Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
melega
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A gépem bőven megvan hozzá, az UInreal engine 5 ös játékokhoz kevés.
Anno úgy vettem hogy a pct hogy az Evil within 2 gépigényének felejen meg.
Az Unreal engine 5 höz már alaplap, processzor, és videókártya csere kéne. Ezért veszem a játékokat ps 5 re a legújabbaka.Na a Diablo 4 ért sokallom a 27 000 Ftot, majd ha lesz egy hatalmas leértékelés battle.neten behúzom.
A 3. részét imádtam. -
gabor7th
addikt
válasz
sto1911
üzenetére
" Blizzard has already confirmed that the game will receive fresh story content every few months, so in many ways, the base game narrative of Diablo 4 is just an introduction to what will be a much longer saga."
"Diablo 4 has been designed to be more of a live-service game than previous entries, so we imagine we’ll see the story continue during Season 1 of the game and beyond."
https://www.dexerto.com/diablo/diablo-4-ending-explained-what-could-happen-next-2153629/
-
gabor7th
addikt
Most olvastam, hogy season mögé rakták be a story egy részét...
-
gabor7th
addikt
-
gabor7th
addikt
Ebben a részben van rejtett kobold pálya, ahol halomra nyerhetünk kincseket?
-
Altars of Lilithet miért nem találok sehol? Befejeztem az Act 5-öt és az epiloguet. Megnéztem már több locationt is egy guide alapján és nincs ott altar..
-
oriic
HÁZIGAZDA
LVL 52-vel megvan a sztori vége. Ejj, ez jó volt, jöhet a buli most.

-
conexke
aktív tag
Sziasztok nem tudom szabad-e itt de valaki ad el d4 rtx kódot?
-
boogie84
veterán
Rob mindjárt 100-as Tier 4-ben. [link]
-
Daelion
őstag
válasz
boogie84
üzenetére
Passz akkor mert elvileg így kéne működnie de nekem meg fireball nincs kirakva.
Ezt a buildet használom egyenlőre:
https://maxroll.gg/d4/build-guides/chain-lightning-sorcerer-leveling-guide -
Mrdevil
addikt
Jön a world boss, wt3, 5perc. Lets goooo....
-
Pocak89
senior tag
Necrok-tól kérdezném akik letolták a lvl50 capstone dungeont milyen buildet használtatok? Én ezzel a nyomorult bone buildel megyek, de hát nem a szívem csücske, maga a bone spear erős de amúgy meg kalap szar az egész játékmenet vele. A curatort 50%-ig tudom csak levinni.
-
Kasya
nagyúr
Csak nekem halt le a server?
Szerk: 4-ikre vegre sikerult.
-
boogie84
veterán
Azt áruljátok el nekem, hogy ismerős hogy tud tűz sebzést adni a Chain Lightning-gel? Elsüti és felgyújtja az enemyket. Ez jó lenne nekem is, mert az égő enemy killek után Mana regenerálódna, de én valamiért nem tudok senkit felgyújtani.
Enchantment skillek: Chain Lightning + Fireball , de utóbbi csak felrobbantja őket.
Nem értem. -
Daelion
őstag
Én most vagyok 41 és még bőven ACT II-ben alkotok.
'mindent megcsinálok amit megtalálok így menet közben'
Eddig nem volt komolyabb gond Chain light/Arc Lash Sorcival végig T2 ment eddig, igazából most kezdett kb lvl 35+ óta beindulni meg már esegetnek neki legendaryk/codex-ből is raktam rá.Nerfek/változtatásokon meg nincs min meglepődni sőt inkább varható volt.
D3-ban is ez volt, mire eljutottam volna értelmesebb szintre/infernora DH-val már nerfelték a Nether Tentaclest amivel mások még tudtak haladni de én már nem.
Season 1-ig bőven lesz még patch. -
BoneDragon
veterán
válasz
Mrdevil
üzenetére
Ja, megjött a barbár nerf.

Diablo IV Patch Notes 1.0.2d Build #42131 - Class Tuning Changes
Ráadásul a kesztyűt is szét nerfelték.
Gohr's Devastating Grips Re-Enabled and Unique Power Modified -
Mrdevil
addikt
Bár tudom nehéz, de lépjetek ki, patch van. 1.0.8.
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen. Mindent tudok vele ölni wt2 is vele.
Csak bossoknál van gond néha.Sose elég a poti

#5965 azt használom. Igaz a gear-em elég ergya még. -
válasz
adamkaa777
üzenetére
Pár ezrest visz el, sacred alatt nem is nagyon érdemes foglalkozni vele.
-
Mrdevil
addikt
A legnagyobb köveket, hogy kell craftolni srácok? A gemesnél nem lehet úgy látom.
-
DaveNo1
veterán
Aki PS5/Xbox-on játszik és előjönne a bug, hogy befagy a játék amikor az untamed thicketbe lemenne, akkor megoldás rá, hogy kezdjen egy új karakter, játszon vele kicsit majd menjen vissza az eredeti karakterre. Nálam ez megoldotta a fagyást. Elég gáz hiba, úgy látom 2 napja nem bírják kijavítani.
-
D55
senior tag
Közben már bele is nyúltak elég rendesen a skillekbe (nerfelés/balance-olás): [link]
-
MegalodonS
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Na , akkor azt mond man meg
, ezt hol lehet farmolni,mert eddig egy fegyo esett,az meg nem adott Baleful Fragmentet a kovacsnal 
Nem ertem a Blizzt,kellene egy aspecthez, egy olyan item,ami kevesebb mint 5% drop es csak leg fegyobol eshet
Ami megint ritkasag!!Komoly kombot csinalt a Blizz

Baleful Fragments do not drop when salvaging other legendary-tier loot, such as armor. Only weapons have the potential to break down into the crafting component.
-
Kasya
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
És ez a csont mire jo?
#5949BoneDragon: jogos. Annyira megorultem a felfedezésnek, hogy nem is figyeltem
. -
Ellia
addikt
Vki rajta van?

-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Gondolom neked se volt, ezért kerestél rá youtube-on
-
BoneDragon
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Minek ide farm? Gaspar Stilbian Location Diablo 4. Garantált 5 csontot dob.
-
MegalodonS
őstag
Ne aggodj, nekem is lvl40 lett meg, pedig en mindent nezek es szedek,de az nem nagyon esik
-
oriic
HÁZIGAZDA
Darcel bug-ba valaki belefutott már?

-
Kasya
nagyúr
Akinek hianyozna a "traszparens map". Ha a terkepen shift/alt + jobb klikkel kijeloljuk a célt, egy voros vonal mutatni fogja a minimapon is az utat.
-
blackydan
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Durván tolja, viszont mennyi elborult build lesz még a többi classnál is... Erről szól az egész játék
-
Mrdevil
addikt
Farmolja már valaki wt4-et szólóban?
-
M.Úr
tag
Van már Prohardver klán? Ha igen, hogy találom meg?
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Rend...D3ban imádtam azt a skillt. Lehet itt is megnézem akkor.
Amúgy nekem úgy gyenge hogy nulla aspectem van, ahogy elnézem pedig a kezdéshez sem árt már 3
-
BoneDragon
veterán
Aki szerint gyenge a barbár...
Az előbb 3mp alatt ölte meg butchert.
Vannak buildjei is:
Rob's Leveling 8-55
Rob's Midgame WW 55-75
Rob's WW EG 75+ -
tajati
aktív tag
Szerintetek hol a lehetne crushed beast bones-t farmolni? Lassan lvl 45 vagyok de még a lvl 30 health upgrade-t sem tudtam megcsinálni mert közel 25 óra jéták után csak 2db-t dobott..
-
Bencus88
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Köszi mentettem a linket. Az altarokkal nem állok valami fényesen
-
BoneDragon
veterán
-
Hogyan szívta meg a haverom akivel partyban toltuk:
Valami main questet kihagyott act1-ben és a fő küldetés nem ment neki tovább.
Írta ez pirossal, csak nem foglalkozott vele.
Úgyhogy 51-en act V-ből mehet vissza újratolni az egész játékot szinte.Eléggé casualban toltuk, ~15 óra naponta.
Valószínűleg a kék questek megvannak neki, de akkor is szívás. -
Jazz^
tag
Nem a reszponzivitással van bajom, sőt, sokkal kényelmesebb összességében az irányítás számomra, de az egyes skillek használata/működése kontrollerrel lelombozó.
Pl a teleport egér vs kontroller: link
Ultrawide monitornál meg konkrét erdőrészeket lehetett átteleprotálni, mert "több" hely fér a képernyőre és nincs fix távolsága a teleportnak

-
Piistii
tag
Megtaláltam a legjobb farm helyett menjetek a fields of hatred részre. denshar városban van teleport . Itt mindig van goblin és nagyon sok boss
-
Anti-Hero
aktív tag
Astaroth másnak is bugos?
Masodjára győzöm le..de nem halad tovább a játék..sehova nem enged portálni..
-
Jazz^
tag
Más is küzd a kontrolleres irányítással?
Alapvetően iszonyat kényelmes és nagyon jól irányítható, de amit a targetelhető aoe és movement skilleknél történik, az tiszta gyász.Sorcerernél a teleport hatótávja az kb fele az egeres verziónál és hála az autoaimnak, minden törhető objektumot becéloz magától és nekiteleportál, "üres" területeken is kihivás használni.
Ellenségeknél szintén, ha át akarnék teleportálni egy hordán, akkor fixen a tömeg közepébe kötök ki.:D
Lépcsőn is megütközik az első lépcsőfokba, akadályokon (pl két fa) nem tud átmenni.
Az aoekről, mint pl a blizzard kb esélytelen jó helyre kasztolni.
Az immortalban meg tudták oldani, hogy a területi skillekkel lehessen célozni, kaptak látható és mozgatható "célkeresztet" a földre és twinstick-szerűen tök jól működött.
Itt meg a jobb karra tettek egy target lockot, aminél feleslegesebb dolgot el se tudok képzelni.Van ennek valami trükkje és csak én vagyok ilyen retardált vagy tényleg ilyen szar ez a része a játéknak?
-
S e t h
nagyúr
35-ös szintig jutottam, sorcererrel megyek, lightning vmiért nem jött be, váltottam jégre, elég jól haladok, kissé kevésnek tartom a használható skilleket, de azért boldogulok. Sőt, kicsit fura, hogy nem egy boss olyan arénában van, ahol oszlopok vannak, nem egyszerű nekik így megoldani a harcot, én meg rugdosom bőszen a valagukat.
Ma konkrétan csak mellékküldetéseket csináltam, 20-25 között járok vhol.A délelőtti egy fagyás és skillek inaktivitása után délutánra is jutott érdekesség. Két dungeont is újra meg kellett csinálnom, mer egyiknél az ellenfél a falba ragadt, a másiknál meg konkrétan a nevesített meg sem jelent, újra kellett indítanom a játékot. Szerencsére ennek a játéknak ezt elnézem, mert ha újra is kell csinálnom az is a farmolás egyik módja.

A legendaryk amiket felszedtem nagyon ergyák voltak, mentek is betörésre. 35-ös szinten egy viselt legendarym van, de mivel most szembesültem vele, hogy én is tudok legendary cuccot csinálni így megörültem, de csak addig amíg meg nem láttam mennyibe kerül
Jut eszembe, a legendary cuccainkról leszedett aspecteket egyszeri alkalommal rá tudjuk rakni más felszerelésünkre?
-
shotika
őstag
Na, én is megvettem. Pörgettem 10et, hogy melyik karaktert indítsam (és izgultam mint a szemét hogy ne a druida legyen
), a barbár lett a befutó. -
D4v3
őstag
Random is random. Tegnap haverral mentünk kicsit, 1 óra alatt esett nekem 6 legendary, neki 1. Aztán DC-zett egyet és mikor visszajött nem vette észre, hogy a quest nála nem progresselt, toltuk még 1órát együtt, mire rájött, hogy kezdheti az egész ACT 3-at elölről

-
LÁZ
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
nekem egy darab se, úgyhogy magad uram, ha szolgád nem.....csináltam magamnak
-
Piistii
tag
Bold Chieftain's Aspect elvileg ez kéne gyűrűbe és akkor a fury probléma megoldva Whenever you cast a Shout Skill, its Cooldown is reduced by [2.7-5.4] seconds per Nearby enemy, up to a maximum of 12 seconds. Csak még nem találtam meg
Az sem tetszik a gameben hogy ha meghalok akkor 100km arrébb éledek újra teljesen feleslegesen sétálhatok vissza 3 percet....Ja és nem értem a WW-t megyek körbe körbe de olyan gyorsan eltünik a fury másnál pedig örök ...Néha meg tök sokáig tudok pörögni -
BoneDragon
veterán
válasz
Piistii
üzenetére
Lassabbnak érződik, mert nincs emelt drop rate, mint betaban és nincs mindenki full legendaryban már lvl15 körül.
Most vagyok lvl37 és 2 cuccom ami nem legendary, igaz azoknak a fele kuka aspectekkel, de sokkal simább a haladás. Kiváncsi vagyok end gameben is ilyen lesz-e a fury "éhség", mert jelenleg tényleg kicsit bosszantó/unalmas. Sorcit meg csak azért se kezdek, úgyis nerfelni fogják mert a playerek 80%-a valószinüleg azzal megy. 
-
Hangfalképű
tag
válasz
Piistii
üzenetére
Akkor nem csak én vagyok ezzel így.
Ja meg a másik, hogy engem nagyon zavar, hogy a talált cuccok egy jó 7-10 szinttel a saját szintem alatt vannak és így elég bénácska a haladás, pedig ha esne egy szinthez "méltó" fegyó, lenne dara, de így...Edge: neki csak az Aspect kellett a fegyverből, nem maga a fegyver a statjaival, ezt pedig ráteheti majd másra.
-
Edge
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Kb fél óra alatt esik jobb

Ja hogy aspect kellett only, akkor ok
-
Vistaboy
veterán
Nos, egy fél napnyi játék után a tapasztalatok:
Kezdjük a technikai dolgokkal: Konfigom az adatlapon, Ultra beállítás, 60 FPS-re lekorlátozva, V-Sync ON, DLSS OFF, nekem így jó, a monitorom ennyit bír, és nekem is bőven elég ennyi képkocka másodpercenként. Olvastam fentebb, hogy sokaknak van bajuk a kártyák melegedésével, mint később kiderült, ezt az FPS-limitáció helyrehozza, én csak megerősíteni tudom, nálam a kártya egyáltalán nem volt meleg, kézzel simán meg tudtam fogni a Backplate-et, még játék közben is.
Nekem mindössze egyszer fagyott ki a játék, amikor a kaszt-specializációs küldetést csináltam, szerencsére megjegyezte a cuccaimat, nem veszett el semmi. Account és egyéb problémám nem volt, bár én full legálisan, 40.000 forintért vettem a Digital Deluxe változatot, még tavaly December 9-én (Egész pontosan: €89,99 EUR = Ft39 810 HUF-ot vontak le). Ezzel hivatalosan is a Diablo IV a legdrágább játék, amit valaha megvettem. De nem bántam akkor sem és most sem. Voltak ugyan aggályaim a Béta alatt, hogy MMO lett belőle, de a végső játék kipróbálása után bizton állíthatom: erről szó sincs. Aki akar, játszhat csapatban, aki pedig nem, az egyedül. Szerencsére.
A játékélmény nagyon jó, bár érezhetően nehezebb, mint a Béta volt, ott Tier II-n simán végignyomtam az Act I-et (tovább nem lehetett menni), most meg az Act felénél vissza kellett vennem a nehézséget, mert 20-as szint felett már jó párszor meghaltam, ami a Bétában tapasztaltak után eléggé kínos volt.

Egyelőre ennyi, holnap folytatjuk. Jó éjt mindenkinek.

-
Piistii
tag
Én is a WW barbárt próbálom de nagyon unalmas az egész karakter. Gondolkodok hogy átmegyek inkább nekromantára. A fejlődés nagyon lassú
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
WW, War Cry meg Rallyin cryt én is használom, de elég nehéz fenttartani a WW-t, és a sebzés is gyenge...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE B650 EAGLE AX + bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

'mindent megcsinálok amit megtalálok így menet közben'