Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerdor
csendes tag
Sziasztok! Necronak jó ez a build?: reap, blight, corpse exploison, decrepify, necrotic carapace, army of the dead
Passzív: hewed flesh, grim harvest, fueled by death, skeletal mage mastery, stand alone -
bypass|HUN
aktív tag
Nagyok vagytok, mindenkinek köszi
Akkor nyomom tovább a HC barbit

Üdv: bypass
-
.LnB
titán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ahh.. de lassúvaagy apukám...
#tökciki. 
-
BoneDragon
veterán
-
Reinhardt
őstag
válasz
bypass|HUN
üzenetére
De official az nincs.
-
krokk
senior tag
válasz
bypass|HUN
üzenetére
még bőven 100 alatt van a HC tegnapelőtt volt az első 2 HC100as
Nem tudom azóta mennyi volt, de gyanítom nem sokkal növekedett ez a szám.
Van crossplay, szóval igen. Amennyiben nem kapcsolod ki a funkciót
-
Reinhardt
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hetvegen tenyleg megtoltam, de 8-5ig dolgozom hetkoznap es alig varom, hogy hazaerjek

De a lenyeg, hogy legyen egy jo csapat. Es ha ma Diablo Immortal masra nem is volt jo ez osszejott belole. -
.LnB
titán
válasz
bypass|HUN
üzenetére
6db lvl100-as HC kari van eddig.
Igen tud játszani együtt minden platform, mindennel. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
shotika
üzenetére
ezen kivul is van par elegge diszproporcionalis tamadas a jatekban.
a level70 capstone dungeonnak nekimentem 58ig. elso ket resze laza volt, ellenfelek ugye utnek, de ameddig ertelmesen mozogtam addig minden rendben. harmadik reszen a kannibalok fel kepernyorol kivedhetetlenul 1hitelnek.
-
bypass|HUN
aktív tag
Két kérdés:
Megvan már az 1000 HC 100-as? Lehet még beférek
XBox + Pc tud együtt játszani?
Kösz
Üdv: bypass
-
Mrdevil
addikt
Rájöttem közben, hogy party finder miért nincs szerintem, és miért nem is lesz. Iszonyat gyorsan lehetne haladni szerintem akkor, non-stop négy fős bagázs, akár akik nagyobbak is mint én, huznának végig ezerrel a pályán, mint az immortálban. Így is gyorsan el lehet érni kvázi az endgame-et.
-
Peace
nagyúr
Ha valaki szívesen fejlődne közösen WT3-on, keressen.
Itthon vagyok a héten. PeaceHUN#2234 -
Daelion
őstag
Én meg tegnap lettem lvl 51 ACT 3-ban és igen úgy néz ki, hogy a sztori nem skáláz 50 fölé.
Hát mind 1 én csinálom tovább ahogy eddig is, ki mire tippel mennyi leszek a sztori végére így.
'sajnos mai naptól kezdve újra melóznom kell szal ez lehet betesz a terveimnek'Ja igen az jó lenne ha látnám, hogy mennyit játszottam eddig mint D3-ban akár karinként is de sehol sem találom pedig ez érdekelne.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BoneDragon
üzenetére
Fura hogy a spéci ladat én meg nem találtam a zónában.
-
BoneDragon
veterán
-
Bennyboy
őstag
válasz
batai15
üzenetére
Sztem majdnem vegig erdemes torni mert wt3-ban mar eleg sok goldot kapsz es a matikra nagy szukseg lesz. Ezen k8vul kis szinten gyakrabban fog esni upgrade szoval kar pazarolni ra. Az mondjuk mas, h ha nagyon nehezen haladsz. Akkor lehet erdemes kicsit csiszolni a gearen.
-
shotika
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Na őt mondjuk én is pusholnál
-
r6man123
senior tag
Pusholnom kellene tier 3-mat egy nekróval. Picit élveztem a buildek között, jelenleg mi az "easy meta"?
-
BoneDragon
veterán
-
BoneDragon
veterán
-
válasz
batai15
üzenetére
Úgy van ~10 millióm, hogy szinte mindent betörök...
Ma vertem el 1.5 milliót arra, hogy minden gemet felhúzzak.
Max szint alá enchantolom az itemeket, oda bele lehetne verni pár millát, de nem hiszem, hogy lenne különbség.
Szóval annyi gold lesz, hogy nem tudjuk majd hová tenni.
Persze lehet lesz valami gold sink később, még nem láttam. -
nubreed
veterán
A Battle.net launcherben vagy magában a játékban valahol ki lehet deríteni, hogy mennyit játszottam a játékkal?
-
Micsurin
nagyúr
PC-re felejtős a fizikai dobozos kiadás ugye?
WOW-ból és Dio3-ból is mind a polcon pihen, annyira szerettem azokat a kemény papír dobozos változatokat.1080p nyáron 1440p esetén adatlapon lévő konfiggal kell aggódni?
Akartam vele várni míg kap pár patchet de a Jedi ~50 óránál véget ért Bounty Hunter Bugfix hiányában egyenlőre.

Bennyboy ... biztos én vagyok a nagyon alacsony kisebbség de ha lemez sincs benne csak pár képeslap szerű art és egy poszter meg egy kártya a kóddal már örültem volna neki.
-
.LnB
titán
Na, én már egy játék vásárlását se tudom rendesen véghez vinni.
Megvettem ma PC-re a játékot. US Store-ból 25k volt kb. PC-re akartam, de a gépünk már elég régi (erről írtam ma már). Szóval játszottam, és jónak tűnt elsőre. 100+ fps általában. De volt pár fura dolog. Például a térkép megnyitása/bezárása után droppolt az fps. És az egyik városban is. És gyorsan kellett döntenem, mert elég közel voltam a 2 órás gametime-hoz, ameddig lehet visszatérítést kérni. Én tartok tőle, hogy endgame-ben nem lesz ez olyan atom stabil, mint szeretném. Aztán lehet, hogy igen, de nem kockáztatok.Úgy voltam vele, hogy inkább átmegyek konzolra. Mivel fiam lestoppolta a Series X-et, maradt a Playstation 5. Úgyhogy most várom a refund-ot, és megvettem PS store-ban 28k-ért megint a játékot. Most töltődik PS-re.
Ezt nevezem én "Great Success"-nek. 
ui.: Ja és akkor a 26k-s Ultimate edition ajánlatot meg sem említettem SX-re. Amit hagytam kicsúszni a kezem közül.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki még nem tudná, a flawless gem-eket level60-tól lehet craftolni a meglévőkből. A legvégsőt gondolom 70-100 körül, ennek még nem néztem utána

-
Raidon
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Jobb alsó területen a stégnél adja küldinél az egyik manus. Pontosan nem emlékszem, de megnézem hátha járható amúgy is.
-
Peace
nagyúr
Csak én vagyok peches, vagy tényleg fos a drop kicsit? Mikor átmentem WT3-ra, akkor végre esett pár upgrade, tartott vagy 1,5 órát az öröm, azóta megint csak a foscunami. Már 57 lettem azóta, de nem esik jó tárgy, csak ilyen -100 meg -500 power-esek. Voltam sok NM instában, nyitogattam szilánkos event ládákat, járok légiós tömegrendezvényekre, ölöm a manókat, de semmi.
Remélem 60-70 környékén csak beindul valami.....
World bossok hol vannak??? Péntek reggel óta nyomom, de még nem találkoztam egyel sem.
-
savior
őstag
"Tegnap /u/FloridaMan156 kirakott egy Reddit posztot a /r/diablo4-re, amiben elmagyarázta, hogy a lovak sebessége az egérmutató távolságától függ. Minél messzebbre tartjuk a kurzort, annál jobban vágtat a paripa. A kis segédlet közzététele után a Diablo közösség méretes része csapott homlokára és kezdett vágtatni, mint a szél."'
-
Reinhardt
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Mellekkuldetes Hawezarban
-
Raidon
őstag
Nem Spoiler, de aki látta az első videókat a játékról. Az a sírkamra bejárható ahol megidézik Lilith-et. Tök jó dolgok ezek szerintem.
-
Reinhardt
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Bencus88
nagyúr
Meglett a mount, nyomtam egy franko transmogot, annyi fele tudnék menni, teljesen el vagyok veszve
45 vagyok lehet végig megyek a kampányon aztán utána ráerek side questeket dungeonokat befejezni. -
Viiktor1989
aktív tag
Vissza tudom valahol olvasni azokat a kiìrásokat,amiket játék közben kapok segítség gyanánt?
-
Zedz
addikt
Csak nálam fut egyre instabilabban, bugosabban minden egyes patch után?
-
Nos, akkor nekikezdek én is.
Ranged rogue a terv, aztán majd meglátjuk. Server slam alatt ezt próbáltam, sokkal jobban adta controllerrel, mint beta alatt a barbár. Remélem nem lesz áramszünet, eléggé jönnek a felhők és a távolban már dörög az ég.
-
tiborv
aktív tag
Xbox one/ one s-en valaki jatszik diablo 4-et?
Ha esetleg raszannam magam hogy meglepjem vele magam nem tudom hogy menne a gepen. A beta, ingyenes hetvegek alkalmaval leszedtem akkor teljesen jol futott, de igy vegleges verziot ahol sokan jatszanak egy "szerveren" nem tudom mennyire birkozik meg. Vagy epp a vegjatek fele ahol gondolom poehoz hasonloan 150 mob van egyszerre a monitoron az mennyire akasztja meg a regebbi generaciot?
Koszi ^^ -
ProEvoFan
nagyúr
PS5ön ha jól látom kaki/bugos a HDR? Nagyon csúnya töle a játék.
Nem találom, hol lehet kikapcsolni játékon belül?
-
batai15
félisten
Ma végre én is bele tudtam kezdeni a játékba,nagyon tetszik. Maga a játék szépen fut xboxon ,és nem találkoztam buggal.
Lvl22re sikerült a sorcit felhúzni,bár nem igazán tudom milyen buildet kellene építeni . Korábban linkelt ICE shard build jó ,de hiányzik mellé egy jó aoe,és ultit sem tudom melyik kellene majd mellé.
Mana viszont sokszor elfogy , remélem majd találok mana itemet. -
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Bennyboy
őstag
ha mentek world eventre akkor költsétek el előtte az obolt mert mire vissza tp-ztem, h felvegyem a ami nem fért el, eltűnt

dungi nyitót is jó lenne találnom mert már párszor megcsináltam a fás cuccot de eddig nem dobot kulcsot. -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azon a tabon van ahol a potik is.
Talán a mások fül, consumables. -
Klánba jelentkeztem Graymouser néven futok, thx ha vki acceptolja (:
-
savior
őstag
Ott melyik ladat kell valasztani?
-
Piistii
tag
Akkor random mert többször meg lett csinálva és nem esett
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish
üzenetére
A The Whispering Tree küldetés után megcsinálta azt a 10 darabos Favor gyűjtést is? Ha az megvan, a fánál 3 láda közül választhatsz és ott esik az első sigil. (ahogy olvasom nem fix drop, szóval lehet többször kell ezt csinálni)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ló is eshet, meg hozzá kiegészítő is. Most sokan a Legion eventeket farmolják a ghost ló miatt

#6402 Sirandrish
Consumable fülön nincs ott? Fura. -
saelin
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Redditen is mutattak már pár ló cosmetic-et. Elvileg bárhol eshet csak nagyon pici az esélye. Egyesek szerint a goblinok nagyobb eséllyel dobják az ilyeneket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem tudom azóta mennyi volt, de gyanítom nem sokkal növekedett ez a szám.

WOW-ból és Dio3-ból is mind a polcon pihen, annyira szerettem azokat a kemény papír dobozos változatokat.