- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
Barados #4960 üzenetére
- Patch 1.13
—————————————————————————————————————Főbb bugok
- Egy dupe bug javítása.
- Video fejlesztések Intel Mac gépekre OS 10.5 és afölötti oprendszereken. Kisebb bugok
- Über Mephisto mostantól csak Über Baal és Über Diablo halála után kezd el szolgákat idézni (ezelőtt Über Baal halála után kezdte)
- A játék mostantól nem állítgajta le a a háttérzenét ablakváltás után.
- Ablak módban mostantól senkinél sem minimalizálódik ha a D2 ablakon kívül kattintunk.
- Ablak módban mostantól mindenkinél középre kerül a D2 megnyitásakor.Speciális változások/fejlesztések:
- Skillek újraelosztása
- Ritka rúnák drop rate-jének emelése
- Ablakos mód skálázhatóság. A játék ablaka mostantól maximalizálható a legnagyobb 4:3-as felbontásra.
- Néhány ritka tárgy narancssárga színt kapott, pl. Rúnák és az Über Tristram-hoz szükséges tárgyak.
- Az arany maximális tárolási értéke mostantól nem szintfüggő, egy végleges értéket kapott.
- Nightmare/Hell szinten a WilloWisp champion/unique szörnyek sebzése nagy mértékben csökkentve lett.
- Mostantól követelmény nélkül készíthetünk hardcore karaktert.
- A tűzsebzéssel rendelkező szörnyek robbanás sebzései csökkentve lettek.
- Az Oblivion Knight-ok Iron Maiden átka törölve lett.
- Bekapcsolható a HP és Mana mutató gömbökre az értékek kijelzése a gömbök alsó területére kattintva.
- Két Act 5 mercenary név hozzáadva (Klar és Tryneus).
- Single Player játéknál az 'Enter' gombot lenyomva mostantól automatikusan Hell szinten kreál játékot, ha az már elérhető.
- Új játék kreálásánál minden nehézségi szint kapott egy gyorsbillentyűt: Normal 'R', Nightmare 'N', Hell 'H'.
- Az 'Enter Chat' gomb a battle.net-en mostantól az 'Enter' billentyűvel is elérhető.
- A windows rendszergombok hozzáadva a játék ablakához (Min., Max., Bezár)
- Új parancs elérhető: '-nofixaspect', ami engedélyezi a felhasználónak, hogy ablak módban maximalizálva az ablakot ne 4:3 arányhoz húzza ki a képet.
- Leírás hozzáadva a '-sndbkg' parancshoz, ami engedélyezi a háttérzenét.
-Leírás hozzáadva a '-nosound', '-window' és '-windowed' parancsokhoz.Átdolgozott Skill balance a karakterekre:
Amazon
- Immolation Arrow - Megnövelt rádiusz az Explosion (33%-al) és Immoltaion effektnek (50%).
- Immolation Arrow - Explosion effekt sebzése 20%-al növelve.
- Immolation Arrow - Megnövelt hatás idő 33%-al.Assassin
- Shadow Master - Megnövelt resistance tartomány per skillpont 5-80-ról 5-90-re.Barbár
- Whirlwind - Csökkentett mana költség 50%-al.
- Masteries - Critical strike esély megváltoztatva 0-25-ről 0-35-re.Paladin
- Blessed Hammer - Többé nem szünteti meg az undeadek és démonok resistance-ait.Druida
- Werebear - A sebzés-bónusz 15%-al növelve minden skillszinten.
- Werebear - Megnövelt HP 25%-al és armor 1%-al per skillpont.
- Shockwave - A Maul skillből mostantól 5% sebzést kap per skillpont.Nekromanta
- Blood Golem - Nincs több életmegosztás (mostantól nem veszít a játékos életet, amikor a Blood Golem-et sebzik).
- Corpse Explosion - Megnövelt alapsebzés 60%-100%-ról 70%-120%-ra a tetemek életéből.
- Poison Nova - Megnövelt alapsebzés 15%-al.Sorceress
- Firewall - 1% sebzést kap per skillpont az Inferno-tól és Blaze-től, továbbá 4%-ot a Warmth-tól per skillpont.
- Blaze - 2% sebzést kap per skillpont a Firewall-tól és 4%-ot a Warmth-tól per skillpont.
- Hydra - Megnövelt alapsebzés 15%-al per skillpont.
- Hydra - Megnövelt alapsebesség a Hydra lövedékeire.
- Hydra - Csökkentett cooldown 25%-al.
- Lightning Mastery - Csökkentett effekt 15%-al.Forrás:
* diablo3.hu [link]
* diablo.incgamers.com
* Battle.net -
mcsabee
senior tag
válasz
Barados #4960 üzenetére
ITT a teljes patch notes.
Fontosabbak:
- Andy/Duri, Mephi, Diablo, Baal, dob egy-egy essence-t, ha ezeket összecube-olod, akkor kapsz egy tokent, amivel tudod resetelni a statjaid és skilljeid. Ugyanezt adja az Act 1 Q1 is, amit Akaránál lehet beváltani.
- Dupe elvileg fixálva lett.
- Nincs TPPK.
- Nincs UT lvl.
- Megnövelték a HR-ek esési esélyeit.
- Néhány item neve narancs színű lett, például kulcsoké, rúnáké, és az essence-ké is.
- A '-nosound', '-window', and '-windowed hozzá lett adva.
- A Paladin Battle Hammer skilljére vannak immune-ok, többek között a Baal előtti második hullám. -
icons
addikt
válasz
Barados #4960 üzenetére
Ha tudsz angolul, akkor keress rá, ott pontosan le van írva.
Ami én tudok:
sok bug javítja lett
akara-nál lehet a statjaidat és skilljeidet reseteltetni, aztán az összes "pontot" újra elosztani
egyes ellenfelek dobnak essence-ket, amiket (andi, mefi, nemtudom most a többit, de mind főellenségek) összegyűjtve tudsz 1 skillt/statot resetelni.Ezek, amik számomra is fontosak, de ennél sokkal több van azért
-
mcsabee
senior tag
válasz
Barados #4421 üzenetére
Alapvetően hackelni csak egy módon tud az illető, ha feltöri az email címed. Az account neved ismeretében tud új jelszót igényelni a mail címedre. Közvetlenül nem lehet accountot törni, mert azt hiszem 3 rontott próbálkozás után egy bizonyos időre levág a b.net, és hiába írsz be kódot, nem fog beléptetni az accountra. Tudom, hogy téged keyloggerrel törtek, csak gondoltam jó tudni ezt is ^^.
-
fiATHaLON
őstag
válasz
Barados #4410 üzenetére
Úgy már érdekesebb...
mcsabee: Köszönöm már nem érdekes. Azt hittem, hogy van olyan pakk,
amit be lehet rakni modként/patch-ként a diablóba és x varázscucc
helyett lesz x+500 a játékban, amiket megtalálhatok.
De úgy látom, hogy ezek a letölthető itempakkok csak arra
szolgálnak, hogy becsalja őket az ember valami
karakterszerkesztővel. -
wikings2
őstag
válasz
Barados #4395 üzenetére
hát szerintem a karaktered fújhatod ,arra sose tudsz majd belépni mert törlik.
nekem 6 hónap telt el azzal a bizonyos üzenettel hogy closed blablabla (8) és utána letörölték végleg az accom (valamelyik nap beléptem és úgy érzékelte mintha nem létezne és lehetne arra a névre kreálni)
a cd kulcsom azt hiszem 3 hó körül volt tényleg.
ha már régebben voltál bannolva /vagy használtan vetted és nem tudsz róla hogy volt már bannolva, akkor valószinü hogy végleges bann lett és kb kuka a lemez (kivéve singlere) -
mcsabee
senior tag
válasz
Barados #4218 üzenetére
Pontosan.
Senkinek sem adsz semmit előre, nem dobsz ki semmit a földre, senkinek sem adod ki a kódod, nem írod le semmilyen körülmények között Diablo-ban (/dnd, és társai, mind kamu, csak az accod akarják). Nem lépsz fel gyanús weblapokra, más kódot használsz, mint bárhol máshol.
Nem fogadsz el idegenektől semmilyen programot, nem telepítesz fel semmit a Diablo mellé, mert mindenért ban jár.
Talán a sorci, ami egy kezdőnek ajánlható.
-
mcsabee
senior tag
válasz
Barados #4211 üzenetére
"A másik, meg hogy kb. 2 hónapja meg hackelték az accomat és CD kulcsos bannolást kaptam, pedig én nem csináltam semmit. Ilyenkor mit lehet csinálni?"
Ezt magyarázd el légyszíves, ha az accod "hackelik" meg, azért te nem kapsz bant. Vagy úgy történt, hogy valaki felment az accodra, hacket használt, és amikor beléptél lebannoltak? Alap dolog, hogy soha, senkinek sem adod meg a jelszavad. Normális jelszót használsz (ékezetes betű, számok, egyéb jelek, mint a /, vagy -)Biztos, hogy nem használtál semmit? Sok embertől halottam már, hogy ő semmit sem használt, aztán 10 perc után kiderült, hogy csak volt egy loader, vagy MH, amiről kicsit elfeledkezett a tisztelt delikvens.
Mindenesetre, ha eddig nem voltál banolva, akkor a banolás első napjától számítva 3 hónapig használhatatlan lesz a kulcsod. utána visszakapod, de az accountodtól elbúcsúzhatsz, azt majd a törlés után le tudod újra kreálni, ha akarod.
-
wikings2
őstag
válasz
Barados #4202 üzenetére
"szopni"
én ugyan mh eltem gondolom tudod mi az
hát nekem most törölték a karim és decemberben volt a bann a cd keyem meg 1 hónap után feloldották de az accod törölve lesz...:\Reset?
azmiaz?xD arra még várhatunk sztem
szerintem max jővőre xD am sokan álitják blizzes forumokon hogy sulikezdéskor lesz szeptember környékén....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest