- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
Én nem nagyon vágom az árakat, mivel ladder első hónapjában kiraktam az egyetlen enimet, amire szükségem volt, aztán ban óta meg csak classicozom, csak az alapján mondtam, amit hun-1-en láttam / hallottam :-).
Egyébként 3 ist sem sok egy enigmaért tudva, hogy mennyi jó tulajdonság van a kis disznón
.
-
Akita
tag
Marci ez igazán megnyugtató, mert nekem 85 a lighting resist-em és össze tudok hozni még rá kb 50-et. Ha tehát le is szed rólam 100-at mefi aurája, akkor is marad 35 ami ugye nem sok, de gondolom neked se volt több mégis milyen gyorsan ki tudtad végezni őket. Azt hiszem veszek egy nagy levegőt és belevágok.
-
mcsabee
senior tag
Jó kérdés, de szerintem ezek csalásnak minősülnek, mint minden 3rd party program. Sajnos a Blizzard rövid pórázon tartja a Diablo 2 játékosokat. Egyébként, ha percre kész infokat akarsz, akkor látogass el irc-re, a quakenet dc-s csatornájára, fejből nem vágom a címet, de utánanézek, ha érdekel.
-
-
mcsabee
senior tag
Hu hallod, nem kispályázol :-D. De az a helyzet, hogy ezeknek semmi értelme :-). Leírtál egy PvP smiter buildet :-D. Ha mindenképpen különcködni akarsz, akkor CoA, Mara, Last Wish, CoH, Exile, Dracul, Raven, Dwarf, Goblin Toe, Arach + anni + torch + 86 fhr charmokból. Hogyha van lóvéd rá, akkor tegyél ki neki egy Enit is, hogy egyedül csaphasd majd a szerveket. Szal Eni fel, leteléz lilithez, izuhoz, durihoz, aztán TP és eni le, coh fel, aztán vissza és öl. Én ilyen buildet még nem próbáltam, nem garantálom, hogy precastolt lifetap nélkül simán, minden halás nélkül letolod lilithet :-). Meg ugye izunál ott van az IM!!! De hogyha segítséggel tolod az organokat, akkor eni nem kell, viszont akkor 6 hr-es last wish sem kell és sok hr-es exile sem kell ^^. De ahogy érzed, ha kész, postolj majd képet a sebzésről, resistekről meg a karidról full cuccokban :-D.
-
mcsabee
senior tag
ITT találhatsz egy általam készített Smiter leírást, skillekkel illetve cuccokkal.
(#3789) AtHoS:
A Treachery sem rossz, de nem ajánlanám mégsem, ebben a ladderben kipróbáltam és volt, hogy 10 percig álltam Act 5 elején az egyik tűzben, mire bekapcsolt az a fránya Fade... Én a fix allreses cuccok híve vagyok, lásd: Smoke +50% allres, CoH +65% allres, esetleg Lionheart +30% allres, vagy ha minden kötél szakad, akkor Duress, amin 45% cold + 15% többi resi van.
Sőt, bár most nem tudom mennyi egy, de ha van keret, akkor 15% allres GC-kel is lehet operálni, ugyanis a Smiter inventoryját fullra lehet pakolni charmokkal, mert semmit sem teszünk oda, a Cube-n és a szerveken kívül :-).
-
Akita
tag
wmarci, én nem vagyok nagy király necro-val de azért 87-es szintig felfejlesztettem egyet. Enyém mindenhol megállta a helyét, még über Izuel ellen is, viszont Über Lillth megfektette a csontikat, de kizárólag azért mert eszméletlen erősen mérgezett. Magam is tettem minden gólemfajtára egy pontot, de már nagyon bánom, mert kizárólag a Clay gólemet használom. Ha rám hallgatsz megspórolsz 3 pontot és csak a Clay-re teszel 1-et. Gólem mastery-re tettem vagy 5 pontot de tiszta hülyeség volt, 1 pont bőven elég lett volna. Skeleton témát én is kimaxoltam ahogy te is szeretnéd és nem is bántam meg. Ami a revive-ket illeti, dilemmában vagyok. Én egy pontot tettem rá ami a trnag oul set meg a Leoric wand segítségével jelenleg 8-on áll, és bár szoktam őket feltámasztgatni, soha nem éreztem hogy kellenek. Ennek ellenére, amikor Lillith kifektetett, az jutott eszembe hogy le kellett volna menni cristalling passage-be, vagy más act5-ös helyszínre ahonnan poison immunis lényeket kellett volna revive formában magammal vinni Lillith ellen. Ami a summon resist-et illeti, 5 pontot tettem rá, így most 13-on áll és ez resist all 61%-ot ad minden csontinak és revive-nek. Ha újra kezdeném, megpróbálnám maxolni a summon resist-et, hátha jobban bírnák az überek ellen. Bone armorra én is tettem 1 pontot, de semmi értelme. Talán normalban az elején ad valami védelmet, de hellen nagyon jelentéktelen. Viszont a corpse explosionra tettem 5 pontot és szívem szerint tettem volna még ha lett volna lehetőség
A nagy helyzet ugyanis az hogy amikor a csontik már jól bírják, de kimaxolva is gyakorta alakul ki állóháború és a hajam kihullik mire leütnek egy szörnyet, akkor isteni ajándék a corpse explosion mert másodpercek alatt olyan vérfürdőt csinál hogy kő kövön nem marad. Csak alacsony szinten olyan kicsi a hatósugara hogy nem elég hatásos. Szerintem bone spear, bone spirit, bone wall, bone prison a summonos necronak nem kell. Illetve kéne, de akkor az isten pontja nem lenne elég. Én úgy gondolom, ha lövöldözős karaktert szeretnék akkor csinálok egy íjászt. A 10-es bone spirit még mindig nem olyan erős hogy értelme lenne 10 pontot pazarolni rá. Azt a 10-et inkább tedd a summon resist-re. Curses táblán mindegyikre tettem 1 pontot, de szinte kizárólag a decrepify-t használom, de azt szakadatlan. Mindenkire hat, Diablo-ra Baal-ra Überekre. Lelassít, legyengít mindenkit. Szívből tudom ajánlani. igen hasznosnak gondolom még az attract-ot amit szintén gyakran használok ha többfelől támadnak seregek rám. akit megátkozok vele azonnal első számú ellensége lesz minden szörnynek akik othhagyva csapot papot, engem, csontikat, revive-t rátámadnak erre az egyre. Így lélegzethez lehet jutni. Sajnos elég rövid ideig tart még 8-as szinten is. Ehhez hasonló még a confuse ami sokkal tovább tartó átok, viszont nem olyan hatékony, bár összezavarodnak a szörnyek és véletlenszerűen kezdik csépelni egymást és engem. De tény hogy a confuse is felszabadít a nagy nyomás alól. Lower resis-et alig használtam. Akkor próbáltam amikor a decrepify ellenére alig sebezték a csontik a szörnyeket, de a lower resist-re se gyorsult számottevően. Life tape-ot egyáltalán nem használtam, bár egy pont volt rajta. Viszont ezzel lehet hogy hibát követtem el, mert Lillith-nél lehet hogy ért volna valamit. Csak úgy hellen játszva, kimaxolt skeletonokkal, jó summon resis-el olyan jól bírják a csontik hogy nem kell élettel tápolni őket. Én legalábbis ezt tapasztaltam. Ruha gyanánt nekem bevált a Trang Oul set, és a vele járó tűzfal bónusz amit állandóan használok. Cipő gyanánt egy Silkweave van rajtam ami 200 def missile ellen, bár néha ez is kevés, pedig a trang oul set is ad 100-at. Gyűrűkből resist all -osakat használok és egy resist all 28%-os amuletet, szóval semmi extra. Ancient-ekkel sincs gondom, kizárólag az Über téma gond, de ahhoz most fejlesztek egy smite-és paladint.
Egyúttal itt kérdeznék paladin fegyverének gyorsaságáról. Kérdésem: Ha a smite-et használom tehát a pajzsával dolgozik nem a fegyverével akkor van-e értelme a fegyver gyorsaságára gyúrni? -
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
Hello!
Igen, kell mind a két oszlop, de ezt a nyilak is mutatják.
A WW-nek 5 előfeltétele van:
- Leap -> Leap attack
- Bash -> Stun -> ConcentrateHa ezeken van legalább 1-1 pont és a karaktered legalább 30-as szintű, akkor tudsz rá tenni először. Bár gondolom ez utóbbit már tudtad
-
bolcsodal
addikt
BNet parancsok.
Lenyomod az Entert játék közben, mintha mondani akarnál valamit. Visszaperrel kezded.
Megnézni a barátok listáját: /f l
Valakit felvenni a listára: /f add accountname
Valakit levenni a listáról: /f remove accountname
Üzenni a listára (mindenki hallja, aki a listán van): /f msg üzenetMegnézni, hogy ki kicsoda: /whois accountname
Üzenni neki: /msg *accountname (itt fontos a csillag a név előtt)És van még egy csomó parancs, amit nem ismerek én sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest