Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mcsabee

senior tag

válasz n_gy_k #4545 üzenetére

Shako
    Hoto
    Eni (lehetőleg MP a low str req miatt)
    Sacred Targe Spirit
    Magefist
    Arach
    Sandstorm Trek

8 player cs-hez Rising Sun, amúgy meg mehet Mara 20, vagy akár valami 2-3 pala sk amu is
    Ravenfrost, és 10 FCR ring

Hoto - 40, St Spirit - 35, Magefist - 20, Arach - 20, Ring - 10 -> ezekkel 125 fcr-ed van
    ST Spirit - 55, Sandy - 20 -> 75 FHR, ehhez még kell egy 12 FHR GC, hogy 87-ed legyen, ezzel az uccsó normális FHR BP is pipa
    Shako - 50, Eni 1-99 (szintedtől függően), Gheed - 40 -> ha 90-es szinten állsz neki, akkor pont 180 MF-ed lesz, amit néhány charmal 200-ra tolhatsz, és csók a családnak

Két dolog, amit fontos megjegyezni, az én meglátásom szerint a 125 FCR és a 86 FHR többet ér annál, hogy kicsit nagyobb legyen az MF-ed, próbáltam ezt, és a zakapalás változatot, players 8-as botrunokban kínszenvedés volt az MF vele, ezzel meg minden az easy kategóriába tartozik. Hell CS max W3-ra megvan az én low hammer skillemmel is, aztán Nihla W4, max W5, aztán még egy Mephire is van időm általában, de ha lassú a bot, néha meg Andarielre is ^^.

A másik, hogy egy hammerrel Hell CS a legjobb MF terep, gyorsan megvan, relatív sok mobot ölsz le kis idő alatt, köztük 3 super unique, és egy boss minimum, de néha van több unique is, ezért nem árt valamennyire betanulni, hogy kell players 8-ban ölni. Megéri. Ha nem lenne a hülye join timer a bneten, akkor gyakorlatilag Hell CS-t 10 perc alatt 10-szer lehetne lehúzni, ami mondjuk még kevés is ahhoz képest, hogy Andarielt néha 2-3 percig kell keresgélni, vagy épp Mephit, ha nem a szélén van a lejárat a 3. szintre, hanem középen.

És egy tipp: Ha van kedved, erőd, energiád, akkor ölheted Hephastót is (Act 4 - Hellforge Q), neki is elég jó dropjai szoktak lenni néha-néha :) .

Új hozzászólás Aktív témák