Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
proci985
üzenetére
Hány stat vagy legendary power van összesen? 1000? Ha esik új lila ami jó rápróbálom, de nem erőltetem. Nekem egy kicsivel több kihívás kellene, hogy legyen mythic... Azt sem bánnám ha rúnákat kellene ramolni érte, de rúna is esik jól.
Nem rossz ez a szezon, kár h miután meg van a gear nincs mit csinálni a játékban. PIT-et erőltesse akinek az tetszik...#28501ProEvoFan
Ebben egyetértek.
Tegnap egyik magyar streamer (aki váltig állítja h ő bizonyegyedül fogja tolni a POE2-t ) már csapatban ment. Vmi rarity boost volt az ő karaktere, meg volt mellette 2-3 dps, aki ütötték a feltuningolt map-eken a mobokat, és a booster tulajdonágával mintha ő ölte volna őket. Úgy esett a currency exalted hegyek és a divine sem volt kevés egy pályán. Szóval azt a játékot szinte kötelező csapatban játszani, itt D4-ben meg elvagyunk magunknak is kb...
D4-ben semmi kihívás, POE2-ben meg átlag embernek sok is. Olyasmit olvastam valahol, hogy a D4-et a Last Epoch bonyolultsága (köztük nehézség is) ill a POE2 közé akarják majd belőni. Legyen is kihívás és teljesíthető is legyen, ne úgy mint a POE2-ben. -
DeckardCain
senior tag
-
grimm2015
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Passz, de jól néz ki
.
Jönnek a troll cuccok is

Roland861010 Van esélyed vele mytic dropra, de T4en a Hellfire és a Shin legalább 4es, akkor tonna számra lehet nyitni az Asmodan invasion ládákból. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
proci985
üzenetére
Ott indák zárják el a bejáratot.
Most gyorsan csináltam volna a kampányt erre a Catharsisnál, vagy hol a fenébe network error.... 
Most szerencsére azon a szinten adott vissza, csak nem azon a helyen...
Viszont a karakterrel amivel tíz élettel kezdtem, most csak négy élettel tudtam folytatni a kampányt... -
boogie84
veterán
válasz
proci985
üzenetére
Oda jutottunk h a sima Unique lett a rare item. Meg a GA-s us szemet. Grat innen a Blizzardnak. Hogy naluk semmi fantaziadus kollega nincs, vagy nem hagyjak jova az otleteket, a valtoztatasokat nem tudom de igy silany a D4.
Lehet rosszul hallottam/olvastam , kovi szezonban mar jon DLC es az uj karakter?
-
El Rey
aktív tag
válasz
proci985
üzenetére
ami nem jo, hogy gyakorlatilag legendary runak es mythicek nem nagyon vannak, mert senkinek nem lesz eleg materialja Durielhez.
Ezt ugatom már az előző season óta, hogy boss kulcsok vétele nélkül (én nem vettem) nem lehet mythic geart találni. És én lettem lehülyézve, hogy "nekem semmi sem megy" meghogy balfasz vagyok mert nem tudok játszani. stb.
-
El Rey
aktív tag
válasz
proci985
üzenetére
T4 farmban nem vagyok biztos, mert a seasonal ellenfelek hpja nagyon meg van nyomva a tobbi contenthez kepest, es tippre mintha a "kisebb" uber bossok is sokkal jobban birnak a strapat (Zir pl)
Szarul van optimalizálva az egész. T3hoz megvolt a sebzés DE 1400+ armor és maxos allresisttel agyonvertek 1 másodperc alatt. Egészen addig amig meg nem lett ez a sesonos "mana shield" nevű izé. Onnantól meg meg sem tudnak karcolni T4 en, pedig már csak 370 armorom van lol. Mythic cucc egyátalán nem esett, nulla az az 0 db. A Shroud van meg egyedül a két sparkból kovácsnál legyártott ládából...
-
-
Edge
veterán
-
válasz
proci985
üzenetére
HM igen a drop ratere adott válaszodat sajnos csak megerőssíteni tudom. Szerintem én több mint 500 Belial runt mentem mire meglett a két karimra minden , ez most kb kivitelezhetetlen.Tegnap T1-re a Druidával úgy mentem át , hogy szedett vetet cuccaim vannak se aspeckt nincs sem pedig tempering és szerintem még a T2 is ment volna. Kérdés T3 és felette mennyire lett nehezebb ?
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
proci985
üzenetére
es itt hozzatennem, hogy Destroyerig kiesett ket legendary runa. addigra tul voltam kb 40-50 boss killen, igaz foleg T1-T3mon.
nem vagyok benne biztos, hogy mennyire nerfeltek a dropot, de ha a "champion" az atlag jatekosra belott cel, akkor kb majdnem ki is vehetnek a legendary runakat a jatekbol.
-
-
Edge
veterán
válasz
proci985
üzenetére
igen ofc, de ő ezt írta:
"Ha bemegyek belialhoz nem tudok lerakni egy hidrát sem , nullát mutat és bármit csinálok nem működik."
A serpentine csak a hydra lerakásakor égeti el a manát, de az alapján amit ír már belilalhoz beérve sincs mana és a hydrát még meg se nyomta.
Igencsak fura. -
-
-
grimm2015
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
A 100as pit, az Unstopable Currentsel olyan ~6perc.
A 79 pit~2perc (+/-) pálya függő!
A Hail of Verglas próbáltam (4ga 95% narancs int), az Infernoval, de nekem sokkal rosszabb eredményt produkál.
A Hydrakuna használom a speed runákkal és a staffal +Disintegrate, nekem ez a legstabilabb verzió! -
Zoona
aktív tag
válasz
proci985
üzenetére
+SQX_Barto
Köszönöm a tippeket, meglátom majd akkor - gyűjtögetem a paragon szinteket meg húzom a gemeket, lassan csak esik egy Unique is, lehet szerencsém lesz és utána kraftolhatok egy másodikat. Még az alap gearen is van mit csiszolni, GA-s nyaklánc + GA-s Axial nadrágra szükség van.Paragon azért szépen lassan jön, biztos dob majd sokat a defen és a damon is.
-
qsscanner
csendes tag
válasz
proci985
üzenetére
A Geart viszont könnyű kifarmolni neki Fireball buildel.
Én úgy tervezem, hogy felszintezem Incinerate Sorcival , aztán gyorsan kifarmolom T1-en a Gloves of the Illuminatort és a Staff of Endless Rage-t, hogy át tudjak váltani Fireball Sorcira és azzal gyorsan meglesz az LS buildhez is a cucc. -
savior
őstag
válasz
proci985
üzenetére
S7-ben csináltam egy earthquake barbárt, de olyan papír lett, hogy t3 épphogy megvan neki. Sebzésre hiába jó, ha leütik állandóan. S8-ban nem akarok ebbe a hibába beleszaladni.
Amúgy nem sok olyan buildot látok az élen, ami engem érdekelne. WW barbár jó lenne, de eddig mindíg beletört a bicskám a manaigényébe. Minion nekró meg fireball mágus az hátul kullog, pedig azokban is gondolkodtam. Bone spear nekró talán a legérdekesebb, de az meg speed farmra eléggé hátul van.
Szerintetek melyik kaszt lesz most a legnépszerűbb? -
-
faragojof
őstag
-
Jim-X
őstag
-
faragojof
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Igen. És azt nem kell a továbbiakban újra és újra felfedezni. De persze ahhoz ki kell maxolni. Vagy minden szezonban kezdi elölről az ember.
Beretvás:
Akkor most elmegyek és sírva eret vágok magamon.
Eddig sem voltam oda a végjátékért, de ha egy kiegészítő kell a beteljesüléshez, akkor jó darabiig nem fogok erőlködni érte.
Tanksén!!
-
Jim-X
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Igen ezt irta mekuna, meg kell farmolnom 20szintet, aztan szerintem a Fell Soothsayers-el meg lehet csinalni a 150et (Ha nem is 2 perc alatt
)Tegnap volt egy random party, kar hogy keveset maradtam, nagyon jol toltuk, mert 115piteket mentunk 1,5-2p atlaggal. Kene ma is

Új hozzászólás Aktív témák
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagy a szórás.

De ez szerintem 105-110-es pit felett lesz érdekes boss előtt.

Most gyorsan csináltam volna a kampányt erre a Catharsisnál, vagy hol a fenébe network error....