Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Codex-ből fegyverbe rakáshoz kell valami mati amim nincs. Jól értem hogy ehhez lego fegyvert kell széttörni?
-
Jack Oneill
veterán
Na vegre tobb jatekossal is talalkoztam.
Ti a kepelesseget mire raktatok? Azt hiszem, alapbol 6. Ti állítottatok rajta?
-
ProEvoFan
nagyúr
Itemből kiszedett Aspectet, berakok egy másik itembe, akkor abból már nem tudom kiszedni? Annak annyi, amíg nem találok ugyanolyant? lvl44 vagyok. Gondolom később lesz erre is lehetőség...?
-
BRABUS113
aktív tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Mind a kettő ugyan az:
https://topdps.gg/diablo-4/necromancer-bone-spear-leveling-build/
https://d4builds.gg/builds/0bc4f1ca-cb78-4bb7-997d-d8b292bfd538/
+ a fentieket elmondva https://www.youtube.com/watch?v=spg2Ka4ekuc -
duronx
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Szia,
én [ezt] használom, level 15ös szinten vagyok s elég könnyen haladok. Próbáld ki, hátha neked is jó lesz.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
freddirty
senior tag
Köszi, ez jó infó, nekimentem 60-ason a capstone-nak, de a főboss már nehéz eset, ha nincs fenn egy barrier akkor nagy eséllyel oneshottol, Nem volt kedvem túl sokszor próbálkozni. De nincs is sok értelme ha ennyivel magasabbak a mobok wt4-en (azt hittem downscale-el). Igazából azért akartam wt4-re ugrani mert 60on már lassúnak találtam a fejlődést, kezdett elfogyni a játék/elfogyni a motiváció. De 73-as mobokkal küzdeni wt4-en 60-asként nagyon lassú/notfun. De még hátra van a régiók kimaxolása, lehet a végére majd érdemes lesz felugrani wt4-re.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
3mm maradt a hpból
-
Sirandrish
legenda
válasz
CptAdamica
üzenetére
Kb az utolsó ütésre értem oda, de kaptam dropot

-
tPedro_
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ez hogyan működik pontosan?
Nézem a weboldalt is, követem a discordot is, de még egyszer nem jelezte nekem a játékban a world boss-t amikor elvileg kellett volna. -
Nuada herceg
őstag
válasz
nonsen5e
üzenetére
Még nem próbáltam kikapcsolni.
Amikor írtam, megint kapott egy kis plusz feszt. Megyek vele még 1 kört.
Szerencsére nem ilyen 20 percenként csinálja, hanem hosszabb idő. Szerintem délelőtt játszottam vele már több mint 2 órát. Ha megint lefagy, akkor lehet megpróbálom.
Gubu0101:
Kisebb lagok nekem is vannak, bár minimális, meg szerintem amikor csak betölt 1-1 új pályarészt. Ritkán és nem zavaró. Egyébként szépen tartja az fps-t.
D4v3:
Arra gondolsz, hogy van e fps korlát beállítva? Mert akkor igen, 150-re. De msi afterburner szerint szépen áll 144-en, annyi a monitorom képfrissítése. Gondolom a driver arra korlátozza.
Köszi a válaszokat egyébként!
-
Sziasztok ,
van esetleg valakinek jól működő Necro bildje , mert utóljára a diablo 2 -vel játszottam és eddig bármit rakok össze nagyon kínkeservesen haladok .Alap dolgokkal és még most 20-as szinten is most kezdek tisztában lenni , szóval elég nagy a lemaradásom , viszont baromira tetszik a játék .
-
Bencus88
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Köszi megyek is
-
Bencus88
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Na azt megnézem, merre lesz?
-
CptAdamica
veterán
World boss kb 15 perc múlva.
-
D4v3
őstag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
FPS cap van bekapcsolva? Kéne..
-
Gubu0101
veterán
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Nekem semmi fagyas.Tegnap este lagolt,meg volt olyan,hogy egy bossal kinlodtam aztan hirtelen mar kezdtem is elorol,ugy belassult,hogy nem vettem eszre mikor kinyirt,csak bedobott az utolso chekpointra.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Próbáltad a tuningot magát teljesen kikapcsolni?
Régebben volt tapasztalatom olyannal, hogy egy-egy OC mindenhol stabil volt csak egyetlen egy játékban nem.
-
Nuada herceg
őstag
Páran írtatok crash-ekről, meg fagyásokról (?).
Nekem úgy fagy meg a játék, hogy minden megáll. De totál. A zene megy tovább a háttérben, de az egész gép lefagy. Csak a reset segít, semmi billentyűkombó. A másik monitoron is totál megáll a telemetria, tehát tényleg ilyen teljes fagyás.
Van egy kis tuning a procin. Arra gyanakodtam, így adom neki a plusz feszt. Azt hittem megjavult, de hosszabb idő után az előbb megint megfagyott. Megint kapott egy kis plusz feszt, de más játékoknál eddig sem volt gond. Ha itt sem ez a probléma, akkor feleslegesen emelem a feszültséget.
Szóval a kérdés az lenne, hogy másnál is fagy így? Vagy csak becrashel és kilép?
Köszi előre is!
-
Edge
veterán
válasz
tibee77
üzenetére
Itt egyelőre nincs ilyen hivatalosan, ingame megtudod nézni a friends listen aki online annak a cuccait, vagy városban az inspect funkcióval bárkit. Illetve van az, de most nem lelem ahol a toplista volt ki hányas szintű ott is meglehetett nézni cuccokat.
De viszont a maxrollos build leírások igen részletesek itt van pl.: bone necro lvling -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Zenith dungeon jobbra fent pl nincs meg neked ahogy látom.
-
S e t h
nagyúr
Van vmi feltétele a felszerelés stat rerollnak, vagy csak nálam inaktív ez a lehetőség az okkultistánál?
Titulus beállítást sem nagyon találtam, közben mindenki mókásabbnál mókásabb feliratokkal rohangál.
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Es milyen statok kellenenek?Az a baj, hogy mint irtam, nem tudom pontosan milyen cuccok kellenek, mert senkinel nem latok kari profilt, igy nem tudok masolni.Ilyen akkor itt nincs?
-
sto1911
veterán
Szerintem meg az a gáz, hogy az agyon ajnározott Blizzard 20 év alatt nem volt képes egy olyan algoritmust írni vagy újabban AI-t használni, ami a lehetséges kombinációk közül kiszűrje ami nagyon kilóg. És elég lett volna mondjuk a top 15-20% itemre meglépni ezt, stb.
Ehelyett megy a fizetős béta teszt emberekkel. -
D4v3
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
De hát látszanak fel nem fedezett területek még, ott lesz a többi

[link] -
Raidon
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Az az Aspectes dungeon? Amelyiket pucoltad az mellett nincsen kis sárga aranykupac térképen ikon mellett
-
Edge
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Annyival kiegészíteném, hogy ez WT szint függő, átmentem wt4re 63ason(le soloztam 70es capstone dungit) és 73as szinttől indulnak a mobok ott.
Bennyboy, állítólag ha olyan mobot killelsz ami legalább 3szinttel magasabb mint te akkor 25%al több xpt kapsz.
Mondjuk te 60as vagy 63 vagy 70es mobért is ugyanannyi xpt kapsz. De pl ami szinted alatti azért kevesebb xp jár. -
Bennyboy
őstag
Mekkora kulonbseg lehet a szinthemhez kepest ahol meg jol kapok xp-t? Arra gondolok, h mennyivel mehetek lvl fole ahol meg nincs xp levonas.
-
tibee77
őstag
Szevasztok.Total diablo 4 noobkent vegigvittem egy bonespear necroval a story-t, maradt egy csomo mellek küldi, meg tele a terkep mindenfele instaval, stb. stb., total el vagyok veszve.
45ös vagyok , az összes területen ugy irja a game, hogy 45+osak asszem a mobok es hat elegge nehez az elet.Sebzesem nagyon gyengus lett, bossok ilyen 5 percig tartanak az instakban.Nem tudom, hogy mit rontok el, az alap unique modok elvileg megvannak, amik a buildet buffoljak de valahogy akkor se az igazi.Igy almodni se merek rola hogy atallok t2-re, mert meg igy t1en is megesznek reggelire a mobok.Lehet itt valahogy profile-t linkelni mint poe-ban?Nem talalok ra semmi modot. Ezt a buildet követtem idaig. [link] Elöre is köszi a segitseget. -
Drizzt
nagyúr
válasz
-FreaK-
üzenetére
Nem tudok, mert vagy nem írják bele ezeket a patch notes-ba, vagy nem is patch-en keresztül hozzák el. Viszont tök gáz az egész, kb. Blizzard fórumos kék postokból lehet szerezni infokat, de azokat meg nem könnyű megtalálni.
Példa:
Hivatalos patch release notes
Patch release notes a fórumbanNem teljesen értem a különbséget a kettő között. Talán az lehet, hogy a kliens program, meg a server patching külön megy, viszont a hivatalosban csak a kliens patch-ek vannak leírva?
Wudijo-nak a youtube-ján lehet követni a legfrisebb híreket, ő csinálja a Maxrollon a rogue guide-ok java részét. -
.LnB
titán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Pontosan. Ezért várható is volt ez. Általában ez van a játék megjelenésekor, a kapkodás. Előbb-utóbb minden erős build-et érinteni fogja. Én nem fogok meglepődni, amikor a Sorcerer is nerfelve lesz.
Viszont ha a módszerük nem is túl elegáns, akkor is kellett valamit csinálni. Most a World First, Hardcore Uber kill egy glitches kill. Nektek nincs miatta rossz szájízetek?
Más:
Ez a Boneweave settet kellene kifarmolni. Wowhead-en úgy látom, hogy ez Legendary sett. Akkor melós lesz összeszedni.

-
BoneDragon
veterán
-
Drizzt
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nyugi, a TB rogue is mar a 4. nerfet kapta zsinorban. Engem is idegesit, de ez van. Lehet kihoznak valami olyan balanszot, ahol nem lesz semmi OP. Bar azt titokban senki nem szeretne, de amikor az van, akkor szokas hisztizni miatta. Hat most jol megkapjuk.

-
törölt tag
-
chop
őstag
Kezdtem egyet a sorcival is, de valamit elbarmolhatok, mert a necrohoz kepest harmat gyenge. WT2-n tolom, de lvl25-ig osszesen egy legendary-t dobott, a nekronal 30-ra mar majdnem fullon voltam ilyen cuccokkal.
Egyszeruen azt erzem, hogy a core skilljei gyengek, emellett borzaszto dragak is (40 mana egy fireball a 100-110-bol...vicc) es a vedekezo skillek cooldownjai meg tul hosszuak egy boss elleni parharcban.
-
.LnB
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Figyu má'! Nem azzal tesznek jót inkább, ha ezeket a glitch buildeket kiherélik?

-
.LnB
titán
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Most komoly? Tegnap kezdtem érezni hogy talán nem olyan töketlen a barbár, erre szétk*rják?
Mi lenne ha a Blizzard gondolna azokra is akik nem tudnak napi 38 órát a gép előtt hokizni, és esetleg nem herélnének ki mindent azok elől, akik esetleg később érnek oda?? -
BoneDragon
veterán
Azért ez már nem vicces, hogy sorra letiltják ideiglenesen a berserker cuccokat... Végülis minek volt a 3 beta teszt, de ezek szerint ők semennyire nem tesztelték a játékukat.
Aspect of Berserk Ripping Temporarily Disabled - Diablo 4
Edgemaster's Aspect Temporarily Disabled - Diablo 4Rob és Ben azt fogják elérni, hogy használhatatlan lesz a barbár.
WHIRLWIND 100 BILLION CRITS Diablo 4
INFINITE DAMAGE Ramp up - New Whirlwind Barb NERF? Diablo 4Ahogy néztem tegnap Rob streamjét, nem csak WW-vel müködik ez, Rend buildel 1 oneshotolta uber Lilithet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MikeWazowski
üzenetére
World Tier 3-on kapod először a Sacred cuccokat, amik az alap Legendary vagy Unique cuccoknál kicsivel jobb statokkal rendelkeznek. Ugyanez van World Tier 4-en, csak ott a Sacred cuccok mellett már Ancestral cuccokat is kapsz, amiknek még jobb a statjuk.
-
MikeWazowski
veterán
Miért látom streamereknel h leg tárgynál ott van zárójelben a sacred, vagy ancestral szó. Mit jelent ez?
-
Lokids
addikt
Én most kaptam egy érdekes hibát. Prims Device removal detected.
De ahogy nézem bneten nem én vagyok az egyetlen. -
Jack Oneill
veterán
Azt mondjatok mar el nekem, mi van akkor, ha egy baratommal jatszanank egyutt, de meg nem vegeztunk a storival. Vagyis hamarabb ernenk el az50es szintet a kozos felfedezessel, mint ahogy kellene. Es ugye ha nem vegzunk a tortenettel 50nel addig megall a fejlodes, nincs xp stb stb. Ezt valaki kifejtene nekem?
-
nonsen5e
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Windowedban pár napja még állítható volt nekem is, Fullscreenben már egyik béta alatt sem. Érdekes.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Telepites utan mar automatikusan erre a felbontasta allt be,mar akkor se lehetett valtoztatni,nem mintha akarnam lejebb,feljebb mar nem lehet ettol.DLSS-t kapcsoltam be ultra perfomance-re meg ultrara allitottam mindent.
Volt ma egy update,este mikor bekapcsoltam,nem tudom mit tartalmazott
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Szeretném kipróbláni a vásárlás előtt,de úgy látom,hogy nincs demó.
Esetleg van pénz visszatérítés vásárlás után,hogy ha egy pár órán belül rájövök,hogy ez nem nekem való? -
Jack Oneill
veterán
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ki van szürkítve az állítási lehetőség és nem lehet átállítani, akármit csinálok. Most már átraktam a tévét 2560*1440-re, azért mutatja ezt, de amíg 4K-n volt, azt a felbontást mutatta, szintén szürke volt a nyíl. A kijelzőhöz skálázza a felbontást, és a játékon belül nekem legalábbis mindig szürke a nyíl, nem állítható, ami így ebben a formában számomra érthetetlen. A fórumokat olvasgatva rengetegen panaszkodnak miatta, szóval nem egyedi eset.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nekem se allithato laptopon fix 1080-ban van.
-
Bennyboy
őstag
Nekem eddig fagyásom nem volt de elég gyakran laggol a játék a server miatt mert az fps-t tartja fixen 140-en. 64-en letoltam a 70es dungit, végre mehetek tormentre. A mele arc-os sorci eléggé darál eddig. Megérte váltani chain lighningról.
-
1-2x előfordult (természetesen dungeon boss előtt...), de volt már olyan is ma pl. hogy eldobta az egész ethernetet (természetesen dungen boss előtt...), újra kellett indítanom a gépet, hogy legyen hálózat. Ezt más mástól is hallottam a béta alatt, nem hittem el, hogy van ilyen.
-
nonsen5e
veterán
Ugye a Resolution menüpont ki van szürkítve fullscreenben, de ha lejjebb görgetsz, akkor ott van a Resolution percentage csúszka, szóval effektíve lehet állítani a felbontást 50 és 200% között, csak neked kell magadnak kimatekoznod, hogyha 4k monitoron akarsz 1440p rendert, akkor az hány %-os felbontásnak felel meg.
-
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Az van, hogy berakta magát a játék 4K felbontásra és nem lehet átállítani. Magát a képet ki lehet rakni windowed-re, meg windowed fullscreen-re, de egyiknél sem enged felbontást váltani.
Ezt sem értem miért, azt hittem csak a béta hülyesége lesz, de nem. Pedig áttenném szívesen 2560*1440-be, úgy eddig minden játék teljesen jól ment, nincs erre valami megoldás? -
Zedz
addikt
válasz
Rison77
üzenetére
Neked is hasonló ablakkal záródik be a játék?
-
warcat
veterán
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Gtx 1660 super 6GB koszoni szepen ultra beallitassal atlag 100 FPS full HDban.
-
vjacintka
tag
Sziasztok!
25ös szinten vagyok, a mountos küldetés mikor lesz elérhető, avagy mit kell hozzá megcsinálni, hogy akár a journal-ban feltűnjön?Köszönöm!
-
Daelion
őstag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
A játék szeret terpeszkedni rendszer erőforrás alapján.
Összes béta hétvége illetve + júni 2 óta játszom és 1 crash nem volt vagy out of memory error.
Már írtam korábban, hogy én is maxon játszom egy 8 gigás karival 16 giga rendszer memóriával.
Passz, hogy nálatok mi a gond.
'háttérben én nem futtatok sok mindent de az Afterburner fut állandóan pl csak a kijelzés van lekapcsolva'#6911 sto1911
Tudom, 2019 óta van ez a monitorom szal csinálom már ezt egy ideje de eddig gondot nem okozott semmilyen netes játékkal mert igazából ez semmit sem csinál ami 'csalás' csak azt próbálja orvosolni amit a drága fejlesztők csesztek megoldani pedig aztán manapság nem ritka jelenség egy ultrawide monitor.. -
Nuada herceg
őstag
Hát a 8 giga vga memória sajnos már 1080p-re sem elég. Csak az Nvidia erőlteti...
Nekem 12 gigás RX 6700XT kártyám van, és folyamatosan 11,5 giga körül mozog a ramhasználat 1080p-ben. Igaz, ultra textúrával játszom, amire azt írja, hogy elég lenne csak 4kra- de én látom a különbséget 1080p-ben is.
(Egyébként a CoD warzone is 11,9 giga video memóriát fogyaszt 1080p-ben.)
Nem tudom te milyen grafikai beállítással játszol. Bár gyanítom, hogy itt inkább a rendszermemória miatt léphetett ki, de a 32 gigának szerintem bőven elégnek kéne lennie. Nekem is 32 van, ilyen 24-25 körül mozog hosszabb játék után.
Lehet hogy valami bug volt vagy ilyesmi. -
Sirandrish
legenda
Semmi, rájöttem
-
Rison77
senior tag
Hivatalos megjelenés óta nálam napi 2-3 crash van, ~ 6-7 óra gametime alatt. Early-ben semmi nem volt, sőt azóta amikor beportálok a town-ba,úgy 10 mp-ig olyan stutterek vannak, hogy befagy az egész képernyő.
MSI afterburner-rel pl. abszolút nem hajlandó futni a játék, ott 2 perc után nem is a játék crashel hanem a bnet.
D3 alatt nincs gondja vele. -
frame>24
addikt
Ked Bardu = barbarian Lut Gholein

Azért a város körül a "köpős szúnyogok" (valójában vmi hornet) az egy ez egyben D II copy paste.
A preoder lovak unlockolnak valaha? Az ACT II Donan questline már kész
-
Zedz
addikt
Sziasztok!
Nektek is ki szokott lépni random / crashelni a játék? Vagy csak én vagyok ennyire szerencsés?
-
-
pelenka35
őstag
Sziasztok!
A necro idéző varázslat icon eltűnt a Y gombrol (Xbox) sehogy nem tudom visszaállítani. Valaki tudna segíteni? -
Daelion
őstag
válasz
sto1911
üzenetére
Ez amolyan csináld saját felelősségre dolog mert erre soha nem fogsz választ kapni hivatalosan.
Befejeztem a sztorit lehet visszacserélem azt kész mert másra ez nem volt jó csak bizonyos átvezetőkre. 'amikben pl Lilith is benne van azok ugyan úgy 16:9-es arányban mennek így is..'Kedd óta alig volt időm játszani azt még mindig nem fejeztem be a sztorit.

Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Túra és kirándulás topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mesterséges intelligencia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest