- Ilyen lehet az életlen Galaxy S25 Ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz kungzi #38198 üzenetére
Maga a készülék nem lenne rossz, de azt tudd, ha rögzíteni és nagyobb fájl méretű filmeket is lejátszanál vele, hogy a készülék csak FAT 32-es partíciót kezel, ami korlátozza a használatát némileg.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
veterán
-
kungzi
veterán
Üdv
Valaki nem szállna be mellém egy ilyen box vásárlásba? Globo HD XC3 TWIN kábelvevő
Jó lenne ha debreceni lenne az illető.
-
Flashget
félisten
Románoknál megvan ki közvetíti a PL-t majd.
Eurosport inks Premier League Romanian dealRealme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz zsolt501 #38190 üzenetére
Lesz fejlesztés, mert a múltkor leírtam az ilyen tartalmú levelet kapott a mutterom. Csak azt nem írták le benne mikor ez évben, jövőre, 20 év múlva...sajna a belváros nem olyan mint egy lakótelep vagy peremkerület itt nem lehet csak úgy felbontani járdát, úttestet a kábelezés miatt, mert optika az nincs a T is csak a honlapjuk szerint tányéros tv-t tud itt adni. Régi 1000 éves koax van csak.
Amikor épült az M4 fel volt minden túrva a körúton akkor kellett volna optikát fektetni csak ugye akkor itt még nem a Digi volt a szolgáltató.Realme GT Master Edition
-
fcc
aktív tag
Próbálkozom a DigiOline adással laptopon, firefox alatt, w7-en. De a kép el van csúszva balra, "félbe" van vágva. Másnál is előfordul ez?
-
Watt25
veterán
válasz Flashget #38188 üzenetére
Nálunk ugyanez van. Szomszéd jött rá pont 1 hete, hogy ő a tévé mellé szeretne internetet is. Mesélte, hogy kb. ugyanezt mondták neki a telefonos üfsz-en. Telefonáljon egy hónap múlva... Egyébként szerintem is logikus. Feltéve, hogy valóban belátható időn belül hozzák az optikát hozzánk is.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
zsolt501
nagyúr
válasz Flashget #38188 üzenetére
Gondolom hálózat fejlesztés lesz, és a régi hálózatra nem akarnak már új előfizetőt tenni, de ezt érthetően is el tudta volna mondani az ügyfeles, mert így csak ügyfelet fog veszíteni.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Flashget
félisten
Ez jó! Átvesznek egy adott területet, de új bekötés nem lehet ott.
T.Digi!
2016 Február 1-től már önök a szolgáltatók volt Aktiv! területen a IX. kerület belvárosi részén is (kábeltv,modemes net,telefon) de ennek semmi nyoma a címlistában. Ha valaki a neten szeretné rendelni a szolgáltatásukat nem tud, mert nincs benne a címlistában így eleshetnek ügyfelektől. Kérem javítsák ezen hibájukat.Ez nem hiba, az említett területen az átvett ügyfelek szolgáltatásának folytonosságát biztosítjuk. Új megrendelések bekötésére egyelőre nincs lehetőség.
Üdvözlettel,
DIGI[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz PeterPH #38184 üzenetére
Én is kitalálom a nagy okosságot a holnapi áramszünetre, hogy 2 filmet felrakok a mobilra és onnan küldöm ki a tévére...aztán rá jövök jó, de a tv mégis miről fog üzemelni.
Aztán jön a másik nagy ötlet no problem ott van a net és a DO majd arról..de a router mégis mi a bánatról üzemelne? gáz lesz viszont főzni nem akarok
Áramszünet után kíváncsi leszek mikor lesz net...[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
frank04
tag
Sziasztok!
Digi online-al tervezem nezni a tv adast gepen es onnan majd projektoron a hd meccseket. Hd adas tenyleg 720p-n online is vagy csak kozvetlen egy tvre jutna el ilyen minosegben? -
Flashget
félisten
válasz 4Grider #38179 üzenetére
ahhoz nem csatornát kell indítani, hanem áramszünetet egész napra országosan ahogy a jenkik csinálták és rögtön lesz népszaporulat 9 hónap múlva a csok-ra meg nem lesz elegendő forrásuk.
nálunk ki van rakva az elmü értesítóje már jó ideje, hogy 19-én 08:00-12:00 között szünetel az áramszolgáltatás.
véleményem szerint elcseszték, mert ezt 18:00-07:00-ra kellett volna időzíteniük[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Újabb időpontok az M5 és az M6 indulására
Tudom nem új keletű maga a hír, de hosszú idő után először írtak róla ismét.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
DxxD25
tag
Sziasztok.
Valaki nem tud egy közvetlen telefonszámot egy Békésmegyei kirendeltségükhöz?
Másfél hónapja telefonáltam,hogy még egy tv-re szeretnénk a szolgáltatásukat,akkor azt mondták maximum 15 nap. Na ugyebár az régen eltelt,én türelmesen vártam. -
tibike8
őstag
Sziasztok, ha van most erre szegedi, megy nála (vagy másnál) a rádió kábelen? A teljes freki tartomány kiesett. A tv megy.
-
Flashget
félisten
válasz Milka 78 #38165 üzenetére
most a 19.ker-ben sincs jel.
itt nem írnak róla, hogy bármi lenne tervezve karbantartás..fb-on jelezték már mások, ha ez rendszeresen előforduló hiba?
Realme GT Master Edition
-
Milka 78
nagyúr
17.kerben rendszeresen eltűnik/kódoltá válik a Viasat Explore (perpill most is).Erről van valami infó?
-
fecosrac
tag
Ahhh...siker.
Megnéztem a másik tv-n a beállítási értékeket, beírtam és megtalálta.Köszönöm azért.
-
fecosrac
tag
Sziasztok!
Vásároltam a mai napon egy ilyen beltéri egységet, hogy a kábelen érkező digitális adásokat HD-ben tudjam nézni a TV-men. Enélkül ugyanis a digitális adások csak SD-ben jelennek meg.
Digi a szolgáltató, de nem talál csatornákat az automata keresés.
Mi lehet a probléma?
-
veterán
válasz sityupityu #38158 üzenetére
Így igaz. A kedvenc műsoraim (pl. Cefrekirályok, Mythbusters, Fast N'Loud) teljesen hiányoznak a Digi csatijairól. Nem beszélve a Science tényleg érdekes ismeretterjesztő műsorairól, tematikus napjairól. És a torrent nekem továbbra sem megfelelő alternatíva. Hivatalos forrás pedig sajnos nem nagyon van ezekre a műsorokra.
A héten meglátogatom a UPC-t, hogy mit, mennyiért ajánlanak. Digis területen szoktak nem publikus kedvezményeket adni. Aztán meglátom a továbbiakat.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
válasz szabogabor10 #38122 üzenetére
Én már a múltkor is leírtam, hogy pl nekem bizony hiányzik a discovery. Persze a digi csatornákat is szeretem, de akkor is.
Lehet, hogy sok ismétlés van rajta, de egy csomó olyan műsor megy ott (pl túlélő sorozatok, katonai témák stb) amiknek a digi csatornákon semmiféle alternatívája nincsen. De ha lenne lehet, hogy akkor sem tudná pótolni ugyanazt.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Kenderice
senior tag
Aki ért a digikábelen kódolt adásokhoz linuxos STB-n, kérem keressen meg privátban.
Sajnos nem boldogulok vele. Aki segített volna, annak nem linuxos boxa van, azon másként mennek a dolgok. -
trec12
addikt
Na ezért lenne jó ha a Digi is kínálna korlátlan telefon csomagot otthonra. Ilyen a UPC-nek és a Telekomnak is van. Azt hiszem az Invitelnek is van vagy volt ilyen opciója. A Telekomé 3150/hó csomagban és belföldre 5000 perc/hó van azaz szinte korlátlan.
Hoppá Plusz díjcsomagNem reklám akar lenni csak, hogy lássuk ilyen is van. A Digi kínálatából én hiányolok egy ilyen lehetőséget! Természetesen Digis kedvező árszinttel.
[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
válasz sandró60 #38153 üzenetére
telefont mindenképp elő kell fizetni és van is megfelelő készülék most is.. csak akkor jóáras a csomag.. most is van az invitel mellé, azt se használom, max hibabejelentésre, bár ha nincs net, akkor az se működik. ennek ellenére az invitel oldalán olvastam hogyha nem működik a telefon akkor online is bejelenthető a hiba
becsületére szóljon a mostani szolgáltatónak, hogy optikán hiba nélkül stabilan szolgáltat ezzel sosem volt gond hibat egyszer sem kellett jelentenem másfél év alatt, csak hát a digi áraihoz képest itt nem versenyképes.
Abban van igazsag amit a telefonról írsz. csak vannak a csaladnak olyan tagjai akik ezt képtelenek megérteni ( nem kiskoruakrol van szo ) ha tudnák hogy telefon is elő van fizetve , sőt be is dugnám, ki lenne rakva, akkor orrba szájba telefonalnanak nem csak "hálózaton belül", ami ingyenes.. hanem mindenfelé.
volt már huszezres telefonszamla emiatt, akkor be lett fejezve... Most is annyit telefonal amennyit csak akar, (nincs visszafogva,) meg amennyit a kártyájára tölt sajat magának..
ez van... -
veze
őstag
válasz Flashget #38148 üzenetére
meg is fogom tenni, de amikor arra váltottam még nem volt digi itt , optikát meg addig más nem szolgáltatott erre csak az 1nv1te7..a t-hom meg nem volt alternatíva ár érték arányban akkor még az invtelhez mérten sem, azért hagytam ott
még van 6 honap hátra a hüségből... most 30/10.es csomagért fizetek 4000-et a diginél a tv -re 3000, összevonva majd ugyanez 100/50-es nettel, telefonnal ( amire nincs szükségem be se lesz dugva) együtt 4750.. -
Varszegig
veterán
válasz szabogabor10 #38139 üzenetére
Én nem tartom reálisnak a UPC árait. Pláne koaxon, ahonnan már nincs hova fejlődni. Azt gondolom, bőven túl van árazva a UPC, de megtehetik, amíg egy adott területen monopolhelyzetben vannak.
A nyugati árakat kár nézni. Akkor ha az internet annyi, mint ott, akkor legyen itthon annyi a gáz, víz, villany, tömegközlekedés is annyi mint ott -
trec12
addikt
válasz szabogabor10 #38149 üzenetére
Természetesen ettől függetlenül mindenki oda és arra fizet elő amire akar. (Van aki pl. egy LAN bevitel szükségessége miatt - nála ne furkáljanak - nem váltott és így ezrekkel többet fizet a kevesebbért. Hűséggel.)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz Watt25 #38143 üzenetére
Örüljünk, hogy egyáltalán van komolyabb lefedettsége itthon a Diginek. Nyugaton ez abszolút nem jellemző. Mi nagyon jól állunk optikai lefedettségben európai viszonylatban, ez tény. De ettől még nem lesz mindenhol elérhető a Digi (és az optika), ezért nem is szólhatjuk le a sebesség miatt a többi szolgáltatót. A UPC technikailag kihozta a maximumot a DOCSIS 3-ból. Az ár meg nyilván relatív.
-
-
Watt25
veterán
Szerintem, amíg a Diginél gigabites netet osztogatnak egyedüliként, addig tök felesleges egyáltalán megemlíteni a többi szolgáltatót... Nevetséges az összes többi.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
trec12
addikt
válasz szabogabor10 #38141 üzenetére
Ja, olvastam több helyen, hogy Romániában jól felforgatták a piacot és újra kellett tarifálnia a csomagjait a konkurenciának. Gondolom a többi okult belőle. Azonban nem gondolnám, hogy a végtelenségig menni fog az, hogy a Digi csak fizeti a sok-sok millát a frekiért a semmire. Innen véleményem szerint el kell mozdulniuk valamerre mégpedig záros határidőn belül...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
trec12
addikt
válasz Varszegig #38138 üzenetére
Jaja az a baj, hogy pl. a Telekomnál nálunk is a némethez hasonló árak vannak. A fiztéseink átlagértéke meg kb a harmada az ottaninak.
MagentaEINS
MAGENTA1Jut eszembe a Digi - ha valaha lesz mobilja - összepakolhatna egy ilyen all in one csomagot a rájuk jellemző "reális" magyar fizetésekhez arányosított áron.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Varszegig #38138 üzenetére
Pont ezért írtam, hogy nálunk mélyrepülésben vannak a fizetések. De egyébként nyugati szemmel nézve a UPC árai (nyilván hűséggel, de ez a Digi kivételévél minenhol így van) teljesen reálisak szerintem. A probléma a fizetésekkel van.
-
Varszegig
veterán
válasz szabogabor10 #38115 üzenetére
"Igazság szerint nem a UPC / Telekom árai vannak elszállva"
Hát ezzel vitatkoznék, ugyanis a publikus árai is el vannak szállva, na de hol vannak azok még a listaárakhoz képest? 240 Mbit-es (elméleti max) net potom 20e/hó? 2016-ban? (UPC ÁSZF) Persze senki nem fizet ennyit, mert aláíratják vele a hűséget, de épp erről szól a dolog, hogy aztán legyen egy orbitális kötbér.
Az, hogy a upc, meg a telekom mondjuk Ausztriában is rablóbanda, az bennünket nem érdekel, megtehetik, amíg nem jön egy árletörő vetélytárs. Csak ott mondjuk 60 eur nem akkora érvágás, mint itt 20.000 Ft. -
trec12
addikt
válasz szilacus #38135 üzenetére
Hülyeséget írsz már bocs. Belföldön bármelyik hálózatból használható a DO, amennyiben jogosult vagy rá (TV+Net előfizu a Digitől).
DigiOnline[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
még egy kérdés:
nekem csak TV előfizetés van a digitől a net az más szolgáltatótól van, Ez esetben nem vehetem igénybe a digi online szolgáltatást a telefonon?
mert hogy sehol nem találom azt a menüt ahol ltrehozhatnám a három lehetséges jelszóbol egyet legalább. Belépni be tudok , látom is a számláomat meg a létező digi tv csomagom előfizetését..
edit: közben látom már.. nekem nem jár ez a szolgáltatás.. .[ Szerkesztve ]
-
szilacus
tag
válasz szabogabor10 #38124 üzenetére
Sokáig néztem a discoverit meg a spektrumot, de most ezek nem hiányoznak.
Unalomig adják az aranyásós hülyeséget meg a régi autós felújítós baromságot.
Mikor lett volna időm tévézni mindig ezek mentek vagy az ismétlésük, plusz reklám blokkok 5 percenként.
Minőséget az nem volt! -
veze
őstag
válasz szabogabor10 #38128 üzenetére
aregisztralt email cím a felhasználónév ugye? mert én másra nem emlékszem, hogy külön nick nev lenne..
meg is kapom rá a az uj jleszóhoz szükséges egyszeri belépési kódot, de azt se fogadja el...edit: most meg már müködik. elfogadta,, ugy látszik vaami homokszem került a gépezetbe akkor reggel amikor én probáltam
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veze
őstag
csak nekem nem müködik a digi ugyfelkapu belépés? se az ismert jelszavammal, se az jelszó emlékeztetöként 2 perccel korabban kapott kóddal nem enged be
se pc -ről se telefonrol ( Külön net külön szolgáltató a két eszköz) -
Anna51
csendes tag
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? Keresek 2 tuneres Samsung 40'-es TV-t.
-
veterán
-
Flashget
félisten
válasz szabogabor10 #38122 üzenetére
De ezt írtam...tartalom unalomig játszott ismétlésekből állt.
Realme GT Master Edition
-
veterán
-
Multibit
nagyúr
válasz timi z #38106 üzenetére
Nézd meg, hogy milyen beállítások vannak a hanggal kapcsolatban a box és a tévé menüjében! Ha hasonló kábellel kötöd össze a tévét egy másik eszközzel (DVD-játszó, videomagnó, stb.), akkor van hang?
egyik vége az 3színű sárga piros fehér a másik normál
Mi az a "normál"? Esetleg ilyenről van szó? Ha már analóg kapcsolat, akkor jobb lehetne (a képminőség szempontjából) egy teljes bekötésű SCART-SCART kábel. -
Flashget
félisten
Én meg azon a véleményen vagyok, hogy Digi nélkül ez a két rabló banda a jelenlegi áraikhoz képest 1,5x drágább lenne min.
De az sem lenne jó ha hirtelen a Digi maradna egyedüli szolgáltatóként.
Nem értem továbbra sem ezt a nagy sajnálkozást egy olyan adó után ami;
1. szar volt képileg
2. 80%-ban ismételt 20%-ban reklámokat nyomotthelyette van Digi best of, tartalommal megtöltve HD minőségben.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
veterán
válasz br.rak #38116 üzenetére
Igen, a Telekom (főleg az "itt kérem 10 Mbit/s a max, de a gyakorlatban 2-3 megánál többre ne számíts" területeken) tényleg el van szállva, pláne ahol nincs konkurencia.
Hogy kinek mi hiányzik, az relatív, én továbbra se találtam meg a számításom a digis természetcsatikban.
A másik szolgáltatóm (Tarr) immár túl jóban van a Digivel, idén kihajította az összes Disco csatit a sima Discovery és a TLC kivételével. Helyettük berakta az összes Digis csatit. Még az Eurosport HD-kat is kidobta... Nagyon alávághat árban a Digi a Disco-nak. Ami még rendben is lenne, csakhogy a Tarr kb. Telekom árszinten adja a szolgaltatásait... Nagyon berágtam rájuk, meg részben a Digire is.[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
Szerintem csak a Telekom árai vannak elszállva. UPC még vállalható kategória.(főleg ha valaki használja a wi-freet és a mobilt is, de a kábelmodem valami rém gagyi)
A csatornakínálat is rendben van, én a Euronews kivételével nem tudok most hirtelen olyan magyar nyelvű adót mondani, ami hiányzik a digi kínálatából. -
veterán
válasz szilacus #38114 üzenetére
Csatornakínálat? Gondolom itt a Digi Sportra gondolsz. Mert mást szerintem nem nagyon lehet felhozni a Digi előnyére.
Igazság szerint nem a UPC / Telekom árai vannak elszállva, hanem a jó magyar fizetések vannak továbbra is mélyrepülésben. Nyugaton az ő árszintjük a jellemző, sőt inkább magasabb.[ Szerkesztve ]
-
szilacus
tag
válasz szabogabor10 #38112 üzenetére
Az lehet hogy nem mi vagyunk az elsődleges piaca, de jó hogy itt is vannak mert a UPC és a Telekom árak igy is elvannak szálva, a minőség és a csatorna kínálatról ne is beszéljünk.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
szilacus
tag
Üdv mindenkinek!
Két napja lelkes DIGITV használó vagyok.
Eszméletlen jó a csatorna kínálat és a HD. minőség, ezek miatt váltottam UPC-ről.
Egyenlőre csak a KábelTV-t, mert sajnos a UPC. mézesmadzaggal, 2 évet aláiratott a környéken mindenkivel, mielőtt a Digi hozzákezdett volna a hálózat kiépítésével.
Hűség nélküli kábel tv. fizetek mivel csomagban majd csak decemberben tudom mind a 3 szolgáltatást igénybe venni, december 7.-én jár le a hűség időm az említett szolgáltatónál.
Azon viszont meglepődtem és csalódtam a Digi-ben hogy a digifilm csatornát nem adják HD. felbontásban csak SD.-ben.Előfizetni akartam a digifilmre, de az SD. változat felejtős számomra. -
timi z
újonc
A szerelő kötötte össze a setopboxot a tv-vel.az egyik vége az 3színű sárga piros fehér a másik normál. de most meg már néhány csatorna is elállítódott, bekockásodott. újra kerestettem vele az összes csatornát, de nem segitetett. na ezzel is mi a francot kezdjek
-
Flashget
félisten
válasz #31418368 #38102 üzenetére
A digi film se megy. Kártya kell hozzá? Mert azt nem kaptam.
idén már kártya nélküli CA modult adtak arra vannak telepítve a szükséges dolgok.
elvileg esténként 19:00-21:00 között küldik az aktiválódó jelet amitől életre kell a cucc. Ha még sem 1272-t hívd fel.
De ha a kapott eszköz állandóan lefagy akkor előbb azt cseréltesd ki.Realme GT Master Edition
-
Multibit
nagyúr
válasz #31418368 #38102 üzenetére
Ha naponta négyszer fagy, én nem hezitálnék, azonnal visszavágnám a szolgáltatónak! Ha megint sz@rt ad, újra és újra visszavágnám.
Szia timi z!
1. Nem setup box, hanem set top box!
2. Ellenőrizd a box és a tévé hangbeállításait! Mivel kötötted össze a boxot és a tévét?[ Szerkesztve ]
-
timi z
újonc
Sziasztok!
Tegnap kaptam a digitől az új stupboxot (HDMI Digi Tv dcd4414irr)
van egy pendrivém (sandisk ultra dual usb drive 3.0)betettem a setupboxba, formatáltam, és aztán elég gyorsnak bizonyult. beállítottam egy felvételt próbából. minden rendben zajlott. aztán mikor meg akartam nézni a felvett műsort elindult rendesen, de nem volt hangja bármit nyomkodtam. Mi lehet a gond??? Ja aztán rátettem egy mesét (avi formátum) a gépemről betettem a boxba, azt is rendesen elindította , de annak sem volt semmi hangja Srácok mi lehet a gond???
UI.: a pendrivét kipróbáltam dvd-ben gépen hibátlanul működött bennük. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Autószerelők, autószerelés
- Ilyen lehet az életlen Galaxy S25 Ultra
- Egészséges életmód
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?