- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
ncc1701 #12803 üzenetére
Ja az oké, csak azt hittem van valami trükk, mint a csicskára. Meg hát azért 6000 hp azért elég magas, nem hittem, hogy ennyire gyorsan bedarálják. Bár Hellen azt tapasztalom, hogy ezek a kérődzők amilyen hülyék, olyan veszélyesek tudnak néha lenni, ha nem figyel az ember.
Enigmához kéne még egy BER meg egy JAH rúna (a Ber az megvan, de azt félreraktam a Beasthez), egyelőre ezt használom:
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #12792 üzenetére
én ráérek ha nem azonnal, úgy 1 óra múlvától.
vzarmo:
nehogy ellődd egy sima flail-re a larzukot, egy ilyen 4-5 socket flail semmiért trade-elhető, még lehet nekem is van. ha már larzuk, pl ott az 598 def-es archon superior armor, ha azt besocketeled nekem, adok bármilyen socketed flail/knout/scourge-ből kettőt isvagy van hell bociról sima eth flail-em is, akkor inkább arra, az legalább menő. gondolom 5 socket kell, és az biztos annyit kapna.
-
vaakuum
addikt
válasz
ncc1701 #12787 üzenetére
Annyit tudok, hogy minap egy 16/18-as (vagy 18/16-os, már nem emlékszem pontosan) pala torcsra azt mondta az eladó, hogy az azonnali ára 5 ist. Ezt vagy azért mondta, mert megérezte, hogy fogalmam sincs az árakról, vagy mert tényleg annyi. Lényeg a lényeg: unid torcsot mennyiért lehet elsütni? Mivel jsp-t nem használom, ingame, rúnában adnám-venném akkor őket. Aztán lehet, hogy kell még néhány kulcsset, mire lesz sorci vagy pala torcsom. Egy jó közepesnek már bőven örülnék.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #12787 üzenetére
te lennél a masszírozó akitől elalélnak a bossok és ő és akár más is ott lenne? részemről én szivesen részt vennék, kell az xp meg főleg az über gyakorlás, és még félig sincsen meg a kulcs setem. venni egyelőre nem akarok, minek siettetni.
3-4 playerben már nagyon durván feltápolódnak amúgy? hp nem annyira érdekes mint inkább a dmg amit tolnak.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #12774 üzenetére
ok, akkor hogy idegeljelek kicsit mindjárt up-olom a majdnem perf string of ears-emet, +70 def az nagyon számít
juteszembe überhez forti helyett lehet érdemes duress-t használni? ha már 65% CB, lehetne 80 is, a +300%ed lehet mindegy is ott? mondjuk a +life és res azért hiányozna, sőt még a deadly strike is talán picit.
-
-
wm2
őstag
válasz
ncc1701 #12676 üzenetére
Ő is.
Úgy áthoznám.
De kénytelen leszek megcsinálni Resurrected-ben is. Amúgy nagyon szerettem a Dusk/Guillaumes kombót. Így mutatott ő jól. Ki van szedve a str bug. Ki van matekolva. :-) Szerettem ha látták miben, mit csinál. Ő amúgy kicsit mfesítve is van a dex dmg kárára, de nem kell félteni. Hogy haladjon is meg ott van az amu neki. Egy ilyet kellene itt HC-n is találnom. Sima magic is megtenné kezdetnek.
-
Peddy789
őstag
válasz
ncc1701 #12610 üzenetére
Hat a paladinnak biztos, de druidnak kifejezetten rossz a block szerintem.
Mivel nagyon gyorsan lehet vele utni, a block teljesen tonkrevagja az attack speedet, a csodalatos 9frammel. Nagyon lassu alapbol a block, es hiaba a faster block rate, nemtudom mennyit lehet konnyen osszeszedni, de ugyis sokkal sokkal lasabban fog blokkolni mint egy paladin.
A stormshieldel alapbol lenne 6 frame egy block, paladinnak holy shieldel alapbol 2, a 86os breapointal 1...
Szerintem nem eri meg, jobb ha utsz tovabb es visszahealeled magadat. Meg nem utolso sorban minusz damage is. -
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #12615 üzenetére
azért az legalább hasznos rúna fejesbe cannot be frozen miatt, nekem pl kiváltana egy gyűrű slot-ot. mondjuk mindegy, mert a res akkor meg a gyűrűn bazi drága.
ja és tegnap fury tesztrunolás közben esett egy 46-os war traveler
egész reggel nemtok képet feltölteni, de vajh mit ér az most? kéne egy második forti, kiindulásnak jó lenne hozzá. -
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #12550 üzenetére
érdekes, stone-t még nem is hallottam használni. duress, fortitude, vagy duriel's shell a cannot be frozen miatt. tényleg ha már fhr, a cbf nem fontos szted csicsónak?
a fenti 4 közül nem is tudom mit adnék a fury druid csicsóra (jelenleg duriel's). ugye ott az a fontos hogy életben maradjon és szúrkáljon a reaper-rel sokat hogy gyorsan lehúzza a physic res-t.
-
wm2
őstag
válasz
ncc1701 #12428 üzenetére
Én nagyon meguntam egyedül überezni. Többen jó. Random cuccokban Sörözgetve.
Persze előtte végigtakarítani act1-5-öt. Hc-ban full tescosban nyomom. Szarban kell túlélni. Rakat bug közepette. Megvan a szépsége.
És ahogy írtam korábban, ppill esküszöm jobban élvezem, mint azzal a high lvl smiterrel, amit ajánlottam. De tényleg nem drága összehozni. Mondom én nem fg-zek. Nem érdekel.
-
wm2
őstag
válasz
ncc1701 #12426 üzenetére
Én baranars starral mentem nekik először.
Nagyon régen. Life tap bottal. Úgy, hogy nem fg-zek és nem veszek semmit kp-ért, úgy egyszerűen csak összetradeltem rá mindent. 30 ias 390+ Grief a Lo rúna árában megvolt kb. mindig ladder vége felé. CoH a Ber rúna árában. 15% ed-s CoH Ber + Vex vagy Ohm hozzá. Zaka sokszor pgm-ért. Perf Zaka lyukasztva volt 1 hr. Bk3 ist-ért vagy még annyi sem. De most én is treacheryre gyúrok jó sok cb-vel. Ám lvl95-ön már nem akarnám ebben látni. A barb merc lw-vel meg vicces.
Egymaga eltakarítgat vele. Ketten meg végigszaladtok pár sec alatt Tristamon. Nagyon sok torchot kell ezalatt érteni, mert non-ladderen ami nem 20xx volt, az szinte kuka. Egyszerűen az érte meg a kereslet miatt így freebe adtuk a 13-13 valamiket.
Jah igen, saracen amu. Asszem 1.10-ben még volt iron maiden. Szerette minden melee!
-
wm2
őstag
válasz
ncc1701 #12418 üzenetére
Én így toltam az übert:
Smiternek Verdungo kell! 15 Dr-es. Mondjuk egy 35 vita = 105 life. CoH + Ber-ed Zaka + Chamed hako + 2xBk ring. Az 41 dr (50 a max. dr in game). 50 ias bp legyen mag fanával. Ha nem akarsz 20 ias glovest használni, mert kell a draculs, akkor máshogy hozd össze az 50 iast. Pl. 35 ias Grief + 15 ias jewel valamibe. Vagy Hlords amu. Grief legyen, mert anélkül szopás. Használhatsz Phase Blade Grief-t, mert azt nem kell javítani, de magas a dex req, ami kurva sok életet elvesz. Berserker Axe-val toltam. Javítani kell, de cserébe nem halsz annyit. Legyen vagy 2 milla gold a boxban. És mehet az über. Az MDR-t hagyd a francba. Mephit csald ki bal oldalt, lent a sarokba. Vagy fent. Püföld ameddig nem kapcsol be a draculs life tap meg igyad a full rejuvokat. Anélkül el ne indulj! :-) Mephi qrva convi aurája a Smiter egyetlen gyenge pontja. CoH legyen rajtad. 15% ed-s Dusk a legjobb rá. Utána jöhet a másik kettő. Az már könnyebb lesz. Ha torch gyártásba akarsz fogni és 1-2 perc alatt akarod lezavarni az übert, akkor kell egy barb merc last wish fegyóval. Barb mercre tedd rá a Guill sityakot 40 ed-s jewellel. Armor upped eth Duriels + jewel bele. Aztán sotyizz. Str + resistet okosan össze kell matekolni, ameddig nincs egy pala torchod + annid. Egy Coh + Zaka párossal elég egy low-mid torch/anni, ami nem vészes árban. Egy Smiternek CoH + Zakával felesleges a 20/20 pala torch. Sztem.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #12282 üzenetére
nem defense, abból kb 50-60 pluszt adna 163-as str req-ért cserébe, meg gondolom nem sok kicksin használja, csak kérdeztem, hogy szokták-e. nyilván jobban néz ki ha egy ilyen értékű cucc elite, meg perfekcionizmus stb.
Peddy789:
ezt vágom, csak ugye én hajnalban kómásan arra voltam képes hogy america régióban elindítottam a játékot és kreáltam hell game-eket miközben már adták el nagyban a soj-okat. gondoltam ha határ mákkal jó ip-re kerülök, azt látom a soj eladás értesítésből a stream-mel kvázi egy időben, de lehet nem így megy. -
wm2
őstag
válasz
ncc1701 #12285 üzenetére
Egyetértek. Uppolt Gore is ilyen.Vagy a már említett Titans. Amit idővel az okosabbja elad egy 6/40-es magic javelinért.
In game vannak a legjobb tradek szvsz. Csak türelem kell hozzá. Egyébként az fg harácsoló jsps-sek is ott kukkolják az in game tradeket, hogy hozzájussanak vmihez, amivel aztán némi haszonra tehetnek szert. Rengeteg olyan példával lehetne élni, ami (ez most régi d2 trade példa) in game 2-3 hr volt, az jsp-n a 10szerese, mert “haver! Ez egy ezmegazmegamaaaz!”
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #12273 üzenetére
remélem most már én is. elég baba lett a fury druid, még közel sincs kész de már olyan a farkas mint egy cséphadaró
a resek sajna a béka segge alatt, überezéshez asszem fortidude helyett chains of honor kellene majd, ott úgyis 65% crushing blow-val öl. még lev 82-n toporgok, így csak 26% life és 0 mana leech van, ez majd még elmozdul 30 és 4 felé.
-
Joco_77
senior tag
válasz
ncc1701 #12200 üzenetére
Gratulálok!
Nekem tegnapi verdikt...este kb 1.5 órányi játékkal megvettem az Arach beltet, kiesett egy SUR annak az árából vettem egy 15/20 Sorc Torchot
Következő beszereznivaló Anni...úgyhogy az viszont nem most lesz amilyen szép árakon megy...
Közben hátha kiesik még a hiányzó SOJ....klassz lenne.
Amúgy nem tudom ki melyik Blizz Sorc Guidet követi, de amit én (Nightwing, DF, Ormus, Spirit Shield, Mara, 2x soj, Arach, Magefist, Sandstorm) aszerint a 75 allreshez erősen kellenek a 11res sck (vagy persze 5allres sck) mindezek még 20/20 torch/anni allres mellett is.
Persze lehetne cél COH blizz ormus helyett, de nincs kedvem....cél a 15k blizz dmg
Abből 10k már meg is van. -
Joco_77
senior tag
válasz
ncc1701 #12177 üzenetére
Értem én amit írsz de mégis mire akarsz kilyukadni? Egyelőre erre futotta eddig jutottam el a Csicsó gearelésben. Relatív keveset játszok egyébként az itteni átlaghoz képest, tehát ne csodálkozz.
Napi max 1-1,5 óra...hétvégén több valamivel.
Majd lesz jobb gear is rajta.
Egyébként abban sem vagyok biztos, hogy Insightból eth cv lesz a végleges...pont amiatt amit írsz, lassú az a cucc...értem én hogy sebzés...de szerintem le fogom cserélni valami gyorsabb Insightra még akkoris ha a DPS esetleg kisebb lesz...szúrkálgasson a melós gyorsabban, nem érünk rá lazsálni.
-
Joco_77
senior tag
válasz
ncc1701 #12173 üzenetére
Egyelőre ez van:
Andariel Visage(noneth) + Ral , Duriel Shell 1400 körüli deffel és Insight eth CV.
Nem annyira sz*r cucc..mégis rohadtul figyelni kell traviban. Kíváncsi leszek a Fordi majd javít e ezen.
15ias/30 fire res jewelt azt majd legesleges legvégén fogom beszerezni. Nem first prió...egyelőre a Ral megteszi. -
wm2
őstag
válasz
ncc1701 #12071 üzenetére
Nyilván én is mindent elteszek, ami másoknak jól jöhet, de ez most szigorúan egy HC Smiter lesz, addig, ameddig nem lesz Ladder. Nem akarok sok karakterbe időt ölni. String öv is jól jönne majd. Meg egy Atmas Scarab physical immunok ellen. Bár én azokat kikerülöm, de traviban jól jön az Atmas.
Mivel Grief nem most lesz, Black fegyóval tolom majd és CB-ra támaszkodunk. Legyen minél több belőle. A Treachery meg CoH helyett. 50 ias 27 fhr elég szokott lenni. Olcsó budget kari a Smiter. Szeretem. Nihlathakhoz egyedül viszont nem fogok lemenni.
Jussak el nighton vmeddig. Addig ne adjatok semmit. Régen nem kezdtem új karit. Megszoktam, hogy Smiterrel simán berohanok traviban. Ez most nem az a liga.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #12010 üzenetére
a kérdés már csak az, hogy lesz a Gul-ból Lo a fortitude-omhoz
közel vagyok, de gondolom ez még kevés.
mondjuk a 40+ blood ringből biztos lenne olyan ami mellé már elég lenne, de hogy találok olyat akinek ez kell pont és van Lo-ja? asszem várnom kell még hogy essen valami jobb.
-
Joco_77
senior tag
válasz
ncc1701 #11938 üzenetére
Nekem még Arach kell utána jönnek a drága itemek (Torch, anni). Na ez 2 utóbbi biztos nem kevés idő lesz mire kifarmolom az árukat.
Utána szerintem levedlem az mf cuccot és full gearben fogok játszani. Aztán majd apránként 1-1 skillert beszerzek. Ez a terv. Új kari nincs tervben. -
-
tPedro_
őstag
válasz
ncc1701 #11784 üzenetére
Majdnem. :)
Akinek van 2 SOJ gyűrűje beugrónak, annak garantált a játék a helyes IP-n.
Ha minden fizetős játékos már játékban van, akkor nyilvános lesz az IP és bárki megpróbálhat csatlakozni.
Így lett meg nekem is, kb 5. próbára beletrafáltam.
Erre van kb 45 perc, addig folyamatosan adja el a gyűrűket.
Utána jön Diablo. Aki nem tudja lecsapni, annak segítenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Autós topik
- Formula-1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Emulátorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest