Hirdetés
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D55
senior tag
Na valami történik... Először kaptam egy code 7-et, utána következő próbálkozásnál most először jött egy 1 perces queue, majd queued, majd visszadobott egy 53 perces queue-be
-
Rison77
senior tag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Igen nálam is... kb 10 perccel a kivágás előtt toltam le fél óra szívás után a wt4 capstone-t, és így is épphogy meglett... de a loginon csak a wt3 volt kiválasztható, nagyon nem kívánnám újra....

-
nonsen5e
veterán
Jaa, így már értem.
Azt hittem, hogy a Blizzard részéről utaltál valami abszurd zéró toleranciára, hogy az első NullPointerException után vágják ki a szerencsétlen internt vagy ilyesmi.
Azokat én sem értem, akik ennyire felhúzzák magukat egy-egy ilyenen. Eddig tökéletes volt a launch, ma este most egy óra kimarad, na bumm. Megyek hamarabb aludni, holnap kezdem hamarabb a munkát, aztán hamarabb indul a hétvégi játék délután.

-
D55
senior tag
válasz
nonsen5e
üzenetére
Olvasd el miket írtak itt is rögtön egy csomóan, mert 6 nappal launch után meg volt az első kis rövid lehalás (esélyes azóta megy is újra amúgy, de még queue-ben vagyok...). Erre értem, hogy zéró tolerancia. A játékosok részéről. Kifizettünk olyan összegeket, amik után sokaknál nincs bocsánat a legapróbb hibáért sem, egyből késsel kell a Blizzard torkának ugrani. Holott lehozták szépen a 2-át, lehozták szépen a 6-át is és a legjobbaknál is előfordulhatnak ilyen leállások. Mégis lincshangulat van, mert egy végtelenül gazdag cégnek fontosabb a befektetőik hangulata, mint az őket hosszútávon eltartó játékosok szemében való megítélésük. Szép
-
MikeWazowski
veterán
Nézem a buildeket és miért van az, hogy annyi aktív skillt kell megtanulni, amennyi ki se fér a skill csíkba. Ha nem lehet használni, minek? [link] erről a buildről van szó.
Továbbá várok még vmi jóféle buildet, mert a linkelt nem jött be
-
D55
senior tag
2 nap után most lenne időm újra játszani egy kicsit, erre itt aggódhatok a szerencsétlen fejlesztő miatt, aki a valójában csak igen aprónak számító leállást okozó hibát elkövethette, majd most ezt a gyűlölethullámot látva lehet épp sírva készül felmondani... Én is kifizettem a 90 dollárt és nem bántam meg egyáltalán, de tényleg megéri a Blizzardnak ez a zéró tolerancia és abból kipattanó közutálat csak azért, hogy a végtelennél is végtelenebb számokat mutogathassanak a befektetőiknek?
-
gergo5991
őstag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
rollback szerintem mindent visz
-
Nuada herceg
őstag
Engem is kidobott... Nem is azzal van a gond, mert így legalább időben abbahagyom a gémet ma.
Hanem inkább azzal, hogy úgy láttam, 2 szinttel visszább jelzi a karakteremet, mint ahol voltam. Remélem a ma esti küldetések, meg 2 óra játékom (munkám) nem vész el...
-
warcat
veterán
Share Your Diablo 4 Death And Megan Fox Will Read Your Character's Eulogy
Wudijo HC halála volt említve a topikban, de láttátok a Megan Fox eulogy-t róla? Elég király marketing

-
Mad_Wolf
aktív tag
Na legalább ma kialszom magam
-
Daelion
őstag
Hát akkor ennyi volt mára nekem, sikerült ma ~10 percet játszanom és most akartam.

Holnap sem lesz sokkal több időm, de nem sietek sehova szerencsére. 'early access-t amire fizettem ki tudtam használni legalább' -
scyllafren
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nekem egyik error az volt, hogy nem talal valos licenszt a jatekhoz...na b+

-
Azt hittem csak nálam van gond..
Kidobott a menübe, ahol nem láttam a karakteremet, remélem azért nem fog elveszni, mert ilyeneket is olvastam..., majd pedig 9 perc várakozás után unable to login és a játékból is kivágott az asztalra jelezvén, hogy mára ennyi.
-
-=Jam=-
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Az early accesst is beleértettem.
-
Tatyla
őstag
A queued idő nem hogy csökken hanem nő,vajon hány ezer HC karakter sikolya szólhatott egyszerre, utoljára...
-
puffin80
csendes tag
Sziasztok xboxon most probálnék belépni 10 perc várakozás utánna kiírja hogy error Code 300202 ez mi? Azért egy 28000ft játéknál ez elég nonszensz.
-
Semelyik platformon sem jó a belépés, úgy tűnik. Twitter felrobbant. Megvan a holnapi szallag cím.

Are the Diablo 4 servers down?
The Diablo 4 servers are currently down. Blizzard has confirmed it is having problems with its authentication servers, which may lead to players having login issues. The fix for this outage is to simply be patient while a fix is worked on. -
forras2
őstag
Szevasztok!
Befizettem én is a játékra... Nagy Diablo 2-esként nekem első blikkre tetszik a játék...
Viszont most este elkezdett ledobálni a szerver... Amivel nem is lenne bajom, de időben is vissza kerülök, mert 2 szinttel visszább vagyok, mint amikor kidobott...
Ez mennyire rendszeres jelenség 40 ezer ft-ért?
-
DopeBob
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Egyesével ingyen is vissza tudod venni az összes pontot
-
Khaosz55
addikt
Idáig az összes Diablot a barbár karakterrel toltam. Most kipróbálom a varázslót, remélem nem nyúlok mellé.
-
MikeWazowski
veterán
Próbálgattam 3 buildet, el is fogyott a pénzem... és egyikkel se ment a wt3as küldi, igaz csak 47es a sorcim. Lesz esetleg vmi party ha beenged?
-
abéla
senior tag
Nna, ügyesen annyira elvoltam a build/gear/dungeon bogarászással/teszteléssel, hogy ActI végére lvl50 lettem, fasza.

De most van egy Arc Lash/charged bolt/CD-s állatom.
Ahogy elnézem, kell egy erősebb wand/focus és elvagyok ezzel egy darabig.De most gyorsan végigfutom a storyt.

ps: ilyen karakter megmutatósdi, használható offline build-sim/pontpakolós van valahol?
(nem hátrány, ha lvl50+ -os paragon is benne van) -
la_cc
addikt
Na végre megjött a sor!
6 perc!

Mást is levágott a szeró? Pont insta végén engem!
-
BoneDragon
veterán
Közbe egy kis poe2...
-
batai15
félisten
Ha partyban vagyunk a játék az eltérő karakter szinteket hogy kezeli ?
-
proci985
MODERÁTOR
az.
valoszinuleg az a trukk, hogy world level 4 es kb lvl65tol eshet olyan cucc, ami utana level100ig mar jo. tehat lehet az endgame cuccokat fejleszteni ha valami korabban kiesik es nem kell mindent meg otszor lecserelni a vegjatek fele haladva.
ha relative hamar kiesik valami jo, akkor tenyleg van olyan, hogy 50es szinttol gyakorlatilag ~65ig nem lesz jobb.
ancestralok loknek, kb 780 koruli item power boven esik lvl65 korul is. nem mind az, de az mar kb eleg arra, hogy hosszan kitartson.
-
warcat
veterán
Csak nem érted a hátteret mögötte
A táskád ha nyitva van a jobboldali sarokban van egy sort gomb.Ha feltankoltál cuccokból, elmész a vendorhoz és ott sorbaállítod, ekkor neked a tárgyakat slot szerint rendezi, balról jobbra csökkenő sorrendben power szerint.
1-820 powerlevel között eshetnek a cuccok, és ezen belül vannak "töréspontok" ahol hirtelen megugrik a keret, hogy mekkora mennyiségű stat lehet a cuccon.All Item Power Breakpoint Levels in Diablo 4:
Level 1: 1 – 149.
Level 2: 150 – 339.
Level 3: 340 – 459.
Level 4: 460 – 624.
Level 5: 625 – 724.
Level 6: 725+Már többen említették, hogy ~20-as szint felett hirtelen nehezebbnek érezték a játékot, na ez azért van, mert még az előző 'tier' rare tárgyai vannak rajtuk.Különösen fontos itt egy új fegyvert találni, ez végig igaz a tier határoknál (hacsak nem boostolnak mások)
A kovács/ékszerész upgrade lehetőségét használva "átlökheted" a cuccodat egy magasabb tier alsó részébe, ami még így is hatalmas upgrade lesz.
Pl a sacred tier gyakorlati tetejét farmolva(695+) nightmareben egy gyenge rollos ancestral gearrel lehet átmenni tormentre.Szóval ne nézegesd a tárgyakat feleslegesen, ha találtál olyat az adott tierből amin ott van a neked két legfontosabb stat, az kb elég is mielőtt endgame farmolásba kezdenél.
Helyette minden erővel szintezz mert a karaktered szintje befolyásolja a kiesett tárgyak powerlevelét. De be van dobva egy kis random, hogy a 100-as kari se találjon csak 800+as cuccokat, illetve te friss tormentes kariként is azért belenyúlhass a tutiba.Ezért említettem korábban, hogy minden erőddel a szintedet kell növelni és nem tárgyakat vadászni.
Az endgame lootolás most úgy működik kb, hogy az autosort funkció után eladod az összes 750 alatti ékszert, 770-780 alatti armort, 790-800 alatti fegyvert anélkül, hogy a statokra pillantanál.A maradékot átbogarászod lehet-e belőle valami jót kihozni (gyakorlatilag 3 olyan stat amit szeretnél a tárgyon, majdnem maximum értékkel (példa: 6-10% közötti crit % érték esetén csak az 9.5% felettit fogadod el, a másik két statnál hasonlóan, a negyediket pedig újradobatod az npcnél) -
troooper
tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Kikapcsoltam a FreeSyncet végül, az segített. A játékban nem találtam semmit, ami befolyásolta volna.
-
sto1911
veterán
A grafika azért elég jó lett: [link]
-
Én most értem még csak a végére az act1-nek lvl27-en, a legvégén a boss dobott egy lego daggert meg a páncélos csókától kaptam egy lego amulettet. Nemtudom ezek fix droppok e, de eddig ez a 2 lego esett semmi más. Mondjuk nem panasznak szánom az irományt, mert haladni így is tudok, de eddig mintha nem kényeztetne az rng

Drizzt: ma egyszer nekem is volt ilyen, konkrétan mozogni tudtam de a karakterem nem ütött, szerencsére túléltem..
-
Drizzt
nagyúr
Nekem most nagyon furcsa lag van, illetve az inventory-ban nem tudok tárgykat cserélni.
-
proci985
MODERÁTOR
nagyon ugy nez ki az immortal rendszeret hoztak felig-meddig at.
ahogy latom:
- area level: max lehetseges szint
- character level: ez volt a diablo3 legfontosabbja, de itt ugy nez ki nem annyira erdekes. csak azert, hogy fel tudod e venni, de ez alacsony szinten szamit csak
- item power: ez gyakorlatilag azt mutatja, hogy mennyire jo a cucc. fugg az area leveltol es a character level ettol fugg, de nem erosen.normal < sacred (world3 min) < ancestral (world4 min) item levelre szor.
pelda: level 55os rare staff amit feltoltam legendaryra, majd 713+20 eseten (negy upgradevel) gyakorlatilag level 64ig a legkozelebbi targy -10% damra volt. de kb nulla 620 felettit lattam.
level64en az elso t5 dungeonbol kiesett egy 780as egykezes, amivel azonnal egy epp elfogadhato offhanddel is meglett a +5% dam
ja igen: legendary imprint eloszor, upgrade utana, mert 725os item level felett megtartja a statokat, de rerollolja oket. szoval ha van egy jo tulajdonsagos, de rossz rollos cucc akkor az meg lehet BiS.
tehat a gyakorlatban: valamit szamit az, hogy hanyas karakterszinttol tudod felrakni, de igazabol nem annyira. es ez elegge megteveszto a diablo 3 utan. diablo2nel voltak ilyen anomaliak a nem skalazodo cuccok miatt, ld pl Windforce.
fegyvereknel ahogy atersz
-
LÁZ
addikt
válasz
LittleBoss67
üzenetére
hát, tartogatni max akkor lehet értelme, hogy ha pl 1 tulajdonságot leszámítva érdekes lehet neked, mert azt tudod pörgetni másra, ha meg az aspect érdekes, akkor kiszeded belőle. Minden egyéb esetben be kell törni, mert ad olyan cuccot (baleful fragment), ami meg kelleni fog ha pl egy rare-re akarsz aspectet rakni.
úgyhogy max azokat tartanám meg amiken csak 1et kell pörgetni, hogy jó legyen
@Amartus: blizzardtól, ahogy a linken is van, nem lett sold out, szóval még lehet rendelni, ha nem akarsz többet fizetni érte, 130 ojró mire ideér...
-
Peace
nagyúr
Dropokról lehet valami bővebbet tudni? Van esetleg valami jó oldal, ahol leírják és elmagyarázzák, hogy miért olyan, amilyen. Régebbi Diablokban megszoktam, hogy ahogy haladok, sorra esnek az upgrade-ek. Mondjuk minden 20. vagy 25. drop már erősebb volt az akkorinál és ügyesen magamra tudtam aggatni. Most 50-es szint óta csak szenvedés WT3-on és folyamat esnek az ilyen mínusz 100 és mínusz 400 közötti power lvl-es hulladékok és szökő évente van egyszer valami upgrade. Értem én, hogy nem csak önmagában a PL számít, hanem a pluszok, amiket ad, de nekem így kicsit depressziós a játék ilyen szempontból, mert 100 számra töröm a használhatatlan motyót és már 66 vagyok. Mitől függ a drop minősége? Vagy ne foglalkozzak vele és haladjak? 100-ig majd csak lesz még jobb is és ne legyek elkenődve? Nekem olyan full átgondolatlannak és randomnak tűnik az egész, hogy 65-ön is 44 meg 45-ös cuccok estek Tier 20-as NM instákban is.......
Na mind1, csak kicsit ki akartam panaszkodni magam, mert nem ehhez vagyok szokva. A Legendary Aspects-ek és a paragon legalább rendesen dob a karin és azok rengeteget segítenek!
-
PunkZoli
aktív tag
lehet alap kérdés, de barbárnak miért van az ,hogy mindig a grandfather slashing kardot ajánlják, de a teknika meg a 2h axe?
Nincs köze egymásnak a kettőhöz, a bónusz a teknikából érvényes lesz, csak fel kell húzni 10 lvl re egy tényleges 2h axe-al azt annyi? -
chris0000
őstag
hi. lehet vhol követni, h hányan érték el a HC 100-as szintet? thx. üdv.
-
Kasya
nagyúr
válasz
LittleBoss67
üzenetére
PC-n a settings - gameplay - advanced tooltip segit, hogy melyik aspect mennyire maxos egy itemen. Az konnyithet a szanálásban.
-
LittleBoss67
aktív tag
Már-már azt hittem de jó, amikor először szedtem ki és raktam másikba, majd egy jobb tárgynál eszméltem, hogy annak annyi.
KösziHamár itt tartok. Rengeteg legendarym van (kb. 50-80) nem akarom gyűjteni, de nem is tudom mi alapján szanáljam. El kezdtem az aspecteket összevetni, de konzolon beleőrülök egyrészt a váltogatásba a láda és a saját stash között, másrészt egyesével nézni az alaptulajdonságokat is. Legszívesebben törném az összeset. De gyűjtögető típus vagyok. Így a 200 hely felét már megtöltöttem.
Ötlet?
-
LÁZ
addikt
válasz
LittleBoss67
üzenetére
a kodexesek megmaradnak, ha másik cuccból szeded ki, akkor azt csak 1x lehet.
-
LittleBoss67
aktív tag
Ha legendary-n az aspectet kodexből cserélem vagy eleve abból készítem, a kodex megmarad ?
Nevéből gondolom igen -
troooper
tag
Sziasztok! Mit-hol kellene beállítanom a játékban, h mozgás közben a háttér/környezet is éles legyen és ne mosódjon el?
-
frame>24
addikt
Most látom, naívan és "olcsó János módra," hogy ebben nincs Lilith figura.

Az külön
kaphatóvolt, (sold out), potom 200k-ért...Van valakinek ITT ilyen, csak úgy kíváncsiságból?
-
blackydan
senior tag
válasz
gergo5991
üzenetére
Szerintem amennyiben tetszett a D2 úgy mindenképp megéri megvenni, nekem sokkal jobban bejött mint anno a 3. rész. Kellőképpen sötét, a sztori kiváló pedig még csak most vagyok act 5-ön. A világban vannak elszórva események ami kicsit megkavarja az állóvizet csak úgy mint az immortal esetében. Bár azzal 5 hónap után végeztem mert a pénznyelős rész nekem nagyon nem jött be. Nézzél pár napig Twitch stremereket, úgy már lesz valami alapja ami útján dönteni tudsz.
-
TheProb
veterán
Felmelegítettem a tavaly elkezdett PH-s összenépi DC szervert. Promotálnám, hogy legyen ez a HunPH-s szerver is.
Egyelőre beta, szóval ha valami észrevétel, gond van jelezzétek nyugodtan. -
Mrdevil
addikt
Srácok. Ha elkezdek egy favoros questet és bent jár le az ideje, attól még megkapom a favort érte?
-
Olyan kérdésem lenne, rugóval megyek, ha kard/tőr amivel harcolok, de az íjamba van socketelve gem, akkor a gem miatt adott pluszt megkapom?
-
gergo5991
őstag
szeretném megkérdezni aki megvette a játékot, az alábbiakat:
1.régen játszottam diablo 2-vel sokat, mennyire hasonlit ahhoz a játék?
2. telón mikor kijött a diablo immortal 2 hétig szerintem nonstop toltam, aztán körbe körbe csak ugyan azt lehetett tolni hogy fejlődjek, szóval a progress megállt és nagyon p2w lett az egész dolog, ez mennyire van igy itt is?vásárlás előtt gondoltam megkérdem ezeket, olyasmi játékélményre vágyok mint pld egy wowban hogy ott mindig van valamit csinálni, nem körbe körbe mókuskerék mint az immortalban, ennek fényében ha ez nem ilyen akkor szándékozom csak megvenni.
safe to buy?

-
Mad_Wolf
aktív tag
Jó kis neve van

-
Bazsi1987
őstag
Meglett a dungoen és most elveszett vagyok tier3 ahogy néztem izadni fogok
mit csináljak hol felődjek csináljam a dungenoket mellék kuldiket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hyundai, Kia topik
- Bittorrent topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nézd a jó oldalát, másodjárra már biztosan könnyebb lesz.

Na mind1, csak kicsit ki akartam panaszkodni magam, mert nem ehhez vagyok szokva. A Legendary Aspects-ek és a paragon legalább rendesen dob a karin és azok rengeteget segítenek!