- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz
betyarr #4899 üzenetére
hmmm,nagyon úgy nézem,hogy az elejétől kell kezdeni,mert ugye nekem már teljesítve van a quest és hiába gyakom le az összes nyavajást,akkor sem hajlandó akara mutogatni a resetet.tulképp egy új gáméban a save mappát lecserélve kezdem a régi karimmal és akkor már dobja a lehetőséget a csaj?
-
mephi666
nagyúr
válasz
betyarr #4890 üzenetére
hát igen... van pár kedvenc buildem, amiket szeretek megcsinálni: cold-light sorci, multi ama, elemental druid, summon/poison neci és már 5 karakterhely betöltve... a maradék 3 elég kevés a cucchordóknak
ezek mellett a smiter pala is jóféle (igaz lassan öl, de biztosan) és akkor aztán tényleg nincs több hely... simán el tudnék viselni egy akkora stash-t, amekkora a retro mod+plugy alatt volt...
-
mephi666
nagyúr
válasz
betyarr #4888 üzenetére
ha jól rémlik, a dia2 telepítési mappájában van egy characters vagy save könyvtár, amiben tárolódnak a mentések single esetén... a karakter nevével szerepelnek az összetartozó fájlok...
egyedül azt sajnálom, hogy a stash-et nem növelték meg az új patchnél... mindig kevés a hely
kövekkel/rúnákkal már majdnem koppon van... törölnöm kell a nonladder karaktereimet és csinálni féltucat hordárt megint...
-
icons
addikt
válasz
betyarr #4824 üzenetére
Nekem mindig azt mondták, minden attól függ, hogy milyen felszerelést adsz a karakterednek. És én mindig mérges voltam az ilyen emberekre, hogy nem tudnak rendes választ adni...
De pont ez igaz a skillekre is. A Leap Attack már egészen jó, most nézem, hogy rendesen ad dmg-t is, ha eléggé felfejleszted. Én még sose próbáltam. A Mastery-kre akkor érdemes adni, ha tényleg tudod, hogy milyen fegyvernemet fogsz használni. Vagy előre tudod, vagy pedig egyre adsz, és végig azt használod, ha pedig találsz egy jobb fegyvert egy másik osztályból, akkor szomorú szívvel, de eladod
. (kivéve, ha az még így is jobb a mostaninál
).
NM-en nem is fogsz olyan jó cuccokat találni, ahhoz el kell jutnod Hell szintre, hogy igazán jó cuccokat kapjál.
Nézd itt végig, hogy miket tud, és döntsd el ez alapján, hogy mire érdemes adni. Ha Leap Attack mellett kitartasz (nemtudom, az milyen lehet magasabb szinten), akkor is adj pár dologra: Increased Stamina, Increased speed, Iron Skin, Natural Resistance. Ezekre én mindig adok, legalább egy pontot.
+ mindig maxold a skillek synergy-jét (ha 1-2%nál többet adnak)Szerk.: Látom, már más is válaszolt közben, de olvasd el többször, az a biztos.
Ezek alapján szerintem vagy hammerpala lesz, vagy light soso... Mindkettő rosszabb cuccokból is megél, és közben a sebzése is elviselhető... (meg megnézem ,dualsosot mennyire lehet maxolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Futás, futópályák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mozilla Firefox
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Banggood
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest