Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
válasz
elite.cs11
üzenetére
'Asszem már értem. Levettem egy képességet egy itemről. Ez volt az armor növelős cucc. Ezt megkaptam az inventoryba aspectek alatt, amit gyorsan be is raktam stashbe, hogy ha lerippelnek ne veszítsem el(?).***
Viszont ez a képesség ott van a codexben ugyanúgy, csak nekem még szürke, mert még nem tartok ott, nem mentem el oda, hogy azt a dungit megcsináljam, így értelemszerűen nem is tudom codexbol belerakni sárgába, csak a kinyert consumálható aspectet tudom használni egyszer. Jól írom?
***Ezen sokat agyaltam, hogy eternal karival vigyem végig a küldiket, de nekem nem jön be az alapkoncepció, így elkezdtem (számomra) rendesen, hc-n. 2-3-ban is HCztam.
-
nanofocus
tag
Sziasztok!
lvl 58 vagyok, most próbáltam először nightmare dungit. Nagyon könnyen lement, viszont azt írja hogy Tier 1, pedig már hármat megcsináltam. Ennek a szintjét hogyan lehet növelni?
-
-FreaK-
veterán
válasz
elite.cs11
üzenetére
Nekem most épp nincs egy se, craftolni kéne.
Igaz igaz.
Még egy: Tree of Whisperst egyszer csináltam két napja, azóta viszont hiába megyek oda a fához nem tudok "beszélni" vele, ez csak ilyen heti egyszer van? vagy nem is kell oda menni hozzá, csak a térképen oda menni ahol épp a kapcsolódó eventek vannak és utána leadni?
-
elite.cs11
senior tag
válasz
5150head
üzenetére
Igen. Bár nem játszok vele, de így logikus, illetve ha megnézel egy maxroll buildet, ott is írja, hogy mik a fontos statok a ranged-re, sőt még azt is odaírja, hogy damage doesnt matter. Mivel gondolom a crossbow nincs használva, ezért csak az affixek miatt van (amúgy ezt előszeretettel hívják stat stick-nek, ahol a dmg nem számít, csak a statok)
-
Pl cipőből van 2 sor.
Majdnem mindegyik jó, majd ebből kiválasztom azt a pár darabot amiken összességében a legjobbak a statok és elkezdtem hozzápasszolni az enchanttal.
Ez csak a cipő.
De 90+ nekem kell új legs és chest is, mert ott kell a dmg reduction, míg farmoláshoz dmg-et adnak ezek az itemek.
PvP-re is kell pár gear.
Az aspectecet nem veszem ki a gearből, mert lehet esik jobb amire felhasználnám, itemestől vannak elrakva, ugyanannyi helyet foglal. -
Peace
nagyúr
Mivel játszani nem tudtam melóban, így videókat néztem. És az egyiken felbuzdulva áttalentoltam poison-ról shadow DMG-re rugóval. Elég beteg ezekkel a robbanásokkal és energiavisszatöltéssel!
A boss-ok biztos lassabban fognak lemenni, de mobfarmolásra elég baráti!
-
5150head
senior tag
válasz
elite.cs11
üzenetére
Barbnál úgy van, hogy az aktívan használt fegyvernek számít csak DPS-e (tehát pl a hota a kalapács damage-ét használja) DE a többi fegyveren is számítanak az affixek. A damage nem, de az affixek + legendary aspectek igen.
Ez a többi kasztra is érvényes? Teszem azt, a Twisting blade rugónál az íj tulajdonságai? -
elite.cs11
senior tag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Nekem szerencsére már reflex, hogy benyomom az xp potit. Konkrétan tele van vele a zsák, ráadásul úgy, hogy még egyet se craftoltam.
Nincs, csak a loot miatt mondtam. Pl helltide-ot érdemes mindig a legnagyobb nehézségen csinálni. Tree of whisperst meg ellvileg bárhol csinálhatsz, de ha wt3-ban adod le a questet akkor olyan lootot is fogsz kapni ami wt3-mas.
De amúgy, ha tudod konzisztensen nyomni a nagyobb nehézséget (ami nem biztos, ha épp most jutottál oda) akkor miért ne nyomnád ott? Több gold, több xp, jobb loot.
-
-FreaK-
veterán
válasz
elite.cs11
üzenetére
Á ez így nagyon égő, én se jönnék fel többet ide
Van olyan world event ami csak T3-on jelenik meg? mert akkor inkább nyomom úgy.
Jó hogy mondod, de estére tuti elfelejtem megint, ahogy eddig minden nap
-
Rossi
addikt
válasz
elite.cs11
üzenetére
Köszi szépen!
-
elite.cs11
senior tag
Eddig azt mondták a devek mindig, hogy júli közepe végén jön a szezon. Ha addig nem jutottál el oda ameddig akartál, akkor se izgulj nagyon rá, mivel bármikor kezdheted a szezont. Ha akarod kezded augusztus végén. Vagy párhuzamosan is csinálhatod a nem szezonális karaktereddel, persze ha a sztorit nem nyomtad ki még ,akkor lehet előbb arra fókuszálnék. Mert akkor tudod skippelni a sztorit a szezonban.
Barbnál úgy van, hogy az aktívan használt fegyvernek számít csak DPS-e (tehát pl a hota a kalapács damage-ét használja) DE a többi fegyveren is számítanak az affixek. A damage nem, de az affixek + legendary aspectek igen.
-
Rossi
addikt
Bocs, egy hülye kérdés:
Barbinál, ha a build miatt gyakorlatilag csak az egyik kétkezes fegyvert használom, akkor a többi fegyver gyakorlatilag irreleváns stat-ok és gem-ek szempontjából?
-
Rossi
addikt
válasz
elite.cs11
üzenetére
Ez az 1-1,5 hónap múlva season biztos?
Szerk.: látom igen.
És aki addig nem jutott el addig, ameddig szeretett volna olyan tempóban, amilyenben akart, az így járt?
Szerk.: látom lesz valami Eternal Realm, ahol season után is játszható lesz minden karakter.
-
válasz
elite.cs11
üzenetére
A talenteken is változtathatnának egy picit, jó lenne, ha el lehetne menteni párat, még ha egy halom pénzbe is kerül.
-
elite.cs11
senior tag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Na szép, akkor én nem is jövök többet a fórumra, mert meghaltam egyszer
vagy kétszer, nem is emlékszem már.
Amúgy mindegy, hogy hol csinálod. Ha nagyobb wt-ben csinálod akkor a monster killekből több gold és xp. Meg úgy, ha van world event, akkor nem kell átválts a nagyobb world tierre, hogy csináld. De amúgy összességében valszeg mindegy.Ja amúgy pro tipp, ne legyetek olyanok mint én és mindig legyen benyomva egy xp poti. Kb akkor jutott eszembe, hogy van ilyen, mikor kivittem a sztorit
-
.LnB
titán
Ez beteg. Tegnap belenéztem az item drop miatt a streamjébe. De még csak lvl23 volt.
És az a durva, hogy a második rugóját sokkal több ideig szintezte, ráadásul el is halt ugye 90-en. Szólózta végig most ezt a 100 szintet?Bazdki, ez az első rugója. Ez a régi karija. Ez se él már neki. Csak most töltötte fel YT-ra.
Majdnem átvertél.
-
-FreaK-
veterán
válasz
granini
üzenetére
Köszi így már értem
lehet rápróbálokMás:
Story után elkeztem a renownt felhúzni, litlith szobrok, side questek, stb. megcsináltam a T2 capstone-t is (kicsit szégyellem, egyszer használtam potit, de igazából kibírtam volna nélküle). Kérdés, érdemes ezt T3-ban csinálni vagy tök felesleges és maradjak inkább T1-ben amíg fel nem takarítottam az egész mapot? -
elite.cs11
senior tag
Hopp, itt is az update!
[Twitteren] írta a GM, hogy a héten lesz egy live stream a szezonokról és renownról meg hasonlókról.#7474 persil őszintén szólva senki nem tudja, hogy mik lesznek a szezonokban még. nem a diablo 3ból indulnék ki, ahol nem volt se bevételi forrás és az egész egy tűzoltásba fordult át. Olyanokat mondtak, hogy minden szezonnak lesz egy tematikája, új szezonális side questek, és gondolom valami nagyobb mechanika.
-
dante3
addikt
Ismét Wudijo, kevesebb, mint 14 óra alatt lvl100 [link] Nagyon megy neki ez a Rogue...
-
persil
nagyúr
válasz
elite.cs11
üzenetére
"Bár eléggé nagy az ellenállás (jogosan szerintem), mert borzasztóan hangzik, hogy minden szezonban újra össze kell szedni mindent, ha akarsz extra 20 paragon pontot."
En meg pont, hogy baromira azt szeretnem, ha minden, mindig ujra osszegyujtogetheto lenne, mert igy van "mit csinalni" uj karival is. Mondjuk, ahogy jelenleg van, az szamomra tokeletesen megfelel, a szezonok meg amugy sem nagyon erdekelnek. Majd ha blizzardek is path of exile szintu szezonokat kezdenek el gyartogatni(+1 extra zsakos goblin helyett pl.) akkor elkezdek szezonozni.

Majd meglatjuk, ez meg messze van.
-
la_cc
addikt
Fogalmam sincs egyelőre, de szerintem ki kell szedni mindent season-onként, mondjuk 3 havonta, ahogy jönnének a season-ok. Mi mást csinálnál a game-ben egyébként? Skippelnél mindig mindent?

A max roll közeli aspect-eket elteszed nyilván, de itt cuccokról volt szó.
-
elite.cs11
senior tag
Miért ne használnám?
Jelenleg 84es vagyok. Remélhetőleg (értsd: biztos) a következő 1-2 hónapban (MIELŐTT!) elkezdődik s1 fognak esni jobb itemek mint amiket most használok, és ezekre rátehetem a max rollos legendaryket amiket eltettem korábban.
Vagy ha azt feltételezted, hogy már most mindenem maxos, az hízelgő, de nagyon messze vagyok ettől.
És szerintem az is okos, ha az ember eltesz olyan itemeket amik más buildhez kellenek, mert mi van ha 2 hét múlva ki akarsz próbálni valami mást, és akkor nem kell a nulláról nyomni.
Arról nem is beszélve, hogy vannak kurva ritka legendaryk is. nekem pl az egyik lego aspect ami csak gyűrűn lehet, eddig egyszer esett ki.#7471 CactuS A szobrok bónuszai megmaradnak, de a renown meg a területek úgy néz ki, hogy nem. Bár eléggé nagy az ellenállás (jogosan szerintem), mert borzasztóan hangzik, hogy minden szezonban újra össze kell szedni mindent, ha akarsz extra 20 paragon pontot. Hátha megváltoztatják mire megjelenik.
-
la_cc
addikt
válasz
elite.cs11
üzenetére
Minek pakolnád el, ha használni nem fogod? Vagy te játszottál D3 non-season-ban? Vagy Poe non-season-ban?
Semmi értelme egyiknek sem. -
elite.cs11
senior tag
válasz
Khaosz55
üzenetére
Nehogy ráizgulj, én is szépen nyugodtan haladtam, úgy cisnáltam ,ahogy fun, nem úgy ahogy a legeffektívebb, mert ez egy JÁTÉK.
Csináld olyan sorrendben ahogy jólesik, semmi hátrányod nem lesz kb, max az, hogy kicsit később mehetsz wt3-ra.
Mások már level 30on megkapták a mountjukat én meg szerintem 45 körül voltam amikor elértem addig a sztoriban, és nagyon jól éreztem magam
-
Jack Oneill
veterán
-
Khaosz55
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Na bakker. Akkor ezt benéztem. Azt gondoltam szépen nyugodtan haladok, ráérek. Akkor gyúrjak rá a fő küldikre és amikor végig vittem toljam a mellék küldiket ha jól értem.
-
elite.cs11
senior tag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Biztos jol erted a mukodesuket? Nem ugy van, hogy ami meg van csinalva dungeonben, az vegtelen. Kulon vannak a dungeon-os aspectek es azok amiket levettel a legendarykrol.
A dungeonos aspectet akarhanyszor felhasznalhatod, de mindig minimum rollosak lesznek. Amiket levettel legendarykrol azokat meg csak egyszer hasznalhatod fel.
-
elite.cs11
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Akkor csak felreertettelek.
De az hogy lelassul a fejlodes egy ido utan egyaltalan miert baj? Vegig kell nyomni a sztorit, es attenni a nehezseget wt3ra. Mivel a capstone dungeon fixalt szintu, ezert igazabol ez nem befolyaosl semmit. Foleg hogy (en legalabbis) elso vegigjatszasra az elvezetert csinalom, nem azert hogy a legeffektivebb legyek meg ilyenek (ami szerintem kurvanagy problema ma a gamingben, de kinek mi)
-
_ocsisajt
őstag
Nem volt másik itemen az a power, még csak level huszoneleje vagyok, az a pár leg amit találtam amúgy sem sok... Annyi volt, hogy közben már én is rájöttem és utána írtátok is, hogy ami nincs megcsinálva dungiba az még nem végtelen, tehát nem rakható be codexből, nekem ott volt szürke. Mivel az armor növelős képesség még elég messze van (térképen legalább is), ezért beraktam tatyiba a leg aspectet későbbre.

-
persil
nagyúr
válasz
S e t h
üzenetére
Igazabol az egesz "problemat" nem ertem, hiszen a sorozat osszes korabbi reszeben, illetve gyakorlatilag az osszes letezo h&s jatekban igy van.

Csak nem world tier, hanem normal, meg hard, stb. a nehezseg, de mindig is pont ugy volt, hogy ha nem valtasz egy ponton a kovetkezore, akkor allora lassuk a fejlodes, meg hasznavehetetlen vackokat dobalnak.

-
Jack Oneill
veterán
válasz
elite.cs11
üzenetére
Hat nem tudom, külföldi forumokon nem ezt irjak. De ott a video, megnezted? Abban erthetobben elmondja.
Kulonosebben nem erdekel. En letudom a storit, aztan szorakozom minden massal. Minden jatekban igy csinalom. -
oriic
HÁZIGAZDA
Valaki itt letolta már T4 capstone dungeont? Érdemes raprobalni Lvl80 körül vagy esélytelen?
(Fix 100as gondolom a csaj) -
elite.cs11
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
100% hogy ez nem igy van. En sztem level 55 korul voltam amikor az endbosshoz ertem, ugyan igyy estek itemek, jott xp. Emlekszem neztem h masok mar level 30 kornyeken act4ben voltak en sztem 45 szint kornyeken kerultem oda

Es amugy level 50 utan is ugyanugy scalelnek a mobok, szoval nem tudom mire gondolsz.
-
granini
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Concealment skillel stealth-be váltasz, és ott 4 mp alatt szinte egyben le tudod tenni a trappet mert nincs CD-je és a trap lerakása nem töri meg a stealth módot. Amikor kijössz stealth-ből (megütöd, vagy lejár a 4mp..) a 4 trap egyszerre aktiválódik. Ilyen mókás single target damage, de sztem körülményes kezelni kicsit, és nekem Concealment helyett jobb a Dark Shroud, de ez már ízlés kérdése.
Amit még nem próbáltam az a Shadow Clone combó, tehát amikor nem 4 hanem 8 trappet pakolsz le instant a mob alá mert a Clone is letesz elvileg 4-et
Az már lehet vicces amikor boss fight van.. -
pruzsi
őstag
Egy kari cuccaval teli az összes stash tab , gondolom majd $ lehet majd később venni a shopban mert ez így nagyon karcsú.
-
Írták itt néhányan, hogy állítólag így van. Talán tegnap előtt én is rákérdeztem, hogy aki 50 fölé jutott még a sztori vége előtt az valóban megtapasztalta-e ezt, de választ nem kaptam senkitől.
#7429granini
Hogyan működik? Engem is érdekelne, én is találtam ilyen tulajdonságokkal bíró fegyót, de még nem próbáltam, mert a leírás alapján én sem értettem. -
persil
nagyúr
válasz
frame>24
üzenetére
Azert kisse teves az info, amit kaptal, nem kell tulzottan megijedni. Letolod a sztorit, aztan valtasz wt3-ra es kesz. Nyugodtan csinalhatod kozben a mellek tevekenysegeket is.
Annyi az egesz "hatalmas problema" hogy ha valaki world tier 1-ben/2-ben felporszivozza a fel kontinenst mielott befejezne a kampanyt, akkor valoban level 50-en marad a stuff, amig nem tudsz(tehat kampany utan) valtani world tier 3-ra.
Szrk.: Aki meg easy-n akar jatszani(gyk. world tier 1), az eleve azert csinalja, hogy konnyu legyen.
-
frame>24
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ha ez így van, az óriási baklövés. A mellékküldik nagyon kis töredékét csináltam meg random. Így is lvl50, utolsó map-rész jön. De paragon szintet adott. Amit még kitérőt tettem, azok a class-hoz kapcs. aspect dungeonok.
Honnan tudhattam volna, hogy ez így fos?! -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
MegalodonS
üzenetére
Köszönöm. Ezzel én is szívtam.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Khaosz55
üzenetére
Pont forditva. Olvass utana Redditen. Előbb a fokuldi, csak utana minden mas. Ugyanis 50.szintig scalel a jatek. Addig kapsz xp-t, addig igazidnak hozzad a mobok. Ha elered az 50.szintet ugy, hogy a fokuldivel meg nem vegeztel, akkor semmi xp nem jon, de allitolag meg item sem. Gyakorlatilag olod az ellent a semmiert. Redditen felhivtak erre a figyelmet, szidtak is a blizzardot. Magyar videosok is beszeknek errol.
[link] -
lofagi
addikt
Redditen azt írják ,H úgy is lehet dungent farmolni ,H négy különbözőben van az ember és mégis megkapja mindenki az xpt. Ezt esetleg valaki próbálta már?
-
Khaosz55
addikt
-
Kaptam egy levágott fület pvp-n
ez mire jó ?
-
granini
őstag
Infiltrator aspectet el tudná magyarázni valaki hogy mire jó és hogy működik..? Nem világos mi a stealth pontosan meg hogy szinergál vele a poison trap.. Egyébként trappes rugóval tolom, tehát lehet best op aspect..

Mármint, tudom mi a stealth, de nem értem hogyan tudnék stealth-ben letenni egymás után 4 trappet, és egyszerre aktiválni mindet azzal hogy kilépek a stealth-ből.. most vagy tud a Rogue 23 másodpercig stealth módban tartózkdni vagy én nem tudok számolni..
-
_ocsisajt
őstag
Most én rontottam el valamit?
Találtam egy armor gaines lego gatyát. Szépen kivontam, majd áttabolok, hogy berakjam egy jó sárga gatyába, erre ki van szürkülve a power... Meg kell csinálni hozzá a Halls of the Damned dungit... WUT? Ez valami bug?
Szerk.: Megtaláltam az inventory-aspectben... Akkor feltételezem, amíg nem csinálom meg a dungit, csak egyszer használhatom fel? Berakom táskába, remélem nem tűnik el, nem akarok RIP-elni vele.

-
LÁZ
addikt
válasz
Khaosz55
üzenetére
a legendaryt is a kovácsnál lehet betörni, és érdemes is, mert pl azok fejlesztéséhez, vagy esetleg ha sárga cuccra akarsz legendary tulajdonságok rárakni, kelleni fog olyan alapanyag amit csak a legendary törése dob.
ami a képen van, az a legendaryból az aspect(tulajdonság) kiszedése, ilyenkor amiben benne volt, az kuka, a tulajdonság pedig az inventoryba kerül, amit 1x bármilyen cuccra rárakhatsz ugyanott, csak ugye az első fülön

-
Nerfelték a Ruins of Eridut...
Ha valaki tud jobbat szóljon! -
Viiktor1989
aktív tag
válasz
elite.cs11
üzenetére
Huuu ,ez nekem nagyon magas. De köszönöm szépen 😁
-
Lokids
addikt
Capstone dungeont csak egyedül lehet letolni, vagy csapatban is?
-
belgast
csendes tag
Szép estét! a +10 extra skill pontot hogy lehet megszerezni valami renew emlegetnek de nem értem igazán
-
Tatyla
őstag
Hiányzik vagy 20 side quest ! jel sehol mit tegyek?
-
Rigormortiis
veterán
Mik azok a dolgok, amik az egész akuntunkra kihatnak? A hátas, a Lilith-szobrok... A dungeonok teljesítéséért járó dolgok is ide tartoznak?
-
pruzsi
őstag
Üdv!
[link]
hogy lehet mindíg medve alakban maradni ,amikor az earth spikot ot kasztolom mindíg viszamegy emberbe, videón pedig nem mit hagytam ki? -
MafOne
csendes tag
válasz
elite.cs11
üzenetére
Ez meglepett, hogy van még olyan item ami senkinek sem esett ki a világon, ez érdekes.
Meg tudod mutatni, hol confirmálta ezt a blizzard? -
CptAdamica
veterán
Képeden felbátorodva lenyomtam én is 61-es sorcival, jeges téma, 3x haltam a mobok által, aztán bementem boss harcra, addig volt izgi, amíg ki nem ütöttem, ez az 1. poti dobásnál volt, aztán ráküldtem mindent és 1 adag mannával ledaráltam a többi életét. Azt hiszem nem eszek több spenótot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A boss-ok biztos lassabban fognak lemenni, de mobfarmolásra elég baráti!

Semmi értelme egyiknek sem.
engem is érdekelne