- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DIGI Mobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz trec12 #40197 üzenetére
Már tegnap is ment. Z világháború ment rajta mikor oda kapcsoltam.
Én egy mozicsatornától HD minőséget várnék és nem egy agyon tömörített SD-t, szóval ez a csatorna nálam nem üti meg a mércét, és ez igaz a többi mozi csatornára is ami nem képes 2016-ban HD-ban sugározni.[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
trec12
addikt
Már megy a Mozi+.
-
allfinanz
senior tag
Szeptember 5-én érkezik a PRIME.
A FEM3 csatorna neve és arculata 2016. szeptember 5-től megváltozik, PRIME néven lesz a folytatás.Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
Watt25
veterán
-
Flashget
félisten
-
zsolt501
nagyúr
válasz Watt25 #40189 üzenetére
Nálam megy gond nélkül itt szegeden.
Mondjuk ez a mozi csatorna sem az amit elvárna az ember így 2016-ban, vagyis a HD az azért hiányzik.[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Watt25
veterán
Baromi érdekes. Most, hogy lenne ez az új Mozi+, megnézném... De valóban tök halottnak tűnik a 746MHz, ahol van. Legalább is a tévé szerint. Azonban számítógépes tunerrel gond nélkül jön. Tévén újrahangolást is csináltam, semmi. Nem látja. Mi a fene ez?
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Samott
addikt
válasz Goolic #40186 üzenetére
Persze, settopbox kell, vagy veszel egyet tizenparezer forintert, vagy kersz digifilm csatornat, 300 forint havonta es adnak hozza dobozt is. Ha csak dobozt kersz akkor az is 300 forint havonta. ;-) http://digi.hu/kabeles-media-eszkozok-konstrukcioi
[ Szerkesztve ]
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Watt25
veterán
-
Goolic
újonc
Sziasztok
A Digikábel TV csatornák vétele ügyében szeretnék kérdezni.
Ennél a szolgáltatónál vagyunk előfizetve, és a lakásban az egyik szobában egy régi, képcsöves Philips TV van.
Ezen a TV-n csak huszon-valahány csati jön be (fehér coax kábel van beledugva). A másik két TV-n a lakásban, amik új LCD TV-k, százhuszon-valahány csati van (ezekbe is fehér coax kábel van beledugva).
A kérdésem hogy megoldható-e valamilyen eszközzel/készülékkel, hogy ezen a régi képcsöves TV-n is fogható legyen az összes csati?
Előre is köszi.
-
Pjaard
csendes tag
válasz belavagyokbp #40167 üzenetére
En ugy tudom, hogy a 746on csak helyi tv adok vannak a videki lakosoknak, kiveve Erd.
-
FF23
senior tag
válasz Thermaltake #40183 üzenetére
" A másik 2 tv-n nincs probléma"
Szerintem a legegyszerűbb, ha átviszed a problémásat az egyik helyére, ahol nincs gond és egyből kiderül.
RT-AX58U v1
-
Thermaltake
tag
Üdv Ph fórum társak!
Segítség kellene.
Adott egy Philips 32pfl7404 TV az EB előtt frissítettem/ újra telepítettem a csatornákat, mert előtte nem volt M4 sport. Tök jól be is állítottam, ezzel eddig nem volt baj. (a netről még régebben kinéztem a szerviz kódot, ugyanis nem volt aktiválva benne a DVB-C, )
Lakásfelújítás végső munkálatai során lecseréltük a küszöböket, és aki végezte a feladatát, elképzelhető-e, hogy a küszöb alatt futó ragasztott koax kábel kapírgálása miatt jelentkezik a következő probléma:a beállított csatornák ( a küszöb csere másnapján) eltűntek, illetve ami megmaradt az ~ 21 csatorna, amit össze-vissza vannak benne, pl 5-ös után a következő tárolt program a 12, vagy 25 után 35-ös helyen van valami vacak csatorna. És sok ebből kritikán aluli minőségű.
Megpróbáltam újra telepíteni, de csak ezt a 21-et találja meg mellé ~ 40 analógot. :-(
Digi-nél vagyunk.
A lakásban futó kábeleket ellenőriztem, fog-e, csatalakozik-e, ki-be húzás stb..
Mi lehet a baj? A másik 2 tv-n nincs probléma.
Koax hiba lenne vagy megpusztult a dekóder a tv-ben?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
üdv. -
Watt25
veterán
válasz belavagyokbp #40167 üzenetére
Most látom, hogy nálam is ez van. A 746MHz-en nincs jel. (Érd lakótelep.)
-
veterán
-
g0dl
addikt
Az M4 nektek is kockásodik, szétesik néha?
F1 alatt sokszor volt, de mintha nem a diginél lenne a probléma, mert a logót nem érintette a jelenség, tehát az m4 forrás jelében volt a hiba. -
NoOne1976
őstag
Mi a teendő akkor, ha a családi házas utcában kb. a házak feléig be van húzva a kábel, a szolgáltatás megrendelhető, de nálunk nem? Kb. 100 méter.
Voltam bent az ügyfélszolgálaton érdeklődni, de azt mondták, hogy nincs engedélyük a teljes utcára? Mit érdemes ilyenkor csinálni? Hova írjak? Hol kellene kezdeményeznem, hogy kérjék meg az engedélyt?
Most is Digis vagyok (még), de sajnos költözés miatt csak a UPC marad, ha nem tudom elérni a bekötést, amit nagyon nem szeretnék. Már előre rosszul vagyok, ha arra gondolok, milyen szinten fognak lehúzni a számlával. Ugyanazért a szolgáltatásért dupla ár. És DigiSport sincs
Minden tanácsot szívesen fogadok, főleg ha van esetleg itt Digis munkatárs.
-
törölt tag
Túl pihent vagy.... (vagy ez a mániád, kezeltesd magad )
M6-ra is van elméleted? Mert már olyanról is olvastam...
"Megneztem a Pro4 hetfoi musorat az EPG-ben milyen filmekkel inditanak M+ neven."
Mivel este 21:00-tól indul a csatorna sugárzása... Egyébként úgy néztem vannak/lesznek érdekességek is[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
Sziasztok,
kerestem a topikban, de vagy elvesztem a sok infó között, vagy nem nagyon volt másnak hasonló problémája. Kaon HD1600 boxom van, és mostanában azt csinálja, hogy kb. 15 percenként rákérdez, hogy ki akarom-e kapcsolni (menüben hiába választok ki 1-2-3 órás intervallumot), illetve meglehetősen sokszor frissíti a csatornalistát, és bekapcsoláskor gyakran nem jegyzi meg az utoljára kiválasztott csatornát. Mintha nem működne rendeltetésszerűen a memóriája. Esetleg találkozott mégis valaki hasonlóval? Ha igen, mi lehet rá a megoldás?
-
Flashget
félisten
Megneztem a Pro4 hetfoi musorat az EPG-ben milyen filmekkel inditanak M+ neven.
"Adasszunet" reggeltol, estig. Ez az egesz nappalt betolto filmmel inditanak.Realme GT Master Edition
-
Sonja
nagyúr
Bakker, most jöttem rá, hogy minek kellett az M5 bevezetése! Mi is az M csatornák logója? Az O betű, benne a csatorna száma vonalakkal. Az M5 pedig egy V lesz az öt az tuti, tehát OV. Khmm.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
belavagyokbp
aktív tag
Sziasztok,
Pár napja elkezdett nézhetetlenre akadni a Comedy Central, volt már ilyen, akkor pár óra alatt helyre jött, most viszont nem... Szóval tegnap újrahangoltam a TV-t, gondoltam hátha segít.
Azóta nem találok semmilyen csatornát a 746000-es frekin:
BP XX. kerület.
Valaki járt már így?
Köszi
-
törölt tag
Nem tudom miért vártok HD-, tapasztalatom, az, hogy hiába veszik fel hd-ben lekonvertálják sd-be, úgyis... mert úgy megy az adás...
-
allfinanz
senior tag
uj csatorna Kispesten:
Rakosmente TV.
Ez nagyon kellett...Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
Flashget
félisten
-
törölt tag
válasz Flashget #40155 üzenetére
Nem tudom mennyire pontos a lista, de csak megerősített, hogy nálunk nem digi van, vélhetőleg inviteltől kapják a jelet.
http://logout.hu/tema/digi_kabel_tv-digitalis_adas/hsz_40125-40125.html
Ettől függetlenül szerintem nem egyedi, hogy analóg mellett elérhető digitális is, plussz költség nélkül.
- Persze az analóg korlátozottabb, és vélhetőleg csak azért van még, mert törvényileg van rá engedély/ lakossági igény.
Kábeltv-nél mikor kell átlátni/meddig kell átállni full digitálisra, tudja vki?
-
Watt25
veterán
válasz Flashget #40155 üzenetére
Mondjuk kicsit elavult ez a lista. Az Aktiv1 ugye egy csomó helyről kivonult (átadta a Digi-nek a területeket), illetve most látom, hogy 1-jével meg is szűntek...
[ Szerkesztve ]
-
allfinanz
senior tag
válasz Flashget #40153 üzenetére
dikk, itt egy masik digi tvt arulo tarsulat
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
trec12
addikt
A Face-en volt kérdés, hogy nincsen benne az augusztusi kiosztásban a Sport m. A válasz szerint azért mert a digitálisról kikerül.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz Pjaard #40145 üzenetére
Az M6 regionális tévével mi lesz?
Nincs a tervekben.
április végi cikkRealme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Július 13-án kezdi a teszteket az M5
Az M5 tematikus médiaszolgáltatás 2016. augusztus 1-jétől az Mttv. 74. § (1a) bekezdése szerinti továbbítási kötelezettség alá esik (digitális hálózatokon kötelezően továbbítandó), a csatornák kiosztási sorrendjében az 5. helyre kerül.
Régi mániám, a TV2-vel végigmenni Románián...
2016. július 5-én a román médiahatóság (CNA) befogadta a Brexit elől menekülő TV2 Csoport kábelcsatornáit, mind a nyolcat (az anyacsatorna marad magyar, a sportcsatornák meg még mindig kétségesek).
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
chdmn
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a választ! Így már teljesen értem a technikai hátterét a dolognak.
-
M_AND_Ms
veterán
Lehet rögzíteni. Nincs korlátozás. Rád van bízva, akarsz-e rögzíteni és hogy azt mivel teszed. A drót végény a jel megfelel a dvb-c szabványnak, a kereskedelemben kapható akármelyik dvb-c eszköz használható, nincsenek korlátozások.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Flashget
félisten
Arra célzott, hogy nem vagy leláncolva a Diginél milyen eszközt használsz. Körül nézel boltokban milyen DVB-C tuneres boxok vannak és olyat veszel amilyet szeretnél.
Számomra és másoknak is bőven elegendő egy pvr-es .ts-be rögzítő, timeshift funkciós beltéri, hozzá egy külső táppal ellátott HDD vagy 2,5" USB keresztül tápellátott HDD és azt veszünk fel rá amit akarunk.
IPTV tömörítve küldi a jelet nem egy kávézó a natív HD felbontással szemben amit a Digi használ.Realme GT Master Edition
-
bksgbr
tag
Szia!
Nos ez boxfüggő is lehet, nem tudom mostanában milyen HD boxot ad a Digi, ha bérelsz tőlük, de elvileg lehetséges műsorrögzítés. Mi kb. másfél éve bérlünk egy (csoda) Kaon HD boxot, és külső winchestert csatlakoztatva rá veszek fel majdnem minden nap műsort. Sőt még adásmegállítás/visszatekerés funkció is van rajta. Azért írtam, hogy csoda, mert elég sűrűn fagyogat.
Egy ami lényeg, hogy amint már előttem is írták, a felvételek nem központilag kerülnek rögzítésre, hanem te magad veszed fel a műsort a box-szal, mint annó a VHS videó korszakban. Remélem érthető, ami írtam. -
DonMaster
addikt
az invitel nél ezt az opciot a dvb.-c tudja? vvagy pedig az ip tv miatt?
ha van boxod felelet epg-böl venni idözitetten ,
de a digi dvb-c-t ad nem iptv-t mint az invitel és t-home és lassan mr az upc is. diginél dvb-c van ami sokkal jobb, mert ugye nem kell minden hova plusz 1 box és lankábel ami eszi a net sebességét is.
létezik oylan box, vlaami freezee nevü tag 25-35e ért vet és avval meg tudta oldnai hasonlora mint a t-home nál[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
klaczi
aktív tag
válasz M_AND_Ms #40108 üzenetére
Egészségedre!
De..... mivel 3 db tévé és 2 db. PC megy az egyik tévéhez nem vettünk boxot, mivel a Digifilmet is nézzük kell egy digis box.
2 db. tévénkben nincs DVB-C tuner.
Amúgy, ha gond van az adással akkor szomszédainknál is gond van. A múltkor volt, megelőztek. Neki megcsinálják nálam is jó lesz. Eddig soha nem a lakásban dolgoztak. Természetesen semmilyen itthoni baki nem fordulhat elő, erről viszont én gondoskodom.[ Szerkesztve ]
-
icipicimano
csendes tag
Tatabányán nincs a Viasat History. Máshol is ez a helyzet?
-
chdmn
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy a digi box-ával bárki meg tudja-e oldani az időzített műsörfelvételt, illetve egyáltalán az iránt, hogy ki hogy oldja meg?
Bár erre sejtem a választ, de: az invitelnél van olyan opció hogy az utóbbi három nap programjait majd minden csatornán vissza lehet nézni. Ez a digi-nél nincs, jól tudom?
Köszönöm!
u.i: érdeklődtem személyesen az üf.sz-on de semmire se tudott a hölgy konkrét válaszokat adni, ezért kérdezlek titeket
-
dethroner
veterán
válasz Flashget #40127 üzenetére
Nem kell ragaszkodni ilyen esetben a HD boxhoz. Egy legalapabb sd box, ami a raktár mélyén porosodik is tökéletes arra, hogy a digitális hibát ingyé bütyköljék.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Flashget
félisten
Aki Avast viruskergetőt használ és frissítette júl.1 után annak ha belép a Digi ügyfélkapun trójai riasztást dob ki (belépés után egy teljesen üres oldal lesz látható) tudnak a hibáról a Diginél.
Az elsődleges vizsgálatok alapján false positive azaz téves riasztásról van szó az avast! ingyenes vírusirtó esetében. Frissítettük az érintett file-t, de nem oldotta meg a problémát, így felvettük a kapcsolatot az avast! support-al, beküldtük az érintett file-t ellenőrzésre, illetve nyitottunk egy magas prioritású ticket-et is náluk. Türelmüket kérjük a visszajelzésükig, és a kellemetlenségekért elnézést kérünk.
Üdvözlettel:
DIGI Kft.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz #33802016 #40124 üzenetére
kezdjük a tyúk és tojásnál..Diginél volt az országban először HD adás akár kicsit akár nagyot nézzük..és igen a nagyok közül ő az egyetlen aki nem köti boxhoz a DTV csatornákat.
Sok kicsiről tudok én is akiknek nagy része 100%-ban a Digi csatornalistáját használta szintén kódolatlanul a DTV csatikat....Realme GT Master Edition
-
dethroner
veterán
válasz M_AND_Ms #40108 üzenetére
Ha gondod lesz a digitálissal, eszedbe ne jusson kiszállást fizetni Tedd azt amit én! Gyorsan bérelsz egy boxot, azonnal jelented a hibát, megcsinálják és másnap megy is vissza a box. Egyszeri 300Ft-os költség.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
DonMaster
addikt
válasz #33802016 #40124 üzenetére
csak hogy tisztázzuk
i-tv nem tudom hogy halottál-e rolla létezik, a Full Digi tv net infratrsukturát használja
lásd 16ker centáráumi lakotalep is iylen minden tv csatorna analog és digitális is megy neve pedig hwr régebben más volt de ez is i-tv-s társulat, digi csatornák mennek rajta mármint amit a digi ad alapbol,. analog és digitális is, viszont drágább is mint a digi, ök sem számitanak kiszálási dijat ilyen miatt, de mivel drágább a szolgáltatás igy benen van az árban, mondjuk a net sokkal drágább és kisebb csomagok is vannak , de a tv 1:1-ben ua., és az i-tv-sek mind kicsi szolgáltatok , de lényegében a Digi-nek mondhatni afféle alvállakozoi akik kiépitik és szervizelik a hálozatot , amit a Digi bérbe ad mondhatni afféle franchese mint a meki vagy tesco és társai.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
törölt tag
válasz Flashget #40121 üzenetére
"Digi nem kér semmit felárat, hogy mindenki számára nyújtja az analóg mellett a DTV csatornákat is, így ha hiba van kérni fogja a kiszállási díjat.
(megint más történet, hogy analóg hibát kell bejelenteni a többit a szerelővel intézni)"Nah akkor most újat mondok, kis helyi szolgáltató szintén nem kér, és ha jól tudom, még kiszállási díjat sem talán. (sosem kértem, kellett, így nem tudom, de azt hiszem nincs).
Szóval ez, az ingyen megy a digitális analóg mellett, ez nem olyan menő, egyedülálló dolog, hogy csak a nagyok tehetik meg...
A szerelésnél, a behangolást nézve, már más tészta. Az reális lehet, hogy sokan nem tudják, semennyire sem.
[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
válasz Digitalpimp #40120 üzenetére
Csak kicsit olyan lehúzás szagú ez a digitális javítás dolog
Igazad van!
A Tré és a Jupiszi csak havonta húz le, szerintem jobban jársz, ha szolgáltatót váltasz.
Bírom, mikor a legolcsóbb szolgáltatónál is hisztiznek egyesek és lehúzást emlegetnek! Ez aztán a fillérb... -
unravel
őstag
ez a miarákértfizessekkiszállásidíjat téma rendszeresen előjön.
¯\_(ツ)_/¯
-
Flashget
félisten
válasz Digitalpimp #40120 üzenetére
Csak a tisztánlátás végett.
Analóg hibára ingyen mennek ki.
Digitális hibára nem ha nincs bérelt beltéri a dTV csatornákhoz.
Miért?
Mert 2009-ben vezette be a Digi az első ilyen csatornát ráadásul rögtön HD-ben a Digisportot és persze jöttek sorra a többi DTV csatornák is, ingyen úgy ahogy most. Még kevés előfizetőnek volt DVB-C tuneres tévéje, de ahogy egyre többnek lett 2010-től úgy nőzzek a hibabejelentések is amiknek a többsége abból állt, hogy még a készülékek behangolása sem ment. Persze a rongyrázás a szomszédnak igen hogy 300k-s vagy drágább tévét vett...csak éppen sík hülye volt a kezeléséhez. Így többet kellett ilyen hibák elhárítására kiküldeni szerelőt mint új panel házakat bekötni a lan hálózatba.
Ezt unta meg a Digi és hozta be az ÁSZF-ben az ismert 2400Ft-os tételt 2011/12 körül.Digi nem kér semmit felárat, hogy mindenki számára nyújtja az analóg mellett a DTV csatornákat is, így ha hiba van kérni fogja a kiszállási díjat.
(megint más történet, hogy analóg hibát kell bejelenteni a többit a szerelővel intézni)Realme GT Master Edition
-
Digitalpimp
senior tag
Bocs, ha figyelmesen olvastál volna, akkor leszűrhetted volna, hogy bejelentettem, mert onnan tudtam meg, hogy 2.5K-ért kiszáll digitális hibát javítani. Namármost, mivel egy vezetéken jön az egész óbelevanc, mi az, hogy ez fizetős amaz meg ingyenes. De csak hogy megnyugodj, ma du. kijött egy szerelő srác és megállapította, hogy nálam a végpontot csak fele jelszint volt mint amennyinek lenni kellett volna. Felszaladt az elosztó szekrényhez, pár perc múlva visszajött és tökéletes volt minden. Csak kicsit olyan lehúzás szagú ez a digitális javítás dolog. Téma lezárva.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
prisz
senior tag
válasz Digitalpimp #40102 üzenetére
Egyszerűen komolyan nem értem, hogy minek kell itt feleslegesen hangulatot kelteni? Egyértelműen sz@r az analóg adásod amire fizetsz. Ezt bármilyen idióta is legyen egy szerelő, de látja. Tehát tök ingyenesen javítják. Be kell jelenteni problémát, ahogy pár hónapja én is tettem és érdekes módon javították. (És milyen érdekes, de egy fillérembe sem került.) 99% hogy az analóg hiba megszüntetésével a digitális is tökéletes lesz. Nem értem miért egyszerűbb inkább ide irkálni és fik@zni a szolgáltatót ahelyett, hogy felemelnéd a kagylót és tárcsáznád a 1272-őt. És igen, addig folyamatosan bejelenteni, amíg a hiba meg nem szűnik...
-
maki1976
tag
Sziasztok! Nem tudja véletlenül valaki, hogy Székesfehérváron az Öreghegyen terjeszkedik a Digikábel? Mikor lesz itt elérhető a szolgáltatás? Van valakinek bennfentes infója? A UPC-vel a tököm már tele van a sok hiba és a magas ár miatt...
-
DonMaster
addikt
-
Kenderice
senior tag
válasz Flashget #40095 üzenetére
"Mindenkinél az analóg van kipipálva amennyiben nem kér beltérit a digitális csatornákhoz."
Ez nem igaz. Én nem kértem beltérit és a digitális van kipipálva. Azt is rendeltem meg. Mást nem is lehet.
A szolgáltató amúgy sem szabhatja meg, hogy milyen végberendezést használhat valaki. Erre törvény is van. -
pjen
félisten
válasz Hegyirabló #40104 üzenetére
Ha analóg hibát jelentesz díjmentesen javítanak.Ha van bérelt boxod havi párszáz forint akkor a digitális hibát is ingyen javítják.
-
M_AND_Ms
veterán
-
DonMaster
addikt
válasz Hegyirabló #40104 üzenetére
ha analogra fizetsz elö és szar az analog akkor kijönnek ingyen és megjavitják
viszotn ha analogra fizetsz elö és a digitálist nézed és az szar akkro fizetned kellha digitálisra azaz kértél boxot akkor a digitálisnél ha vna hiba kijönnek és javitják
ha viszotn digitálisal nézel analogot akkor is kikel jöjenek és megszerelni, ingyen.fizetni cska akkro kell ha nincs gond , és ha analogra fizetsz elö(nem kértél boxot) de a digitálisat nézed és avval van gondod.
-
DonMaster
addikt
nem mármint tévedsz
neked analog szerzödésed van és szar az analog adás hivd ki öket mert nézhetetlen , az analog adás kijönnek és megjavitják nem kérhetnek pénzt érte mivel analogot nézel és az szar, és ara is fizetsz nem a digitálisra, hivd fel öket hogy szar, ez igy müködik, a forumtársnak akiröl irtál neki analog szerzödése van és a digitálist nézi és a digitális szar neki,LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Hegyirabló
veterán
Még mindig meg vagyok zavarodva, mikor jönnek ki díjmentesen? Ha analóg, vagy ha digitál vagyok?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
pjen
félisten
Hivni kell őket naponta,analóg hibához addig míg nem jó.Sajnos valahol spórolniuk kell,normális szolgáltatás mellett nem menne ennyiért.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz DonMaster #40101 üzenetére
Nekem olyan régi a szerződésem, hogy a digitális még nem is létezett. Most hasonló cipőben járok kicsit mint a fórumtárs, mivel a digitálisan továbbított adásokból eltűnt egy pár frekvencia, meg ezáltal egy pár adó is. Az analóg jel meg teljesen nézhetetlen, és jön nekem a szolgáltató , hogy 2.5K-ért kiszáll. Holott a múltheti zivatar után romlott el, ráadásul társasházban lakom, nem is magánház.
Ilyen "minőségű" az analóg adás most:
Mivel elég sokszor van zivatar nyáron, akkor hetente lehúznak? Azért álljon már meg a menet. Akkor javítsa meg az analógot, de tükörre.[ Szerkesztve ]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
DonMaster
addikt
válasz Kenderice #40093 üzenetére
az hogy az interneten mit ir nem mérv ado, ved elö a szerzödésed és képel csatold ide ahol a szolgáltatási dolgokat irja, és ott világos az analog ha nincs boxod ha boxot is kérsz akkro digitális lesz pipálva bár amint riták az a havi 300ft nem pénz érte , de biztos olcsobb levelezni idöt pazarolni az nnmhh-nál .
Hegyirabló
hd box valoszinüleg igen honapos, bár lehet ha jön készlet akkor van egyböl.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Diablo IV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali játékos kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?