Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
Vhol olvastam, hogy p280 a feltav p300hoz.
Tenyleg igy van?
Az mar megvan, de kezdek kiegni
-
Reinhardt
őstag
Grat.
Nem tudom mi a jobb, ha van alapanyag problema, vagy ha nincs. Az elso Perditiont nekem is craftolni kellett, es jo erzes volt mikor meglett meglett a 6. JAH.
Most viszont mar ha uj buildet akarok kiprobalni akkor addig temperelem az uj itemet amig greater affixos nem lesz. Ami jo erzes, de teljesen elveszett izgalma a dolognak. -
Reinhardt
őstag
Ebben a szezonban szerintem kicsit tultoltak a loot feltekereset
-
Reinhardt
őstag
Nem nagyon mentem Pitet eddig, de ez is megvan.
Kerdesem az, hogy ez mukodik egyutt?
Es egyaltalan megeri? -
Reinhardt
őstag
Erdemes random mythic-kel probalkozni? Nem ugy nez ki, hogy osszejon a 6 runa...
-
Reinhardt
őstag
válasz
D1Rect
üzenetére
Gondolom az is jatszik, es tervezem, hogy ha kov szezonban kiesik a 4GA BIS cucc, akkor megprobalom neki eladni.
De attol nem lenne lvl300. Ha megnezed a videot, Nov 2.an lett feltoltve es lvl299 volt. Nem hiszem, hogy lett volna ra ideje mikozben Trump mellett ugralt a szinpadon. -
Reinhardt
őstag
-
Reinhardt
őstag
Gondoltam elleszek a HC karakteremmel PoE2 megjeleneseig.
Farmolgattam T1-en az ugribugri SB-nal, aztan elkezdtem temperelni es a megfelelo aspecteket hasznalni. Es ugy dontottem ideje feljebb lepni. Szepen kettessevel mentem felfele a Pit letran, 58ig minden lement 1.5-2.5 perc alatt. Makrot hasznalok, skillek 1-5-ig egy gombon (mouse right click helyett 5-os van), space egy masikon. Szoval rem egyszeru csak az iranyt kell megadnom egerrel, mast nem is kell nyomnom.
lvl60-as Pit elkezdodott, par masodperc alatt mar 25% korul volt a szamlalo mikor vmi egyhitelt. Annyira utalom, hogy ilyen aranytalan a jatek.
Vmi otlet mit jatszhatnek a kov 2 hetben?
-
Reinhardt
őstag
-
Reinhardt
őstag
IDDQD
Nekem is siman lement a 150, mert akkora kiraly vagyok
-
Reinhardt
őstag
Ez meg 2 napja jott ossze, csak faradt voltam kirakni

Nem tudom mennyi lehetne a max, mert csak feltavtol kezdte adni a jo opciokat. -
Reinhardt
őstag
Hol tart most (plvl) vki aki nem vette meg a kieget/nem jatszott SBnal ebben a szezonban, es kemenyen tolja?
-
Reinhardt
őstag
1.5 karakterrel lvl100as az osszes glyphem, kezdem unni a pitet, es meg mindig csak 274 vagyok.
-
Reinhardt
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ebben a szezonban max ezt tudnak csinalni

Durva nepharag lenne, ha javitanak a SB bugjait. -
Reinhardt
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
Azert pl mikor az elozo szezonban a LS sorc volt a meno nem volt ekkora kulonbseg a legerosebb es a leggyengebb kozott.

Ez 14% a mostani 29%-kal szemben, es csak azert nem magasabb az elteres, mert 150 a max amit az SB 2:31 alatt lehoz, mit tudna csinalni? 175-200?
Durva balansz kulonbseg. De persze csak irigykedek.
Kozben eddig csak SB-nal jatszottam a kig megjelenese ota, es elvezem. De attol felek, ha megunom, es elkezdek valami mast, akkor tonkre fogja tenni az elmenyt, hogy gyengenek erzem. -
Reinhardt
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Az biztos, hogy a SB a rengeteg bug miatt ilyen eros.
Szerintem a jo balansz az lenne, ha az osszes tudna 150-et menni, de nem ilyen 2-3 perc korul, hanem 10+ es csak maxos gearben.
Gozom sincs a SB hol lenne a bugok nelkul, de azt se latom, hogy a tobbi tudna akar 125-ot maxos cuccokkal.
Van meg mit dolgozni rajtuk.
-
Reinhardt
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Evade Eagle Spritborn Mythic verziojat.
-
Reinhardt
őstag
válasz
Shokkolo
üzenetére
Nincs mit. A lith csak azert volt erdekes szamomra, mert csak abbol nem jott ossze meg 6.
Leggyorsabban Boss farminggal tudsz runat szerezni.
Talan erdemes lenne raprobalnod a Quill Volley buildre, most hogy a Shroud osszejott a runok alatt. Az sokkal erosebb lesz, de nem ilyen gyors. -
Reinhardt
őstag
válasz
Reinhardt
üzenetére
Negnap este belefutottam vmi firewall sorcba, 21:9-es monitorom van, de szinte mindig megolt offscreen, ha meg veletlenul lattam akkor is megolt, es nem nagyon lattam, hogy sebzodott volna. Olyan 15x probalkoztam vele, de nem volt eselyem. Ma letesztem a map felderito mercenaryval, mert o azt hasznalta, gondolom latszottam a mapjan. De nem hiszem, hogy segitett volna, hogy tudom merre van.
Bar gondolom a pvp csak engem erdekel
-
Reinhardt
őstag
válasz
Shokkolo
üzenetére
Ugralos SB meg mindig a legjobb speed farm/undecity/helltide/NMD es szerintem infernal hordesra is. Nem fogok vele 150-es pitet csinalni, 100ra huzni a glypheket nincs gond vele (nekem). Es meg nem talalkoztam senkivel pvp-ben aki az elmult par napban ki tudott volna nyirni (tobb orat voltam ott, kar, hogy semmi reward), altalaban par halal utan elhagyjak a kornyeket
Annyira nem lett kiherelve. -
Reinhardt
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Tegnap neztem Rhykker I Wish I Knew When I Started videojat.
Es vhol beszel arrol, hogy uj karit a legjobb Whisper cachesel huzni (tudom, biztos volt mar itt is, de ezen is atsiklottam eddig). Gondoltam kiprobalom, de nem akartam egy 3. SBt.
LVL39 5 vagy 6 comagtol, es mar ramegy az osszes felesleges mythic unique.
-
Reinhardt
őstag
A maxom az 1370 volt.
De tegnap este valami ritka szarul adta a lehetosegeket, Hellbornet mintha kivettek volna a jatekbol.
Es egyszer veltlenul a Hellborne are hunting you helyett Hellborne spawn on Hellfire-ra kattintottam, kov korben +1 hellborne, es csak aztan a hunting you. De egyszer se spawnoltak...
Volt par kor amikor csak 400 jott ossze keservesen.
Mondjuk igy is osszejott 30k kicsit tobb mint masfel ora alatt. -
-
Reinhardt
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Ja, 200as lada nyitas utan 976, 14.9K-rol felment 19.6K-ra. ~12 perc.
-
Reinhardt
őstag
Viszont érzésre sztem is jobb a sorc T4 hordára, LS sorcnak és FB sorcnak akkora aoe-je van, hogy az sztem is überelhetetlen.
Mennyi szokott osszejonni a vegere?#24326 proci985 Azota tobb uj cuccomon is latvanyosan hibas a kalkulacio (utolso jatszott ora). Remelem azzal, hogy kileptem megoldodik es nem jon vissza.
-
Reinhardt
őstag
Ilyet lattatok mar (dmg%)?

-
Reinhardt
őstag
16 temperbol 1 se jott ossze amit akartam

-
Reinhardt
őstag
Teszteltem, hogy az all sigil tores betori -e az horda nyito cuccot, egyet bent hagytam az inventoryban a tobbit a ladaba tettem.
Jelenthetem, hogy igen, az osszes epic/legendary/rare/magic undercity cuccommal egyutt...
Jo, en voltam hulye, de szerintem azok nem sigilek. -
Reinhardt
őstag
Jott vmi a patchben amivel a gem fragmentektol lehet megszabadulni? (10m kraftolas nelkul)

-
Reinhardt
őstag
Ma jon a patch?
-
Reinhardt
őstag
Nektek is ugy van, hogy mikor megerkeztek a WB-hoz akkor az animacio az, hogy te vagy az elso, es mindenki utanad lovagol be?
Vagy csak nekem? -
Reinhardt
őstag
Munkabol hazaerek, eszek, csinalok par dolgot aztan 7-tol 1-ig D4.
Kedden kezdtem.
Kedd 6h
Szerda 6h
Csutortok 6h
Pentek 6h
Szombat 15h (kicsit elszaladt az ido, reggel 5kor fekudtem le, 8kor meg dorombolt a futar az ajton)
Vasarnap 13h (nem volt ertelme visszafekudni reggel)
Igy olyan 52 ora osszejott a mult heten.
Neked nem fer bele?
-
Reinhardt
őstag
Felhuztam egy uj Spiritbornt, hogy ne kelljen az evedes epilepszia buildemet atskillelni a Rob fele Quill Volley buildre.
Talisman, masterwork es glyphek nelkul, siman 5 perc alatt lement a 65-os pit (para 222 vagyok) rogton ahogy felertem lvl60ra, hogy valtani tudjak T4-re
Jonak tunik, de szokni kell. -
Reinhardt
őstag
Nem tartott sokaig mire kifutottam a helybol.
-
Reinhardt
őstag
Ritka kiabrandito tormented kor volt nekem.
Van 1 Tyrael's Might-om es 1 Harlequin Crest-em, mindkettobol esett 1-1 nem GA, szoval elorebb nem vagyok, ha betorom meg mindig nem tudok mast kraftolni. kozben neztem, hogy mindenki masnak esik minden szar
-
Reinhardt
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Huzhatlak kicsit amig jon a patch.
-
Reinhardt
őstag
Patch aktiv mar?
Latom meg nem (1.5.0 meg 1.5.1 helyett) -
Reinhardt
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Kunyeralj egy winterglasst itt (ha nincs), meg kerj meg vkit, hogy huzzon at a ket capstone-on, aztan csak leechelj helltidenal, amint a winteglasst fel tudod venni mar mehetsz is egyedul barmit csinalni a a LS buildben.
-
Reinhardt
őstag
válasz
raven84
üzenetére
Fene tudja, amig elfaradunk

Ha jol szamoltam, miutan mindent kinyitottam (57) meg mindig marad 50+ sytgian stoneom, szoval az nem akadaly, azt tudok adni. Bar 8x4 az 32, lehet nem is megyunk annyit.
Edge + raven84 + en, meg egy kene.
Vagy ha nektek megfelel, akkor johet Redcaster (ha neki kell a tobbi) aki csak Durielt nyit. -
Reinhardt
őstag
Holnap este 8tol indulo tormented boss rotara keresnek materialban gazdag valalkozo kedvu tarsakat.
Szerk:
1. Edge -
Reinhardt
őstag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Hat ja.
Az egyiket megtartottam, hatha osszerakok egy Hydras buildet, bar nem tudom oda mennyire jo a crit.
-
Reinhardt
őstag
Marha idegesito volt.
De kb en is ott vagyok ahol te, 1-2s kulonbseg max.
Ez viszont jol jott ki:
Valamit viszont kitalalhatnanak a ladakra, mert a nyitas 3x annyi ideig tart mint a boss fight.
-
Reinhardt
őstag
Mar ez is vmi?
Ez sokkal kemenyebb. -
Reinhardt
őstag
Season Journey vegre kimaxolva,
Damnation's Downfall volt a legnehezebb (20 Helltide commander kill). -
Reinhardt
őstag
És most?

-
Reinhardt
őstag
Futok par 100ast nd-t a distilled fearert, kell vkinek szintezni?
akinek kell vagyen fel nyugodtan: Reinhardt#22498 -
Reinhardt
őstag
5 horda hellborne upgrade nelkul.
Kivettek a listarol vagy csak igy akar ravenni a jatek, hogy most mar ne hordazzak? -
Reinhardt
őstag
1 db t8, csak gold nyitas (700 BA korul):
-
Reinhardt
őstag
Kicsit meg mentem feljebb, de ezt a 4perc egy ellenfel dolgot sosem elveztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ugy erzem, lvl300 hamarabb lesz.
Es egyaltalan megeri?

Nem tudom mennyi lehetne a max, mert csak feltavtol kezdte adni a jo opciokat.

Sosem volt vele gondom.