- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #11193 üzenetére
Cta, mint írták. A 3es pedig gondolom pvp karinal érdekes.
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #11193 üzenetére
Cta.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #11181 üzenetére
Ebből az elsőt vállalom. A második odaadós része még ok, de nekem kettőből 2 csak 2 socketes hulladék lett.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #11176 üzenetére
diegho köszi a trade-et és ezt:
csak hogy tudjátok srácok, olyannal jó 2 playerben játszani, aki:
- sorciként teleportál helyetted és blizzel aoe darál
- nyit egy bocit, találunk egy sima eth treshert, ő cube-olja és 4os lesz
- és mikor mondod, hogy jó lenne a kis karidnak, simán neked adjaaz én érdemem a perfekt aura és ed roll, meg a +5 cs
hetekig egy ilyet kajtattam a fő karimnak, végül neki eth cv lett, amit a magas str req miatt a csicsója tud is használni. most meg kaptam ajiba egy fórumtárstól. még ki kell találnom hogy viszonzom..
szerk:
az amazon kesztyűre meg annyit, hogy a szinthez képest elég op, csak az ed helyett lehetne más rajta (meg talán a life stolen nem max?), én biztos adnék érte durvább rúnát is ha lenne, meg lenne amazonom -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #11163 üzenetére
Defense szerintem is halál mindegy. A block, ami számít. Palámmal 75% block mellett állok a baalrun közepén, és simán bírja. Ok, az egy smiter, kell is neki tudnia tankolni.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #11155 üzenetére
Elvi. Shakónál is a 141defes horror. PEdig tök mindegy, h 141, vagy 99.
-
LZs?!
aktív tag
válasz
zsirfecske #11155 üzenetére
elvi kérdés, kizárólag perfekcionistáknak?
Szerintem igen.
...illetve a könyvelőszagú min-max balansz.
Én sohasem próbáltam ezt megérteni; amikor szembejött ez a páncél (csak úgy, játék közben), csak úgy 'izommemóriából' tettem el; és most délután néztem, hogy megvan még a d2jsp acc-om is, így uccuneki...
Anno a (számomra) 'tökéletes' summon nekrót ~50 fg-ból öltöztettem fel 2006-ban, ladder kezdete után pár hónappal, amire a tőkét egy valami ED-s eth elite armor-ral szedtem össze, ami a bociknál esett; azelőtt csak játékban kereskedtem. Még egy dobásom volt anno: találtam egy 4 sock eth flail-t, amibe 'egyszer élünk' alapon kiraktam egy Hoto-t...és 40-es lett.
Abból kapott a nekró még CTA-t, low-end Hoto-t és ilyeneket. Kb. fél évvel később le is raktam a játékot..
-
MikeWazowski
veterán
válasz
zsirfecske #11054 üzenetére
Értem, megbeszeljuk. Van fg-m is.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #11060 üzenetére
Figyelj, engem most beengedett. Maximum holnap, nem nagy kaland.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #11058 üzenetére
És megint, ez a harmadik sorom.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
zsirfecske #11052 üzenetére
Minél magasabb, annál jobb
-
MikeWazowski
veterán
válasz
zsirfecske #11025 üzenetére
Hát az elég gyengusz.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #11041 üzenetére
Szép!👍
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #11025 üzenetére
Jah, eth upped 200 ed. De a 19x is jó. Főleg ladder elején. Van viszont egy olyan magic, hogy Lancer’s Ceremonial Javelin of Quickness. +6 sk 40 ias. De rareben is vannak nagyon szép 4/40-esek. PvP-sek simán odaadják érte az eth Titanst.
@ProEvoFan Várok még.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #11021 üzenetére
Jah bocsi, ezek beállt árak régi szerveren. Majd ha indul a ladder más lesz. Ill. lehet “spirit pack”-okat is csinálni. A craftolók (no persze, nem általánosítunk) olyanok, mint a tippmixezők, akik elképesztő összeget ölnek bele abba, hogy a haveri körben “végre!” fel tudjanak mutatni egy nyertes szelvényt.
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #10993 üzenetére
Barmi mi melee, legeslegjobb melee helmet, BIS.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #10993 üzenetére
Meg Smiter. Neki nem árt ha a CB minél több, de legalább 50%.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #10990 üzenetére
Amúgy, addig próbálj szerezni egy ilyen fejest.
Nem drága, 20fg, az tán vmi lem környéke. Smiteremnek ez kellene, de még nem esett ilyen.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #10990 üzenetére
Tudom, ne aggódj, oda szántam.
-
shotika
őstag
válasz
zsirfecske #10973 üzenetére
Én odaadtam egy csomó fehér druid sapit havernak, aki másfél óra után refundoltatta a gamet. Persze a cuccokat előtte elfelejtette visszaaadni...
-
wm2
őstag
válasz
Én szorgalmasan gyűjtöm a goldokat ladder elején.
Olyankor egy 2 sk 10 ias gloves is sokat ér. Persze ezért is melózni kell. Van amikor hetekig semmi értelmeset nem kapok. Nekem smiter építéshez kell egy Lo (Grief) egy Ber (Coh) meg egy Cham (Shakoba mert 2xBk-val szeretem tolni, a BK/Raven Frost helyett). Jah meg még egy Ber a Zakába, ami nem létszükséglet, lehet mást is. Ezt mind rare cuccokból hozom össze. Na meg life sk-ből és egyebekből. Inkább csereberélni szeretek. Fejből én sem tudom rarenál mi mennyi. De szeretem a “sárga” cuccokat. Tiarat, glovest, ringet és amut még véletlenül sem hagyok a földön.
-
zsirfecske
addikt
válasz
hopp, két kiegészítés:
- csak assa class item gamble-özhető, így sajna druid pelt sem.
- fcr ezeken a minden pluszos sapikon nem lehet már, csak fhr. -
tiborv
aktív tag
válasz
zsirfecske #10864 üzenetére
Az a baj hogy egeszen maskepp lattok/latunk dolgokat itt sose lesz kozos nevezo.
Szerinted az tonkreteszi a jatekelmenyt hogy mfelgetes utan egy kulso oldalon meg x idot abba ol az ember hogy kereskedjen?
Az hogy kinek mi a jatekelmeny szerintem egyenfuggo. Van aki azt szereti hogy full egyedul keres mindent es pengelen tancolva jatszik (pl. poet en igy jatszottam hcssfben tok fun) ott ezt elveztem, itt meg azt elvezem hogy mfelgetek es ha esik valami vagy itt osztom el vagy fg-ert eladom ami megint nem "teher" nyitok egy topikot es mikozben ugyanigy mint itt olvasom a forumot-hozzaszolok nezem kapok e ertesitest hogy valaki vasarolna tolem. Nekem ez teljeserteku jatekelmeny ahogy a poeban a masik. Cs-ben meg mar az eszetlen lovoldozest nem szerettem ami masnak jatekelmeny ott a kooperativ csapatos feladatorient jatekot reszesitettem x ev tapasztalattal elonyben a publikkal szemben. Ez mind mind jatek es egyenfuggo mi adja az elvezetet amig szorakoztato, hisz ezert van.
PErsze van olyan is, aki meg nem a szorakozas miatt csinalja hanem penzkereset gyanant (itemshopok) de annak aki csinalja nem szorakozni akar hanem bevetelt aki meg veszi annak velhetoen ugy valosul meg, hisz megveszi -
tiborv
aktív tag
válasz
zsirfecske #10860 üzenetére
Nem szoktam, de most Vismajorral ertek egyet :-)
Mi a gond azzal ha valaki vesz itemet vagy barmit a jatekban?
Itt egy fokmeroje lehet ennek, tekintettel arra hogy maskepp nem szarmazhat "hatranyod" belole ha a ladderra hajtasz es az elokelo helyekre. Azt viszont nem az irl penzbol valo cuccvasarlas lehetetleniti el, hanem az, hogy osszeallnak tobben es a reset utan toljak ugyanazt az accot/karaktert es 0-24 baalrunoznak vele. Ehhez pedig nem kell mas csak egy csapat es rengeteg szabadido.
Mar elobb akkora elonyre tesznek szert igy, ha a ladder a szempont, hogy mire az itemshopokba bekerulnek a dupeolt vagy mashogy osszeszedett runak/rwk/cuccok mar reg sansztalan lesz az ember behozni a lemaradast.
Ez pedig megint nem csalas -
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #10860 üzenetére
Egy olyan játékban ahol nem valósulhat meg az illegális előnyszerzés más játékosok kárára miért tenné tönkre a játékot?
Ezt most teljesen komolyan kérdezem. Ha én találok egy JAH runát és eladom 20 ezerért és enni adok a családnak, aki meg megvette belerakja az enibe és úgy gyakja a szörnyeket chaosban - Hol van a játék szétverve, tönkretéve? Kit érdekel?
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #10837 üzenetére
na a fórum mikulása megint megajándékozott, az insight reroll-okat is neked köszönhetem ncc1701
egyelőre nem volt mákom az aurával, viszont a damage és az attack rating kvázi perfekt. marad így kicsit, mert jól néz ki a szép nagy damage, meg nálam a bone necro-nak untig elég a mana így is. nyilván a jobb critical strike sokat dobna a csicsón (25 vs a max 46% eséllyel dupla sebzés), bár így is nőtt a túlélése az obedience után, ami fura is (561-3027 dmg most). majd még rányomok, csak most meg a ral fogyott ki. de majd később, most úgyis druid time jön
-
vaakuum
addikt
válasz
zsirfecske #10837 üzenetére
Ilyenkor lukasztani is újra kell?
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #10825 üzenetére
Olyan szürke necro fej nem kell, ami 2 socketes, és 2 bone spear, 2 bone spirit van rajta?
-
Amartus
senior tag
válasz
zsirfecske #10813 üzenetére
Reroll? Runa szavasakat is lehet?
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #10823 üzenetére
Az akkor tényleg már nem olyan drága, shako olyan 250fg. Hébe-hóba vagyok amúgy napközben.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Hol esett?
Tegnap értem hell, act5be orb-meteor sorcival. Jó sok pénzem elment a segítőmre... Nekem is kellene egy ilyen cucc, meg egy fasza armor.
Ha valaki Playstationon játszik, vegyen fel barátlistára, segítünk egymásnak. -
ncc1701
veterán
válasz
Honnan lett eth cv-d?
Amúgy simán reroll. Nekem ott egyedül a medi aura lvl számít.
-
törölt tag
válasz
zsirfecske #10795 üzenetére
Tényleg! Ez nem jutott eszembe, mert én mindig szólózok..
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #10795 üzenetére
Csak tesztelés céljából csinálnék offline karit, nyilván editor, stb játszana.
-
sz_abika
addikt
válasz
zsirfecske #10789 üzenetére
Szerintem ehhez az XP dologhoz hozzá nyúlhattak.
Zero baalrun,időszakos chaos mfeléssel lvl 90 vagyok már. Nem rémlik hogy ilyen "hamar" el lehetett volna jutni ide. Lehet nonladder révén kicsit visszavettek a büntiből.
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #10766 üzenetére
Igen, rosszul irtam. Köszi a javitást!
Aki tényleg kiváncsi az egészre:
https://forums.d2jsp.org/topic.php?t=30598890&f=87&o=25 -
aradebil2
senior tag
válasz
zsirfecske #10752 üzenetére
Ezért kell Archon Plate
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #10750 üzenetére
Nagyon nem mindegy a 111 str, mert a spiritmonarchoz eni adja a stret.
Vagyis ha ha 55os mpt veszel fel akkor lvl 80on 135 stred van enivel, tehat 21et kell rarakni.
Ellenben ha 111 es mas nem ad stret mint felso pelda, akkor 111ig manuálisan mesz el ami necro eseten 80 str pont.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #10723 üzenetére
van valakinek pul kéznél? kéne egy tradehez amit lebeszéltem, de kifogytam. csak az kell neki.
-
Blizz
őstag
válasz
zsirfecske #10723 üzenetére
ez amulet, nem gyűrűbocs most látom h cubeoztál
Igen, 3 skiller+ 10FCR még érhet is valamit, de ez is jó -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #10707 üzenetére
Érdemes d2jsp-t használni, mert ide el lehet menekülni az infláció elől. Kb olyan, mint irl a havi megmaradt pénzedből aranyat venni.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #10675 üzenetére
Hát, már 200fg alatt is láttam, max ilyen mal+um. De hagyjuk, úgyis fg-t tudnék érte adni, kb mindenem eladom ott, ami esik.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #10672 üzenetére
Szép! Eladó?
Lassan úgyis vennem kell egyet.
Tegnap nálam ugyanígy jártam a SoJ-al, első mephi drop.
-
Blizz
őstag
válasz
zsirfecske #10613 üzenetére
-
-
Franklin
addikt
válasz
zsirfecske #10613 üzenetére
Oké, de az már csak magas szinten van, az ő inventoryja pedig félig üres.
-
Shaza
senior tag
válasz
zsirfecske #10601 üzenetére
Köszi szépen,hatalmas segítség volt!Fent már kérdeztem ,hogy annak idején amikor kijött a rúnarendszer honnan tudták az emberek, hogy mit mi után rakjanak?Nem nagyon volt még net.
Még egyszer köszönöm! -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #10587 üzenetére
Tegnap sikerült az első 35fcr-es spirit kartod összedobmon. A monarchban csak 34-es van. 129fcr a rosszalkodós cuccban, 109 az mf-ben.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #10567 üzenetére
Ne hülyülj, free. Amúgy sem érhet sokat, nincs rajta 10fcr.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #10539 üzenetére
Este 8-9 körül még ráérek. Később már megyek bólintani.
Ja, esett egy olyan amu, h 2pb skills, 4%mana stolen, 5 energy, 40mana, 13 allres, 9mf, ha érdekel.
-
Amartus
senior tag
válasz
zsirfecske #10539 üzenetére
Este lehet róla szó, ha még aktuális. Van egy nm blizzsorc, egy norm nekro(act3), és egy hell hammerdin.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #10556 üzenetére
Ladder elején folyamatosan megy a gamble. Csak amu/ring/gloves. Illetve rengeteg Travincal. Ott jó sk-k esnek, hr-ek meg fcr ringek. Egy 10 fcr 15 str/dex némi life/mana ringből megvan a zaka/grief pl. (hogy maradjunk a smiternél, ami a legolcsóbb de hatékony Paladin build bossok ellen). A sk-ek rollozása nemhogy lutri, hanem ha ad is egy Amazon Passive 45 lifeot (lvl 83) kb. semmit nem ér. “Hooked skillers” és talán vki ad érte valamit. Ám a max-ar-life small charmok annál többet érnek. Pl egy 3-20-20 de egy 3-18-19 is igen kapós.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
zsirfecske #10556 üzenetére
Én le is mondtam róla kb. Néztem videókat a re-rollról... hát ha van 20-30 p gem-ed akkor lehet valami +skilles stat.
-
ldave
félisten
válasz
zsirfecske #10554 üzenetére
Mindkét rendszer működőképes, de teljesen más játékot eredményez, lásd Dio2 és Dio3.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #10536 üzenetére
Ez a normális hozzáállás. Viszont a “need fg”-sek elmentek balra nagyon. Távol minden általánosítástól, sokukat inkább kikerülöm.
-
Peppo
őstag
válasz
zsirfecske #10536 üzenetére
AHhoz képest, hogy messze vagyok még a full geartől, én is sokszor dobok ki freebe, vagy adok 1-2 pgem áron olyan cuccokat, amelyek egy alacsony szintű karakternek jók. Mondjuk a trade nálam a játék lelke, van, hogy több időt töltök vele, mint farmolással.
Nekem amúgy az is pozitív élmény volt, hogy tegnap benéztem normálra, hátha tudok segíteni húzásban valakinek, és végül tudtam, de eltartott egy darabig, mire megfelelő játékot találtam, mert szinte mindben volt már egy-egy mags szintű játékos, aki segítette a többieket. Ezt jó volt látni. Végül azért sikerült egy ötfős csapatot Andytól Baalig elvinni. Kicsit ezzel törlesztve azoknak, akik nekem segítettek ugyanebben.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
zsirfecske #10514 üzenetére
[link] Ilyenem van, de valamiért csak 12 slotos, pedig a neten csak 16-osat látok... szóval akkor ehhez ezek kellenek: 1 Ko Rune + 1 Lem Rune + 1 Perfect Diamond ? És több lesz a def és a slotok száma nő 16-ra? Vagy csak esély van rá, hogy nő a slotok száma és a def a tuti? Ja, meg valahol meg lehet nézni, hogy mennyi lesz a követelménye enchant után?
-
vaakuum
addikt
válasz
zsirfecske #10514 üzenetére
Valamelyik streamben azt mondta a csóka, hogy az öveknél mindegyiknél már az első szintű upgrade is 12 slotot ad, ezért a második upgrade értelmetlen, mert az már csak nagyon kevés def bónuszt tud adni. Ha rosszul mondta, akkor most én is hazudok.
szerk: gépelni meg korán volt még.
-
Peppo
őstag
válasz
zsirfecske #10503 üzenetére
Na azóta sem volt ilyen. Napok óta 1-3 socketes vagy kék monarchokat dobál sorozatban.
-
Peppo
őstag
válasz
zsirfecske #10487 üzenetére
De, sajnos az messze van. Én is ezzel szívtam, a 85-ös mercre is kellett egy rakás plusz str, hogy hordani tudja. Aztán, ahogy esett 2 darab eth 4 soc CV, le is cseréltem, azóta végre felvehet mást. Addig csak a Guillaume + Duriel kombóval ment rá.
Nem tudom, a merc elérheti egyáltalán a 210-es str-t akár 98-a szinten is. -
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #10487 üzenetére
az én act2 csicsómnak épp 210 str-je van lev 85-ön, 190 base str mellett (obedience is ad rá meg sapi is 10-et).
épp ezt készülnék larzukolni neki insight-hoz, csak épp nincs hozzá quest-em:
akkor asszem gyúrnom kell még vagy 6-7 levelt (+1.5 str jön neki szintenként), mire jelenlegi cuccal meglesz, vagy kell szerezni egy andit végre
-
Blizz
őstag
válasz
zsirfecske #10495 üzenetére
"hát ezért, a leírás ugyan nem említi"
Kiemeli a leírás, hogy 2-handed, ha rákkatintasz a staves-reAmúgy meg nem wiki-t kell használni, hanem a hivatalos honlapot.
(ami az összefoglalóban is benne van) -
AtHoS
nagyúr
válasz
Mivel Staves-ban működik csak, így ha másba rakod nem kell csodálkozni, hogy nem lesz benne érvényes a "LEAF"
De ezt írja is Arreat Summit
"Notes:
*Leaf: Will only work on Staves and not Staff class weapons like wands." [link] -
Horvi
őstag
válasz
Nézd a jó oldalát. Nem költöttél rá túl sokat
-
sto1911
veterán
válasz
Épp az imént írtam vtibornak, hogy pont ugyanúgy jártam, mint te, a leaf-et kétkezes staffbe kell kirakni.
-
Lokids
addikt
válasz
zsirfecske #10424 üzenetére
De Griefet miért akarsz eth fegyóba tenni?
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #10424 üzenetére
Eth war pike-ban volt nekem botd, szép kis baba forgatta anno.
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #10422 üzenetére
Mivel Fury druid akarsz lenni nem baj a 253 str, vitára nem is kell tenni mert jön elég cuccokból+oak+bo. Str meg sokat számit a sebzésen.
De én már dbrunski videója alatt se értettem: Miért nem csinál egy eth GPA BOTD fegyvert, és az invet nem max dmg gckkel hanem ele skillerrek rakja tele? Oda is 7 fér.
És akkor nem kell 253 str és a weapon maga nem is túl gyors, a fury druidnál pedig csak a fegyveren lévő ias számit tehát hiába pakolod magad tele iassal nem segit.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #10414 üzenetére
Azt is nézd meg, mennyi erő kell hozzá.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #10411 üzenetére
Weapon switch -> bo -> vissza.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
nekem volt rabies / fire claws wolf hybridem (plusz egy pont fury ha minden kotel szakad), birta players8at nagyon jo gearben. kb legverzatibilisebb melee build (javazon szvsz hybrid tavolsagi).
earthshifter jo, de iszonyatos str igenye van es eleve ket (plusz backup) elements druidnal a survivability ami problemas tud lenni. cserebe nincs ellene immun, bar az 1 pontos fury kb az 1 pontos jab megfeleloje itt. fury+rabies masszivabb, csak eppen sok sikert a spectrek ellen.
melee barb es melee pala (kiveve pajzsos) max ha mazochista vagy.
-
Lokids
addikt
válasz
Egyetlen baja a hybrid druidnak, hogy cuccok nélkül kevésbé hatékony. Ha megnézed a videót láthatod, hogy nem alapcuccokba jár.
-
aradebil2
senior tag
válasz
zsirfecske #10411 üzenetére
CTA az mindenhol offhand weapon. Felbuffolod magad, aztán visszaswapolsz a +8-as wandodra.
-
Amartus
senior tag
válasz
zsirfecske #10387 üzenetére
+1
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #10407 üzenetére
Eth botd gpa kell bele az inv meg tele ele skillerrekkel es lehet torlni a meteorozast wolf alakban igy fire+phys dmg
Olcsobb megoldas(talan?) Egy earthshifter ami +7 to ele skills :D es akkor invbe maxdmg/ar/life charmok.
-
aradebil2
senior tag
válasz
zsirfecske #10407 üzenetére
vagy csinálj ilyen hibrid farkast
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #10404 üzenetére
Akkor oda még kellene 2x soj, meg egy cta, meg egy enigma is. Az együtt szép kis vagyon.
-
ncc1701
veterán
válasz
Le kell szarni, ha meghalsz. Tegnap 2x haltam meg countessnél, beleteleportáltam valami fana aurás ijász csapatba. Persze sikerült visszamenni a hullámért.
De ha nem sikerül, kilépek, kalap.
Én két felé szoktam venni a dolgot: vagy mf runolok, vagy xp-t farmolok. Ha mf-elek, akkor nem számít, ha elhasalok, mert ez egy munka karakter, és igazából lvl80-tól már tök mindegy a szintem.
A nekrónak meg kellene enigma. -
MikeWazowski
veterán
válasz
Persze, kiszeded az Infinity-t addigra, amikor már nincs rá szükséged... valóban epic játék, de ez a része szerintem el van rontva. Legyen nehéz az ok, de hogy esélyed nincs ellene sehogy se, annak értelmét nem látom. És lehet, hogy 15 éve nem volt balansz, ez a dolog már készítéskor előjön. Nézd meg a Dark souls szériát. Semmi segítség nincs benne, mész az egész világba... de ott sincs ez, hogy nem tudod megölni a bosst. Ruha nélkül, ököllel legyőzöd. Csak skill kell hozzá. És ettől nehéz egy játék. Nem attól, hogy end gear-ben nem tudsz sebezni egy mobot, ezért végig teleportálsz.... vicc
De nem akarok semmit elkezdeni, imádom, bánom, hogy anno kimaradt, csak ez úgy kikívánkozott belőlem... -
Elemental
addikt
válasz
zsirfecske #10381 üzenetére
Én d2jsp-n kereskedek, ott áresés van folyamatosan.
-
JSaN
addikt
válasz
zsirfecske #10368 üzenetére
En pl mai napig nem ertem hogy tudtak igy meg csinalni hogy a D2-ben eleg 3 nehezsegi szint es el van az ember vele evekig, D3-ban pedig van 16 torment szint +GR.
-
shotika
őstag
válasz
zsirfecske #10305 üzenetére
Én mindig rerollolom őket, és ugyan ritkán, de szokott hasznos itemeket is csinálni.
-
Joco_77
senior tag
válasz
zsirfecske #10268 üzenetére
Gratulálok
Nekem még odébb van,hogy torchom legyen
-
aradebil2
senior tag
válasz
zsirfecske #10248 üzenetére
Fals
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #10238 üzenetére
Mivel ez offline single player sokra nem megyek vele h másnak jó.
-
aradebil2
senior tag
válasz
Offline tolja, ha ez megnyugtat
-
shotika
őstag
válasz
De még a ringeket se szedi össze!!
Én még ha szar is, elrakom, aztán ha van 3 ugyanolyan akkor mehet a cube-ba. Külön helyen tárolom ezeket.
-
Scooby
aktív tag
válasz
zsirfecske #10230 üzenetére
A közös loot sajnos ilyen. D2-ben a botok ellen nagyon nehéz volt. Itt meg igazából aki a gyorsabb, de ha jó a közösség akkor megosztja egymással a loot-ot kiek mi kell kidobják. Én max a BER ért ölnék mert még a COH hiányzik
. De megértem ha a BER-t senki sem dobja ki hisz azért most komplett geart lehet kapni ha úgy van.
-
vaakuum
addikt
válasz
zsirfecske #10207 üzenetére
4 éve ezeket a memóriákat használom, xmp profillal, soha nem volt gondom a D2 Resurrected telepítése előtt. Pedig jópár játékkal kapta az ívet. Itt kifejezetten arra gondoltam, hogy a játékprogramban van valami hibás memóriakezelés, vagy esetleg túlcsordulást okoz valami, stb. Azt feltételezem, olyenkor jönnek főleg az "asztalra vissza, baby" típusú hibák.
szerk: megpróbáltam visszaállítani a régi jsp accomat, a név stimmel, de a jelszóvisszaállító email nem érkezett meg 3 órán belül, csak valamikor éjfél után. Kíváncsi leszek, milyen állapotban van ez az account így 10 év után, illetve volt-e rajta bármi használható. Ha ma hazaérek, rá is nézek azonnal. Bár nem, mintha sok eladható cuccom lenne, mert gondolom a 30 pgem a kutyának sem kell, még talán ingyen sem.
#10217Peppo Én úgy tudom, valami lvl87 fölött érdemes gamblézni, akkor ad(HAT) jó cuccokat. Valami videóban volt, vagy olvastam-e, már nem tudom.
-
Genji
őstag
válasz
zsirfecske #10175 üzenetére
Szia! Én kaptam a torchot meg pár life és mf charmot (skillert nem) amit ezúton is köszönök Balion-nak, de nem dudu hanem necro torch volt.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #10050 üzenetére
Van egy dudu ele skillerem 4 dexteritivel.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #10047 üzenetére
hopp, most nézem icy-veins wind druid guide-ot, és épp tornado-s bőrt ajánl mint main damage dealer skill. akkor meg is vagyok, elemental druid-ot fogok kezdeni
-
tibcsi0407
félisten
válasz
zsirfecske #10017 üzenetére
Én személy szerint nem használnám fel, de lehet valaki megvenné.
Szerintem a Druid sem igazi, amíg nincs egy enigma rá. -
Robert1987
tag
válasz
zsirfecske #10017 üzenetére
Én egész nap nem tudok játszani.. Kivárom a sort, erre üres a karakterválasztó képernyő, utána meg kiírja, hogy nem lehet csatlakozni a battle.nethez... és megint sorban állás... és egész nap ez megy...
-
tibcsi0407
félisten
válasz
zsirfecske #10004 üzenetére
A pala egy tank, mindig kell a block. A sok dex-et kár beáldozni a vitality kárára. Inkább használj az elején egy kevesebb allres sacred targe-t, majd ha találsz perfect-et, akkor abba újrarakod a spiritet.
-
tiborv
aktív tag
válasz
zsirfecske #10008 üzenetére
Lassabb mint egy hammer, sorc, assa de teljesen jo.
A Shape shifting vonal az fun tud lenni, de a druidok 90%-a mind tornadoval megy.
Amit tudj rola, hogy hiaba caster a karakter a tornado fizikai sebzest okoz. Ettol fuggetlenul ugyanugy kell cuccolni mint egy sorcot vagy hammert a jatek elejen, spirit kard, insight merc, wizardspike stb.
Illetve annyi mobnal meg se akadsz mint egy 1 agu sorccal vagy assassinnal, javaval, viszont a fiz immunokat karcolni se nagyon fogod. (Pl ac1-2ben towerben ill arcaneban a szellemek vagy mik) Meg a stone skin stb. nagy ellensegeid lesznek.
Druid elonye viszont, hogy tok jo pelteket lehet fejeskent viselni amiel sok + skillt kaphatsz illetve hogy szeretik partyban is mert pl. a heart of the oak ugyanugy +lifeot ad mindenkinek mint a barbar Bo-ja. Csak nem idolimites hanem kulon hpja van mint a mercnek.
(Ez utobbi miatt is tok konnyu vele walkolni, nagyot sebeznek az elejen a skilljei es meg +life is van)
Szorakoztato es konnyu tud lenni vele a jatek, de sebessegben elmarad par classtol pvmben. -
törölt tag
válasz
zsirfecske #10000 üzenetére
Szerintem ennél egy ancients pledge jobb. Én azt tettem bele 3 socketes pala pajzsba és 60 felett van mindegyik resist, plusz ugye a többi bonusza.
a másik kérdésedre a válasz, szerintem Fury druid poén build, de nagyon kellenek hozzá a jó cuccok, amiket nem biztos hogy azzal akarnék kifarmolni. Ellenben nekem fssa a játék a necro és sorci cuccokat, holott egyik se érdekel. Míg a barbár pala pároshoz viszonylag jók esnek, így inkább azokkal megyek. Ez a hammerdin szerintem brutal op cucc. Egyetlen helyen szenvedtem vele eddig, az pedig maggot lair. Ott kb mindent a segedre bíztam, de minden máshol tarol. -
Blizz
őstag
válasz
zsirfecske #10002 üzenetére
Normal itemekre van, szerintem az white item
1 Tal Rune + 1 Thul Rune + 1 Perfect Topaz + Normal Body Armor = Socketed Body Armor of same type
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #10004 üzenetére
Nem, dehogy. Csak a többinek sokkal drágább a felszerelése.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
zsirfecske #10000 üzenetére
Nem éri meg, kevés az alap blockja. Sacred targe 60%. Azért nem mindegy, hogy mennyi dexet pumpálsz majd bele a maxblock miatt.
-
mephi666
nagyúr
válasz
zsirfecske #9874 üzenetére
én is csináltam hasonlót
csak nekem kockával ugrott bele az 5 luk
meg gondoltam letolom akkor a barbikat, leütöm baalt és nézek hell bocikat, mert kancsesz nem akarta bedobni azt a rohadt um-ot már 2 napja... kör közepén pottyant is bociknál az um
így kész lett a csicskára a gyuresz:
fején van egy 12% leech-es eth tolvajkorona
szív, mint monica lewinsky (csak az hatotta meg, ha elit+sima bocik állták körbe vagy 15en)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged