digi hirek es kozlemenyek oldalakhoz, igy ha feliratkozol, ertesulhetsz az uj bejelentesekrol es karbantartasokrol:
-
br.rak
őstag
-
trec12
addikt
-
trec12
addikt
-
Flashget
félisten
Az egész azzal kezdődött, hogy Vajnáé lett a TV2..rögtön szedhetnek pénzt a ker. tévék korábban még nem.
Ez is a mutyizás egyik fajtája.
A gond az, hogy én magasról leszarom mindkét csatornát és mégis fizethetem majd...ha csak nem rakják külön csomagba HBO-hoz hasonlóan az összes többivel (Film+,Cool stb.). -
dh66e
veterán
Remélem a digi külön csomagba rakja mert egy fillért nem adnék érte.
(#39368) M_AND_Ms
Miért ez nem működik win7-en?
digionline -
prisz
senior tag
Köszönjük meg az új törvényeknek és aki megszavazta...
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
kicsigee444
üzenetére
Megerősítem, hogy így lehet Windows alól DigiOnline-t nézni (Win7 64bit)
Köszönöm, így utólag is!Így most már tudom nézni a melóhelyen is az EB-t és az Olimpiát
-
sasa311
veterán
Sziasztok!
2 Digi kábelTV-s boxom van és egy furcsa problémával szembesültem:
USB-n kell hozzá külső HDD-t csatlakoztatni, hogy rögzíteni lehessen adást illetve vissza lehessen tekerni az élő adást.
Ez működik is kb. 3 hétig, után mindig szétcseszi valami a vinyókat. Év eleje óta van nálunk DIGI, azóta már 7x kellett gariztatni a vinyót.Ilyenkor az a hiba, hogy a box próbálja bekapcsoláskor felpörgetni a vinyót majd újraindul kb. 5-10 mp után a végtelenségig. Néha még meg tudom menteni a vinyót úgy, hogy PC-n újraparticionálom (teljesen 0-ra dobja el a partíciót), de pár alkalom után már ez sem lehetséges. Már hülyét kapnak tőlem a boltban...
Kipróbáltam:
- Mindkettő (egyforma) boxon otthon, mindkettő produkálja
- Kb. 4 különböző külső vinyóval (több márkával), ugyan az a szomorú eredményValaki tapasztalt már ilyet? Esetleg tud valami megoldást?
-
Watt25
veterán
Hirtelen ezt a topicot találtam ami digitális tv-vel foglalkozik.
Márpedig, ha elolvastad volna a téma összefoglalót, akkor tudhatnád, hogy baromira nem jó helyen vagy... Itt van a megfelelő topic, de előbb ott is olvasd el a téma összefoglalót!
(Mellesleg a UPC direct nem CI+ -t, hanem CI -t használ.) -
-
javie
csendes tag
Sziasztok! Hirtelen ezt a topicot találtam ami digitális tv-vel foglalkozik. Nekem konkrétan UPC Direct-el kapcsolatos kérdésem volna, ami ugye műholdas szolgáltató, remélem tudtok segíteni... Sajnos ennél a cégnél úgylátszik szakember nem dolgozik, mert egy teljesen egyszerű kérdésre nem tudtak válaszolni. A lényeg, hogy undorodok a mediaboxoktol, teljesen feleslegesek. A mai tv-k teljesen kivaltjak ezeket hiszen olvasnak felvesznek,stb ezert én csak kártyát kértem mindkét tv-mre, box nelkul. Az antenna belove, jelerosseg,minoseg tokeletes, tehat mar csak a CI+ modul kene, hogy TV-zni tudjak... De milyen? Hát erre mar nem tudtak valaszolni... Számomra meglepo, hogy hiába kulsore nem kulonbozik egy CI+ modul a masiktol, igazabol mindegyik masfele dekodolassal kompatibilis. Nezelodtem neten, a mall.hu-nal van egy CI+ ami Irdeto 2 kodolasra jo (amit UPC Direct "uj kartyaihoz ajanl) es van pl Neotion Irdeto MKII ami pedig freesat (UPC) namost az en kartyaimon egyiken csak UPC masikon meg FREESAT by UPC logo szerepel tehat teljesen negvagyok keveredve es nagyon megkoszonnem egy szakember segitseget akinek volt mar dolga UPC Direct-el...
-
Dzsozi56
tag
Sziasztok!
Tudnátok-e arra választ adni, hogy az előfizetett HBO Super Maxpak, DIGI Film, Felnőtt csatornáira váltáskor ne kérjen jelszót, amit elég gyakran, de nem minden esetben - Superone csatorna mindig - kér!
Olyankor a mozgókép 1-2 másodpercen belül kimerevedik, megjelenik a 4 jegyű jelszót kérő négyzetsor és csak a TV alapértelmezett jelszó számsor beütése után indul a műsor! Egyáltalán lehet-e valamilyen beállítást végrehajtani az "okos TV-n", mint a hogy a PC is megjegyzi egy-egy oldalra történő belépésnél a jelszót, mert így felvételt sem lehet előre programozni ezeknél a csatornáknál!Köszönettel: Dzsozi56
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Egy ismerősöm szeretne DVB-C-s kábeles szolgáltatáson keresztül Settopbox-al műsort felvenni.
A kérdésem az lenne, hogy erre van-e lehetőség, és ha ilyen, akkor milyen beltérit érdemes ehhez vásárolni?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Köszönettel
-
trec12
addikt
válasz
Flashget
üzenetére
Győrben is az utolsó simításokat végzik a Plázában. Jól néz ki az új arculat.
Csak a Digi Mobilból is lenne már végre valami.... 
GYŐR (NYITÁS: JÚNIUS 1-JÉN) - GYŐR PLAZA -
Flashget
félisten
A mai napon vadonatúj DIGI ügyfélszolgálatot nyitottunk Nyíregyházán, a Korzó Bevásárlóközpontban! Mostantól hétvégén is intézhetik ügyeiket!
-
xy2003
tag
Bő két hete vagyok a diginél,most kaptam számlát,erre a bő két hétre meg egész junira is,ezekszerint itt előre fizetés van?
A telefon forgalmat meg majd a köv számlán hozza,mert az nincs rajta ezen.Az ügyfélkapus bejelentkezési mail címet nem lehet megváltoztatni csak ha törlöm az egészet és újra regelek?
Nem lesz gond,hogy újra probálom olyan számlaszámmal meg szerzszámmal ami már volt egyszer? -
ssolitude
őstag
Tegnap vettem észre (nem tudom mióta lehet ilyen), hogy a digis netről nem megy az Eurosport Player (ebben az országban nem elérhető, angolul természetesen). Két notival is próbáltam. Ha felküldöm a mobilnetre, vagy egy Telekom-os netre, akkor mindkét notin megy.
Ugyanakkor a SmartTV-n (szintén diginet) simán megy.
Ötlet? -
nevo
aktív tag
Mamámhoz szeretnék digit bevitetni és a kérdésem az lenne, hogy mivel optikán jön be így hogy néz ki a dolog.
Gondolok arra, hogy nekem otthon koaxon jön minden, tehát nem kell semmilyen médiabox csak bedugom a tv-be és van minden csatornám, egyedül a telefonhoz és nethez van modem. Neki lesz valami médiboxa amiből jön a koax a tv-be? A lényeg az lenne, hogy csak a tévét kelljen kezelni ne legyen még1 távirányítója a boxhoz mint a tréfosnál.Köszi a válaszokat
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Doky1988
üzenetére
Én inkább kábelezési és a kábel árnyékolási hibájára gyanakodnék, illetve gyenge minőségű csatlakozó és elosztó is okozhat ilyen hibákat.
Ha folyamatosan rossz lenne a kép akkor a készülékben keresném a hibát, de mivel időszakor ezért inkább a kábelezésben lehet hiba.
-
Doky1988
senior tag
Üdv!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy Amiko HD 8140 T2C beltérim van, és néha előfordul olyan, hogy a jel leesik ilyen 50-60%-ra, és akad, illetve pixelesedik az adás.
Természetesen DIGI Kábel van.Na már most ha újraindítom a beltérit, tehát áramtalanítom, és újból bekapcsolom akkor megjavul ez a probléma.
EMU -s FW van rajta: AMIKO HD-8140 T2C 1.5.64 emuEz

Ez szoftverhiba lehet?
Köszi előre is.
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Adott egy LG 43LF630V tv. Eltünt az M4. Próbáltam a gyári beállitások visszaállitásával, próbáltam kézzel megadni a frekit, de nincs sehol.Igaz kézi keresésnél kiirja hogy talált 7 uj adot de akkor sincs M4.
Valakinek valami ötlet?üdv
-
Flashget
félisten
Da Vinci Learning a DIGI kínálatában
2016. május 27-től a Da Vinci Learning tematikus csatornával bővült a DIGI televíziós kínálata.
A DIGI digitális vezetékes (Budapesten a 762MHz-en, egyéb szolgáltatási terület esetében érdemes a szolgáltató weboldalán tájékozódni) -
válasz
leslieke
üzenetére
Nekem áprilisban Huawei HG8247H-t hoztak, valakinek a kerületben pár nappal később asszem egy ZTE ZXHN F668-t. Ezekből megy ki a tv koaxon meg a telefont is erre kell dugni.
A huawei-be csak userként tudsz belépni, ez a felület nagyon le butítva. A wifi-t át tudod állítani, port forward, mac és url szűrés megy, az usb-re elvileg tudsz ftp-zni. Ha ez neked nem elég, van megoldás saját router használatára az eszköz után kötve, de erről inkább itt
-
ddt500hu
veterán
Hali!
Ma eltűnt Érden a Viasat 3 meg az AXN. Minden más jön. Végignyomogattam kétszer is és nem került át máshová. Ötlet? -
Primary92
senior tag
Telefonon beszéltem a Digivel, amikor is felvázolták, hogy egy meghatalmazással befáradok a személyes ügyfélszolgálatra, és megrendelem a szolgáltatás (akkor még nem volt a neten listában az környék, de fizikailag ott van a kábel; a meghatalmazás meg azért kell, mert számhordozás lesz, és az idős előfizető ezért nem fáradna el egy 25 km-re lévő személyes ügyfélszolgálatra.)
Szóval bementem egy meghatalmazással az Etele téri ügyfélszolgálatra, ahol elmondták, hogy fasza a meghatalmazás, de menjek neten intézzem el. Hazamentem. Neten egyedül a mi házunk nincs a listában. 1-8-ig megy az utca, ez egy 4/a. De ezt kihangsúlyoztam az Etele téren is, csak hülye voltam, mert nem néztem meg előtte, hogy van-e már friss lista.
Most beszéltem az ügyfélszolgálattal, hogy mi a gond, személyes ügyfélszolgálatra küldtek.
Átlagosan hányszor kell elmenni az ügyfélszolgálatra, hogy történjen valami? -
zichie
senior tag
válasz
Flashget
üzenetére
Az Almában CI (nem +) kártyaolvasó van, ami alapesetben csak conax kártyát kezel, de van olyan firmware, amitől több típusú kártyát is tud kezelni, még nagrát is, de ebben az esetben meg kell adni a párosításhoz szükséges adatokat, amit viszont a szolgáltató (pl. digi, upc) nem ad ki.
-
Flashget
félisten
Majd kisegíti a haverja a mi pénzünkből...
-
prisz
senior tag
-
Watt25
veterán
válasz
Flashget
üzenetére
Nem mtudom mi nem volt érthető.
Alma-ba van egy CI+ kártya olvasó...
Na, ez az, ami így nem igaz. Valamilyen (Irdeto, Conax) kártyaolvasó van benne, ami persze valóban nem jó, de az eredeti hozzászólásban arról volt szó, hogy CI+ foglalatú box-szal mennie kell. (Ami így is van elvileg. Azt pedig nem néztem meg, hogy esetleg nem létezik ilyen Alma box.)
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Gyúrósok ide!
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De mind1, legalább adtak neked linket
Csak a Digi Mobilból is lenne már végre valami....