Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
e=mc²
őstag
Tudni valamit a ladder resetrol, hogy mikor lesz?
-
Vole
aktív tag
Wikings2: ma vegre volt idom kicsit felmenni bnet- re, felvettelek a baratok koze. Csak szolok hogy ne lepodj majd meg :-)
-
B4MbOo
tag
elkezdtem nemrég újra diozni, el is jutottam oda h összepakoljak egy hammert. most 88-as a kicsike, skillek rendbe vannak, cuccok is de van 1 gondom. max blockos palát akartam/akarok csinálni, és így elkezdtem pakolgatni dexre elég sokat.. cuccok nélkül 139pont van dexen, cuccokkal 185. és így is csak 74% a blockom.. Nem irreálisan magas a dexem 74%blockkal? akaran targe-ban van spirit (45allres miatt) lehet a shield az oka h ilyen sok dex kell nekem max blockhoz?
ja és bocs ha nem ide vág a kérdés
-
mcsabee
senior tag
Ebben, amit elmondtál, van ladder (top 200 minden kaszthoz, és top 1000 overall), vannak ladder only itemek, és a ladder resetelődik, míg a non ladderbe csak gyűlnek a karik - amíg rá nem un, és ki nem törli a delikvens.
A drop semennyivel sem jobb, legalábbis is több éves Diablós pályafutásom alatt sosem hallottam ilyenről, és nem is olvastam AS-en sem róla.
Rúnaszavakat itt megtalálod: link.
-
Vole
aktív tag
A Ladder abban kulonbozik, hogy ha uj ladder szezon kezdodik, akkor mindenki nullarol kezdi, ugyanis oda nem lehet karaktereket atkonvertalni. Ezaltal az elejen egyenlok az eselyek. Ezen kivul van par cuccos, amit csak ladderben dobnak a szornyek, es ha jol tudom, akkor kicsivel jobb is a drop mint non-ladderben.
Aztan ha vege az adott ladder szezonnak, akkor az osszes karakter atkerul non-ladderbe, es kezdodik az uj, megint nullarol.
Sajna most koltozes miatt nem igen van idom jatszani, remelem minel hamarabb tudom folytatni, es akkor tudok segiteni huzasban, hellen is, de sajnos most nem.
Blizzard oldalan tuti hogy van pontos leiras angolul hogy miben kulonbozik a ladder.
-
n_gy_k
aktív tag
Bocs az új hsz-ért, de már lejárt az előző..
Pontosan mi a különbség ladder és non-ladder közt? Azt tudom, hogy nincsen néhány rúnaszó, de, hogy melyikek azt nem. Nincsen valahol összeszedve ez valahol?
-
n_gy_k
aktív tag
Át tudna valaki húzni bnet-en? Kezdek egy mf hammer palát. Non ladderbe kellene, megvárom ott a ladder resetet és csak utána megyek át. Hell CS runozni szeretnék vele, egészen odáig kellene.
-
mcsabee
senior tag
válasz
bolcsodal
üzenetére
Tapasztalatom szerint egy barbot hamarabb nyír ki a user inkompetenciája, mint a 0 def. Megfelelő cuccokban, és kellő tapasztalat megléte mellett nem kellene, hogy gondot okozzon a def hiánya. Tíz fallen nem fallen, ha azok nyírnak ki valakit értelmes szinten (értsd lvl 90 körül), akkor az szintén nem a 0 def hibája
.A barb amúgy sem egy PVM karakter, azért írtam a zerket, mert azzal lehet minden csinálni egy baalrun alatt, MF-re, vagy épp csak "ölésre" hülyeség barbot csinálni, mert lassú, mint a dög.
-
mcsabee
senior tag
- Shakoba én az UM rúnát preferálom.
- CS runhoz 12k dam elég kell legyen, de minél több, annál jobb természetesen.
- Annyi PC sk kell, amennyivel elég lesz a sebzésed.
- Csicsóra nagyon nincs mit válogatni, ACT 3-mas kell, lehetőleg fagyasztós lövöldözős, a kezébe tehetsz egy Lawbringert (3 socketed kard, Amn - Lem - Ko rúnákkal), ez az egész alapja a sanctuary aura miatt. Armor lehet akármi, csak ETH legyen, CoH, Forty, Bramble, Dragon, esetleg Enigma. Pajzs meg szintén akármi, sok ellenállással. És természetesen a kard is legyen ETH./e: A merc cuccok akkor érvényesek, ha players 8-ban tolod a CS runokat, ha egyedül, vagy 4-5 player mellett, akkor nem kell merc. Valamint ha elég pro leszel benne, akkor már players 8-ban is tudod tolni merc nélkül, egyik ismerősömet például kifejezetten zavarja, ha ott téblábol mellette a csicska.
-
Viktor77
titán
-
n_gy_k
aktív tag
Hol tudom megvenni a játékor újonnan? Van még valahol olyan bolt, ahol kapható? Vagy csak neten és lehet reménykedni, hogy nem banolt a kulcs?
MOD: Gold? Ez mit takar? A sima meg a kieg is vagy csak a sima?
Viktor77: áhh nagyon király, ráadásul itt van pesten.
nézegettem a vakerán ott majdnem 5e ft lenne postával együtt, az kicsit sok érte.
Mennyire biztos, hogy Virtual PC-vel legális a 2cd kulcs használata bneten? -
bolcsodal
addikt
Előbb olvasd el a berserk leírását! Valójában azt csinálja, hogy konvertálja a fizikai sebzésedet Magic típusú sebzéssé egy jó nagy bónusszal, valamint az ütés után kb 1 másodpercig 0-azaz 0 a Defense! Ahogy nő a berserk lvl egyre csökken ez az idő. Ez inkább Hell fokozaton kellemetlen, mivel egy egyszerű fallen is eltalál...főleg ha tizen vesznek körbe....
Act2/5-ben pedig vannak "immune to magic" szörnyek sajna..azok ellen a berserk semmit nem ér...
Persze az "immune to physical" szörnyeket kiválóan lehet vele kaszabolni...Jah..és az Iron Maiden alatt is lehet vele ütni, nem nyírod ki magad, mivel nem okozol fizikai sebzést....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Milyen fegyverrel tolod most?
-
icons
addikt
válasz
bolcsodal
üzenetére
Hmm, nekem lvl85ös, a bash 3adik szintű, a berserker 4ik, és így 4100a max dmg. Ha azokat is maxolnám, akkor kiszámolhatnám kamatos kamatszámítással, de írtózatos sebzést érnék el... És még a torch-ot sem raktam be
. Lehet, hogy bevállalom a babát.mcsabee: a berserkertől azért félek, mert túlságosan csökkenti a def-et, és akkor védtelennek tűnik. Amíg a Concentrate meg pont hogy megnövel ia DEFet, ami sose jön rosszul. De mondjuk megnézve a berserker adta dmgt, meg attack rating et, plusz ehhez hozzávéve a sinergy-ket, támadásban hatásosabbnak tűnik
. -
n_gy_k
aktív tag
válasz
mcsabee
üzenetére
Shako-ba UM vagy BER vagy IST vagy mit raktál? Mekkora dam kell egy CS runhoz? Hány pc sk? Mekkora mf-ig érdemes felnyomni CS-hez? Csicsora mit érdmes rakni? MF-es cuccokat vagy inkább olyat, amivel ölni is tud? Tomb Reaver vagy Insight? Ilyesmikre lennék még kíváncsi..
Amúgy köszi, tetszik a build. -
mcsabee
senior tag
Általában egy féle babát éri meg fejleszteni, az pedig a Berserk. Ha baalrunokra kell a barb, akkor egy eni rá, serkre skillezve, sok fire res, vagy abs, és tolhatod hell cs-t 8 játékosos játékban, illetve telézheted throne-t, vagy ölheted nihlát. Van pár barb ismerősöm, alacsonyabb szintűek is, magasabb szintűek is (pár 99-es), de ha runra kell, mindegyik a serk babát javasolja.
-
icons
addikt
válasz
bolcsodal
üzenetére
Én is IKn gondolkodtam, a páncél és az öv híján megvan a szet, ami már kezdésnek jó (a kalapácsnak így iszonyatos sebzése van már).
A gond, hogy a str-re rendesen rá kell rakni a szethez, viszont dex nem biztos, hogy sok kell, mert azt adnak a cuccok (bár azért szerintem illik rá adni), viszont mana egyáltalán nem kell, így marad talán elég a life-ra... remélem.
-
bolcsodal
addikt
A Double throw felejtős. Frenzy-s Barbár a menő kétkezes kardokkal (ezek tán a legerősebb fegyverek: Doombringer, Godfather..stb..) illetve lehet tápolni 6sox kardokkal is....
Sword Masterity max, Double swing max (Bash synerg..), Frenzy max..esetleg Berserk a Phys immunok ellen...És persze BO max fontos...
Egyébként az IK barbár is elég korrekt. Én WW-re és Concentrate-re gyúrtam 5-6K sebzés Full IK set-ben...
-
icons
addikt
válasz
mcsabee
üzenetére
hmm
Fura dolog, mert mindenki csak ennyit tud körülbelül, mármint megkérdeztem valakit a játékban, aki elég jó, és neki se volt semmi tippje, hogy hogyan, milyen irányba érdemes fejleszteni
. Meg kaptam ingyé egy baba torch-ot is, ami azért jóljön, nade ingyen? 
Meg az ember csak alacsonyabb szintű babákat lát (legalábbis één), vagy ha magasabb szintűek, akkor is csak hátul állnak, hogy kapják az XPt, tehát sose visznek mondjuk runokat...
Kár értük... -
icons
addikt
válasz
mcsabee
üzenetére
Hehe. lvl4es pala Hell CSrunban. Utána már hamar fent voltam lvl 70körül
. Nemrossz móka, ha van valaki, aki tud húzni. Utána meg már csak a WPket kell megszerezni, és az ember csinálhatja, amit kell
.Babánál Concentrate-eset érdemes csinálni? Ha igen, mire? Nekem volt egy kezdőkarakternek, melléfejlesztettem, de még így is iszonyatos def, attack, meg dmg-je volt. Jó, nem atombrutális, de pont elégséges. Érdemes erre adni? (eddig double throw, frenzy, berserker babákat láttam, néha whirlwind-del megtámogatva. Ezek ütőképesebbek?)
-
mcsabee
senior tag
Jól tudod, kell az a karakter is, akinek nincs meg a quest, ami nekünk kell, és megcsinálja helyettünk.
De a legegyszerűbb rush a CL rush. Fogsz egy CL sosot, elhúzod a karit Hell Act 3-ra, átkonvertálod LoD-ba, és tádááá, máris csak Diablo kell, és mindenféle baalbug, és egyebek nélkül ott vagy, ahol lenned kell
. -
AtHoS
nagyúr
Szóval 1.12-ben már nem is kell olyan karakternek a csapatban lennie, aki lenn van Baal mellett mikor leölik?
1.11-ben még szükséges volt és szerintem 1.12-ben is így van. Ekkora bug-ot csak nem csináltak

1.11-ben így működik:
Tehát egy olyan karakternek mindenképp lenn kell lennie Baal-nál akinek még nincs kész az utolsó küldetés, hogy megkapja azt Baal leölésével. Ehhez ugye ancikat is le kell nyomni neki, különben nem tud lemenni TP-n Throne-ba. Ancikhoz viszont lvl követelmény van, tehát lvl40-re fel kell húzni, hogy egyáltalán a nájt anci meglegyen neki. Mikor Baal megvan, akkor a városban álló pl. lvl1-es csapattagok is megkapják a Baal küldit, de az Anci küldi nem lesz meg. Ennek ellenére lehet vinni őket a következő fokozatra.Ez az összes küldetésre igaz nem csak Baal-éra. A Baal küldi annyiból különleges ilyen szempontból, hogy ha az kész, akkor jöhet a következő fokozat (már, ha van még magasabb
)1.12-vel nem játszottam
-
Vole
aktív tag
Ha jol emlekszem 1.09 volt az utolso amivel jatszottam, nem sokkal a frissites utan hagytam abba. Akkor meg meg kellett csinalni ancikat, raadasul bizonyos szint ( normalhoz asszem lvl 20 ) kellett hogy megkapd a kuldetest, kulonben hiaba voltal ott.
1.12 -ben lvl 1 -es karival siman huzhatnak hell vegeig is akar, a Baal bug miatt. Vagyis, ancikat nem is kell megcsinalni, hanem aki huz, eleg ha a party -dban van, es Dio utan egybol Baal -t oli.
-
n_gy_k
aktív tag
-
AtHoS
nagyúr
Ez nem 1.12 fícsör

Ez amúgy nem is extra, mivel minden küldinél így van, de lenni kell egy csapattársnak, akinek épp akkor lesz kész a küldi.
A fentieknek köszönhetően 25-ös szinten szépen becsatlakozik az ember egy Hell CS runba és azt veszi észre, hogy 3-4 kör múlva (kb. negyedóra) már lvl50..60-nál tart

-
Vole
aktív tag
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
Baal eleg bugos az 1.12 -ben.
Pl. Ancikat se kell nyirni hogy nightmare -re vagy hell -re mehess. Eleg ha a varosban varsz ( act 5 ), es valaki kivegzi Baal -t. Akkor megkapod az utolso act -ot is, es kezdheted a kovetkezo fokozatot.Aztan kesobb raersz visszamenni megcsinalni az osszes quest -et :-)
-
Vole
aktív tag
Jaja, ez a legegyszerubb, bar ezt nem trade -elesnek hanem cuccolasnak ( mule ) hivjak :-)
Alakul a sorcim, 11-12k a FireBall sebzesem, es meg jon min 5-6 skill a cuccokbol, szoval szep lesz :-)
Van itt valaki aki Expansion ( LOD ) Ladder -t nyom battlenet -en es mondjuk Palaja vagy Babaja van? Sajna Fire Immun ellen nem sokat tehetek, szoval mindenkepp jo lenne valaki melle. Aki nem Fire Immun, azt azert durvan irtom hellen is :-) Ha valakinek lenne kedve tarsulni neha, az szoljon es mehetnenk egyutt.
-
Blizz
őstag
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
Azt én ugy oldom meg, h egy havert behívok hogy maradjon ebbe a játékba,kidobom a cuccost belépek a másik karival és felszedem.
-
Blizz
őstag
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
Rákattintasz a playerre, és ott okot nyomsz,vagy ő rád kattint és elfogadod.

-
[HUN]Zolee
őstag
Hogyan lehet tradelni két kari között bneten?
-
-
AtHoS
nagyúr
"leveszi aLight Immunok immunitásának asszem 50%át"
majdnem így működik
A lényeg, hogy csökkenti a szörnyek lightning rezisztanciáját. Mivel Blizzardék ügyesen megcsinálták az immunitás-t, így van olyan szörny ami 140...160%-os rezisztanciával immun, de van olyan is ami 100...105%-kal. Az előbbiekről nem fogja levenni az immunitást, míg az utóbbiakról leveszi.A pontos működését nem tudom a conviction-nak, de 100% felett másképp működik mint alatta.
100% alatt annyi rezisztanciát vesz le, amit a conviction skill ad, tehát ha a convi ad -20%-ot, akkor 20-at vesz le a szörnyek rezéből. 100 fölött viszont már másképp működik, mivel jelentős büntetés van rá. kb 10%-onkénti 1% rez csökkentés vagy mi, de nézz utána, ha pontosan akarod tudni. Engem annyira nem érdekel a pontos képlet, elég az a tudat, hogy pár monszta marad csak aminek nem veszi le az immunitását.A másik pedig, hogy 18k dam light sosóval nem nagy szám, sőt még a duplája sem a max .sebzés amit el lehet érni vele. Egy 42..44k sebzésű light sosóval igencsak szépen lehet irtani. Ezt tapasztalatból tudom
Mondjuk a light-nál az átlagos sebzés ugye egyből a max. fele, mivel a minimum sebzése nagyon alacsony, de még így is szépen lehet vele irtani. Infinity a csicskára pedig kötelező, ha nem csak 1-2 helyen akarja az ember használni ezt a sosót.Persze, ha MF-hez használja az ember, akkor 40k-s sebzésből picit alább kell adni, de még úgy is jó sebzése lesz.
-
-
AtHoS
nagyúr
Én Blizzard+FW sosót favorizálom Orb helyett.
Amúgy meg meteor helyett elgondolkodhatsz fireball-on is az Orb mellé. Nagyon szép sebzést lehet vele elérni és jó FCR mellett géppuskaként tolja az áldást

FW-nek egyetlen hátránya, hogy szépen át/ki sétál belőle néhány szörny. Persze, ha csicsó megfogja, akkor nincs esélye.
Szép sebzést lehet elérn FW-lal is. Volt mikor 8-as játékban light sosó mellett aprítottam és a srác megkérdezte: hogy a fenébe öl ilyen gyorsan a FW

Kombinált sosónál arra kell figyelni, hogy minél több ALL illetve Sorc skilles cucc legyen, tehát +3 cold skill amu és sapi nem jó, mivel az nem tolja a fire ágat vagy fordítva. Emiatt ormus sem a legjobb ilyen sosóra. Mondjuk én a blizz+fw sosónál FW-s ormust tettem rá, mivel +10% cold dam is 2 skill környéki sebzést adott a blizzre (igaz mastery-t nem tolja), de FW meghálálta, mivel a 8-9k blizz dam 3-4 emberes játékban bőven elegendő, sőt még nagyobb létszámúban is. Bár a több azért ott is jobb

-
n_gy_k
aktív tag
Valaki tudna adni néhány jó tanácsot ladder slaher-hez? Fighternek mit fejlesszek statok terén? Milyen cuccokra érdemes törekedni? Fegyver?
-
icons
addikt
Na, úgy gondoltam, hogy mennyinek kell lennie. Mindig is ezzel voltak gondjaim, hogy na most mire adjak, hogy még maradjon elég a cuccokhoz, mert sose tudtam, hogy mit fog magára kapni.
Szerintem maradok valami kis kellemes varázslónős fegyvernél, és max charmokkal, meg cuccokkal összehozom a maradék DEX-et...Orb mellé néztem még valamit. A Chain Lighting gyengének tűnik. A Fire Wall szexi volt, de mivel nincs sinergy-je, ezért nehezebb vele írtózatos sebzést elérni. Viszont a Meteor jónak tűnik, és ha nem is jut elég pont mindegyik sinergy maxolására, a sebzés még így is magasabb lesz a Fire Wall-énál. Vagy a FW hatásosabb?
-
mcsabee
senior tag
Shako
Hoto
Eni (lehetőleg MP a low str req miatt)
Sacred Targe Spirit
Magefist
Arach
Sandstorm Trek8 player cs-hez Rising Sun, amúgy meg mehet Mara 20, vagy akár valami 2-3 pala sk amu is
Ravenfrost, és 10 FCR ringHoto - 40, St Spirit - 35, Magefist - 20, Arach - 20, Ring - 10 -> ezekkel 125 fcr-ed van
ST Spirit - 55, Sandy - 20 -> 75 FHR, ehhez még kell egy 12 FHR GC, hogy 87-ed legyen, ezzel az uccsó normális FHR BP is pipa
Shako - 50, Eni 1-99 (szintedtől függően), Gheed - 40 -> ha 90-es szinten állsz neki, akkor pont 180 MF-ed lesz, amit néhány charmal 200-ra tolhatsz, és csók a családnakKét dolog, amit fontos megjegyezni, az én meglátásom szerint a 125 FCR és a 86 FHR többet ér annál, hogy kicsit nagyobb legyen az MF-ed, próbáltam ezt, és a zakapalás változatot, players 8-as botrunokban kínszenvedés volt az MF vele, ezzel meg minden az easy kategóriába tartozik. Hell CS max W3-ra megvan az én low hammer skillemmel is, aztán Nihla W4, max W5, aztán még egy Mephire is van időm általában, de ha lassú a bot, néha meg Andarielre is ^^.
A másik, hogy egy hammerrel Hell CS a legjobb MF terep, gyorsan megvan, relatív sok mobot ölsz le kis idő alatt, köztük 3 super unique, és egy boss minimum, de néha van több unique is, ezért nem árt valamennyire betanulni, hogy kell players 8-ban ölni. Megéri. Ha nem lenne a hülye join timer a bneten, akkor gyakorlatilag Hell CS-t 10 perc alatt 10-szer lehetne lehúzni, ami mondjuk még kevés is ahhoz képest, hogy Andarielt néha 2-3 percig kell keresgélni, vagy épp Mephit, ha nem a szélén van a lejárat a 3. szintre, hanem középen.
És egy tipp: Ha van kedved, erőd, energiád, akkor ölheted Hephastót is (Act 4 - Hellforge Q), neki is elég jó dropjai szoktak lenni néha-néha
. -
n_gy_k
aktív tag
Egy rendes MF hammer pala buildot írhatna valami, aki ráér.
Gondolom nem sokban tér el a sima hammer palától, mert eni, shako alapból mf-es, zaka helyett nincs értelme mást betenni. Gondolom WT, Nagelek, meg az mf-s kesztyű, aminek most nem jut eszembe a neve, de kíváncsian várom. Pl fegyó? -
wikings2
őstag
Sziasztok

Nagyon rég voltam fent. Árakban még mindig semmi változás? -
AtHoS
nagyúr
Sorcinak 156 erő kell, hogy a spirithez szükséges monarch pajzsot tudja viselni. Cuccoktól, charmoktól függ, hogy mennyit kell tenni neki erőre.
De wartravi ad 10 str-t, shako 2-t. Többit saccold meg. Nem lehet megmondani, hogy márpedig 128 kell neki. Szerencse kérdése épp hogy jönnek össze a charmok.Dexre csak akkor kell rakni, ha mindenképpen akarsz AliBaba-t használni
-
icons
addikt
Hm..akkor szerintem első körben lesz egy varázslónőm, utána majd jöhet újra a pala... (mint a régi szép időkben).
Soci: Ice bolt, Orb maxon, teleport +ami kell hozzá, meg egy fagypáncél. És ezután FWt amennyire lehet maxolni. Ez így jónak tűnik?
ALiBaba az mi pontosan? (a rendes neve
)
Mindig azzal vagyok gondban, hogy mennyi legyen az STR, meg a DEX, mivel fene se tudja, hogy milyen cuccokat fog felvenni (hiszen azokat akarom megszerezni vele
). Tehát mennyi körül legyenek? (amit rárakok, hisz, ha tudok szerezni charm-okkal, gyűrűkkel, stb úgyis megnövelem őket). -
mcsabee
senior tag
"Tehát megoldható csak kell hozzá 2 origi cd key (sima és lod is), ugye?"
Pontosan.
"Gondolom ezt is arra érted, ha 2 kulcsod van és routeren van megosztva (vagy virtual pc), ugye?"
Máshogy nem is érthetem, hisz egy kulccsal, és egy futtatható Diablóval nem tudsz két accountra belépni. Ha be tudnál, akkor értelmetlen lenne a Virtual PC-s okoskodás.
"Elgondolkodtató. Virtual PC-ről tudsz valamit? Macerás váltogatni az ablakok közt vagy nem ismered?"
Pont annyira macerás, mint mondjuk egyszerre Firefoxban böngészni 3 fülön.
-
AtHoS
nagyúr
Egy mindenhol ütni tudó jó mf-es kari lehet pl. egy enigma-s hammer pala. 200...300 mf-et elég rá rakni. Itt semmi trükk nincs csak nézz meg egy alap hammer leírást.
Sosó is jó, mivel alapból van TP-je. Én a Blizz+FW sosót preferálom, mivel nem kell extra űber cuccokkal felvértezni mf-hez. Csicsónak, ahogy írtad Insight és Energyre egy pontot sem kell tenni. Dex-re szintúgy nem. Bár ha az mf-et végletekig akarod vinni, akkor AliBaba-hoz kell majd dex is. Oculus ideális fegyvernek, esetleg megtoldva egy Ist-tel.
Mf barbár-t is lehet csinálni. Energyre szintúgy nem kell tenni. Erőre csak annyit, amivel a cuccokat tudkja viselni. Dex az kell neki, hogy találjon is, de pl. WW-nél az sem számít. Vita meg persze nem árt ha van neki jó sok. Ezt meg ugye BO-val elég szépen lehet növelni, tehát harci ordításra is kell tenni, ami a manát is fogja növelni a hp mellett. Barbárhoz sem kell sokkal több str, ha egyáltalán kell, mint pl. sosóhoz. Ugye spirit pajzshoz 156str mindenképp szükséges

MF-et tolni a lvl85-ös területeken érdemes. Ebből cold sosóval gyorsan irtható a Lost City-ben lévő Ancient Tunnel, ws lvl2, ws lvl3, throne of destruction. Persze a változó szörnyek miatt az utóbbiak picit rázósabbak lehetnek időnként.
Szokták ütni még Andariel-t, Countesst, Duriel-t, Mefi-t és persze River és chaos-t ill. nihlathak-ot.
-
icons
addikt
Hello!
Döntöttem, és kell az az MF. MFelni általában többen érdemes (immunok miatt), vagy egyedül (hisz akkor nem kell cuccot osztani)? És hol?
Illetve mi a legalkalmasabb karakter?
Eddig egy 85ös babám van, akit elég erősen félrefejlesztettem, volt egy asszem 95ös palám, de azt zárolták (mert 90napig nem léptem be... volt Shako-ja, minden, ami kell...),és most lett egy 80as light trapp-os assam.
Gondolkodom egy Orb-os Sociban (segítőnek: Insight, + minden sinergy-t maxolok, a maradéknak is majd kitalálok valamit). Vagy egy rendes baba: Frenzy, rendes life-fal. Melyikre mire kell figyelni?
Socinál Insight miatt manára nemkell nagyon szerintem adni, főleg az élet kell, meg a cuccokhoz elegendő erő, és ügyesség. (nojó, azért persze manára is kell adni valamennyit, de azt úgyis megkapja szintlépéskor, meg a tárgyakból + segítő aurájától, nem?)
A Babánál az a baj, hogy kell STR és DEX is rendesen, hiszen a kezeivel harcol (amibe azért adok fegyvert), és mivel ő csinálja a dolgokat, ezért a life sem árt... Tehát mindenre adni kell, ami viszont nem szép dolog... -
Viktor77
titán
A Blizzard játékok egyik nagy előnye, hogy normálisan portolják őket Mac-re, és mivel elég erősnek néz ki hozzá a géped, szerintem nem lesz vele gondod.
MOD: VirtualPC ablakváltogatás meg annyi, hogy belekattintasz az ablakába. Ha kint akarsz dolgozni, akkor meg az ablakán kivüli részen kattintasz.
-
n_gy_k
aktív tag
Utánanéztem közben a virtual pc-nek, nem tűnik egy bonyolult dolognak. Mennyire biztos az, hogy ez legális bnet-en? Diablo mennyire fut el egy G4-es Mac-en? (1250MHz, 1Gb DDR400, Geforce 3 64Mb) Mármint kompatibilitás szempontjából kérdezem. A CD tokon az van, hogy PC és Mac szóval elvileg mennie kell..
-
n_gy_k
aktív tag
válasz
mcsabee
üzenetére
Tehát megoldható csak kell hozzá 2 origi cd key (sima és lod is), ugye?
Egy accountról több karakterrel is fent lehetsz egy időben, csak ugyanazzal a karakterrel nem.
Gondolom ezt is arra érted, ha 2 kulcsod van és routeren van megosztva (vagy virtual pc), ugye?
Elgondolkodtató. Virtual PC-ről tudsz valamit? Macerás váltogatni az ablakok közt vagy nem ismered? -
mcsabee
senior tag
Egy IP címről maximálisan 4 BNET kapcsolatod lehet egyszerre. Egy gépről csak valamilyen Virtual PC megoldással futtatható két Diablo legálisan BNET-en. Kell Diablo 2 és Diablo 2: Lord of Destruction CD kulcs is. Egy accountról több karakterrel is fent lehetsz egy időben, csak ugyanazzal a karakterrel nem.
/e: A loaderes megoldásokat kerüld nagy ívben, mert bár állítólag van már undetectable, de a nyakam, a kulcsaim, és az accountjaim nem tenném rá.
-
n_gy_k
aktív tag
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
Tehát akkor teljesen mindegy, hogy 2 cd kulcsod van vagy sem, mert egy ip-ről vagy fent többször. Az meg már mind1, hogy azonos a gép is vagy routerrel megosztott.
-
n_gy_k
aktív tag
Akkor most egy külső ip címről 2cd kulccsal routeren megosztva lehet játszani vagy sem? Minden egyes belső ip címhez tartozik egy külső ip, amit kioszt a szolgáltató vagy az közös? Mert akkor ebből kiderül az első kérdésre is a válasz és ha ezt engedi a warden akkor azt is, hogy 1 gépről több cd kulccsal többen legyenek fent, mert akkor az ugyanaz, mintha routeren lenne megosztva a net és külön gép lenne.
-
AtHoS
nagyúr
Figyi. Mivel nem próbáltam sose több diót indítani bnet-en, ebből kifolyólag nem fogok tudni érdemben segíteni tapasztalat hiányában. Azt tudom hogyan lehet több diót indítani, de hogy mire nem fogsz ban-t kapni azt nem tudom megmondani.
Mindenféle loaderre allergiás, így azt mindenképp kerülni kell.
Igaz nem teljesen dio2 téma, de a routeres elgondolásodra annyit mondanék, hogy ne keverd a belső és külső IP címet.
A router DHCP szervere által kiosztott IP címek, amiket a rá kötött gépek kapnak, belső hálózatnak felelnek meg. net oldalról nem láthatóak ezek az IP címek csak a külső IP cím, amit a szolgáltató osztott le, történetesen a router számára. -
n_gy_k
aktív tag
Alapból a d2loaderre allergiás a warden vagy arra ha a programmal 1 cd key-el több emberrel vagy fent? Mert egy kulcs cserélővel akkor meg lehet oldani, hogy 2 dió menjen egyszerre külön kulccsal. Ha alapból a loaderre allergiás akkor meg valahogy ki kell kerülni a loader használatát, mert végülis egy dll fájl felülírásával már lehet több d2-t futtatni egyszerre utána meg már csak meg lehet oldani, hogy az egyik ezzel, míg a másik a másik kulccsal fusson? Vagy ip alapján nézi a warden? Mert akkor pl akkor sem tudok játszani 2 dioval egyszerre ha veszek 2 kulcsot és 2 külön gépről megyek fel? Csak ugye routerrel van megosztva a net, vagy azt nem figyeli, hogy az egyiknek 101-re, míg a másiknak 102-re végződik az ipje? Vagy most nagy hülyeséget mondtam?

-
n_gy_k
aktív tag
Én úgy gondoltam, hogy ugye van 2 működő ban-mentes cd kulcs. Felteszem először az egyik játékot az egyik kulccsal, majd a másikat egy másik meghajtóra valamilyen műdön, tehát kétszer lesz telepítve a game. Egyik gameben az egyik kulcsal és hozzá tartozó accal lépek be, a másik gameben pedig a másikkal. Tehát 2 cd kulcs 2 acc csak egy gép és ip. Milyen e-mailre lehet írni blizzardéknak, hogy ez működik -e így? Vagy nem szeretik ha ilyenekkel cseszegetik őket?
-
AtHoS
nagyúr
Helló!
Annyi biztos, hogy 2 kulcs kell.
Az alapjáték kell-e hozzá avagy sem kérdésre annyit tudok csak írni, hogy nemigen láttam LOD-ot alapjáték nélkül. Bár ez nem zárja ki, hogy nem is lehetne külön megvenni. Mindenesetre 3000 Ft körül van a Dio2 pack, ami nem mondható drágának.
Ha csak kulcsot akarsz venni ebay-ről vagy kitudja honnan, akkor próba cseresznye működik-e a LOD kulcs magában ill. a közös alapjáték kóddal.
Az több dió egyszerre történő indítására nem kívánok tippeket adni, mert bnet-en kipróbált verziót nem tudok ajánlani legalábbis legitim értelemben nem.
Loaderrel és game.exe cserével megoldható, de nem tudom a Warden allergiás-e rá. Loaderre biztos!!!
-
n_gy_k
aktív tag
Sok fajta build létezik, de amíg annyira nem tudod kezelni a karaktert, nem szoktad meg addig szinte olyan, mint egy classic soso. Tehát Enigma, valami low req-es armorban, hogy ne kelljen túl sok str-t nyomni, ezzel tudsz tp-zni, ami sokat dob az egész karakteren. Spirit, mert skill-t ad és kell az fcr a teleport miatt. Hotot, szintén skill, fcr, és persze @res, Shako skill life + mana add, dr, Mara skill és @res miatt, Soj-ok vagy Bul-ok vagy mindkettő, Waterwalk, TrangOul gloves az fcr miatt, Arach skill fcr. Nagyából ennyi, ilyen egy classic trap assa. Ezt persze lehet sokféleképp variálni, de ebben az összeállításban kevés str-t kell nyomni, tudsz tp-zni, all skillek miatt van dam, van resisted hellen is és elegendő fcr a rendes sebességű tp-zéshez. Szerintem..

-
icons
addikt
Két napja egyfolytában fagy a Bnet, és nem csak nekem... nemrég egy nagolul beszélő srácot is ugyanígy kifagyasztott... Más is észleli ezt? (eddig azt hittem, az én gépem a gázos. Pl mert a menüben már zene sincs, aminek pedig kellene lennie...)
Lightos Assának mennyi legyen a strengje? 100körül elég? (mit kell elbírnia? Valami rendes pajzshoz kell 156, nem? Vagy a páncél a "legnehezebb"?)
-
icons
addikt
Már van az, hogy nem enged be a kapun? Elkezdeném betölteni a "szervert", ott áll a srác a kapu előtt, de nem nyílna ki, hogy kijöjjön a fény belőle... Már újraindítottam a játékot, és ez nem fair tőle. (azelőtt pedig megállt a pálya töltésénél, és két fekete sarok volt, amit le is fotóztam, és ez neten nem szép dolog tőle... És a szörnyek is lefagytak...)
-
n_gy_k
aktív tag
Én arra gondoltam, hogy megveszek 2 db cd kulcsot, mindkettőhöz tartozik 1-1 account és egy gépről lépek be mindkét accal. Ennek ugye megvan a maga módja, hogy-hogy lehet 1 gépről több D2-t futtatni. Természetesen 2x telepíteném fel a D2-t is más-más eléréssel. Szerintem működnie kellene. Ez megkönnyítené a cuccolást és sok mást is. (bo barb, ench soso stb.) Egy cd keyhez tartozhat több acc is csak egyszerre egy időben nem lehet fent a kettő.
-
Vole
aktív tag
En mindig is BNeten jatszottam es a lenyeg, hogy nem az account nevet nezi, hanem a hozza tartozo cd key -t. Nekem is volt tobb accountom, de mind ugyan azzal a cd-key -el ugyebar.
Egy cd key -el semmikepp nem tudsz belepni ket gepen egyszerre, a masodiknak ki fogja irni hogy mar hasznaljak a key -t.Ha mondjuk haveroddal akarsz jatszani bneten, akkor neki is kell vennie egy LOD -ot.
En ugy tudom hogy eleg a LOD kiegeszites, mert felulirja a masik key-t. Eloszor telepited ugye a D2 -t, aztan a LOD -ot, es csak utana mesz bnetre.De mar nagyon olcson meg lehet szerezni a D2 + LOD -ot egyben, szoval szerintem erdemesebb egybol ugy venni, az a tuti. D2 lemezeket elrakhatod jo melyre, a LOD egyiket sem hasznalja a jatekhoz, csak a LOD lemezt.
-
icons
addikt
Azt hiszem vannak erre egyébként nem hivatalos megoldások, de azt a Blizzard asszem tiltja, tehát talán törlik az accountot, vagy a CDkulcsot tiltják, tehát ha huzamosabb ideig szeretnéd ezt folytatni, akkor nem éri meg.
Tipp: sztem két account kell, amihez talán elég egy felhasználó, és egy játék, de nem biztos
Sztem próbáld ki. (ha egy felhasználóban elindítoda játékot, akárhova van telepítve, szerintem ugyanannak a játéknak fogja fel, tehát nem indítja el újból, de ezt is ki tudod próbálni, ha senki sem tudja a válszt).
Két felhasználóval viszont biztosan tudsz kettőt indítani, de már nem emlékszem ,hogy az acc CD key-hez tartozott-e. Ha nem, akkor lehet, hogy fut két felhasználóval. Ha össze vannak párosítva, akkor is elég csak a kiegészítőt megvenned.
Ergó: semmit nem tudok biztosan, csak logikai alapon ezt gondolom
És kösz a segítséget, szerintem elkezdek egy PvMes lighting-os assassin-t

-
n_gy_k
aktív tag
Áhh, megint én..

Ha bnet-re 2 karakterrel egyszerre szeretnék bejelentkezni, akkor 2 cd kulcs kell, igaz?
Ha megvan már egyszer a játék és a kiegészítője eredetiben egy működő cd kulccsal akkor elég ha vásárolok mellé még 1 kiegészítő lemezt működő kulccsal vagy meg kell vennem a sima Diablo 2-t is még1x? -
n_gy_k
aktív tag
Vita sorc egyértelműen jobb, mert ha mana + es van akkor sok manád van, de csak kb 1k lifeod, ha kifogsz egy mana burnos mobot és megcsap akkor elfogy pikk-pakk a manád és már csak az a parányi 1k-nyi lifod marad, ami nem éppen egy életbiztosítás. Ilyen szempontból szerintem egyértelműen vita sorc. Viszont ha azt nézzük a soj-ok és a frostburn miatt jóval több manád lehet, mint lifod, ami ha nincs mana burnos mob akkor elvileg tartósabb, de még soha nem volt es sosom, így ez csak az én szerény véleményem, gondoltam még leírom, annak ellenére, hogy már kaptál választ. Csak megerősítésképp..
-
n_gy_k
aktív tag
2 életképes assa van szerintem. Ebből az egyik a ww assa, aminek inkább pvp-be van nagyobb haszna. A másik, amiről te is beszélsz a trap assa. Ennek is két fajtája van a fire és a light. Mivel hell-en sok a fire immu és ezt az ellenállást nem szedi le a csicsó infije a conv aurával, így marad a light. Érdemes kimaxolni a a legerősebb light trap skillt és azok synergyjeit. A shadow master mindenféleképp megér egy pontot, mivel az assa és az all skillek miatt így is elég nagy lesz a lifeja és így eggyel több célpont van a mobok számára. Fade-re elég szerintem egy skill, de szerintem jobb ha a magam szájtépése helyett elolvasod ezt a guildot:
PvM Trapper -
icons
addikt
Jajam, úgy értettem, csak nem votl szépen megfogalmazva, legközelebb figyelek
.És Assiból tűz vagy villám. Ha jól néztem ki, a villámmal magasabb a max sebzés (kimaxolásnál), a tűzzel meg az átlagsebzés magasabb.
Tűnznél viszont, ha akarok Death Sentry-t, akkor villámra is fejlesztenem kell...
Mi az, ami a Shadow Disciplines-ből muszáj? Fade gondolom jól jön, allres miatt, de ezt előre kell kigondolni, hogy milyen tárgyakat teszek rá, és szükság van-e rá. Cloak of Shadows-nak van értelme PvM-ben?
És Shadow Master Shadow Warrior-ra akkor érdemes adni, ha marad némi skill pont, nem? (akkor is persze csak az egyikre. Vagy egy pontot mindenképpen megér, hogy ne engem üssenek?) -
Vole
aktív tag
Hat nemtom, az enyem meg nincs kesz, szoval meg nem tudok biztosat, de en Vita sorcit csinaltam.
Mivel a Fire Immunokkal nekem is gondom van, ezert elkezdtem Nova -t hasznalni. Ahoz nem kell semmilyen plussz skill, csak Nova + Light Mastery -re rakni. Gyenge lesz, de static -om ugyis van, talan az elegge lehuzza majd a szornyeket hogy a Nova eleg legyen.
Mondjuk a Merc sokat segit mar most is, pedig meg semmi normalis ruha nincs rajta ( ezen is dolgozom meg :-).
-
pachito
őstag
Hi! Először is, elnézést, hogy offolok a totyikot, többször nem fordul elő.
Van itt olyan, aki vett októberi Pc Gurut? Ha igen, és úgy érzi, semmi szüksége a hozzá kapott Battleforge című kártyajátékhoz kapott kódra, és adakozó kedvében van, az legyen szíves, dobjon már egy üzenetet
Rendkívül hálás lennék 
off vége, tényleg elnézést.
-
van egy eredeti CD-s diablo 2-m
az autorun.inf file tartalam egy olyan sort, hogy: OPEN=SETUP.EXE, node az install cd-n ilyen file nincs...
ha az install.exe-t startolom akkor azt a hibaüzenetet kapom, hogy az eljárás belépési pontja nem található a dll-ben (Version.dll)ez azért is fura, mert tavaj még ezzel a CD-vel ugyanezen az oprendszeren toltam a gammát, csak azóta leszedtem, most meg semmi... ha daemon tool-al futtatom akkor meg más de hasonló hibaüzenetet kapok... valakinek valami 5lete?
-
icons
addikt
Hello!
Legutoljára 3hónapja Diablóztam, és azóta elég sok minden kiesett... Volt pl egy nagyon jó weboldal, ahol voltak tippek a fejlesztéshez, meg egy csomó jó dolog magyarul. Fekete-piros alapú volt még anno, a menü bal oldalon volt. El voltak nevezve a fejlesztések, pl: Sharon, a pusztító barbár, vagy fene tudja...Elkezdtem egy varázslónőt: Blizzard-ra megyek rá, de kellene mellé valami a cold immun-ok ellen, mi legyen az? Illetve az armor statikok közül melyik az, ami a legjobb (azt hiszem az, amelyik a legtöbbet fagyasztja le, aki köréd kerül). Egyáltalán érdemes erre pontot adni, vagy valamelyik tárgy úgyis megadja a képességet, nem?
Illetve mi az, ami még szükséges, és a Blizzard-hoz nem kell kifejezetten? (tehát olyan skill, ami jól jön, és erősen javallott)
-
Blizz
őstag
Beast-ért mit szoktak kérni általában?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Villanyszerelés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Fura dolog, mert mindenki csak ennyit tud körülbelül, mármint megkérdeztem valakit a játékban, aki elég jó, és neki se volt semmi tippje, hogy hogyan, milyen irányba érdemes fejleszteni

A lényeg, hogy csökkenti a szörnyek lightning rezisztanciáját. Mivel Blizzardék ügyesen megcsinálták az immunitás-t, így van olyan szörny ami 140...160%-os rezisztanciával immun, de van olyan is ami 100...105%-kal. Az előbbiekről nem fogja levenni az immunitást, míg az utóbbiakról leveszi.
Mondjuk a light-nál az átlagos sebzés ugye egyből a max. fele, mivel a minimum sebzése nagyon alacsony, de még így is szépen lehet vele irtani. Infinity a csicskára pedig kötelező, ha nem csak 1-2 helyen akarja az ember használni ezt a sosót.
). Tehát mennyi körül legyenek? (amit rárakok, hisz, ha tudok szerezni charm-okkal, gyűrűkkel, stb úgyis megnövelem őket).
Rendkívül hálás lennék