Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Az azért jó..mert 2. óta 3x tuti kaptam már.
-
Jacktor
aktív tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Általában az Enchantment Slots-ba rakják a plusz skilleket. A Flame Shield pl. életmentő lehet enchként, de lehet hogy a buildedbe meg nem kell/nem fér.
-
PunkZoli
aktív tag
nektek volt már olyan, hogy nem dob a world boss cache-t? nekem ez rendszeres mostanában..
baz, rájöttem miért. Táskámban van 3 nem kinyitott... és akkor nem dobja a következőt ameddig nincs kibontva. De szar.
-
noxon
őstag
Helló!
Olvastam már pár cikket, tehát itt az ellenfelek hozzám skálázódnak? Vagyis mindig az én szintemen lévő szörnyek lesznek? De akkor miért kell fejlődnőm?
A diablo3ban, ha magasabb szintet bevállaltam, de nem álltam még készen rá a buildemmel akkor azonnal meghaltam.
Itt mindegy milyen buildet csinálok, mindig legyengíti hozzám a szörnyeket?
Vagy rosszul értelmeztem?
Köszi, üdv.
-
Bencus88
nagyúr
Na 53-ason WT2-be befejeztem a sztorit druiddal. Konkrétan a főbosson potit nem ittam
Imádtam, és még rengeteg tartalom van, lesz benne, kezdődjék a játék
-
Ha van két talált legendary itemem, tehát nem dungeonből szedett aspect, az egyik legendary aspectjét is át lehet rakni a másik legendary tárgyra, nem csak rare tárgyra. Nem találtam sem a neten, sem pedig itt erre útmutatót, mindenki csak azt mutatta, hogy rare tárgyra lehet rárakni, de működik legendaryra is. Nem is kell hozzá ugyanúgy csak veiled crystal.
Bár lehet mindenki képben volt ezzel, csupán én nem.
-
freddirty
senior tag
Tegnap este végre kimaxoltam a renown-t minden területen. Ez lvl65-re jött össze, lvl60-an már megpróbálkoztam a capstone-al, de a főboss oneshottolgatott inkább nem toltam bele túl sok energiát. Lvl65-ön elsőre halál nélkül meglett a capstone dungi. (lvl20-as sigilek mentek gond nélkül, szóval borítékolható volt)
Viszont ha belegondolok, hogy egy-egy szezonhoz a renownt újra meg kellene szerezni nulláról... Ki van csukva. POE-ban már azért is ment régebben a nyammogás a redditen ha a repetitív story-n végig kell menni 6-10 órában. -
S e t h
nagyúr
Tegnap én is akartam side questezni helltide, whisper mellett és volt megdöbbenés nem kicsi.
Az első questbe beletört a bicskám. Tudtam hogy nehezebb a t3 t1 után, de konkrétan legyőzhetetlen volt az ellenfél.Utána jött velem szemben több reakció a weben, hogy a bossok elbújhatnak olyan durva ez az ellenfél.
Megoldás?
Vedd le t1-re a nehézséget vagy gyere vissza amikor csillagharcossá geareled magadat. -
dvd24
senior tag
válasz
tibee77
üzenetére
Én ezzel a bone spear + minionos hibrid builddel megyek, jelenleg lvl 75 és t4-en rohadt gyorsan lehet haladni 25-ös NM dungeonokat farmolom, hogy fejlesszem a glypheket.
A decompose-t folyamatosan nyomni kell, a blight-al egybehúzom a tömeget és mehet rájuk a bone spear. Eközben igazából egy-egy pillanatra szakad csak meg a decomp., így rohadt gyorsan jön vissza az essence, mert ugye egyszerre 3 ellenfélre hat. A decomp. és a cold skeletonok amúgy rohadt gyorsan visszatöltik az essencet, ha elfogyna, olyan 1 másodperces szüneteket tartok a bonespearek között akkor kb folyamatosan a max. essence-el lövöm őket így a sebzésük is nagyobb az ossified essence miatt, a blighttal meg egyben tartom őket.
Közben a bone spear vulnerable hatása miatt a kaszás skeletonok szét aoe-zik a tömeget, és ha kifejlesztesz mindent a cult leader paragon táblán akkor már nem halnak olyan könnyen. Kb. csak akkor kell újraélesztgetnem bármit, ha valami halálnál robbanó elite van ami amúgy is megöl mindent ami a robbanásban van.
Beleraktam a paragon táblát is addig amíg elterveztem, épp most kezdtem el a negyedik táblát, a vége még képlékeny.
-
la_cc
addikt
válasz
tibee77
üzenetére
Nem spammolos skill a bone spear, de 60 felett, rendes aspect-ekkel megoldott az essence generálás, egyáltalán nem para. Most 77-es a karim +6-10 lvl-es NM instákat futkosok T4-en, kb. 1-2 hitelek mindent. Bossok kb. 4-6 crit.
Amúgy lassú a kari, meg úgy mindegyik nekró, sztm neked a zoom-zoom rog jobban bejönne.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Minion build-et nem ajánlanék, mert rohadt szarul van megoldva poe-hez képest a csontik mozgatása, nem tudod targetelni őket sehogy és ez nagyon problémás end game körül. Jelenleg a nekró nem más, mint egy alter sorc.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Nehezen-nézem szó furcsa csak de az valszeg autocorrect mobilon. Minden más érthető szerintem.
-
pruzsi
őstag
válasz
Hangfalképű
üzenetére
-
Daelion
őstag
válasz
Drenadar
üzenetére
Most már nekem is sikerült végre befejeznem a sztorit tegnap este, lvl 53-on.
'maradt még valamennyi side quest de azt majd utólag, nehéz volt már kerülgetni a sok spoilert azt inkább befejeztem a sztorit'Szerintem egy ARPG-hez képest teljesen korrekt sztorit raktak össze, megszokott Diablo-hoz képest persze kicsit fura az a szál amit végigvittek de attól függetlenül nekem tetszett.
Játék meg tényleg jól néz ki, art style nagyon el lett találva.
Alt+tab gondok szerencsére nálam még 1x sem voltak pedig meg merném kockáztatni, hogy nem sokan tabolnak ki többet itt a játékból mint én.
'most is megy a játék a háttérben Windowed fullscreen-el'
Inventory/map nyitogatása okoz valamennyi stuttert de azt leszámítva 0 gond volt eddig nálam. 'ultran'End game dolgokat meg most fogom elkezdeni de mivel én úgy is inkább csak soloban játszom annyira nem szoktak felzaklatni a kisebb-nagyobb nerfek/balansz gondok amíg tudok haladni a saját tempómban.
'D3-ban sem mindig a meta buildeket játszottam de ez sosem akadályozott semmiben vagy hogy szórakozzak' -
sto1911
veterán
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Lehet csak swipe keyboard, ellenőrizetlenül. Vagy az ios default autocorrectje. Míg ki nem kapcsoltam, addig sokszor én is így írtam, mintha strokeot kaptam volna írás közben

-
válasz
Drenadar
üzenetére
Bugok vannak, de azért élhető, legalábbis nálam, bár a kisebbig gépen (2700X + 2060 + 32GB ram) terület váltáskor néha elég durván akadozik és rubberbandinggel.
A story igen, kicsit elsőre spinoff szagúnak tűnik
a sok prime evil után, de szerintem elég beteg lett, főleg, ha azt nézed, hogy gyakorlatilag anya meg akarta ölni apát, de anya ölte meg apát, mi meg ezért anyát, így "szülők" nélkül maradt a Sanctuary. -
válasz
Janusz001
üzenetére
Ezzel tolom.
Már csak a Harlequin Crest kellene, ami egy atomtáp cucc ennek a buildnek (is). De így is elég b4szó. -
Drenadar
veterán
Azon túl, hogy szerintem jó volt, az nekem is kicsit csalódás,
hogy a Diablo csak megemlítve lett a róla elnevezett játékban
Kellően beteg sztory volt, sokaknak lehet nem volt elég pörgős. De mégis, itt legalább van sztory. (Bárcsak a PoE is el tudná érni, hogy legyen "súlya" egy egy bossnak, története, hangulata akármi... )
Ha a sztoryt és a balanszt nem nézzük, sztem nagyon jó munkát végeztek, kellően részletes (ha az ember tud néha figyelni rá), és szép a játék. Lehetett volna több helyen is olyan nézet váltás mint a sztori elején mikor meg lehet nézni azt a katedrálist vagy mit

És végre a színvilága is rendben van.
De pl több ismerősömtől hallom, hogy a játék haldoklik egy alt+tabtól, nálam is voltak teljesítménybeli "szarok", mint mikor fix 100 fpsről valamiért leesik 18ra, és nekem eddig csak az oldotta meg, hogy változtattam a grafikai beállításokon (pl ha highról átteszem ultrára hirtelen rendbe jön, de persze fordítva is szokott lenni), kivéve mikor a beállítások mentésénél összeomlik a játék... -
pruzsi
őstag
Üdv.
Elég nézem állok rá a játékra, necro bone spear endgame leírással kezdtem de közbe rájöttem ezzel így nem egy újra osztottam a fát a leveling leírás alapján de valamit kihagytam ,valószínű mert fekszem - kelek.valahogy számomra nem látható át az egész mint pl a poe mondjuk abba 8k órám van .Act 5 ig jutottam a Shake Queen már sok volt, onnantól communicity elhúzott a story végéig. Lvl37 vagyok jelenleg. T3 #T4 nincs meg.
Bármi ötlet / lehet valakihez csatlakozni gerelődni. -
-FreaK-
veterán
Tegnap este végeztem a storyval, lvl48-on, mivel érdemes folytatni? Egy Tree of whisperst csináltam még. Renown, litlith szobrok-ra menjek rá pl?
-
Janusz001
őstag
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Dobsz egy buildet, kipróbálnám. Story -t a focicsapattal vittem végig, capstone is simán lement 50 -es en, most t3 -ban fejlődöm, elvagyok, de sokszor a minyonok elég furán viselkednek.
-
Ez a pure blood necro elég OP, lvl48-on a T2 capstone dungeon már-már röhejesen egyszerű volt. Igaz (1 kivételével) ajánlott aspectjeim megvoltak minden slotra.
Summon necroval kezdtem, lvl48-ig ment vele a kényelmes szenvedés, capstone-ban a főboss már nem ment (előtte a négyesikreket még kihordtam valahogy lábon). Ekkor váltottam buildet pure bloodra, hozzávaló codex aspecteket kiszedtem mindenhonnan, meg itemekkel is mákom volt mert megvolt majdnem minden ami nem codex-es. Visszamentem capstone-ba és kiröhögtem az egészet. 52 pont volt meg az 58-ból, tehát a build nem is volt fullos.
Ha blizzard lennék, nerfelném a blood talenteket, mert így kb nincs értelme más builden menni a necro-val. CE blight-ot és bone buildeket is próbáltam, nem rossz egyik se (messze a summoner a leghurkább) de a blood messze erősebb bármelyiknél. Vagy én voltam béna a többi builddel (its always an option).
-
S e t h
nagyúr
-
batai15
félisten
válasz
scyllafren
üzenetére
Bővebben ?
-
shotika
őstag
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mindegyik.
A sebzést számolja azzal amivel használod a skillt. -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Erre valaki?
-
válasz
gergo5991
üzenetére
Kis szerencsével valahogy párosítva van a hardverhez és ha a gyártónál reklamál a vásárlási számlával a kártya tulajdonosa, akkor letiltják az eredeti kulcsot, cserébe a valódi tulaj megkapja a promo játékot. Régebben AMD promonál volt így, nekem is járt így kollégám, hogy egy
bunkóleleményes nber elvitte a játékhoz járó kulcsot és visszavitte a kártyát. De ez még az AMD rewards előtti időkben volt. -
reelc
veterán
Itt van az Opencritic is.
-
sith7
félisten
Druidával vagyok, megvolt az első stronghold, és csak 4 sprit boons - t tudtam unlockolni az 5. nincs meg
Elrontottam valamit, vagy az később lesz csak elérhető ?
-
Edge
veterán
válasz
Elemental
üzenetére
Nem, csak bekapcsolja a skillt. Ha nem fér ki a skillbárra és kell hogy néha legyen akkor érdemes használni, de őszintén, ennél csak jobb enchant lehetőségek vannak.
Mrdevil:
Arc lash endgame build -
-
Edge
veterán
Én kampányt chain lightningal vittem végig, aztán váltottam arclashre, nagyon brutál szét vágok vele bármit, lvl63on leszolóztam capstone dungit a wt4hez azóta wt4en vagyok. Most lvl71esen solozom ancestral t25 öt, az lvl79es mobokat jelent.
Maxroll buildet követed? A burninges variációt ajánlom, de sok minden statnak passzolnia kell hogy működjön, cdr-critchance-attackspeed szentháromság, build leirásban benne van miből mennyi kell hogy beinduljon. -
TheProb
veterán
Van arról valami - pletyákánál 1 fokkal komolyabb - infó, hogy a szezonnal mit kell majd újra megcsinálni? renown-ok, lilith szobrok, térkép, stb.-k mardnak/elszállnak?
-
Raidon
őstag
TB Rogue-al 65-ön. Torment IV-en.
Érdemes szenvedni az Xp miatt?
Érdemi fejlesztés nem pottyan. Vagy váltsak vissza 3-ra és ott grindoljak XP-t?
70-től fog ez változni?Köszönöm a segítséget
-
S e t h
nagyúr
Tegnap lement a stáblista és adta magát a kérdés, mi lesz most?
Tier 1 volt végig, kettő kimaradt, itt meg azonnal t3, gondoltam sírás lesz, de meglepődtem mennyire frankó lett a build az első végigjátszás során, szinte hozzá sem kellett nyúlni.Most persze grind, mert ez a felszerelés kb. azonnal avul. Itt azért érdekes volt nyakon vágni a kincses goblint, amikoör egy elit csapat és népes kíséretébe futott. Csak lestem hová tűnt azonnal az összes hp-m.
Szinte az első kiesett fegyver azonnal jó is lett, de hála a blizzardnak jött a következő meglepetés, ezt a sacred verziót már nem olyan egyszerű fejleszteni, ehhez is kell vmi a piros véres esős területről, ami kicsit felcseszett. 1 óra áll rendelkezésre, de mindig akkor jött egy event, amikor ott bóklásztam, persze buktam ilyenkor mindent. Ehhez képest viszont a suttogó fás gyűjtögetés frankó, nem bukod el a gyűjteményt, ha ki kell lépned.
-
gergo5991
őstag
ööö, van itt valaki aki ingyen szerezte meg a diablo 4 et? gondolok itt arra: veszel egy grafikus kártyát amihez ingyen jár a diablo 4 promo kód, majd a grafikust visszaviszed a boltba.
-
Sirandrish
legenda
Barbárnak amúgy minden fegyver aspectje működik, vagy csak az aktuális fegyveré?
Mert ugye négy van nála, de egyszerre csak et (vagy 2t) használ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
mert akkor nekem sem fog..mert ott van a lvl80as cache...lvl80 meg még messze.
Imádtam, és még rengeteg tartalom van, lesz benne, kezdődjék a játék

erre kényszeriti az embert, ott spórol ahol tud..