Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elite.cs11
senior tag
válasz
Callisto
üzenetére
Mondtam, elférünk itt, bárki jöhet ide és írhat bármit.
És megleptél most, mert azok alapján amiket eddig láttalak írni egyáltalán nem gondoltam volna, hogy bármi érdekelne téged ebben a játékban, mea culpa.
És igen, én olyan mazochista vagyok, hogy az olyan dolgok iránt érdeklődök amik boldoggá tesznek vagy amikben főleg pozitivitást látok, de tudom, hogy vannak passzivista emberek, én próbálok máshogy élni.
Mindegy igazából, elleszünk egymással párhuzamosan. -
válasz
elite.cs11
üzenetére
Úgy rémlik írtam pozitívat is. Pl. audivizualitásról és gameplayről, de simán lehet az nem itt volt. Mindegy.
Az, hogy más típus, más a célközönsége.nem feltétlen negatívum. Se pozitívum.Tény. Ahogy más dolgok is amit írtam. Az, hogy kinek mi mikor adja jobban már más kérdés.
Nekem sincs mindig kedven farmolni vagy "excelt bújni".
Amúgy nem mindig egy stílus a probléma hanem sokszor inkább a feltétel nélküli rajongás. Amikor személyes támadásnak érzik mégha egyébként tényekről is van szó. (Ami lehet téves infók hiányában.)
Fórum nem arról szól, hogy csak a pozitívumot emlegessük és ami negatívum arról kuss. Vajon Te sak azt a fórumot olvasod vagy írsz mely témájáról csak jót tudsz mondani?
Vagy azt ami iránt érdeklődsz? -
elite.cs11
senior tag
válasz
Callisto
üzenetére
Szerintem itt inkább a stílusoddal van baja az embereknek, nem a mondandóddal, mert az elég egyértelmű, hogy a POE sokkal összetettebb, van aki erre vágyik. Ezek után meg megpróbálsz felszállni a magas lóra, és úgy beszélni róla mintha aknakereső összetettségű lenne és kb háromszor elmondod, hogy a többi játék mennyivel összetettebb és bonyolultabb (, azt nem mondod, hogy jobb mondjuk). Akárhányszor írtál ide, csak szidtad a game-et, szerintem pozitív dolgot még nem írtál, akkor minek jársz ide?
Nem azért mondom, elférünk itt, elvégre az interneten vagyunk, de tényleg érdekelne
-
válasz
rumkola
üzenetére
Nem kell elmenni paragonig, mert a karakter tulajdonságai ismertek. Minden relatív. D3-n nevelkedetteknek összetettebb és ezt senki sem tagadja.
Viszont ahhoz amennyi tulajdonsága van egy karakternek és amennyi játékmechanika tartalom van benne (pl. resek, statusok, képességek, egyéb tulajdonságok) semmi szükség bracerre, beltre. Nem beszélve, hogy jelentős fejlesztési és tesztelési időt spórolnak meg vele.
Értelmetlen, mert nem tudnak lényeges szerepet játszani build diverzitásban és építésben. Nincs ezzel baj csupán más a célközönsége illetve könnyedebb időtöltésre való.
Több mint 15 ezer órám van összes Diablóban, POE-ban, LE-ben, GD-ben és társaiban, de a D3-D4 nyomába nem ér a komolyabbaknak ha build diverzitásról és építésről van szó.
Magam is elő fogom venni néha ha épp könnyed hentelésre vágyom bár a D3-at évek óta képtelen voltam pár óránál tovább játszani alkalmanként. Remélem a D4 azért nem lesz annyira sekélyes és egyszerű.
Szeretem ha esik egy item, akkor van esély nézegetni a tulajdonsáégokat az összes itemen és a félre rakottakon is, hogy vajon kombinálva vagy craftolgatva őket tudok-e több HP-t, mannát, rest stb. kihozni és nem csak a damageről szól a dolog illetve van tétje is ha meghalok. Pl. XP vesztés vagy valami ami valóban tud fájni egy szint után.
Ha neked több infód van ki vele. Mennyire lesz változatos skillekben, itemekben, stb. pl. a POE-hez vagy LE-hez mérten 1-10 skálán ahol a POE a 10. Tényleg érdekelne. Természetesen ez csak akkor releváns, ha jól ismered előbbieket is és nem csak kipróbáltam vagy hallottam róla szinten. -
oriic
HÁZIGAZDA
Május 26-án valamilyen embargó jár le. Egyelőre nem tudni, hogy review (vagyis a végső tesztek), vagy egy újabb preview. Elvileg előbbi, ami érdekes lesz, mert nagyon kevesen kaptak hozzáférést ezek szerint. (mi régiónkból kvázi senki)
-
TBT
addikt
Akkor jöjjön hivatalos forrásból.
Az előző videót privátra tette a Sony PlayStation.
-
adamkaa777
senior tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Ez valami meme ?

-
TBT
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
Majd leírom, ha a spoiler tag működik a topikban. Itt ahogy nézem nincs beállítva.
Van benne néhány dolog, amit szerintem markánsabb lenne magában a játékban látni, de hát valahogy táplálni kell a tüzet a hype vonatban is. -
Ellia
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
-
TBT
addikt
Diablo IV - Story Launch Trailer
Sztori launch trailer! Ez már spoileres lehet az arra érzékenyeknek!
Szerencsére kapunk új CGI átvezetőket is.
-
MegalodonS
őstag
-
Jacktor
aktív tag
Btw, a paragonos rész most akkor lvl50-nél vagy 100-nál nyílik meg? Vagy nem lesz egyértelmű határvonal?
-
malacka87
őstag
Nah péntekre lőttem én is egy szabit. Idén még úgy se vettem ki egyet se! 🤣😁 Három nap csak elég lesz.
-
citkar
addikt
válasz
elite.cs11
üzenetére
Szóval az eredeti 15%-ról egy skill 4,5%-ra csökkenti az esélyét?
-
Jacktor
aktív tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Ezt a Sorci leveling videót én is láttam tegnap. Tök érdekes, elképesztő milyen mélység van a játékban. Én casualként egy sima hydra+firewall kombóval nyomtam, amivel izzadósan ugyan, de végülis ugyanúgy el lettek rakva a bossok wt2-n.
Többen írták hogy a bétázás után már más nem is érdekli őket. Csatlakozom. Előtte d3-aztam, de már egyáltalán nem érdekel
Nem is emlékszem mikor volt ilyen utoljára, hogy számoljam az időt egy release-ig...
-
elite.cs11
senior tag
válasz
BsReiki
üzenetére
Jaja a lucky hitnek van egy chance-e, amit gear-el, abilitykkel módosíthatsz
mondjuk ez legyen 30% ennél a skillnél.
Ha azt írja, hogy Lucky hit: 15% chance to execute an enemy.
akkor a lucky hit is kell proccoljon és a 15% is kell proccoljon, tehát ennek az esélye: 0.3*0.15=0.045 -> 4.5% az esélye, hogy executeoljon az ütésde amúgy MegalodonS a #4731kommentben linkelt egy jó videót erről, ami kicsit a design filozófiába is belekóstol, de nagyon értelmesen és jó magyarázza
-
BsReiki
csendes tag
Ez a Lucky Hit=annak a dolognak a bekövetkezésének esélye %-ban, vagy mi a szösz, nem pontosan értem, valaki dedósan eltudná magyarázni nekem

Peace: köszi megtaláltam, bár mintha én ugranék a farkasokhoz, nem ők támadnák akit én szeretnék, de majd meglátom.
-
BsReiki
csendes tag
A druid hogyan tudja irányítani a farkasait, olvasom ha ők is ugyanazt támadják 20%-al nagyobbat sebeznek? Én azt hittem csak mennek maguktól nem kell öket irányítani.
-
De4d
őstag
válasz
elite.cs11
üzenetére
Illetve ha már barbár, mivel az egyetlen "ilyen" jellegű karakter. 2 egykezes fegyver lehet nála, akkor pajzst nem is használhat senki? Hisz nincs olyan kaszt. Ha egyáltalán van benne pajzs. (tényleg csak kipróbáltam abból számomra nem derült ki)
-
elite.cs11
senior tag
Hát ezért vannak az alap skillek barbárnál pl a generator skillek. amik kvázi felérnek egy auto attack-al csak van extra effektjük és furyt is generálnak.
Automatikusan azzal használja amivel "kell" (bevallom nincs meg a pontos logika, hogy mi alapján választja ki), de ha a te builded olyan hogy pl egy skillhez a két kezes fegyver kell, de automatikusan a két egykezest használja akkor ott át kell állítsd majd.
Ja igen illetve ott van még a "technique slot" amiről senki nem tudja, hogy mi, mert bár lvl 15ön unlockolod, de a hozzá tartozó skill a bétától elzárt részen volt.
-
De4d
őstag
válasz
elite.cs11
üzenetére
De nem lehet mindig skillel nyomulni, ha nincs elég fury stamina vagy akármi, vagy éppen visszatölt, illetve ha nem akarjuk pocsékolni rá az erőforrást. Illetve Ládák törésére is felesleges skill, vagy egy egy kósza kisebb monster jön feléd.
Illeve ebből kifolyólag gondolom akkor az hogy milyen fegyver van kézbe, nem számít, nem fog többet sebezni a skill használat hisz automatikusan azzal használja amivel "kell"?
-
De4d
őstag
válasz
elite.cs11
üzenetére
Amikor kiprobáltam és állítólag azóta se lehet 2kezest fegyvert használni csak skillel.
-
elite.cs11
senior tag
válasz
DopeBob
üzenetére
Hat ha jol ertem itt az van, h kalunk kulcsokat amikkel a sima dungeon-oket nightmare dungeon-ne lehet alakitani. Es a kulonbozo kulcsok kulonbozo abilityket adnak a moboknak, pl nagyobb attack speed meg fasztudja. Es ezaltal a loot is jobb lesz. Vicces mod asszem itt is 150-ig megy fel a nightmare dungeon level.
De igen, a server slam ota en se nyomtam a D3at. Haveromnak esett egy primal ancient puzzle ring, lenyomtuk a vaultot, de ennyi.
#4751 TrollBalint: nem tudom mire gondolsz, mert itt tobb dodge ability van. Minden karakternek van abilityje amivel tud dodgeolni, mozogni es ennek tetejebe meg kaptunk egy Space dodgeot minden karira
# 4753 De4d: amint kint lesz a game, turi higy lesz sokfele build, icyveins-en meg maxrollon meg meg kitudja milyen oldalakon. Nem ertem mirol beszelsz, a barbar hasznalhat ketkezes fegyvert, sot te tudod eldonteni, hogy melyik skillt milyen fegyverrel csinalja vegig, es a fegyver fuggvenyeben mas bonuszt kap. Pl a leap az csak ketkezessel hasznalhato. Vagy ha arra gondolsz, hogy a legtobb generatort nem lehet ketkezessel? Ezt nem neztem meg, nem tudom.
-
warcat
veterán
rouge kiejtése ~roúzs~ jelentése rúzs (piros ajkak pussz pussz)
rogue kiejtése ~róg~ zsivány, törvényenkívüli
Egyszer kellene csak megjegyezni, hogy nem a női divatszerről beszélgetünk, és a kiejtése is teljesen eltérő.
-
-
Mrdevil
addikt
Hát marha kíváncsi leszek így kezdésnél milyen lesz a közelharci/ranged karakterek aránya. Van egy sejtésem, hogy a nagyrészük távolról fog bűvészkedni.
-
De4d
őstag
Valaki tudna írni egy jó buildet közelharcra, barbárra?
Leginkább egy Paladinra vártam volna, de végül nem lesz.
Nem vagyok egy profi diablos, így nem igazán tudom milyen irányba kéne fejleszteni.
Két dolog tuti, nem szeretem a távolról harcólókat, sem a papírkutyákat, akik 2 csapástól elhaláloznak. Így Pajzsos paladin helyett maradt a barbár. Viszont annál jobban szeretem ha komolyakat sebez, és tudja aprítani a tömeget, akár tömeggyilkoló képességgel (nem tudom miket tud igazán-pár óra bétatesztem volt csak)
Azt tudja valaki hogy miért szedték ki, illetve miért nem rakták vissza hogy a barbár tényleg használhasson kétkezes fegyvert? Ha éppen nincs (mana, fury,stamina) akkor csak alaptámadásokat tudunk véghez vinni, viszont akkor kényszeről csak a két egykezessel lehet, nem lehet egy kétkezes fegyver simán a kezünkben. -
MegalodonS
őstag
Akkor az jooo,de az mar harom valasztas nekem,Druid+Sorc+Nekro

Napi friss!!
Diablo 4 Chain Lightning Sorcerer Leveling Guide,szolt Raxx
-
TrollBalint
addikt
válasz
elite.cs11
üzenetére
A lassússágot főleg arra értettem, hogy D3-ban lehetett dodge-olni rendesen nem jut eszembe a skill neve). Itt, D4-ben azért sokat kell várni, mire újra félre ugorhatok. A közelharci rouge meg nem az én világom :D de az biztos, hogy adok neki esélyt, mivel csak 20. szintig láttam (nekem kimaradt az első béta teszt)
-
DopeBob
addikt
válasz
elite.cs11
üzenetére
En szemely szerint nagyon orulok ennek, d3 nagy resze gr farmal telik, 1.5-2 perc/run, semmi interakcio kb megyek es meghal minden mielott meglatnam… (dh). Az elejen fura volt, most mar a d3 nem tetszik
server slam ota elo se vettem. -
válasz
MegalodonS
üzenetére
Én toltam még necroval vasárnap estig. Ismét nagyon élvezetes lett a csontvázsereggel bandukolni. Nem lettek olyan erősek mint voltak a nerf előtt, de sokkal jobbak lettek, mint a nerf után. Azért örülök ennek, mert keserű szájízzel fejeztem volna be a bétát a nerfelt csontikkal, de így visszatért a remény, hogy jó döntés lesz, ha necro lesz az induló karakterem.
-
MegalodonS
őstag
válasz
elite.cs11
üzenetére
Vasarnap reggel mar javitottak, te jatszottal vele,van valtozas???En druidot huztam a nekrot akkor, amikor meg opop volt
-
Peace
nagyúr
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nekem is ő tetszett a legjobban összességében.
-
válasz
MegalodonS
üzenetére
Ohh thx, nézem is!
-
MegalodonS
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Igen, a rugo brutal jo,ha tudsz vele jatszani,nekem nem jo, de azert elvittem lvl25-re es szerintem jo kezekben iszonyatos, pvp-re opop lehet!!
Itt egy nagyon reszletes''Rouge'' paragon,mit,mire-miert video
-
-
elite.cs11
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Az az altalanos benyomasom ennel a game-nel, hogy direkt lesz sokkal lassabb minden tekintetben mint a D3
Persze endgamere gondolom a lvl20hoz kepest sokkal gyorsabb lesz minden, de nem annyira mint D3ban. Ahogy vki mas mondta, a legjobb tulajdonsaga a D4nek, hogy nem akar D3 lenni
-
Peace
nagyúr
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Főleg, amikor rápakoltad az egyik instából megszerezhető 360 fokos Flurry-zést az egyik tőrödre!!!
-
Kiss_R
tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Valamilyen tőrös buildet csinálok, Flurry vagy Twisting Blades-sel + Shadow imb.
D3-ban is nagy kedvenc volt az Impale DH, D2-ben a melee assa, így első körben itt is valami hasonlóban gondolkodok.
Azt ne feledd, amit eddig láttunk, az lvl20(25) volt, az alapján leírni bármilyen buildet nem sok értelme van, az endgame kanyarban sem volt még. D3-ban egy lvl20-as karakter ugyanilyen sz@rt sem érő volt.
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
Én flurryztem, azzal kés a vajban effekt volt a szintezés rugóval.
-
Peace
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Tőr és hátba szúrós teleportálás meg egy kis mérgezés!!!
-
TrollBalint
addikt
Aki rouge - gal kezd, az mire megy rá? Server slam alatt kipróbáltam, de valahogy nem győzött meg. Szerintem túlságosan a D3 DH-ját vártam tőle, ahhoz képest ez egy csiga. Pedig pont azt szerettem benne, hogy gyors mint az állat, meg sokat sebzett. Nem volt sok élete, de pont ezért jobban kellet figyelni, hova merre ugrik az ember. Legalábbis az elején, season n tudom meddig játszottam, az első néhányban, utána nem tudom változtattak-e valamin.
-
A múlt heti server slam óta eltelt időben valahogy nem találom meg a számításom a játékok világában, nem köt le egyik sem...
T mínusz szűk 2 és fél hét.
-
elite.cs11
senior tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Elsore tudom a valaszt:
Ez nem egy verseny, szoval mindenki azon a nehezsegen kezdje amit szerinte elvezne, es ha megse elvezi tegye at a masikra, mert konkretan egy klikk az egesz
A lucky hites magyarázata nagyon jó, de pont a bonyolult, kevésbé érthető részét nem magyarázta el. Hogy a gear pl hogy növeli a Lucky Hit Chance-t..
Vagy legalábbis nekem ez volt a furcsa. Hogy a gearen lévő lucky hitek összeadódnak és annyival növelik meg a tényleges lucky hit chance-t. -
nonsen5e
veterán
válasz
Daelion
üzenetére
Valahogy így nekem is.
WoW kiegeknél követtem le azt szépen, hogy kiegről-kiegre egyre kevesebb ideig bírtam/bírom. Egy pandariánál még kezdtem éjfélkor és ilyen reggel 7 fele lefeküdtem kicsit, hogy már még délelőtt folytassam, legutóbbi sárkányosnál ilyen hajnali egykor már kidőltem, hogy inkább majd másnap.
-
Daelion
őstag
válasz
elite.cs11
üzenetére
Sajnos nálam is így megy ez már, régen ment a hajnalig gamelés de már inkább alszok. Néha még megpróbálom de aztán csak megbánom..
Legutóbb pont fejeztem be 1 játékot Gamepasson mert aznap vették ki a rendszerből azt ilyen hajnali 2 után már úgy voltam vele több óra folyamatos game után, hogy mindjárt hagyom a fenébe és megnézem YT-n a végét de aztán csak meglett
Nem mertem kilépni ugye mert hátha nem enged vissza esetleg' -
Bennyboy
őstag
válasz
elite.cs11
üzenetére
dehogy, inkább a tapasztalat
-
MegalodonS
őstag
válasz
elite.cs11
üzenetére
Druid,Sorc,(meg kerdeses)Igen, hogy Barb biztosan nem

Quin69!! I tried SOLOING this World Boss on Hardcore 4 times
-
dvd24
senior tag
válasz
elite.cs11
üzenetére
Necro.

A legutóbbi beta alapján valami ilyesmi buildet próbálok ki elsőre.
-
Daelion
őstag
válasz
elite.cs11
üzenetére
Hajnalban én sem maradok fent, majd inkább kelek én is korán azt mehet.

-
elite.cs11
senior tag
-
Daelion
őstag
válasz
elite.cs11
üzenetére
Most nekem is úgy körvonalazódik, hogy nem kell majd melóznom júni 2 és az utána lévő héten sem.
'nem terveztem csak így alakult a meló, persze nem fogok panaszkodni' -
elite.cs11
senior tag
A necrot nerfelték a server slam-re, pont a summonolt cuccok életerejét vagy ilyesmit, de vasárnap kiadtak egy hotfixet ami revertelte ezt a nerfet. tehát ha vasárnap próbáltad, a skeletonok survivabilityje az ami a releaskor is lesz. ha vasárnap előtt próbáltad, akkor még a nerfelt verzióval játszottál ami nem releváns már. és valóban ebben a nerfelt verzióban nagoyn gyorsan halt minden summon
#4717 boogie84 nem előrendelés függő, hanem edition. megveheted a deluxe/ultimate editiont akár jőni 3án is, és rögtön fogsz tudni játszani vele.
#4714 Archttila hasonló
csak én júni 2-t vettem ki meg a kövi hetet. nem feltétlenül a játék miatt, de szerencsés, hogy így alakult, mert lesz időm is rá
Amúgy a kövi az utolsó 5napos hét a játék megjelenése előtt, hátha valakit vígasztal
-
MikeWazowski
veterán
válasz
elite.cs11
üzenetére
Tuti sorci lesz az első. Csak a dps-re fogok menni

-
Mrdevil
addikt
Asszony necrot kezd. A rugót már szétjátszotta a dio3-ban.
-
Zoona
aktív tag
válasz
elite.cs11
üzenetére
Ez az a kérdés amit a karakterválasztóig nem tudok megválaszolni.
Server slam bétában játszottam csak, ott volt Necro lvl20, Sorci meg Barbár csak kb lvl10, nem volt sok iő játszani így több kicskre rámentem.
A Necro nem volt rossz, de a summonok elhaltak bossok közben és esélytelen volt a fullos armadát visszaéleszteni. Amikor sok mob ellen küzdött akkor a hullarobbantás viszont jó volt.
Sorcival a Hydráig mentem el, az megvan hogy élveztem vele a játékot addig a kevés szintig ami ment így azt mondaná ide húz a szívem - pedig D3 ban kb DH/Monk seasonok voltak mindig.
Barbár, na igen - itt sem jutottam sokáig de élveztem, odamész és csapod az ellent. Kérdés: Shieldes buildet próbát esetleg valaki? Lehet vele annyira hatékonyan játszani mint a szottnagy dps buildel?
Druida nem fogott meg, Rugót nem tudtam kipróbálni. Ha teljesen véletlenül kezdéskor egy extra karaktet lenne a választó képernyőn mondjuk a PALADIN, akkor instant rámennék, de ez egy vágyálom ami vélhetőleg valami fizetős DLC ben fog megjelenni

All in all Sorci vezeti a listámat, utána necro=barbár, lehet nem első nap lesz megvéve így a kezdeti videók billenthetnek.
-
Archttila
veterán
Nah en már elore kikertem harom nap szabit a hetvege elott...
Kezdes Jun 6, am 1 CET ha minden igaz. -
Daelion
őstag
válasz
elite.cs11
üzenetére
Én is inkább nézni szoktam buildet aztán saját ízléshez igazítom egy kicsit ha kell.

Alapvetően nem zárkózom el egyik karitól sem, előbb-utóbb mindegyikre sort kerítek mert nem szeretek mindig ugyan azt játszani mert attól csak kiégek/megunom hamarabb.Szerintem én maradok a lightning build-nél amit bétában is használtam hiába nerfelték.
De persze ez loot függő is, hogy mit találok meg gondoltam valami olyan buildre ami használ Meteort mert elvileg az elég jó maradt/vissza buffolták valamennyire elvileg.#4711 Bennyboy
Másoktól is olvastam már de én kb börtönbüntetésre ítélném azt a nyomorultat aki kitalálta és elterjesztette ezt a csodálatos magyar 'baszó' kifejezést.
'kb gyomrom fordul fel tőle akármikor olvasom/hallom' -
Bennyboy
őstag
válasz
elite.cs11
üzenetére
Természetesen sorcival. Nem is kérdés mivel nincs monk
Mobilis és remélhetőleg baszó dps-e lesz. Sztem maradok majd a hydra, chainlighning builden a nerf ellenére. Persze úgy is a loothoz fogok majd alkalmazkodni. Ottvagyunkmár?
-
válasz
elite.cs11
üzenetére
Nekem rugó lesz az induló kari. Eleinte necroztam, a második kanyarban próbáltam a rogue-t és engem meggyőzött. Második karinak valszín barbi lesz, de az még a nagyon távoli jövő..
-
elite.cs11
senior tag
válasz
elite.cs11
üzenetére
Akkor már én is megosztom, hogy nekem valószínűleg barb lesz az első. első open betában direkt nem akartam azzal nyomni, ezért sorc lett (meg egy rövid betekintés necro-ba, de az nagyon nem én vagyok). ami fun volt, élveztem, de aztán a server slam-en csináltam egy barbárt és omg, daddy is home!
naaagyon élvezetes volt (hiába, minden game-ben szeretem a barbárt típust), szóval ez csak megerősített abban, hogy a release után is ezzel esek neki a dolognak
egyszerűen sokkal kielégítőbb volt vele gyilkolni mint a többi classal. viszont egy biztos, nem lesz WW buildem, nagyon nem szeretem (sajnos/nem sajnos)#4705 Daelion: Uh D3-ban egyik kedvencem volt a Monk, illetve most egy hónapja nagy szünet után megint nyomtam kis D3-mat, és DH lett a nyerő, de nekem nagyon nem jön be az a gameplay. Mármint ez rossz megfogalmazás, mert tetszik, de nincs ilyen wow faktor. csak megyek jobb egérgombbal és darálok minden irányba, kicsit sok. Dehát igazából a D3-ban kb minden class ilyen
#4706 rumkola: rogue-al nem játszottam, de naaagyon érdekesnek tűnik, meg általában szeretem a dashelős gameplay-t, de most a barb lett a nyerő. hatalmas baltákkal akarom gyilkolni a démonokat jelenleg
#4707 oriic: én általában nem az a fajta vagyok aki kitalál mindenféle buildet (minek amikor mások már kitalálták, maximum azt módosítom kicsit), de most arra gondoltam ,hogy szezon 1 előtt nem nagoyn nézek buildet csak próbálgatom a level up alatt a dolgokat, és ami nem működik vagy túl gyenge azt lecserélem.
Esetleg ha a capstone dungeon nem akar sikerülni akkor megnézem, de majd meglátjuk hogy alakul -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
elite.cs11
üzenetére
Sorci, nyilván. Más kérdés, hogy elgondolkodtam azon, hogy lehet nem hidrával kellene csapatnom
(de még agyalok rajta) -
rumkola
nagyúr
válasz
elite.cs11
üzenetére
Rogue. Mindig a move speedre megyek rá és ez tűnt a leggyorsabbnak, ráadásul a közelharcos Shadow imbuement változata nagyon nagyon tetszett. Kb. mint az Uliana robbantós monk.
-
Daelion
őstag
válasz
elite.cs11
üzenetére
Sorc de ezt már előtte is tudtam elég biztosra és béta csak megerősítette, Rogue volt még esélyes de inkább marad majd későbbre esetleg első Season-ra.
D3-ban DH volt az első karim de valamilyen ranged az biztos volt mint terv mert azokat kényelmesebbnek találom pláne egy ismeretlen játékban. 'Most, hogy befejeztem D3-at DH-n lett a legtöbb játszott órám utána közel Wizard és Monk de Monk meg ugye nincs D4-ben.
' -
Tatyla
őstag
válasz
elite.cs11
üzenetére
-
elite.cs11
senior tag
Ki mivel fogja (elsore) vegigtolni amugy es miert pont azzal?
Hatassal volt ratok az open beta vagy barmi? Vagy elore tudtatok h pl sorcozni fogtok es a beta csak megerositett ebben? -
MegalodonS
őstag
Mi a legnagyobb hiba,amit szintezesnel elkovetunk,nezd meg a videot,szolt Raxx
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
The Biggest Leveling Mistake in Diablo 4
Igy van!!Megyunk a kocsmaba,kolteni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Filmvilág
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- World of Warships
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én 2-án HO-ban tolom, remélem nem lesz sok meló a Diablo mellé.