- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- CES 2025: Hatezer madárfajt ismer fel a Birdfy etetője
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
kipróbáltam egy respecet, de fullos lvl99 palának csak 98 sk pontot adott, pedig minden küldi kész van neki (netről szedett mentés).
ja és act3-nál portálbamenéskor c000005 :S
még jó h 5-600gb cucc van azon a partíción, ahol a d2 is, szóval mehet a hibaellenőrzés, majd a defrag :S ami persze eltart egy darabig -
betyarr
veterán
no feltoltam,de sehol nem lelem hogy hol lehetne resetelni a statpontokat.
-
-
mephi666
nagyúr
válasz betyarr #4890 üzenetére
hát igen... van pár kedvenc buildem, amiket szeretek megcsinálni: cold-light sorci, multi ama, elemental druid, summon/poison neci és már 5 karakterhely betöltve... a maradék 3 elég kevés a cucchordóknak ezek mellett a smiter pala is jóféle (igaz lassan öl, de biztosan) és akkor aztán tényleg nincs több hely... simán el tudnék viselni egy akkora stash-t, amekkora a retro mod+plugy alatt volt...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
betyarr
veterán
válasz mephi666 #4889 üzenetére
faja,megvan!tolom felfelé az új fótot!köszi!
jaja,a stasht pont tegnap este néztem hogy igazán lehetne nagyobb,vagy legalább szintenként bővülhetne,mert az elején még simán elég,de később már a hátizsákja is tele van mindenféle jóval a karinak,mint a mikulásnak,mert nem fér a ládikába.
-
mephi666
nagyúr
válasz betyarr #4888 üzenetére
ha jól rémlik, a dia2 telepítési mappájában van egy characters vagy save könyvtár, amiben tárolódnak a mentések single esetén... a karakter nevével szerepelnek az összetartozó fájlok...
egyedül azt sajnálom, hogy a stash-et nem növelték meg az új patchnél... mindig kevés a hely kövekkel/rúnákkal már majdnem koppon van... törölnöm kell a nonladder karaktereimet és csinálni féltucat hordárt megint...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
nem tudom, de nekem nem volt eddig problémám az új folttal... még indulás után volt 1 disconnectem, de most hétvégén normálisan tudtam játszani (már amennyire az időm engedte), szépen átszenvedtem normal-t, megvan az orb és innentől kezdve megy a daráló... baalt runolgattam 1-2 szint erejéig, hogy nightmare elején is legyen már ereje a gömbnek esett pár unique eddig, de semmi igazán komoly... szerintem pár nap és hellbaal fog menni, aztán indítom a multis amát az még szép jószág, főleg ha cb-re is összejön pár cucc... multi shot+piercing+cb+vegyes sebzés és szinte semmi nem fogja meg... a life/mana steal-ről nem is beszélve... durva kis kari, én nagyon szeretem
-
Cyberbeni
addikt
Javazonnak van valami jo fegyo singleben? Polearmal ugye nem működnek a skilljei? :S de azert ha crescent moont adok mercnek akkor az leveszi az én támadàsomkor is az ellen light resét? és csak azt amit o is tamad, vagy az osszesnek? Illetve meg armornak mit erdemes, en peacet neztem, az ad skillt, meg segitot is idez, ami fogja az uteseket...
@betyarr: nekem nincs semmi para singleben sem lanom, viszont haver nem tudott atmenni actok kozott a foboss leolese utan, ezert atkulde a fajlt es en mentem at helyette (kilepett a game nala, bar meg csak a3 elejen vagyunk)[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
az új patchel battle net nélkül is fagyogat?vagy csak a netre allergiás?már tenném felfele
-
Cyberbeni
addikt
megtaláltam: [link] itt a mod 1.11b-t, rendesen működik 1.13 alatt is (legalábbis az edge-t kipróbáltam és ment)
-
Cyberbeni
addikt
ladder only rw-ket működésre lehet bírni singleben valahogy?
-
mcsabee
senior tag
Látom mindenki érzi mennyire király a Rollback .
Jómagam 86-os vagyok, haladgatok, csak nehéz jó baalrunt találni :-\.
/e: Egyébként mephi666, akárhányszor lehet respecelni, 3-szor engedi a quest, de tokenekből végtelenszer tudsz. Szóval nincs értelme tartalékolni.
[ Szerkesztve ]
Stay a while and listen...
-
icons
addikt
Laggol össze-vissza, grátiszba nekem átlag negyed óránként join bug van, ami kb 5percig kihúzza magát...másoknál ennyire nem rossz a helyzet, de senkinél se jó...
Előbb pl játékból kiléptem a csetbe, és most nem tudok visszalépni...pedig nem dobott ki, magamtól tettem mindent... -
bolcsodal
addikt
Mit mondjak nem a legstabilabb patch..20 perc játék után fatal error...
Namind1...így is sok a melóm...
They drew first blood....
-
Cyberbeni
addikt
hát én ma kinyírtam norm baal-t asszem 43-44 szummónerrel, meg volt bent még 1 nekró, aki baromi béna volt, a decrepify-omra castolta rá az ad-t, meg egy soso aki legalább 2szer meghalt, aztán pedig felszedték a cuccot előttem, mert a szokásos beakadás volt baal halálánál. (másnál is van ez?)
persze gondolom nem túl értékes cuccok esnek norm baal-nál, de akkoris ha nem csinálnak semmit, akkor ne vegyék már fel a cuccot. -
icons
addikt
mci az accom, vegyen fel bárki, aki akar majd játszani együtt. Most 40körül vagyok, Norm Baalt akarom leölni, húzni nem nagyon tudok, mert nincsen manám, de majd ha az is lesz, szívesen segítek .
Főleg olyan kapcsolatokat keresek, ahol kevés a kötöttség, és én is jól érzem magam benne.
Ideális pár lenne számomra egy hasonló szintű karakter, akivel mehetnénk együtt pubban. (ilyenek már léteznek, de szívesen várom az újak jelentkezését)Egyébként ez az újraosztás szerintem picikét komolytalanná teszi az egészet, mármint jjó, meg minden, de pont az volt a Diablónak a szépsége, hogy előre mindig el kellett döntenem, hogy mire rakok. Persze ez rossz is volt, de valahogy mégis bejött... most meg már nem is klell gondolkodni, csak klikkelni...
Meg még mindig túl könnyű a játék szerintem, jó lenne, ha lenne benne valami igazi kihívás... Persze dualozni nem szoktam, lehet, hogy ezért nem tudok róla, hogy van, nodeakkoris könnyű végigvinni... -
for3l
senior tag
új patch!? végülis már ideje volt.. lehet, visszanézek én is egy kis játék erejéig.
-
mephi666
nagyúr
válasz bolcsodal #4871 üzenetére
sajnos nekem sincs sok időm... főleg ezért játszok általában úgymond "single-ben bnet-en" általában 15:30körül esek haza aztán van, hogy ilyenkor nekiállok kaját készíteni vagy valamit csinálni, míg 17:30körül nem ér haza barátnőm... eddig szoktam általában játszani is, de ez szimultán megy majdnem mindig valami elfoglaltsággal és ilyenkor tp->falu, majd folytatom... ez nem tesz jót a multinak és nem akarom bosszantani vele a csapattagokat, hogy véletlenszerűen afk-zok... néha hiányzik az az idő, amikor suli volt, összeraktam 2-3napra az egész heti órarendem, maradék napokon meg kockulás, buli, ivászat, film-maratonok, stb... ilyenkor simán ment, hogy szólóban 1nap alatt 80+ szerintem a faluban (ahol laktam) senki nem nyomta olyan szinten a dia2-t, mint én és ezt nem nagyképűségből mondom... fps-ben is anno csak 1-2 olyan ember volt, aki profibb volt (egyikük városi versenyt is nyert), a többieket lazán aláztam... igaz ez a srác napi szinten 3-4 órákat nyomta a q3-at nightmare-en... nekem elég volt a hc fokozat is...
dia2 1.13-ra visszatérve: bejön ez a patch... eddig csak néhány változtatás tűnt fel igazából: respec: szvsz. jó ötlet... megszokásból nem kezdtem el most sem szétosztani a pontjaimat, hogy tápos legyek már az első perctől, hanem tartalékolok... ugyanígy a respec pontokkal is... jól jöhetnek ezek a végére, amikor meglesznek normálisan a cuccaim és kész lesz a build... statpontokat újra tudom rakni, stb... esetleg egy cold-light->cold-fire váltást is tudok tenni, ha gyengének érzem... tegnap kicsit féltem a banyánál, hogy a trade helyett nehogy véletlenül elb@sszam, de szerencsére rákérdez a program ilyenkor, hogy: "biztos ezt akarom-e?"
másik dolog, aminek örülök: a rúnák színe... végre elkülönül a többi cucctól így, hogy olyan színt kapott, mint a crafted cuccok
egyelőre ennyit tapasztaltam meg itt-ott mintha több mob lett volna már normalon is, mint régen... de ez lehet, hogy csak a random miatt volt...
-
mephi666
nagyúr
engem tegnap 1x dobott le: dark wood-ból visszakerültem stony field-re és kb 15percet buktam meg egy rare kesztyűt, amit nem is azonosítottam, tehát annyira nem fájt... szépen lassan szólózgatok... lassabban haladok, mint régen, amikor 1nap alatt simán felmentem szólóban hell baal-ig reggel néztem: már 91-en is vannak exp. normal ladder-ben, de elég jól álnak mind a 4 módban már... vannak kockák rendesen... ma is nyomom kicsit... mephi a cél a mai napra... rühellem a dzsungelt...
-
wikings2
őstag
nekem alapból rossz a netem már lassan 4-5 hónapja szóval 10 percenként ledob , egy értelmes runnom se volt még, mikor 18 lettem 23 ig felpörgött tombrunnal nagyon gyorsan es mikor ledobás után visszaléptem csak 20 as voltam :\
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
icons
addikt
válasz wikings2 #4866 üzenetére
Szerencsére élnek még kockák kerek földünkön .
Szar ez a peccs... kétszer dobott ki ma join buggal... úgy, hogy összesen 2órát játszottam. Lehet, hogy nem peccshiba, hanem szerver, de nekem teljesen mindegy, akkor szídnivaló ez az új peccs...mit dobál ki egyfolytában...
Másnak is vannak vele problémái, vagy csak neki velem?
-
icons
addikt
Ha jól láttam, 86 körül van a teteje Nekem lvl27et sikerült elérnem...
-
mephi666
nagyúr
válasz Vistaboy #4863 üzenetére
reggel lehúzta az updater 1 pillanat alatt
tetszik ez az 1.13 eddig... akara-nál resetelhetem a pontjaim és a dropok is mintha megnőttek volna, mert blood raven-ig esett pár rare cucc... sorcit indítottam és gondolkozok, hogy cold+fire vagy cold+light legyen? szerintem a villám mellett fogok dönteni, mert a "lejárt" sorcim is nagyon jól ment ezzel a felállással... (bánom, hogy az a kari elveszett... nem is értem, miért... időnként ránéztem minden karimra, nehogy törlődjenek és egyedül a sorcim buktam be... természetesen az volt legjobban felszerelve: tal rasha szet meg jópár unique volt nála... runákról és torch-okról nem is beszélve... na, mindegy... nem volt egy "húdeértékes" felszerelése, de szerettem... ladder reset kárpótolt most és ez a kari még jobb lesz délután kockulok pár órát...)
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Cyberbeni
addikt
nekróval lvl20 act4 river of flame. persze nem egyedül voltam. akik hamar kezdték, azok már nm-en vannak legalább
szerk: már hellen vannak egy páran.[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
válasz wikings2 #4858 üzenetére
Jó kis logi sztori lesz ebből
9re ígérték a szerverleállást, és 6órát mondtak, mire készen lesz, és lehet felmenni az új patchhel.Ez elvileg 23óra körül fog megtörténni GMT+1 szerint, de mivel a Blizzardról van szó, szerintem nem sietik el, és holnap reggelre lesznek készen
-
mephi666
nagyúr
jobban belegondolva a pdt lehet a kulcsszó: los angeles-i idő ott épp délelőtt 10:23 van, tehát kb. alhatunk egyet, mire menni fognak a szerverek...
-
icons
addikt
SERVER DOWN!!!
-
icons
addikt
The Diablo II realms will be brought down at approximately 9:00 AM PDT, March 23 to reset the ladder and release the 1.13 patch.
We anticipate this maintenance could take as long as six hours from the time the realms are brought down. We'll provide more information if that estimate changes.
ELMÚLT!!
És még minden karaterem ladder, és még mindig nincsen fent az 1.13... Hmmmm...
Egyébként sosonál úgy tűnik életképes szinte minden dualsoso változat. Egy fagy azért jól jön, hogy lefagyjanak az ellenfelek, de mellé mind Meteor, mind Lighting megfelelőnek tűnik. Sőt.. Ami azt illeti, több Fire immun van a runhelyeken, mint lighting...
-
proci985
MODERÁTOR
és ilyenkor nincs itt a diablo2 cdm...
mondjuk utóbbi évben nem játszottam, előtte lévő két évben pedig csak retroztam. 1.13 már javul, de pár dolog (multiple stash!) még mindig hiányzik.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
bolcsodal
addikt
Nah..leszünk páran, remélem összefutunk.
-
mephi666
nagyúr
ebben a topikban nem voltam eddig aktív, de így reset előtt "bejelentkezek" remélem, délutánra lemegy a reset és felkerül a patch, aztán nekiállhatok gyúrni ezerrel... szerintem első körben megcsinálom a jól bevált cold+fire sorcimat, aztán jönnek majd sorban a karakterek... szívem csücske még a jókis multiple shot+passzív skillekre kigyúrt amazon is life+mana steal-lel és vegyes dam-mal... az is még iszonyúan tud szaggatni egy summ necro meg egy ele dru is sorra fog következni... van pár build, ami nagy kedvenc, azokat majd legyártogatom...
beteszem ide a fórum linkjét, ahol a szerverek állapotát lehet elvileg figyelni, hogy kéznél legyen...
-
-
Cyberbeni
addikt
azt meg tudná mondani valaki, hogy miért nem tudok single-ben portált nyitni a kulcsokkal? 1.13 van fent, talán az a baj, hogy már van torch-om?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz proci985 #4844 üzenetére
mmint crowd control nem kell, csak lejárt a szerkesztés
icons: hammerpalával az első 27 szint durva. hammer kb addigra lesz normális, valamint addigra lesz elég manád. (P)Sapphirek ajánlottak páncélba/sapkába.
kétágas sorcból az FO+Meteor az amit szoktak ajánlani, pl8ban jól felszerelve bárhol elmegy. gyengén felszerelve meg nem kell enigma a telézéshez.
FO Max, CM1, warmth 1, teleport 1, ES 0-1 (játékstílusfüggően, van aki szereti van, aki utálja), első jégpajzs 1 (nevét sose tudtam), Meteor max, FireBall max, FM 1, maradék pont FireBoltra (emlékeim szerint ez több damot ad, mint a Fire Mastery).
skillek szerint vagy minden pont vita (habár első karakternél lehet, hogy kelleni fog pont strre), vagy maxblokk (ez olyan 220 dex pont -bónuszokkal együtt- 80s szint környékére) és a többi vita. manára nem kell pont szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Cyberbeni #4843 üzenetére
+3 summon skill es magic wand +20FCRrel és +3RS +3SM (+3RSM, vagy amp, vagy BA, vagy CE buildfüggően) ideális lehet, de ez baromi ritka, és annyival azért nem jobb a king leoricnál.
king leoric ideális fegyver.3rs, rsm, 3sm fixen, +2summon, +10fcr. mellette ad curseokra és terrorra is (életet menthet, bár summonnál nem kell annyi crow control). tetejébe socketelhető jósággal (ist/allre jewel) és olcsó.
opcionálisan beast -BerTirUmMalLum- BA (ha el is akarod adni majd), de az drága.
Arm of King Leoric szvsz, olcsó és jó.
hireling szempontjából ezt nézném meg
Rabies druida életképes hell pl8ban megfelelően felszerelve (én úgy vittem vele végig). mondjuk psn+fizikai dualimmun spectreket nem szereti WSKn, de egyébként az egyik ha nem a legjobb közelharcos build 1.10+ alatt (CS javamával van egy szinten).
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
mi számít jó fegyvernek summonekrónak? rare/magic is lehet. én Arm of King Leoric-ot néztem, mennyi a max +sk skaleton masteryre és raise skaletonra(magic wand-en)? (skaletal mage nem annyira erős+revive-ból lesz elég, azok nem fontosak)
-
Cyberbeni
addikt
van valahol valami táblázat a hirelingek skilljeinek szintjéről? mert én rettentő kíváncsi lennék, hogy az act2-es hirelingeknek hányas szintű aurájuk van.
szerk: ha ez az igazat mondja, akkor ok.
más: iron golem aurája csak a golemen megy, vagy az egész partin?[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
válasz Cyberbeni #4839 üzenetére
Én és egy barátom már úgy néz ki, együtt toljuk, legalábbis, amíg tudjuk .
Mi a nevetek?
(én még nemtudom, szerintem csinálok másik acc-ot az új ladderre )
Szerintem én dualsosoval indulok neki . Össze kellene rakni egy rendes csapatot akkormár. Egyébként a kezdés mennyire durva? Tehát az, amíg az első x karakter átlendül a holtponton, és tudja érdemlegesen húzni a többieket?Tényleg: dualsoso: Frozen orb az tuti, de mellé mit érdemes: nem számoltam ki, de ha jól érzem, Light-ot nem lehet maxolni, érdemesebb inkább valami fire skill? (meteor, vagy fw, vagy onnan mi?)
[ Szerkesztve ]
-
wikings2
őstag
bakker én holnapra vártam , elszámoltam magam
Régen gyerekek hallottam valami olyasmit hogy a 1.13 jövetele egy időben várható a Diablo 3 al vagy legalább is annak kidobott demo játszható verziójával. :S
Tévesek az infóim vagy már létezik?
KösziTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
wikings2
őstag
válasz Cyberbeni #4836 üzenetére
kérdés hogy neten tolod vagy single
Neten nem single ben meg hát ugye nincs trade max lanon de kb a rate tárgyakra van utalva az ember, akkor minden lehetséges
Személy szerint Ele dudu 4,7k hurricane valTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Cyberbeni
addikt
rabies druid mennyire tűnik nektek életképesnek?
csak valószínűleg kelleni fog hozzá insight a mana miatt, vagy annyi mana steal, hogy csak nagyon ritkán kelljen poti. elején is elég erősnek tűnik, én poison creepert kezdtem el maxolni, és players 8-ban is írt rendesen (bár még csak act1-ben vagyok) -
icons
addikt
Jöjjön már ki az a patch... Az jutott így hirtelen eszembe, hogy hammerpala nem lesz nagyon necces? Mármint az elején rettenetesen nehezen fog vele menni, amíg meg nem kapja a BH-t... Ha sosoval kezdek (akármilyennel), akkor az eleje sokkal egyszerűbb lesz. Ha lighting-gal, akkor szívni is sokat fogok, mert nem lesz Infinitym egy jó ideig, viszont ha dual-lal, akkor az végig eléggé ütős maradhat. Nemde?
Egyébként ladder resetkor minden név szabad, vagy a non-ladder karakterekéi ugyanúgy nem választhatók?
-
betyarr
veterán
köszönöm mindenkinek a tanácsot!
nehéz döntés azért a mastery,mert ki tudja így előre hogy mit fog majd egyszer találni,ami sokáig az ember barbárjánál marad.és ilyen esetben jöhet az,hogy vazze,a kardforgatás maxon van,de most meg találtam egy faja buzogányt...
ápropó 13-as paccs!nem nullázódik a kari,ha felteszem a 12-re?
-
Cyberbeni
addikt
közbe rájöttem, hogy summoneci is hasznos lesz kezdetkor, főleg hogy ce sebzését felvitték
szerk: megelőztek[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
válasz betyarr #4824 üzenetére
Nekem mindig azt mondták, minden attól függ, hogy milyen felszerelést adsz a karakterednek. És én mindig mérges voltam az ilyen emberekre, hogy nem tudnak rendes választ adni...
De pont ez igaz a skillekre is. A Leap Attack már egészen jó, most nézem, hogy rendesen ad dmg-t is, ha eléggé felfejleszted. Én még sose próbáltam . A Mastery-kre akkor érdemes adni, ha tényleg tudod, hogy milyen fegyvernemet fogsz használni. Vagy előre tudod, vagy pedig egyre adsz, és végig azt használod, ha pedig találsz egy jobb fegyvert egy másik osztályból, akkor szomorú szívvel, de eladod . (kivéve, ha az még így is jobb a mostaninál ).
NM-en nem is fogsz olyan jó cuccokat találni, ahhoz el kell jutnod Hell szintre, hogy igazán jó cuccokat kapjál .
Nézd itt végig, hogy miket tud, és döntsd el ez alapján, hogy mire érdemes adni. Ha Leap Attack mellett kitartasz (nemtudom, az milyen lehet magasabb szinten), akkor is adj pár dologra: Increased Stamina, Increased speed, Iron Skin, Natural Resistance. Ezekre én mindig adok, legalább egy pontot.
+ mindig maxold a skillek synergy-jét (ha 1-2%nál többet adnak)Szerk.: Látom, már más is válaszolt közben, de olvasd el többször, az a biztos.
Ezek alapján szerintem vagy hammerpala lesz, vagy light soso... Mindkettő rosszabb cuccokból is megél, és közben a sebzése is elviselhető... (meg megnézem ,dualsosot mennyire lehet maxolni
[ Szerkesztve ]
-
Equinoxe
csendes tag
szerintem mana+ES
#4824 betyarr:
Mastery-ből csak az egyiket húzd fel maximumra. Ha főleg szörnyeket ölsz próbáld ki a polarm vagy spear mastery-t,sok life és mana steal-el megtoldva szinte halhatatlan vagy miközben Wirhlwindezel. Leapet (ugrálás) főleg PVP-ben használják mert amíg a levegőben vagy addig nem sebződsz. Battle Command 1 pont = +1 all skill, több nem is kell rá. Increased Speed, Natural Resistance és Iron Skin-re szoktam 1 pontot adni mert +all skillel szép passzív értékeket lehet elérni.#4826 Cyberbeni:
trapassa, hammerdin, summonekró+corpse explosion, javazon[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
van még valami soson kívül, ami selffound cuccokból megállja a helyét? mert már kicsit elegem van a sosoból, régen annyit toltam vele.
-
mcsabee
senior tag
Az Infinity rw viszi le az ellenállást csak, vagy a necnek valami átka, a LM sebzést növel. Ajánlom kezdésnek a hammert, azzal Hell CS-t okosan ölve nagyon hamar jó cuccokhoz juthatsz.
Esetleg Blizz sorc, folyamatosan tolni kell vele az Andy + Mephi + Pindleskin triót. Esetleg Light sorc, ami még jöhet, azzal tudsz menni az Eld + Shenk élettársi kapcsolatban élő kettőshöz is.
betyarr:
Érdemes feltenni az 1.13c patch-et majd, ha kijött, a közelharci karakterek sokkal életképesebbek lesznek általa, de ha mondjuk csak hammerrel tolod, akkor ne tedd fel, mert azon egy picit gyengítettek .
-
betyarr
veterán
nagyon régen nem toltam és akkor is eléggé tudatlan módon.nekem valami mace-em volt,de sajnos elbaltáztam,mert nyomogattam mind a 3 fegyvernemre és így elpazarlódott/eloszlott köztük.
emléxem,hogy extra jó cuccokat alig (szinte nem is) dobáltak nekem,pedig volt,hogy nightmare-en csaptam runokat sz*rásig.nálam volt valami leap vagy mifene,amit sikrült elég jól felfejleszteni,mert akkorákat tudtam már szöcskézni,hogy csak.tuti jó volt támadásra,de menekülésre is.nem tudom hogy barbinak ez mennyire megszokott.most hogy feltettem megint,szinte ösztönösen nyomtam is volna a jobb egeret
miket tanácsolsz/tanácsoltok,mikre NEM érdemes skillpontokat pazarolni?illetve még azt kérdezném,hogy feltoltam a 12-es peccset,de ma láttam hogy már van 13-as is.érdemes feltenni ha SP-n hentelek és nem megyek hálóra?
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
Equinoxe: a / jel nálam vagy-ot jelent. Tehát inkább mana + ES, vagy life?
betyarr: attól függ, mit akarsz. Nekem pl van egy full IKbabám, neki nyilván mace van a kezében. Magától nem csap nagyot, 4-6,4k ig csap, de fullrese megvan, egyenlőre 25k-s def-e (ami még jön fel, csak szint kérdése), és 4k körüli élete. + lif tap. Tehát bárki megvan poti nélkül (überbe még nem mentem le). Akik ellen mentem vele: Mefi, ancik, Diablo, ellenük egy poti sem kellett. Baal ellen még nem próbáltam, a lejutással vannak problémák, nem magával Baal-lal. (ha sokan jönnek, akkor bőven le tudnak szedni...)
-
betyarr
veterán
üdv,
barbárral melyik fegyvernemre érdemes gyúrni?
-
Equinoxe
csendes tag
változtatások bár ez csak az 1.13b. Véglegest még nem találtam.
Ha Energy Shield akkor kell mana is.
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
Energy Shield / life? (light sosonak)
Hol vannak leírva az új patch tartalmazta változtatások?
-
Equinoxe
csendes tag
Tipp: Minden életképes amit szeretsz és van hozzá tapasztalatod. Mondjuk az nem árt ha épp PvM-re jó a karakter. Lighting Mastery a sebzést növeli. Ladder reset elején Pala Conviction aurával vagy Nekró Lower Resist képességével lehet csökkenteni az ellenfelek ellenállását. Később lesznek rúnák is.
MÁS: Free cuccok! Akad Enigma, Anni, EBOTD és sok más apróság. Akinek esetleg kell valami írjon.
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
Nahamár Ladder Reset:
Mit érdemes kezdeni, mi az, ami életképes cuccok nélkül is?
Ha jól gondolom, a hammer pala sem rossz, de azért neki jól jönnek a cuccok, plusz valamivel gyengébb lesz.
Barátom azt ajánlotta, dual sosot kezdjek (blizzard/frozen orb (inkább utóbbi) + meteor/valami villámdolog), de én sima light soso-ra gondoltam. (mi az, ami light sosonál leveszi az ellenfél ellenállásást? Lighting Mastery-n kívül van még valami, nem?)Valami tipp?
-
mcsabee
senior tag
Diablo II Ladder Reset Coming - Nebu
We will be resetting the Diablo II ladder on March 23 with the release of patch 1.13. We anticipate all Diablo II realms to be down for approximately six hours during the reset. More specific information on realm availability on the day of the reset will be posted in the Battle.net Status forum. When the ladder is reset, all existing ladder characters will be converted to non-ladder. All characters and items being converted to non-ladder will remain intact, but once converted these characters will no longer have access to ladder content such as creating ladder-only rune words. For more information on ladder characters please visit the Arreat Summit Realm Character Types page.
Fukk Yeaaaaaaaa! Március 23 ladder reset, mindenki készüljön, gyilkos menet lesz .
-
-
wikings2
őstag
válasz wikings2 #4810 üzenetére
Hozzátenném hogy nekem kb 400 tranzakcióm volt és egyszer sem kellett jelentenem senkitse.
Most éppen nl ben nyomlok és a stratégiám lesz hogy szedek karikkal hell hellforge ből kavicsokat szóval huzatom magam más haverokkal.
És eladom őket fg be amikor egy ladder pul is lesz vagy 80fg és keresni fogják az ultra gazdagok amúgy is akiknek ez nem fáj
Ebből meg jól felszerelem magam nl re ami marad ugyan úgy olcsó
De ezt fordítva is eljátszhatod
Amúgy tudni kell még hogy a fórum nagyon népszerü b.netesek körében, szóval felteszel valamit egy 50topics/lap os oldalra és kb 20 másodpercet van ott annyira sok az üzlet.
Szóval gyorsan megy mint a karikacsapás Nekem 1 napba telt mire rájöttem dolgokra ,de megérte mert így most akármit eltudok adni, gyorsan.
(Régen csináltam low rune packokat (pl 10 Ral runáért kaptam 4fgt) és 4fg egy Hr
Mindenki csodálkozott mikor a hetedik karim rohangált annihilussal
ÜdvözletemTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
wikings2
őstag
válasz bolcsodal #4808 üzenetére
Hát mondom akkor
Van egy úgynevezett d2jsp oldal ami egy fórumrendszer, ami pont ezt segíti elő és a nagyobb dolgok trade jét meg miegymás.
[link]
Mondjuk egy nl hr értéke "4fg"
és ha egy enigmát veszel ami 3hr lenne az itt 12fg be fog kerülni.
Az átadás úgy megy hogy megbeszéltek a forumon egy gammát ahol csak ti vagytok, te átadod a cuccot és közben ő küldi a pénzt (99.99% ban nem vernek át)
Ha átvernek is tudsz szólni egy úgynevezett Mediatornak akinek ha bizonyítod hogy megloptak (képet készítesz ez alap) csak egy print screen. Akkor visszakapod az "fg det"
Ilyen egyszerü
nl értéke most ugyan annyi mint l é .
B.net resetkor az árfolyamok változnak, ergo Ladderben sokkal drágább lesz minden (mint egy piacon ahova újra behoznak valami ritkaságot)
Például legutóbb reset után egy Ladder hr 300fg volt míg a non ladder 4 fg volt(pont mint most)
Nl ben nincsenek árfolyamkilengések vagy is csak nagyon ritkán.
Remélem segítettem.[ Szerkesztve ]
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
bolcsodal
addikt
válasz wikings2 #4807 üzenetére
Nem vagyok egy tapasztalt online játékos...
Miaz, hogy "fg-zni"? Én úgy tudtam semmit nem lehet továbbvinni nonladderből ladderbe...
(#4809) icons: Jóég tudja...így ladder reset előtt minden elértéktelenedik..talán ha egy pul-t adnának érte...teljes IK set talán Ist-et érhet, vagy annyit sem...
[ Szerkesztve ]
-
bolcsodal
addikt
válasz wikings2 #4804 üzenetére
Az Immolation Arrow skill-t tápolták felfelé.
(#4803) mcsabee: Azért a Hammer nagyon unbalance volt. Mondjuk igazad lehet...ennyi kis downgrade nem elég egyensúlyba hozni. Magic immune szörny úgysem sok rohangált eddig sem...
(#4805) icons: A lvl85 area-k környékén keresgélj: ActI/Pit, ActII/Ancient Tunnels, ActV/ Nilatak templomának bejárati része...stb...
Egyébként könnyebb cserélni talán...nekem hihetetlen mákom volt, még csak nem is MF karakterrel találtam... Da ha ladder reset lesz odaadom neked az enyémet, úgyis törlöm az összes karimat...
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
Üdv srácok!
Tudna valaki segíteni? WP-k kellenének mindhárom szinten! Főleg ugye a fontosabb küldetéseknél.
A másik, hogy IK páncélt hol érdemes keresni? Bolcsodal mondta, hogy neki Baal felé esett egyszer.
-
mcsabee
senior tag
válasz bolcsodal #4802 üzenetére
Azért ez határeset. Tuti sok lesz a hammer ezentúl is, igaz, nem lesz annyira könnyű vele játszani, de nem hinném, hogy azzal a kevés kis downgrade-del jelentősen vissza tudják majd vetni a hammerek létjogosultságát.
Viszont az tuti, hogy a közelharci karakterek kicsit életképesebbek lettek, talán indítok majd is egy ww barbot .
-
mcsabee
senior tag
Nah, nem tudom volt-e már róla szó, de közeleg a Ladder Reset! Az 1.13c lesz a hivatalos 1.13-as javítás, ami már javában készül, egy héttel a reset előtt fognak szólni a srácok. Remélem a tavaly áprilisra ígért reset, ha máskor nem, idén áprilisban be is fog következni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest