Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
elite.cs11
üzenetére
Nem kell találgatni, konkrétan ők maguk írtak kérdéseket, benne van abban a perces videóban.
Peace: mondjuk másban is hazudnak? De itt nyilván hiába mond az ember bármit, a sok szemellenzős fanboy, úgyis megveszi, mert "rá van írva, hogy Diablo" (igen, ebben a topikban írta valaki)
és ezen túl nem terjed a gondolkodás.
-
elite.cs11
senior tag
válasz
sto1911
üzenetére
Ket dolgot tudok elkepzelni: atfogalmaztak a kerdeseket, hogy "jobb" valaszokat tudjanak ra adni vagy tenyleg teljesen ok talaltak ki a kerdeseket.
Ha olyan szempontbol nezzuk, h mikre valaszoltak, mennyire volt hasznos, igazabol szamit, hogy melyik tortent? Nem. Ha az emberek kuldik be a kerdeseket tenyleg akkor is a blizzard donti el, hogy mire valaszol es mire nem.
Szvsz ez kurva messze van a red flagtol, de kinek mi. Ha a tobbi dologban nem hazudtak, es ugy nez ki, hogy nem tettek egyelore, akkor oszinten leszarom
egy PR move volt. -
sto1911
veterán
[link] Blizzard faked their entire Q&A
Rengeteg helyen lehet így, de ez akkor is egy k nagy red flag.
-
elite.cs11
senior tag
Az elso 100 ember aki HC-ban eleri a level 100at, az kap a Blizzardtol egy Lilith szobrot a sajat usernevevel, nem rossz event

-
prokxy
veterán
Buta kérdés: a BP elérhető lesz day1? Vagy az a szezon induláskor aktivizálódik?
-
nonsen5e
veterán
válasz
elite.cs11
üzenetére
Én fogom az 5 méteres HDMI kábelt és a kontrollert és átülök a TV-hez ha nagyon ezt akarnám, de 90%-ban valószínűleg maradok egér-billentyűnél.
Lényeg, hogy már nem konzol-only a gamepad, szóval az opció megvan bármikor.
-
rumkola
nagyúr
válasz
elite.cs11
üzenetére
Félrérthetően írtam. Azért vettem volna meg PS5-re is, hogy PS-es haverokkal csapassam, de így nincs rá szükség mivel crossplay van. Crossplatfrom/progression nem érdekel, minden gép a TV-re van kötve és békén hagynak ha kanapézok. Egyelőre

-
rumkola
nagyúr
válasz
elite.cs11
üzenetére
Én megvettem volna P5-re is a PC mellett, de mivel cross lett így nem fogom.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Embargo:
Május 30. 18:00 US-ben sokan tesztelik, EU-ban is azért néhányan, német Gamestar biztos. [link] -
3L1T3
addikt
válasz
elite.cs11
üzenetére
-
Edge
veterán
válasz
elite.cs11
üzenetére
Én is tervezem és megértem, a konzol ugye a TV-nél van a nappaliban általában, a gép meg vagy hálóban vagy egyéb olyan helyen ahol pl éjszaka nem lehet gamelni mert vki húzza a lóbőrt, egy diablo gamer meg ugye sose alszik, kell a folytonosság.

sto1911:
-
Edge
veterán
Sztetek melyik néz ki jobban?
Olyat ne hogy egyik sem
A lényeg hogy egyelőre nem tudom eldönteni milyen nemű sorcerer-t(nem sorceress(!)) indítsak. Hajlok a csajszi felé, sok sorcerer cucc layoutja nőiesebb inkább mint férfiasabb, bár lehet olyan hogy férfias varázsló nincs is?
Tehát sztetek melyik legyen?
-
Léc
tag
-
elite.cs11
senior tag
Amúgy ahogy nézem a redditen rengeteg ember veszi meg konzolra ÉS pc-re is a játékot (cross progression miatt, néha innen játszik, néha onnan), és ez számomra nagyon furcsa. Ez valami új trend amiről lemaradtam? Vagy csak azért tűnik soknak, mert alapból sok ember megveszi a játékot.
Itt valaki tervezi egynél több platformra megvenni? -
la_cc
addikt
-
Bennyboy
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Sztem csak 1 alkalommal lesz felhasználható mint a mobilos verzióba. Ott is farmolni kell őket.
-
elite.cs11
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nem annyira tiszta nekem se, hogy lesz ez. Elvileg minden dungeon-nek van nm verziója, csak egy szezonban nem lesz elérhető az összes egyszerre (?)
Ezt a kérdést passzolom. Én azt mondanám, hogy 1 sigil = 1 nightmare próba.
Mint D3-ban a greater rift key-ek -
TrollBalint
addikt
válasz
elite.cs11
üzenetére
Oh, én azt hittem minden Dungeonnak van Nightmare verziója, csak kell hozzá a sigil. Amúgy az hogy fog működni, szerzek egyet, és onnantól kezdve egy dungeont lefuthatok akárhányszor Nightmare szinten, vagy 1 sigil egy nightmare próba?
-
olymind1
senior tag
Nekrónál az nálam baromira nem bejövős, hogy nem lehet pontokat rakni summonokra, se csontikra, se magekre, se gólemre, nincs revive skill, első szinttől kezdve aktív skillekre kell pakolgatni a pontokat ha tetszik ha nem. Jó alárírom, hogy van helyettük passzív skillek ahova lehet rakosgatni, meg summonok is a fegyverből/karakter sebzésből nyerik a sebzésüket %-osan, meg majd a paragon táblákon is lehet tápolni őket.
(D2-es) Summoner druidát is fullba megnyírbálták, átalakították, azért se rajongok annyira.
-
elite.cs11
senior tag
ja hát igen, még senki se tudja mik azok

D3ban is volt egy két ilye, de nem sok szezont nyomtam ott szóval nem tudom. Most a legújabb egy ilyen cucc volt ahol különböző áldozatokért kaptál QOL featureöket meg dmg upgrade-et. Áldozat lehetett pl sima deaths breath vagy egy konkrét legendary, ilyesmik, ez elég jó ötlet volt.
Az én elvárásom az, hogy D4ben legalább minden szezonban lesz valami érdekes mechanika ami jelentősen más élményt biztosít.
#4959 Kylesa Itt igazából annyi a fontos, hogy nem kell új karaktert csinálni, csak ha részt akarsz venni a szezonális cuccban (ami minimum ajánlott lesz, de kinek mi). Illetve a másik fontos, hogy miután vége a szezonnak 3 hónap után akkor nem törlődik a seasonal karid, csak simán átkerül non seasonalba.
-
Kylesa
aktív tag
Köszi nektek! Én utoljára a D2-vel játszottam majdnem húsz éve, így ez a season dolog nem volt világos, de így már jobb.
-
Jacek
veterán
válasz
elite.cs11
üzenetére
Jaaháá mert fogalmam nincs mik azok

-
granini
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Az is ér ha én a lónak csak egy bizonyos részét adományozom a kedved Twiccselőnek..? Csak kérdezem..
-
elite.cs11
senior tag
Nem kötelező, csak ha részt akarsz venni egy adott szezonban (ami 3 hónapig tart).
Most nincs időm kifejteni, de tessék: [Diablo 4 seasons explained]#4955 Jacek illetve az egyik legfontosabbat kihagytad, az új mechanikákat, amitől friss marad a játék.
-
-
Kylesa
aktív tag
válasz
elite.cs11
üzenetére
Bizonyos időközönként kötelezően új karaktert kell majd indítani
-
boogie84
veterán
Nálatok melyik a kedvenc?

-
elite.cs11
senior tag
válasz
Mrdevil
üzenetére
A seasonben (battlepass-ből) megszerzett skinek azonnal használhatóak minden karaktereden. A seasonben megszerzett tényleges itemek csak a seasonal karikon használhatóak.
Bevallom én csak seasonalt nyomtam D3-ban amikor kijött, szóval nem tudom mi van akkor ha vége egy season-nek, és a seasonal karakterek átkerülnek a sima nem seasonal játékrészre. akkor már nem számítanak seasonalnak, tehát gondolom a cuccokat amiket megszereztél rajtok azokat odaadhatod bármelyik másik karakterednek.
#4951 MegalodonS D4-ben (még) nincs rebirth. Mondták, hogy lehet később beleteszik. De igen ennek az lenne a lényege, hogy nem kell újracsináld a karidat, de ugyanúgy level 1, viszont a statok (hány szörnyet öltél, hányszor haltál, stb.) megmaradnak. Akit érdekel az ilyesmi, érdekes lehet. Viszont sajna D4ben nincs ilyen egyelőre.
#4948 elite.cs11 Ja igen meg egy dolgot kihagytam, hogy mindegyik seasonnek lesz valami tematikája. nem mondtak semmi konkrétat csak azt, hogy zombis szezon biztosan nem lesz -> értsd: tuti lesz zombis szezon (?)
-
Mrdevil
addikt
válasz
elite.cs11
üzenetére
Mintha itt beszéltük volna, mikor a pre seasonről volt szó múltkor. De akkor rosszul emlékszem, valaki mintha írta volna, hogy ezzel a pre seasonös karival be lehet majd menni. De akkor nem. Nulla az egész. De pl a Seasonben megszerzett cuccok azok használhatók a sima karinkon is nem? Vagy az se? Tehát, hogy pl az ember tart egy kvázi fő karaktert is.
-
MegalodonS
őstag
válasz
elite.cs11
üzenetére
-
elite.cs11
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
jól mondod. a seasonal részben lesznek új side questek illetve a nightmare dungeonök rotálva lesznek. asszem egy szezonban 30 (?) lesz elérhető a 100 akárhányból. kérdés, hogy ez mennyire befolyásol bármit is, de majd meglátjuk.
Illetve azt mondták, hogy adnak majd a játékhoz új unique itemeket, de azt mind a seasonal és non seasonalba egyszerre teszik bele. -
Drenadar
veterán
jól hangzik köszi mindenkinek... lenne már másodika.... :|
-
elite.cs11
senior tag
válasz
Drenadar
üzenetére
dehogynem, szoktak új dolgokat betenni. még diablo 3ban is módosítottak ezt azt, sőt ami nagyon tetszett a játékosoknak azt betették a non seasonal részbe is.
ez csak saját teória, de szerintem itt jobban fogják nyomni a szezonal contentet, mert van sok bevételi forrásuk (ugye d3n ál nem volt semmi, csak a box price).
meg mondták, hogy szezononként mindenképpen akarnak új unique itemeket is hozzáadni ami benne lesz a non szezonal részben is mindenképpen. -
Drenadar
veterán
válasz
elite.cs11
üzenetére
csak diabloban nem szokott lenni olyan hogy betesznek valami tényleges új dolgot nem? csak indítanak egy seasont azt annyi... vagy itt is vannak olyan jellegű fejlesztések újdonságok stb?
sorry rég nem dioztam... dio3at csak végig toltam, igazán meg még a régi dio2vel játszottam de ott nem rémlik hogy lettek volna olyanok
-
Drenadar
veterán
válasz
elite.cs11
üzenetére
itt a season "hasonló" mint Poeban a ligák nem? új dolgok, új karakter, és semmit nem érsz el a non ligás stashből
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
D3-al nem játszottál launchkor mi?
(vagy csak nem éreztem ki az iróniát a szövegből)#4935 dante3 hmm, lehet akkor a random dropnál nem lehet lenémítani? a viewtime-osnál meg le lehet? Mert volt hogy random dropból kaptak emberek béta kulcsokat valami game-hez és ott elvileg ez volt. bár igazából teljesen mindegy.
#4928 warcat Tessék azzal játszani ami tetszik.
köszönöm köszönöm köszönömmm! annyira idegesítő amikor sok ember rá van izgulva a tier listekre, amiknek 1. semmi értelme mert minden bizonnyal a content amit te nyomni fogsz teljesen doable bármilyen karival. 2. semmi értelme, mert úgyis lesznek balance patch-ek.
Amúgy egyáltalán mit lehet itt world firstölni? semmi se tűnik olyan nagy kalandnak, ahogy kripp is említette már ezt egyszer.
D3ban azért volt izgi a world first, mert mondta a blizz, hogy belőtték a rendszer nehézségét mindenféle content creator meg beta teszter segítségével, aztán megduplázták a nehézséget, ott már érdekes volt a world first HC diablo kill. Amit egyedül kripp és a barátja krippi tudhat magájénak, mert épphogy legyőzték legnagyobb nehézségen diablot, pár órával később már jött is a patch ami sokat könnyített a játékon, de ez már történelem
-
3L1T3
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
az a baj, hogy muszáj íg ycsinálnom mert ha a gyerek reggel felkel akkor onnantól nincs játék.
-
dante3
addikt
válasz
elite.cs11
üzenetére
Elég a streamet lenémítani, rengeteg wot-os cuccot szedtem már össze így, nem hinném, hogy D4-ben más feltételekkel jutalmaznak.
-
la_cc
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
Éjjel 1-kor amúgy is elég HC hozzáállás belekezdeni, ráér az másnap reggel is, talán akkora sor sem lesz korán...

-
TBT
addikt
Jövő hét pénteken a gonosz ismét ereje teljében lesz!
Dörgessük meg az eget! -
la_cc
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Igen, felfelé szokás váltani, nem?
ON:
Wudi eléggé lehúzta a necro endgame lehetsőgét a launch tier list-jében, meg úgy a minion-okat is általában. Ti mit gondoltok? A többihez képest tényleg "gagyibb" lesz? Poe-ben is általában a minion buid-ek jöttek be leginkább az íjjászkodás mellett, így ezzel kezdtem tervezni, de mivel a late game progress a legfontosabb egy ARPG-ben, így kicsit elgondolkodtam, hogy inkább íjjász rog legyen-e...

-
boogie84
veterán
válasz
elite.cs11
üzenetére
-
citkar
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
A Diablo 3 és a Diablo 2 resurrected is sokára kapott érdemi akciót.
-
Ghoosty
őstag
A Starcraft 2 3. kiegjét az első akcióban vettem meg az 2017 márciusban volt. A megjelenése 2015 november.
A Reaper of Soulsra is hasonlóan emlékszem, de ott már bizonytalan vagyok. Azt 2,5 évvel a megjelenés után vettem meg.
Itt annyival jobb a helyzet, hogy van battle pass, meg shop, amiből szintén van bevétel, így könnyen lehet, hogy hamarabb lesz akció. -
prokxy
veterán
válasz
boogie84
üzenetére
Nekem ezzel nem lesz gond, meg sokunknak: TV-n megy a D4, laposon meg a twiccs.

Bár ezekkel a dolgokkal nagyon nem tudok azonosulni, olyan izé az egész...én azokat a dolgokat szoktam felvenni/kitenni, amihez mondjuk kell skill/egy komolyabb feladat reward-ja és nem minden karakteren ezt látom aki a Town-ban sétál.
De sztem ettől függetlenül begyűjtöm,ha eszemben lesz. -
boogie84
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Amit csak nezni kell az mehet lenemitva hatterben is. Cod-hoz is igy huztam be par emblemat.
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
A D3 emlékeim szerint nem volt akciós nagyon sokáig, de lehet azóta változott az árazás.
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
Valószínűleg évekig nem lesz leárazás.
-
sto1911
veterán
válasz
elite.cs11
üzenetére
A Razer Iskurnak van rendes inkább, egyelőre nincs olyan, amire lecserélném.
-
ooooobi
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
A paci az fizetős (2x kell subolni ami 2x3.99 €), de lesz sima nézős drop is. A linken le van irva minden: [link]
-
laceszgamer
addikt
Totál off de valahogy ez a szám mintha totál Diablo IV és Lilith lenne dióhéjban.

[link]
(Aki nem bírja a hazai heavy metalt, inkább skippelje.
) -
TheProb
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Twitch gusztustalan, lehúzós promoinak egyike. Nézned kell stream-et és sub-ot kell giftelni 2x. Nemtom pontosan mennyi egy sub gift, de magyarra fordítva, kb 12-20$-t kell költeni, hogy megkapj egy szaros mountot.
-
sittes79
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
A szánalom maga
-
MegalodonS
őstag
-
la_cc
addikt
válasz
elite.cs11
üzenetére
Pár év Noblechairs gamer szék után, én is valami baszós Herman Miller-re váltanék csak...
-
prokxy
veterán
Egy hét múlva ilyenkor már teszem fel töltőre a két PS5 kontrollert, iszom a KV-t, hűtöm az energia italokat és kb ekkor ébredek.
1-kor pedig belevetem magam a Dio4-be 5-ig, alszok kicsit, meló, közben game, este folyt köv.
Nagyon várom már, de még most sem döntöttem el melyik kaszt lesz az első...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- MSI B250M Gaming Pro alaplap
- CORE I5 14400F B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 6000 RAM 1.0TB NVME SSD MSI RTX 5070 12GB DDR7 1ÉV GAR!
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
és ezen túl nem terjed a gondolkodás.

'bár én eleve szinte csak női karikkal játszom ha lehet'

Ha párom pihenni vagy sorizni szeretne, akkor irány a háló!

'ez is ilyen Streamer dolog biztos'