Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibe
aktív tag
Lenne itt valaki akinek van kedve partyban elkezdni a bétát pénteken? Egyedül is jó, de ketten még jobb
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Frissültek a bétával kapcsolatos tudnivalók, a lényeges rész:
Early Access: Early Download begins Wednesday, March 15 at 9 a.m. PDT
Open Beta: Early Download begins Wednesday, March 22 at 9 a.m. PDT
Players who have already downloaded for Early Access do not need to download again for Open Beta. -
prokxy
veterán
Open beta után is előrendelőnek számítok és jár hozzá a sok kacat?

-
Tibe
aktív tag
válasz
MutantZombie
üzenetére
Jah, simán elindíthatnák mától már az előtöltést, sztem akkora igény lenne rá amire persze a fejlesztők nem számítanak... mint ahogy lenni szokott

-
MutantZombie
tag
válasz
errorcode06
üzenetére
Majd az előtöltéskor lesz sorban állás.
-
sittes79
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
Elő
-
errorcode06
őstag
Elő lehet majd tölteni a bétát, vagy a rajt napján lesz a sorbanállás?
-
-
Reinhardt
őstag
Támogatja majd a játék az ultrawide monitorokat?
-
olymind1
senior tag
válasz
Lajtorja
üzenetére
Nekem standard van, tesómnak is.
A premium season/battle pass-ukat meg dugják fel oda ahova a nap nem süt és akkor még szépen fejeztem ki magam. Mégha fél évente adnának ki új classokat 20 €-ért ,mint a D3-as nekró volt akkor azt mondom ok, de az ilyen (egyelőre szerencsére úgytűnik csak) kozmetikai cuccokért nem vagyok hajlandó season-önként fizetni nekik.
-
-
Lajtorja
aktív tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Ha továbbfűzöm a logikádat akkor se preseasonben, sőt semelyik seasonben nem éri meg "kapkodni" (kivéve az utolsót) hiszen jön a kövi és úgyis újra kell kezdeni. De az emberek nem így működnek, vagy legalábbis sokan nem. Én totál értem azt is amikor szépen ráérősen végigjátszanak valamit, nem sietve, nézelődve, altozgatva, stb. Bizonyos játákokban nekem is az fekszik, azt viszont nem szeretem ha megmondják hogyan kéne játszanom, meg minek van értelme és minek nincs

Valahol mintha azt is mondták volna, hogy seasonben nem az lesz elől rankolva aki elsőnek lett 100-as hanem aki a legrövidebb idő alatt éri azt el. Engem személyszerint nem érdekel, hogy egy listában hanyadik helyen van a nevem, de az igen hogy saját mércémnek meg tudok-e felelni és abba nem fér bele, hogy mások után 4 nappal kezdjek. Ezért írtam párral feljebb, hogy szerintem cink +20/30 euróért a headstart. A topicot visszaolvasva és elnézve a screenshotokat én nem is nagyon láttam, hogy ki vett egyáltalán standard editiont, szóval ügyesen ki van ez találva.
-
Daelion
őstag
válasz
Lajtorja
üzenetére
Rám a vége igaz annak amit írtál.
Diablon nőttem fel és vagyok akkora fanboy meg kocka, hogy számítson az a 4 nap pedig aztán valszeg 1 magam soloban fogom játszani mint ahogy D3-al is tettem.
'Lost Arkra is szabit vettem ki meg minden..'#2074 shotika
Utálom ezt mondani de sajnos félek tőle, hogy igazad lesz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lajtorja
aktív tag
Bár kétségtelen, hogy nekik szinte kötelező, de az alap állításod nem igaz.
Ha csak magamból és az ismerősökből indulok ki akik eddig megvették, kb 9-1 arányban a headstartos változatot választották, pedig nem gyártanak belőle tartalmat, egyszerűen csak nem akarnak lemaradni.
Fomo nagy úr, főleg azok körében akik megfelelően fel lettek hypolva vagy fanboyok esetleg rá akarnak kockulni egy játékra, úgy hogy akár szabit is vesznek ki miatta, nem gondolod hogy ők 4 napot fognak várni
-
Lajtorja
aktív tag
Teljesen mindegy mennyibe kerül, egészen addig amíg tényleg csak cosmetic cuccok vannak benne, (remélhetőleg olyanok amiket más módon is meg lehet szerezni).
Ha viszont nem így lesz hanem p2w vagy jelentős QoL előnyöket adnak pénzért az sokak számára elfogadhatatlan egy alapból fizetős játékban. És tényleg nem a 10€ a lényeg abban az esetben, hanem az elvek.
A 4 napos headstartnál is rezeg a léc nagyon erősen, ha érdekel, hogy másokkal egyszerre kezdj az +20 ójró... érdekes.
-
Daelion
őstag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Ezt már kiveséztem máshol meg kommentekbe, én nem vagyok az akinek minden pass izét meg mikrotranzakciót el lehet adni.

Én az vagyok aki képes 2-3 évig játszani 1 mobilos gacha játékot 0 forint ráfizetéssel és legrosszabb esetben pár kozmetikát vettem 7 év ingyenes pay2win/progress MMO játszás alatt és simán elvoltam vele. 'nem vagyok hajlamos az eszetlen pénz szórásra játékokon belül hála ég illetve nem is engedhetem meg
'Ha tényleg bejön a játék meg játszok vele legalább annyit mint D3-al akkor beruházok 1-1 számomra tetszetős kozmetikára de többet nem tervezem.
-
Daelion
őstag
Hát ennyi volt én is csatlakoztam
:
~kb 35k huf-ot vont le, nem kevés az biztos de D3+RoS is kb 30 volt együtt nekem mert előrendelve vettem őket standard dobozosan szal erre még aszondom hogy eh belefér mert úgy is el leszek vele egy ideig. 'Ha már D3-nál nem rosszabb nekem bőven jó, azzal is elbaromkodtam 3000+ órát
'Várom a betat mert nekem kimaradt a closed beta.
-
-
noxon
őstag
válasz
Voroscsa1982
üzenetére
Szia, köszi ez jól hangzik, de hivatalos blizzard infó? Üdv.
Amúgy nem nehéz konzollal játszani vele? A 3at PC nyomtam, de ezt már PS5ön fogom, remélem meg lehet szokni.
-
rumkola
nagyúr
Üdv!
Ugye még működik, hogy USA shopban vásárolom a játékot és simán használhatom EU? Vane gy csomó dollárom, azt kellene költnem. Köszönöm! -
-
Lajtorja
aktív tag
Lesznek benne mmo elemek, dungeon, renown (repu), skill tree, worldboss, láthatod a többi arcot a városokban afkolni, stb... továbbá darkosabb lesz (ez volt szerintük a community legnagyobb problémája 3-al, hogy nem elég darkos) és vehetsz season passt is némi pénzért. Lego essenceket ki tudod extractolni és rácsapni tetszőleges basere (kb úgy mint Immortalban) és sárga cuccokat lehet elvileg tradelni majd.
-
WayneGace
őstag
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Lego jó cucc? Nem is nagyon volt. Eleve szinte nem is esett. Rare jobb volt kb. mindenből. Ment is a sírás és elég sok idő telt el mikor elkezdték buffolni a lego itemeket és a drop rate-et is.
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés azután, hogy néztem pár reklám meg gameplay videót. Ez a D4 mivel lesz több, mint a szánalmas véget ért D3?
-
noxon
őstag
válasz
Voroscsa1982
üzenetére
Tutifix? Ps5re szeretném csak megvenni, de haverok PCsek. Na legjobb lesz, ha majd a blizzard fórumon is megkérdem.
-
olymind1
senior tag
válasz
Voroscsa1982
üzenetére
Hah, akkor rosszul emlékeztem.
-
noxon
őstag
Helló, azt lehet tudni, hogy a PS5 és PC között lesz átjárás? Mármint a két gépen láthatják-e majd egymást a játékosok?
Köszi.
-
Daelion
őstag
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Igen az volt a Critical Mass build Wizardnak egy passzív-al ami csökkentette a CD-t critek után aztán mehetett gyakran a frost nova + egyéb skillek. 'meg az ujjaid kinyírása is a sok kattingatástól
'Diablot asszem már nerfelték mire pont odajutottam Monk-al mert elég sok időt pazaroltam bele DH-ba meg ACT 1 farmolásra mire inkább rolloltam Monkra amivel sokkal barátságosabb volt soloban játszani/haladni. 'gear nagyrésze gold AH-ból guberált volt'
Szépek azok a szobrok de én szerintem még akkor is inkább kihagynám ha lenne annyi fölös pénzem.
Így majdnem 34 éves fejjel már az miatt furán néznek rám, hogy miért vannak játék poszterek a szobámba.
'D2/3 meg Mass Effect-es' -
olymind1
senior tag
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Jah, meg minden fegyvernek 1-ről kezdődött a min sebzése, meg a statok is ha jól emlékszem, így a legtöbb cucc hulladék volt és haladásnál előbb gyűlt össze arany 1-1 AH-s itemre minthogy a játék kidobja. Meg nagy volt a skillek unbalance-a, én WD-vel kezdtem és pet-ek semmi értek, úgy tudtam haladni lassan inferno act1-en hogy új skilleket váltottam, meg nagyon sokat elfutottam és haltam vagyis futottunk meg haltunk tesómmal, de azért jó volt.
Remélem magasabb fokozatok/world tierek itt is d3 kezdeti inferno szerűek lesznek, de D4-ben legalább xp farmnak is lesz hatása mert jönnek majd a skill meg paragon pontok, 3-ban meg elértük a lvl60at és annyi volt, karakter fejlődés hiánya volt a d3 egyik legnagyobb hibája, 4-ben reméljük rágyúrtak ezerrel.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
WayneGace
üzenetére
Mi ketten toltuk végig még a nerf előtt, ráadásul sokáig teljesen random buildekkel. Rettentő szenvedős volt minden act váltás, mert az előző act alacsonyabb szintű cuccait kellett farmolni. Úgy emlékszem act 1 en a legokon kívül kb csak amulett tudott esni, ami ért is valamit. Amúgy sztem jó élmény volt. Rohadt szenvedős volt, rengetegszer húztam el elit pakkot meghalni a sarokba, hogy haver eljusson a waypointig, de jó érzés volt, hogy ráírtak az emberre miután megölte Belialt. A Diablo csatát sokáig reménytelennek éreztük, és kb a nerf előtt 1-2 nappal sikerült megcsinálni. Nagyon sokan szidták a nehézséget, játék közben én is sokszor, de utólag visszanézve az egyik legjobb élmény volt lenyomni a vanilla d3-at. A droprate nagyobb baj volt szerintem. Már összefolyik a timeline, de sztem már akkor is volt egy Wizard premafreeze build, amivel a nehezebb részeket is meg lehetett oldani.
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
WayneGace
üzenetére
Ha jól emlékszem mindössze három-négy napon belül végigvitték infernon a Diablo 3-at, méghozzá solo Wizardal. A build pedig pofon egyszerű volt: Energy Armor - Force Armor rúnával, miszerint a bejövő sebzés a max. hp-d 35%-a lehet legfeljebb - és akkor még nem volt az a kitétel, hogy az elnyelt sebzés legfeljebb a max hp-d lehet. Erre egy élelmes Wizard játékos annyit csinált, hogy csak olyan itemeket aggatott magára, amin semmi Vitality nem volt, de life regen viszont bőven, tehát azonnal regenelte a 35%-os bekapott damageket.
Persze egyből nerfelték a Force Armort az azóta is érvényben lévő kitétellel, de akkor is kvázi néhány napon belül elesett a Diablo 3 inferno nehézségén is, pedig Jay Wilson nagy mellénnyel bizonygatta a megjelenés előtt, hogy hónapok fognak kelleni a legjobb játékosoknak is, mire végig tudják vinni a játékot.
Ennyit a Blizzard (akkori) legendás játéktesztelési metódusáról, miszerint a game developerek bőven megfelelnek erre a célra, és nem szükséges bevonni külsős professzionális playereket... hatalmas blama volt.
-
olymind1
senior tag
-
Daelion
őstag
válasz
WayneGace
üzenetére
DH volt az első karim megjelenés napján és azzal ACT II-ig vittem soloban de ott már nerf előtt nem bírta tovább mert minden 1 hitelt ACT I-ben farmolt gear-el.
Utána csináltam egy Monkot aztán nem sokkal később nerfelték Infernot de azzal a karival soha nem voltam rá erőltetve partizásra max 1-2 haverommal játszottunk néha.D3-ban is HC-ban játszom évek óta és persze nem party meta speed runolok GR 140+ meg játszok GR 150-et de azért előző seasonbe is meglett a 135.

Ezt én nem érzem úgy, hogy el lennék lehetetlenítve mint solo játékos tehát ha max kimaradok a felső pár % top dungeon runból D4-ben hát annyi baj legyen csak Raidelni ne akarjanak parti alapon. 'meg ha nekem is van esélyem ugyan arra a Tier/rollos gear-re mint fullos partinak akkor meg pláne hidegen hagy, hogy mit mennek partiban' -
WayneGace
őstag
Diablo 3 kezdetekor inferno nehézségen 4 fős csapat tudta csak egy időg után végigivinni a játékot. Ha jól emlékszem akkor is csak azért, mert monk egyik skillje védelmet adott mindenkinek és szépen összehangolták, hogy sorban tolják el.
Csak utána nerfelték a nehézséget vagy jobban fogalmazva átalakították.
Innen nézve ott is csapatban lehetett az akkori end gameben boldogulni. -
Daelion
őstag
Az könyvelhető, hogy több szociális aspektus lesz benne mert hát csak új játék de amíg nem 'köteleznek' rá engem nem zavar.
Eddig azt nyilatkozták, hogy solozható lesz a játék még ha nehezebben is és az nekem már megfelelne mert eleve úgy játszom az ilyen játékokat.D2-ben is egyedül csináltam Über/Torch runokat mert minden ladderban összeraktam hozzá egy egyszerű de hatékony smiter palát. 'haveroknak is én segítettem vele általában'
D3-ban is első naptól kezdve 99%-ban egyedül játszom a játékot és az organ/über runokhoz is volt szerencsém egyedül egy Monkal.
'ha nem is MP10-en de meg tudtam csinálni elég jól'Én bízok benne, hogy tartani fogják magukat ehhez a formához meg amit mondtak.
Kapom a fizut ezen a héten rendelem is elő a Deluxe kiadást viszont ha fél-1+ év után beleraknak játékba erőltetett partis raideket akkor az elsők közt leszek akik menesztik a játékot a fenébe.
'MMO-t akarnék játszani akkor már azt tenném..' -
Daelion
őstag
Hát így amiket olvastam itt-ott meg évekig követtem amcsi fórumot a legtöbb Diablo player a játék közelében nem akar raideket nem hogy olyat amihez kötelező a parti.
És meg kell mondjam én sem, ez nem az a játék és köszönöm de szeretném ha egyedül is megoldható lenne minden még ha nehezebben is.
'Lost Arkba lenyeltem ezt, hogy ez bizony egy MMO és inkább otthagytam ez miatt pár hónap után mert én már nem akarok raidelni sehol másokra hagyatkozva/idegesítve,stb'D4 még ha csak online meg shared open world is ne legyen azért egy teljes MMO szerintem.
World bossok amikhez odamennek többen de nem feltétlen partiban és levágják meg hagyján de én ott is húzom meg a határt. 'minden mást szeretnék sima Diablo szerűen játszani' -
válasz
Daelion
üzenetére
Szerintem a Lost Ark egy hihetetlen jó játék, csak el kell engedni, hogy "kimaxold".
Who cares?
Napi 6x chaos dungeon, raid, daily, lifeskill, sziget, etc. kiéget pár hónap alatt.Remélem lesz jó pár mechanika amit átemelnek a diablo 4-be is.
Kérdés, hogy mennyire elfogadható a d4 playerbasenek, hogy legyenek olyan bossok amikhez kell a 4 fős party. -
Peace
nagyúr
válasz
Daelion
üzenetére
Én rühelltem a kontrollert, mint a szemetet. 25 év PC-zés után vettem PS-t és 1 év alatt teljesen átszoktam rá. 4 éve már csak azzal tolok mindent PC-n is. Kompetitív online FPS-eket is!
Diablo 3-at is lepörgettem PS-en is újra és imádtam! D2R-t is emiatt vettem meg, hogy így irányíthassam! -
Daelion
őstag
Mint játék meg a világa nekem nagyon tetszett a Lost Ark és akartam is hosszú távon játszani 'Founder pakkom volt meg kozmetikát is vettem' csak aztán rá kellett ébrednem, hogy nekem ezek a egész napos munka igényes MMO-k már nem életképesek.
Illetve nem bírom már azt, hogy randomokkal Raideljek vagy klánozzak meg minden ami ezzel jár szal inkább elengedtem az egészet.
Évek óta csak soloban játszok mindent ez már sajnos nem az én világom.
D4-ben is inkább magam akarok majd játszani esetleg pár régi haverral ha esetleg jönnek de ha nem akkor is el leszek majd.
Amúgy érdekes ez a kontroller téma, ha régen D2-es korszakomba aszonta volna valaki hogy kontroller-el akar csak Diablot játszani visítva röhögtem volna ki meg valszeg mindenki más is.
Nekem mai napig élet idegen mert max bunyós játékokhoz vagy séta szimulátorhoz használok kontrollert gépen de meg tudom érteni aki azt használ de én inkább maradok egér+billnél egy ARPG-hez. 'van haverom aki sok év PC után lett konzolos és most is ott nyomatja D3-at' -
Én megint rászakadtam a Lost Arkra.

-
Vistaboy
veterán
Szerintem a Diablo IV előrendelői közül most sokan a Diablo III Season 28-at tolják, ha másért nem, hát azért, mert a negyedik rész megjelenése után valószínűleg kevesen fogják a 29. szezont megnézni. Persze lesznek, akik pár nap alatt végig fogják verni a Szezont, majd ha meglett a Guardian, utána irány a Diablo IV, de nekem valószínűleg ez lesz az utolsó, hiszen szóló játékosként nem tudok annyira haladni, hogy mindkettőre jusson időm.
Szóval, úgyis megtudjuk, mikor lehet tölteni, szerintem hétvége felé, csütörtök estére tippelnék, hiszen egy napot általában szoktak hagyni, hogy letölthessük, mire indul a béta.
-
Raidon
őstag
Itt is előrendelésre került a Digital Deluxe

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

'