Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerdor
csendes tag
Na, végre act III. World bossra, vagy nagyobb eventekre, legion eventre vannak klán szervezések, partyk? Voice chat használjátok, vagy csak partyra.
-
Bazsi1987
őstag
Jól gondolom hogy barbárnál a full nem használt fegyver aspect-ire is figyelni kell bele számít a statba?
-
Mad_Wolf
aktív tag
na jó tuti van valami magyar a fejlesztők között, most egy Nancsi nevű takarítónénivel találkoztam

-
nonsen5e
veterán
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Semmi másra nem jó mint, hogy ad egy közös in-game chatet a tagoknak.
Meg tudja könnyíteni a partizást, vagy segítségkérést, esetleg buildek és itemek megvitatását.
Amúgy mostantól battle royale van a szabad helyekért. 8 helyre van 35 jelentkezés után kiküldött meghívó.

-
warcat
veterán
HC 100-as Lilith le lett ölve soloban, igaz exploittal (ww végtelen pörgésre minden war cry egyre nagyobb sebzést stackel)
-
Ellia
addikt
válasz
nokia3650365
üzenetére
56os vagyok, meg simán haladok. De nem a többség álltál használt poison trap verzióval megyek.
-
nokia3650365
aktív tag
Sziasztok!
Akinek Twisting Blades Rogue-ja van tegnap volt, Cooldown reduction.
Tényleg használhatatlan lett a build endgame-ben?
Ma kezdem a játékot és ezt a buildet akartam tolni. -
Nuada herceg
őstag
A klántagságnak van valamilyen előnye single player módban? Vagy csak PvP-ben? Vagy esetleg simán csak presztízs dolog?
-
Daelion
őstag
válasz
üzenetére
Azt, hogy bannolnak-e ezekért az jó kérdés de nem hiszem.
Én eddig annyit csináltam, hogy HeX editorral átírtam pár sort az exe-ben jobb 21:9-es ultrawide támogatás végett.
Több in game cutscene 'nem mind' működik rendesen így és nincs fekete csík a monitor 2 szélén, évek óta csinálom ezt játékokban ahol szükség van rá.Meg nem eszi inkább csak felhasználja a rendszered erőforrásait de nem feltétlen követeli meg.
Nálam 2560x1080 max grafon+DLAA-val megáll valahogy 12 giga körül a rendszer memória használat úgy hogy 16 van a gépembe. '3060 Ti van mellette'
Múlt heti pénteki early access start óta 1 crashem sem volt tehát stabil is ezzel nekem a játék.
-
gabranek
senior tag
Sziasztok!
A necrónál van valamiféle minion management lehetőség? Értem ez alatt, hogy egy csapat mob elleni harcnál a minionjaim ugyanazt az ellenfelet üssék? Ne pedig ahány csonti van, annyi felé szalad

-
3L1T3
addikt
Másnál is borzasztó laggok vannak?
-
Anti-Hero
aktív tag
Jön egy noob kérdés.
Ha egy fejlesztett itemet török szét..akkor a nyersanyagokat visszakapom vagy bukó?(Lvl 58 vagyok..de még sose fejlesztettem semmit..nem éreztem szükségesnek)
-
nonsen5e
veterán
-
Madn!ght
addikt
Sziasztok Skacok!
Pc-s Diablosokat kérdezném, mennyire alkalmas a régi VGA-m a játékra (980TI), mire számítsak? A tapasztalatok szerint közepes-magas beállítások mellett milyen kártya lenne ajánlott? (1080p, 11700k, 16GB ram mellett). Kis OC mellett Gtx 1070-1080 közötti teljesítményt tudja.
Azon gondolkozom, hogy vagy vga upgradera, vagy ps5-re upgradera költenék. Esetleg konzolon mennyire “zavaró” egér-bill helyett a játék?
Köszi a segítséget előre is!

-
Reinhardt
őstag
Nem tudom volt -e mar:
Rare Monsters
aminknek fix dropja van, es ilyen 2 goldert mennek vendornal azok nagyon olcson rerollolhatok.
-
Vikus
tag
válasz
tPedro_
üzenetére
Igen az első kör az a Rouge és Necro. A fegyóknál gondoltam, hogy esélyes, hogy csak adott class használja, csak a zsákra nem tudtam mi vonatkozik? Hogy csak adott class vagy a témája csak egyedi - mint nekró stb...
De akkor köszi, megnézem a kardot hátha tudom én is, akkor valszeg' behúzta.
-
Vikus
tag
Sziasztok!
Ezek a twitch dropos "hátizsákok" vagy mik class only-k? Vagy mindegyiknél kéne látszódnia?
Barbival megyek, a 6 órás stream nézést letoltam, azt tudom, hogy lehet delay a megszerzésben, de ez az egy karim van per/pill, szóval még nem látom nála...
-
5150head
senior tag
-
nubreed
veterán
Valakinek volt olyan, hogy játék közben újraindult a gép egyik pillanatról a másikra? Ilyet okozhat régebbi videokártya driver esetleg?
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Igen. 3al is találkoztam többször is.
Összefoglalóban van Tracker hozzá. -
CptAdamica
veterán
World boss-al találkozott már valaki? Lehet tudni ezeknek az eseményeknek az időpontját, vagy random?
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Játék eleje óta ww-zek. Max lvl 30 körül volt vele gond..de azóta már wt3an gyilkolászok. Szerintem jó ez végig.
Próbáltam a HotA buildet is...nekem az valahogy nem működött jól.
-
Viiktor1989
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Köszönöm. Én azt gondoltam,hogy a ww a legkönnyebben játszható build.
-
soo277
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én még el se tudtam kezdeni
,ne stresszelj
-
5150head
senior tag
Akiket tegnap este kivágott DC-vel, azoknak lett data loss?
Pont bossharc után voltam egy cinematic közben amikor kivágott...
-
warcat
veterán
Szerintem borítékolható, hogy a lvl 100 Megan Fox dobja a Tier 4 uniqueokat (shako, Grandfather stb) ami a buildek megkoronázása. (kis eséllyelpersze lehet season only dropok)
Hosszú út 100-ig, több ezer rare átválogatása és bis-ek összerakása amivel túlélhető a harc -> mire kész 1-3 kedvenc karin, jön az új szezon. Milyen endgame kellene még most?
-
-
krokk
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
pedig az az, az első teleport hely van ott. de szerintem egy picit még kell játszani utána, nem egyből látod ott a játékosokat.
Illetve world tier függő is hogy kiket látsz. lehet épp kifogni olyat hogy nem találkoztál épp ott senkivel.
Gond nem nagyon lehet, mert online játék, nem tudnál játszani ha gond lenne
#6827sith7 szerintem csak épp valami infót szereztél valamelyik erődről. nem maradtál le semmiről
npc vagy valami papír elolvasása miatt lehetett. -
sith7
félisten
lvl 15 vagyok, tegnap éppen egy dungeon - ban voltam, amikor kidobott a rendszer, de előtte írt valamit, - nem tudtam végigolvasni, mert kivágott, - valami stroghold volt a szövegben ...
Az oké, hogy erőd, de ott a dungeon - ban, vagy valahol majd meg kell keresni a térképen ?
-
BoneDragon
veterán
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Itt vannak buildek
Igazából WW-n kivül bármi, az inkább már end gameben ajánlott a nerfek után. -
nonsen5e
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Mikortól beérsz Kyovashad-ba, már látnod kéne embereket, mivel ez a funkció kikapcsolhatatlan. Többnyire városokban, de azért a világban is, főleg eventek környékén fel-fel bukkan egy-egy ember.
-
Jack Oneill
veterán
Na vegul csak megvettem a jatekot. Jo draga volt (kinek mi), de nagyon megerte. Nem birom letenni. Gyönyörűen megy i5+ gtx 1660super tarsasagaban ultran(kepfeljavito FSR kikapcsolva).Esetleg kesobb, ha lezuhanna az FPS, akkor visszarakom, de nem ugy tunik, hogy zuhanni akar 🤣
Kerdes. Szerverek nincsenek? Jatekosokat sem lattam eddig. Az elejen vagyok. -
krokk
senior tag
Ezt nem dobnánk be az összefoglalóba? vagy legalább egy rövidített változatát.
Illetve amit mindenképp bele kellene tenni, mert elég sokszor látom a kérdést, hogy miként működik a story skip.
Amúgy tegnap este végre meglett a lvl 50 és WT3ban aprítok már
jobban megy mint gondoltam
a capstone dungeon előtt WT1en nyomtam csak a capstone miatt emeltem fel WT2re majd miután lenyomtam egyből WT3. Azt hittem majd vissza kell vennem, de nem. Amúgy WW barb-al nyomom.A phs klánt most ki kezeli? 2 napja kértem belépést és nem lett jóváhagyva, meguntam és csináltam saját klánt
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. Kezdő Diablósként, barbár karakterrel milyen irányba érdemes skilleződni? Köszi a segítséget! (Ha kapok
) -
S e t h
nagyúr
Tegnap elérkeztem és egyben le is fejeltem a falat.
Glass cannonként előfordult párszor, hogy 1 life potin múlt az üdvösség bossok ellen, ezért gondoltam egyet, hogy megnövelem a kapacitást.
A kihívások között van is ilyen minden régióban, és mi növeli legjobban a pontszámot? Bingo, stronghold.
Megannyi katakomba bajnokaként fel sem merült bennem a szopás gondolata, illetve hogy melyik végén leszek a szervnek.
Intő jel lehetett volna, hogy az egyik elit csapat már az elején a tetememet használta latrinának, de ezt még betudtam a figyelmetlenségnek, mert rutinból akartam letudni.
Aztán jött a boss.
Először.
Másodszor.
Harmadszor.
Sokszor.
Build átszerelése.
Drágakövek aggatása.
Felszerelés fejlesztése.
Minden egyes alkalom után egyre több hp-t faragtam le az átkozottból, volt hogy szemmel szinte nem látható mennyiség maradt csak neki, de sajnos nekem kevesebb.
Mikor tökéletesre políroztam a felszerelést meglett, utána meg fogtam a fejem, hogy nem ártott volna vmi kevert gyógyfőzetet inni előtte, késő bánat. Már-már segítséget is hívtam, de nem úgy van az! Ha 50-es szinten abuzál egy stronghold boss, akkor mi lesz később?Most egy másik régióban próbálom növelni a hp poti kapacitást, strongholdot keresek, kiderül melyik oldalára kerülök a szervnek.
Utóirat:
Nekem abszolút vakfolt a paragon rendszer, van egy ponton, de varázslóként csak nézegetem hová kéne pakolnom. -
-
.LnB
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lilith oltárai. Majd össze kell nekünk is gyűjteni mindet.
-
Lajtorja
aktív tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Maxrollos arc lash, pár apró változtatással. Softcore, elég kamikaze build, de jópofa. CL nekem jobban bejött, de wt3-on elfogyott az ereje

-
.LnB
titán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Az Utliból ítélve, vagy Chain Lightning, vagy Arch Lash. Gondolom utóbbi.
Lajtorja
Gratula! HC? Nekem is mindjárt megvan, már vagyok vagy lvl26!
-
Amartus
senior tag
Megy.
-
Gambito
tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy tudtok e valamit ezekrol a szines fenyekrol ami a gamebe van, pár kivételevel szinte minden objecten, csak néhány terulet van ami nem bugol.
uhd620 nagyon low end laptoprol jatszom, teljesen low a grap es ful hd a kép . De jatszhatatlan így. Login screenrol tudok csak fotot rakni most de ott is megmutatkozik neha .
remelem
tudtok errol valamit, mert lattam videot ahol uhd 620 alat megy. A jatek.remelem tudtok megoldast köszi szepen
-
warcat
veterán
Na beengedett, de nem merek majd új játékot indítani

-
Rison77
senior tag
Nálam olyan 23:50-kor 155 perces volt, azóta szépen számol lefele.
Kíváncsi lennék hány millióan állnak sorba..
Kizárt, hogy végigvárjam... de 11-kor ittam egy kávét némi késői farmra.. úgyhogy ja.. soha jobbkor blizz.
Talán 10-20 perc múlva ha már látják, hogy stabil kitolják a limitet, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
,ne stresszelj
)