-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsiguszMaxim
senior tag
Hali! Már jó pár éve megvan a játék de csak most kezdtem el Bneten játszani. Olyan kérdésem lenne, hogy a régimotorosok nem tudnak valami jó kis összefoglaló oldalt ahol megtalálom pl az aktuális rúna recepteket illetve tippeket trükköket mert bár több száz órám van már a játékban de egy csomó mindent még most sem értek ami a cseten megy.
Illetve még 1 kérdés: Meg lehet valahogy oldani hogy pár 1-es színtű karakter tárolja a cuccaim és ezeket adogadhassam magamnak amikor kell?
-
Sicilian
addikt
válasz
Cyberbeni #5098 üzenetére
igen, köszönöm, ezt már tapasztaltam
így már egyszerűbb, mert már vagy 2-3 éve nem játszottam vele..
és emlékszem, hogy hányszor kellett megcsinálnom a pályákat,
hogy rendesen kapjam az xp-t !!
Annó Diablót öltem 25-26. szinttel, most meg a második act-nál megvan a 25.szint -
-
Sicilian
addikt
Az lenne a kérdésem, bárkihez, aki tudja, hogy van-e olyan progi amivel single módban, úgy tudnék játszani, mintha hálóban nyomnánk többen, tehát több xp-t kapnék a leölt szörnyekért.Van-e ilyen imitátor, emulátor ?
-
icons
addikt
válasz
kenesei1982 #5092 üzenetére
3* lehet megcsinálni a teljes resetet, Akaránál, minden A1Q1 befejezés után. Illetve 3boss dob essenciát, és ha azokat összeszeded, akkor tudsz 1skillt/statot lenullázni, és újra elosztani a pontjait
-
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
kenesei1982 #5087 üzenetére
Indítsd el a d2vidtest-et, majd utána magát a játékot is. Ha beértél a menübe nyugodtan lépj ki és mehet fel a patch
-
hi,
újraraktam a win-t, de a játék már fel volt telepítve. patchelni akartam, de kiírta, h a registryban nem találja a bejegyzést a telepítés helyéről. rá tudna vaki keresni h hol van ez a registryben? nem akarom újratelepíteni.
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
Adrian Mole #5074 üzenetére
Közben kiderült a probléma: XP alatt a fülhallgatóra kikeverte az 5.1 hangot, a Win 7 alatt csak a sztereó jel megy a fülhallgatóba. Ha az 5.1-en megy a játék, minden hang hallható, vagy a Windowsban kell sztereo kimenetet beállítani és akkor jó a füles is.
-
pachito
őstag
Hi!
Elég új vagyok még Battle.net téren, ezért azok segítségét kérném, akik nálam valamivel tapasztaltabbak. Szóval az a helyzet, hogy nem tudok Battle.neten keresztül európai szerverre csatlakozni, csak a másik 3-ra (Us-West, Us-East, Asia). (pedig a játék dobozán az áll, hogy "kizárólag európai szerverekre lehet csatlakozni"...most akkor hogy is van ez?
) Legújabb patch van fenn. Hogyan tudnám működésre bírni?
üdv
-
sirdond
őstag
gondolom nem rollback volt, mert akkor a cuccaid meglennének
ha csak sima c/i volt, annak rengeteg oka lehet, akár a te internetkapcsolatod is. plusz gondolj arra, hogy a d2 lod majdnem 10 éves és közel 10 éves szervereken fut. akkoriban nem voltak felkészülve ilyen szintű kapcsolatokra
ehhez hozzá kell szokni és nincs mit tenni ellene, a blizzard pedig nem fog kártérítést adniamúgy 1.13 előtt még akkor is c/i-t kaptál ha több playernél frenzy babával elsült a torchon a firestorm, vagy baal throne-t necro tele summonolta, és még jó sok ilyen hasonló
-
icons
addikt
ö... éppen UTztem, Mefi, baal halott, Diablot öltem, amikor Connection Interrupted mindkét karatkeremnek. Mikor vissza akartam menni (2perc kb) már nem volt meg a játék.
Ilyenkor szívás? Vagy ha ír az ember Bnetnek tesznek valamit? (5%esélyt adok neki...)
wikings2: ha kell, tudok adni pár tárgyat. Nemtudom mit kezdesz, de Shako, Insight, ilyesmik akadnak. Általában lowok, de van Shakom amelyik jobb
myass és myass2 a két accom, vegyél fel, ha érdekel
-
wikings2
őstag
Fórum goldot vásárolnék kp ért akit érdekel az írjon pm et
Sajnos mióta leloptak nehéz újrakezdeni ezért hajlandó lennék pénzt adni a vissza (újra) vásárlásért
Köszi előre is -
icons
addikt
Na, megvolt az első UTm... Összesen kétszer haltam meg, és smiterrel nem volt nehéz egyáltalán... sőt, egy picit unalmas is
Hoztam egy CTAs sosot segítségül, de azt hiszem akad egy baba is majd legközelebb, aki meglöki az életet felfelé
.
(2 CD kulcssal sokkal egyszerűbb UTzni
)
-
Adrian Mole
senior tag
Technikai kérdés, hanggond:
Win7 64 bit
Terratec Aureon Universe, legújabb (sajnos béta) driver
Dio2 (+LOD), 1.13 patch, XP kompatibilis módban, rendszergazdaként futtatva.
A zene gond nélkül megy, a háttérhangok is (eső, szél), de a beszéd és a dinamikus zörejek, monszták hangja általában nem. Volt már, hogy ment, de nem tudom mihez kötni. XP alatt anno jó volt.Tapasztalt valaki ilyet? Van erre megoldás? -
icons
addikt
Ha valaki esetleg bővelkedne Destruction key-ekben, szívesen tárgyalok vele
.
Nagyon nehezen futom Nihit, pedig 12k-s Meteor dmg-m van (nem reseteltem statot, gondoltam mindent rápakolok a karimra, és akkor csak képes lesz valamire).
Úgyhogy most van annija, soso torcha, és tényleg MINDENE ami kell, de nemnagyon teszi a dolgát.
Egyébként MF számít kulcsoknál? Nem, ugye? -
icons
addikt
válasz
wikings2 #5069 üzenetére
Haverom szerint: Countess, Andy, Mefi, Nihi, Shenk, Eld, Tresh, Summy, ezeket mind futja a meteoros soso
Mondjuk abban van valami, hogy firewall-lal talán esélyesebb lenne.
Jár hozzá mercy insivel, meg shako, occu, tal rasha öv, ilyesmiket kap majd tőlem
messze nem fullextrás, de van esélye ezeket futni?
-
icons
addikt
-
for3l
senior tag
-
icons
addikt
Ha csinálok egy meteor/fire ball-os sosot, akinek van egy insis merc barátja, akkor mit tudok simán runolni vele? Countess és Nihi tuti, ők az alapvető cél, de tud még valahova menni, ahol nem gyűlik meg a baja az immunokkal? (és jó MF hely persze
)
Köszi!
-
icons
addikt
Megnéztem, infy sajnos még nagyon drága
Most átpakoltam mindent chain lighting + orb ra, de valami vicc dmg jött ki... cl: 2,6k, orb: 400 körül... hát ez ***, konkrétan semmire se jó
Úgyhogy gyorsan át is pakoltam Blizz-re, aminek 5k körül van a sebzése...a gond az mf, mert runolok már, de 24+24+50+19+17=134 az MFem... a gond, hogy az immunjaim is alacsonyak, ezért nem tudok ennél jobban rámenni egyelőre... Nyomom így, aztán majd csak szerzek valami jó kis cuccot
-
icons
addikt
Az az igazság, hogy főleg Überre akarok most menni, tehát a kulcsok kellenek. (és mellette MF helyeket is runolnék nyilván akkormár
)
Mastery valóban nem növeli a sebzést, de ahogy Cyberbeni is írta, leveszi az ellenfél ellenállását, tehát általa az Orb a sebzése magasabb lesz
.
FG nem gond, egyik barátom el tud látni cuccokkal, csak a skillt kellene tudni
.
Privi ment a cuccokkal kapcsolatban for3l!
-
for3l
senior tag
hali!
szerintem először el kell dönteni, hogy miket akarsz runolni. mert pl ha nincs is benne light immun, akkor fölösleges itt ilyen combo sorcin gondolkozni, ennek ellenére én még mindig azt mondom, hogy ha már ilyenen töröd a fejed, akkor orb/firewall.
orb legyen kimaxolva (vagyis orb + ice bolt + cold mastery) aztán firewall aztán meg maradék mehet a fire mastery-re. hogy meg indokoljam: azért wall, mert ennek van a legnagyobb dmg-e (dmg/sec) és a meteorhoz képest gyorsabb is, ami szintén nem hátrány.
ha meg esetleg beneveznél egy infi-re, akkor light sorc egyértelmű.de igy van - ahogy mondták a többiek - hammer palaval jársz a legjobban, csak arra kell enigma, anélkül semmit nem ér (legalábbis szerintem).
ha esetleg érdekel, nekem van eladó full mf hammer palám (enivel, ctaval meg minden kisebb itemmel). viszont az fg-t vagy runát preferálom cserébe érte.szerk.: más téma. nem tudom szoktátok-e nézegetni a ladder listát (eu scl), de nevetséges: már kb ~350db lvl98-as kari van és az uccsó is (azaz az 1000.) lvl97-es
ez mind a kib*szott sok bot miatt van... eszméletlen, bő 2 hónappal reset után. emlékszem, volt olyan ladder, mikor a vége felé (tehát reset előtt nem sokkal) még 96-os is fent volt a listán 98-asból meg kax volt vagy 50db.
durván ekkora a különbség, csak hogy tudjátok ti is.
-
Thome
veterán
Bázeg, ehhez én núb vagyok
Olyan szövegeket toltok, hogy csak nézek...
-
wikings2
őstag
A cold mastery tudtommal nem ad + ba dmg t a jeges vazsikra (asszem ellenfél resit vesz le de az mégse ugyan az
)
Amúgy érdemesebb szerintem a sok fajta soso helyett egy palát összezúzni ,mert hogy a light soso oda is verjen ahhoz nem csak 100fg kell az biztos
Hát ha meg ilyen runnolgatós szüsztéma van ahhoz már az assassin is jó szóval ott lényegtelen(természetesen soso/pala a legjobb csak poénkodtam ) x)
-
icons
addikt
Chain Lighting + Orb socin dolgozom.
Shako van, Occu lesz, és minden ami ezekhez kell, torch, illetve anni még várat magára.
Ugye az addig jó dolog, hogy chain lighting, de valami menjen már mellé az immunok ellen, ez lenne az Orb, ha tudtok jobbat, elő vele.
Még magyarázat: van egy meteorb socim, és ezzel a kettővel mindent tudok runolni, azért választottam. A következő szerintem egy hammer pala lesz
.
Namost vissza az eredeti kérdéshez:
Mire érdemes adni? Arra gondoltam, hogy mivel az Orb csak kiegészítés, ezért: Orb, Chain Lighting, Lighting,Lighint Mastery, Charged bolt max. Utána? (nyilván armor, tele, stb meglesz, ami kell). Amire még szükség lenne: nova +charged bolt + cold mastery. Nyilván mindegyiken egy pont legalább lesz, de szerintem érdemes lenne a lightingra menni, és az Orbot tényleg csak végső esetben használni.
2es opció: cold mastery, és akkor az orb is rendesen fog sebezni, így lehetne egyenrangú a lightinggal.Melyiket ajánljátok?
Köszi!
-
Thome
veterán
Sziasztok!
Megszeretném tudni, hogy lelehet-e választani a Diablo 2 + LoD játékot egy battlenet accountról, ha már hozzáadtuk?
Válaszotok előre is köszönöm!
-
sirdond
őstag
ladder vagyok
egyébként én is használtam crescent moon rw-t csak én frenzy barbárhoz, még ladder elején, mert olcsó és valamennyire használható is. zealernek nem tudom milyen lenne,de próbáld ki
ja és ha egy tanácsot elfogadsz. rw-k kirakásához csak a hivatalos oldalt használd,eztsajnos léteznek annyira szemét emberek,hogy "viccből" átírnak adatokat (pl rúnák berakási sorrendjét) ezzel elrontva más szórakozását
-
Bazzzs
senior tag
válasz
sirdond #5052 üzenetére
Köszi a választ! Non-ladder karim van, így az ütősebb rúnaszavak sajnos kiesnek, de úgy láttam, hogy a Crescent moon még talán elmegy a phase blade-ben egy zealernek. A sebzés nem a legnagyobb, de cserében gyors és nem is drága összehozni. Mi az ára a Te kardodnak?
Vagy nem non-ladder karival játszol?
-
sirdond
őstag
Az biztos,hogy a a cube-bal feljavított cucc ilvl=1 lesz 1.13-ban is,viszont,hogy a phase blade 3 socketet kap e ilvl 1-nél, azt nem tudom. 1-1,5 hónapja már nem nyomom,de volt 3 sock pb-m,úgyhogy,ha nem annyi lesz akkor tudok adni egyet. Meg lawbringerem is van,vagy nem azt akarsz belerakni?
-
Bazzzs
senior tag
válasz
mcsabee #5050 üzenetére
Nem hiszem, hogy bug lenne. Pár külföldi fórumon olvastam, hogy ugye a Larzuk által adott foglalatok száma a tárgy szintjétől (item level) függ. Arról lehet is találni táblázatokat, hogy melyik cucc milyen szintű. Viszont a ládában feljavított low quality/cracked felszerelés szintje a javítás után elméletileg 1-es szintű lesz. Viszont ha senki se tudja, hogy 1.13 alatt is igaz-e még ez a rendszer, akkor majd letesztelem valamikor
-
Bazzzs
senior tag
Van valamelyikőtöknek eladó 3 sox phase blade-je?
Egyébként 1.13 alatt még működik az a rendszer, hogy cracked/low quality cucc ilvl-je ládában feljavítva 1-es lesz, majd Larzuk az item levelhez tartozó maximális foglalatot üti bele? Ugyanis ebben az esetben, ha minden igaz, akkor egy cracked phase blade 3 foglalatot fog kapni javítás után. Valaki meg tudja ezt erősíteni?
-
mcsabee
senior tag
Hah, nekem 75% FCR iszonyat lassú, és gondoltam másnak is az lesz
. Pala nálam alap Shako / HOTO / Eni / ST Spirit 35 FCR / 20 FCR Gloves / Arach / WW-ben rohangál, aztán erre jön még egy 10% FCR ring, a másik az random, lehet egy 30-as Nagel, amu meg Rising Sun a fire abs miatt, CS-ben és Travinál sok playerben iszonyat jól jön. Shako ofc ptopazed, mert NEED MF!!!!! Aztán Gheed és pár 7% MF sc inv-ben ^^.
-
for3l
senior tag
válasz
mcsabee #5044 üzenetére
mf-re 1playerben még csak annyi sem kell. 8-9k dmg, 75fcr breakpoint bőven elég. igy merc-et is fel cuccolva kicsit mf-fel (skullders rá azt annyi
) lehet csinálni ~450mf-et lvl90-re.
ez meg van kb ~200fg-ből cta1-gyel, ~2,8k life.szerk.: a kisebb cuccok nálam beszerezhetőek, olcsón!
-
wmarci
senior tag
Melyikkel járnék jobban, vagy melyikkel gyorsabb az mf?
Lightning soso Infinityvel vagy Hammerdin pala?
Soso olcsobb lenne jsp-n, de lehet hogy nem lenne elég erős minden run-ra pl: Travicial vagy pit level.
segítsetek pls.)
-
nkAAA
aktív tag
Sziasztok!
Anno jópár éve csak singleplayerben vittem végig normalon egy barbárral meg egy assassinnal a játékot, viszont most kedvet kaptam ahhoz hogy BNet-en is nyomuljak. Ezzel kapcsolatban arra lennék kíváncsi, hogy hol találok karakterfejlesztési tippeket? A diablo.hu-t néztem, de ott nem volt valami sok és félek hogy ha elrontom a skillosztást akkor b*szhatom a vacsorámat, hiszen tudtommal továbbra sincs retalent vagy bármi ilyesmi. Anno azt javasolták nekem, hogy érdemes egy sorcival indítani, aki majd pénzt is hoz a konyhára, de addig már nem jutottunk el hogy hogyan. Van valami teljeskörű leírás a rúnarendszerről, h miket érdemes nyomatni, hogy mikkel lehet kereskedni stb.? Nekem az is jó, ha valaki hosszan leírja de nem akarom senki szabadidejét ezzel rabolni, szóval 1-2 linkkel is beérem
Tudom, google a barátom de nálam jóval tapasztaltabb playák csak tudják hogy mi fán terem a dolog vagy legalább azt hogy hol érdemes guide-okat olvasgatni
-
wmarci
senior tag
Nem tudna valaki kölcsönbe adni egy enigmát mf-re?:S
-
Rooland92
csendes tag
szevasztok az lenne a kérdésem nincs valakinek egy fölös cd keye azaz a simához+a kieghez amit persze tudok bneten is használni.
-
mephi666
nagyúr
én szoktam fent lenni időnként
most kicsit épp csömöröm van, de általában aktívabb vagyok délutánonként... meph666 az accountom, ha gondolod, vegyél fel (játék közben /f a meph666) és add meg a te acc.neved, aztán ha fent látlak, szívesen segítek cuccokkal... az a nagy bajom, hogy az értéktelen/ritkább cuccokat mániákusan elpakolom, mert nincs szívem eladni... akad azért közöttük általában csomó használható
egyébként én úgy látom, hogy azért játszanak még rengetegen... chatre ritkán megyek fel, inkább a futó játékokat szoktam figyelni (azt is főleg akkor, ha keresek valamit, vagy el akarok adni értékesebb cuccot)
-
Bazzzs
senior tag
Sziasztok!
Eddig sajnos csak biztonsági másolatom volt a játékról, de most megvettem az alapjátékot és a kiegészítőt is. Tudom, hogy 10 éves a játék, viszont több fórumon (magyar és külföldi) olvastam, hogy rendszeresen játszanak még battleneten. Ennek ellenére én csak pár játékost látok fent. A hun-1 vagy hun-2 csatornán meg szinte csak reklámozó botokat. Tényleg ennyire kihalt már a játék? Az üdvözlőképernyőn kiírja, hogy jelenleg 51.403-an játszanak, de én az európai szerón állandóan csak 5-10 szobát látok 1-2 játékossal. Ezek vagy level 1-10 körül vannak vagy level 80 felett. Magyarok mikor szoktak fent lenni? Van még esélyem összefutni pl. ph-s játékosokkal vagy erről már lemaradtam és majd csak a 3. részben?
-
Baloghjanos
tag
láttom még mindig sokkan tolják ezt a jatékot
valaki van itt aki botozik 1.13 patchen ?
-
wmarci
senior tag
Nem ad nekem valaki egy vexet hotohoz?
-
pckownz
őstag
-
bolcsodal
addikt
Mi történt az Arreat Summit oldalával? [link]
-
mephi666
nagyúr
válasz
Barnabás86 #5027 üzenetére
rég csináltam már, de szerintem ez segíteni fog
(többjátékos módnál ott a battle net)
-
Barnabás86
csendes tag
Helló mindenkinek!
A Diablo 2 LOD-val szeretnék Battle netezni, de sajnos nem tudom, hogy hogyan kell Account-ot csinálni.
Valaki tudna segíteni nekem ebben?
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget! -
mephi666
nagyúr
na, reggel 2kör alatt 2db ik sisak esett... egyik night mephiből, másik pedig night baal-ból... van már egy csizma is korábbról, ha valakit érdekelnek, akkor írjon...
továbbra még mindig érdekelne tal helm/armor/belt/amu... pg/hr-el tudnék fizetni értük...
-
betyarr
veterán
win7-el megy a diablo 2?
-
chop
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Battle.netes játékhoz elég-e megvennem a kiegészítőt, vagy az alapjáték is szükséges hozzá?
Köszi a választ!
-
mcsabee
senior tag
Megvettem az új ladderen a második unid torchom, ez is sorc lett
. A 20/13-as után ez "csak" egy 18/12-es
.
-
mcsabee
senior tag
(#5002) icons:
Ha csak loaderként használod, akkor szerintem sem csalás, mivel legálisan, két megvett kulccsal játszol, de mivel 3rd progi, ezért cseszheted, mint én 2008-ban a loadert...
(#5005) n_gy_k:
Hogy érted azt, hogy mennyi FG-m van ilyen betett FG mennyiséggel? Ha az érdekel, jelenleg 3.7k FG-m van.
És igen, tudtommal NL-ben van bugged Tal Armor.
-
wikings2
őstag
vettem 50 fg ből azért még mást is nem csak azt
úgy értettem hogy kész van hogy meglett a lvl req mindenhezsc ket veszem csak fel 3/20/20 miatt vagy valami lowabb miatt, kicsi az esély de ha bejön sokat ér és jól jön a bowzon újraépítéséhez.
ladderban ez kicsit húzósabb megvárni mig nl lesz megint minden sc
am én csak duel miatt játszok azért is nl ezek -
for3l
senior tag
válasz
wikings2 #5010 üzenetére
már bocs, de nem birom tovább.. nl-ben mf-elsz?
különben feltörni egy acc-ot fel lehet, de hidd el nekem, nem a tiéddel fogják kezdeni. a "feltörések" többsége user error, akármennyire is fáj.szerk.: ja, irtad, hogy van 50fg-d, ebből kb 2 full hammerdint lehet felcuccolni nl-ben. de nem értem.. mi a jó az nl-ben a duel-en kivül?
-
wikings2
őstag
OFF
nem de itt senkit se érdekel a wow...
ON
végre megvan a hammerdinem nl ben xD
megint kezdődik az mf elés legalább 3 hónapon át x) -
Barados
tag
Bocsi, ez nem ide tartozik, de tud valaki olyan wow-os fórumot, ami még mükszik? ( Nem kihalt )
-
Elrood
őstag
Egy ötlet:
Ha tényleg eredetiek, akkor regisztrálj az új battlenetre.
Ott, ha sikerült hozzáadni a diablo kulcsát, akkor elvileg letöltheted a win és mac verziót is (persze teljesen legálisan).
(Én a starcraft1-t adtam hozzá, meg is jelent két link, letölthető wines és maces verzióval.)
-
n_gy_k
aktív tag
Üdv
Van itthon egy G4-es Apple gépem. Erre szerettem volna feltenni a napokban a Diablot, de nem sikerült. Utánanéztem neten, native installerel fel lehet rá tenni.
Namost ez sem sikerült, mert az én Diablo CD-m nem támogatja ezt, mert egy régi verzió. CD kulcsom van, a CD-k is eredetiek, de régi verzióból valóak. Töltöttem le torrent oldalról hátha azzal fel tudom telepíteni, de azzal sem ment.
Nincs valakinek (aki pesti) esetleg egy olyan verziója, ami támogatja az OSX-et? Elvileg rajta van a CD-n vagy van egy .dmg fájl a CD-n, nem tudom pontosan. Olyanról is hallottam, hogy DVD-s verzió volt az újabb.
Ha valaki találna egy ilyet otthon és ki tudná írni nekem CD-re, akkor kifizetném és elmennék érte, ha nem Pesten van akkor a postát is képes lennék kifizetni, ha nem olyan egetverően sok.
Vagy ha van rá megoldás akkor szívesen fogadom!
mcsabee:
Mennyi fg-d van Neked ilyen betett fg mennyiséggel?
Ilyenkor az nl-es karakterek is törlődnek?
Nl-ben van bugged Tal armour? -
icons
addikt
válasz
wikings2 #5003 üzenetére
Nem hiszem. Szerintem azt érzékeli, amikor fent vagy, és közben bármilyen program belekontárkodik a játék futásába (tehát ha közben szól bele, tehát szerintem csak akkor van ez, ha Bneten vagy fent éppen). Azt természetesen nem tudják, hogy milyen program volt fent a gépeden.
-
wikings2
őstag
Egy kérdés
ha csak singlen használok ilyen beépülő progikat akkor is jár a bann érte?ha pl letörlöm de van nyoma b.netesek számára hogy fent volt a progi gondolok itt erre
-
icons
addikt
Meg is kaptam. Mellesleg jelezném, hogy ez nem ilyen napi dolog azért... a legtöbben évek óta használnak mindnenféle csalásokat, ez az első Bann Wave az elmúlt kb 2évben.
Nemhiába sír MINDENKI
.
Egyébként d2nt-ben semmi rossz sincs, mint loader tökéletes szerintem, és akik így használják, azok nem tesznek olyat, ami gusztustalan előnyhöz juttatja őket, hiszen nekem is 2CD kulcsom volt, mindkettőt leglálisan szereztem be, és aki így van ezzel, azok mind külső programot használnak, hogy tudják futtatni a Diabót
(az egy másik kérdés, hogy vannak akik a nap 24órájában 6botot futtatnak MFeléshez).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest