- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Nem, nem mindegy. Mondhatnék rá sok példát, hogy miért nem, de íme az egyik legmarkánsabb: karakterfejlesztés szempontjából sem mindegy.\
Amennyiben multizol (optimális esetben B.neten), úgy szinte mindig van valaki, aki a karaktered bizonyos szintű hiányosságait kompenzálja, így jobban jársz a specializálódással. Single-ben viszont többé-kevésbé jó all-around karaktereket érdemes gyártani.
-
belgabor
csendes tag
válasz
palcika11 #2485 üzenetére
asszem lvl 51-en erkeztem hellre na akkor nagyon durva volt - az elso q-t se tudtam megcsinalni
kellett egy kis baalrun
es most lvl 77-en mar egesz jo - csak a fizikai csapasra immunis szornyekkel gyulik meg a bajom (de nagyon....)ha ujra kezdenem akkor nem raknek ennyi skill pontot a feral rage-re (normalban meg nm-ben jo volt de hell-en nem eleg hatekony
cuccok? ketkezes bazi nagy bonesnappot - vagy runas - esetleg ribintos kalapacsot kell neki adni (pajzs nem kell mert jo sok eleted van ugyebar
-
palcika11
csendes tag
Én is lebuktam MH-val még nyár végén, talán a második használatnál (kódolt szoba, egyedül MFelés). Írtam a blizzardnak, visszaírtak egy hosszabb sablonlevelet, hogy ha először történt ilyen, akkor visszaadják 30 nap múlva. Vissza is adták, csak az accomat törölték...
-
bolcsodal
addikt
válasz
WildDaemon #2492 üzenetére
Írj emilt a blizzard staff-nak, és sűrű bocsánatkérések közepette meséld el a sztorit. Szerintem MH nem akkora bűn, lehet velük beszélni erről. Legközelebb meg csak haverokkal, jelszóval, lvl korláttal csinálj pályát.
-
MIFtIli
aktív tag
Van egy amazonom és vmiért nem akarja beolvasnia játék.
Jó lenne ha valakinek sikerülne 'feléleszteni'... -
bolcsodal
addikt
válasz
WildDaemon #2488 üzenetére
Dupe-oltál, vagy MH? Miért rúgtak ki?
-
WildDaemon
aktív tag
válasz
Sirandrish #2486 üzenetére
Mikor hol?
Bakker sok év játék karakterei, cuccai odavannak megint.... -
Sirandrish
legenda
válasz
WildDaemon #2483 üzenetére
mst jön egy ujrakiadá
-
palcika11
csendes tag
válasz
WildDaemon #2483 üzenetére
Sajnos úgy néz ki, hogy a lejárt jogdíjak miatt nem lehet most kapni. Két barátom is előrendelte a cd galaxis honlapján, szerintem azt próbáld meg. De egyenlőre még ott sincs belőle...
-
WildDaemon
aktív tag
válasz
Sirandrish #2482 üzenetére
És hol tudsz venni még d2-t szerinted?
eddig megnéztem nem kevés üzletet de már sehol nincs! -
Sirandrish
legenda
válasz
WildDaemon #2481 üzenetére
veszel egy másikat...vagy telefonálsz..vagy elfelejted..
-
WildDaemon
aktív tag
Drága Blizzard letiltotta mind a két CD-keyemet......
VÁÁÁ... Mi a fenét tudok csinálni ilyenkor? -
belgabor
csendes tag
na van meg itt valaki?
kerdes : aranyos- kedves -kis 76lvl verfarkasomnak van kb 7 meg el nem osztott skill pontja - es erdekelne a velemenyetek hova szorjam el oket
werewolf max
lycantthropy max
feral rage erre is raktam eleg sokat asszem 15-on van
rabies minimumon hagytam
fury ugyabar maxgondolkodom a carrion vine-on de meg nem vagyok benne biztos...
irjatok lecci
-
Dilikutya
félisten
válasz
bolcsodal #2477 üzenetére
Huhh, erre most így nem emlékszem... eufóriában voltam, mikor láttam, hogy fogy az életereje, a haláláról is lemaradtam mert mindig pont akkor ugrottam be a portálba, mikor az utolsó csapást bevittem. Barbárral is megpróbáltam, de azzal feladtam, nem volt olyan haladós, mint a druidával.
-
bolcsodal
addikt
válasz
Dilikutya #2474 üzenetére
Jaaa..tényleg!
Félreértettem. Az olvasztó poti nem használ Holy freeze aurában, csak ha kimész belőle tudsz felolvadni vele. Duri ezért erős még, mert Holy freeze aurája van. És a Moulten Boulder (olvadt kőzet) visszaütötte kicsit (knock back)? Hatott rá a knock back effekt?
-
Sirandrish
legenda
válasz
CsiguszMaxim #2471 üzenetére
nemhinném...még billel se lehet..
-
Dilikutya
félisten
Lezúztam Duriel arcát. Kértem kölcsön egy 21-es szintű druidát, befejeztem vele a quest-eket, felfejlődtem 24-re, majd bal egér gombra az oldvadt kőzet varázslat, jobb gombra portálkapu, övbe pedig élet és olvasztópotikat. Megidéztem az összes megidézhetőt, és bementem. Először még csak többszöri újra élesztéssel ment, de belejöttem és másodszor már nem kellett egyszer sem. Mondhatni egész lazán ment.
Olvasztó poti miért nem jutott eszembe korábban... mondjuk az sem ugrott be idáig, hogy mire jó. Így szerintem barbárral is könnyedén legyakhatom a rohadékot, bár azzal közelebb kell menni, mint a druidával.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Hali!
Lehet hülye kérdés de nem lehet valahogy megoldani hogy a d2-t gamepaddal lehessen irányítani?
-
Elrond
senior tag
Este lesz valaki Bneten?Haverral mi ketten HC karakterre gyurunk!
-
Carpio
tag
válasz
Dilikutya #2461 üzenetére
Ne feledd, hogy nem mindegy mi van a kezében a barbárnak.
Mert a baltának a legkisebb a hatótávolsága, nagyon közel mész az ellenhez, így van esélye megütni. És ha nem te ütsz, akkor téged ütnek.Ajánlanám figyelmedbe:[link]
A range minél magasabb annál messzebbre érsz el vele.
A weapon speed minél alacsonyabb, annál gyorsabb. -
Carpio
tag
válasz
Sirandrish #2462 üzenetére
Azért egy lance és egy balta támadási távolsága (range) nem ugyanaz. És nem mindegy, hogy téged támadás közben sebeznek-e vagy sem, mert ha nem akkor nem törik meg a lendületed, a támadásod, ergo így adott idő alatt több ütést tudsz bevinni.
Mellesleg a barbár is tud hajítani.
Na persze nem nyílvesszőt -
Carpio
tag
válasz
Sirandrish #2462 üzenetére
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
Sirandrish #2454 üzenetére
Health potion-t gyűjtögetem, azzal van tele az övem mindig. Mana potion-t lehet venni, csak rejut nem.
A hoadric-ot tudom kezelni, csak a recepteket nem ismerem még. -
Sirandrish
legenda
válasz
Dilikutya #2452 üzenetére
azokat majd gyurni kellessz...persze lehet majd találni nagyobb köveket is de amugy gyurni kell őket..már leirátk hogy hogy.
a hátizsák mérete? ez az innventory? az nem fog nőni..az övedet lehet majd nagyobbitani (4sor max)..
mire van szükség? a potionokat ne gyüjtögesd...max a mana potkát mert azt nem lehet venni...aztán majd rejukat kell csinálni.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Sirandrish #2451 üzenetére
Az Act2 végén vagyok, és még mindig csak chipped kavicsok vannak. A hátizsák méretét lehet növelni valahogy? Az amulettek miatt egy idő után alig lehet gyűjtögetni, de a +élet/erő stb cuccokra meg szükség van.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Sirandrish #2449 üzenetére
Most még jó, jobb mint ami egykezes cuccok elérhetők. Perfect-re mikor váltanak a kövek? Nem csak követ, rúnát meg a koponyákat is felteszem, ha azt látom, hogy jó valamire, néha egész jó cuccok lesznek belőle.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dilikutya #2448 üzenetére
kétkezes baltát majd ne nagyon használj a későbbiekben mert ugyan nagyot üt viszont lassu és a damage/sec kevesebb mint pl két jófasja veryfastos kardnál
a köveket meg gyüjtögesd és majd perfectként pakold be mert chippedként meg ilyesmiként nem sokat ér
amugy normalon vagy..elsőnek csak ugy lehet..ha végigviszed akkor adja be a Nightmaret ha azt is akkor jön a hell.
Ha barbival mész akkor majd a Berserk-re adján bőven mert a Barbo fizikai támadási kemények ugyan de Hellen mindenki (szinte) fizikai sebzés immunis lesz
-
Dilikutya
félisten
válasz
Sirandrish #2447 üzenetére
Most kicsit felbátorodtam, mert lecseréltem a két jobbfajta buzogányom egy kétkezes kisbaltára, amire rádobtam két kavicsot, és a pusztításom kapásból az eddigi duplája lett...
. De az átírás valószínűleg nem fog menni.
Amúgy lövésem sincs, milyen nehézségi szinten játszom. az elején a menüben csináltam egy barbárt, és kész.. Tényleg csak úgy vaktában kezdtem el.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Sirandrish #2428 üzenetére
Az átírást bebuktam, mert a módosított állásokat nem tudom betölteni
. Marad az, hogy Duriel előtt még gyilkolok kicsit, hogy fejlődjek, aztán majd lesz valami
.
-
-
Carpio
tag
válasz
Sirandrish #2443 üzenetére
Dio 1-gyel sosem játszottam.
Amikor megmutatták a 2-t, akkor teljesen idegenkedtem tőle, nem tetszett.
Aztán rákaptam,de nagyon. Hihetetlen, utánozhatatlan.Manapság már nem igazán játszom semmivel /korosodom, időhiány, asszony
/
De ha kijön a 3, akkor újra kölyök leszek az biztos -
Sirandrish
legenda
-
Carpio
tag
válasz
Sirandrish #2441 üzenetére
Na én a druidával voltam/vagyok így.
Ahogy látom talán a legbrutálisabb karimat tudnám kihozni belőle, de egyszerűen nem ragad magával. -
Carpio
tag
válasz
Sirandrish #2439 üzenetére
A régebbi patch-eknél az amazon volt a nyerő.
Asszem az 1.10 előttieknélVolt egy olyan bow-os skill-je, ami mindig eltalálta az ellenfelet és ha olyan íjad volt, ami képes volt a szörnyecskék testén áthatoló vesszőt kilőni, akkor eszméletlen pusztítást lehetett végezni.
El lehet képzelni: kilősz egy vesszőt és az oda-vissza szaladgál az ellenfél testében, amíg az
össze nem esik.De az 1.10-zel ezt kitörölték így az amazonnak maradt a ligthning fury, ami hellen már nagyon kevés
-
Carpio
tag
Ha igazán hentelni akartok, akkor válasszátok a paladint.
Zeal+Fanatism aura+kaszt specifikus fegyver+kaszt specifikus pajzs
Ja és rengeteg life - leach
Nem nagyon lesz ellenfél
-
Carpio
tag
válasz
Dilikutya #2411 üzenetére
Hmm..
Így éreztem a legelején én is, de aztán idővel rá kellett jönnöm, hogy ez a legjobb megoldás.
Duriel-nél futni kell. Tegyél az övedbe fehér /stamina/ fiolákat és azokat használd.
Üss egyet, fuss sokat, üss egyet fuss sokat.....
Igazán csak a nekróval lehet probléma, paladinnal vagy barbival az egyik legegyszerűbb főgonosz.
-
bolcsodal
addikt
válasz
Sirandrish #2434 üzenetére
De ha egyszer puha a húsa a barbárnak..akkor trükkölni kell. Szerintem leap attack-el le lehet tolni Durit is.
-
Sirandrish
legenda
-
bolcsodal
addikt
válasz
Sirandrish #2432 üzenetére
A legjobb trükk paladin+thorns aura. Még diablót is ki lehet nyírni ezzel a trükkel könnyedén, csak bírni kell healing potival. Jah..és nem kell eldobálni a healing+manapotionokat mivel 3healing+3mana=1rejuv és azzal ki lehet húzni Durit.
Hogy barbárral hogyan (úgy hogy nem bírja Hp-val...
)....talán "leap attack" ha tud olyant...
-
-
bolcsodal
addikt
válasz
Sirandrish #2430 üzenetére
Hát azért tedd a szívedre a kezed. Mikor először léptél be valamelyik karakterrel Duriels Chamber-be...én csak álltam, mint f*sz a lakodalomban. Kb két pofon volt amit kaptam Duritól és fűbe haraptam egyből...
-
bolcsodal
addikt
Berhelés nélkül is meg lehet csinálni Durielt. Tény hogy Single-ben majdhogynem a legnehezebb encouter. Jófajta cuccokat kell találni. egy ideig pihentesd a questet és nyírjad a kisebb szörnyfőnököket jobb cuccokért.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dilikutya #2427 üzenetére
rosszul mondtam
Dos Navigatorral lehet a pénzt lekönyebben áritnihátpntosan már nemtudom mert nagyon rég játszottam a de apénzedet megnézed tudományos számologéppel és átváltod hexaba...mittomén 10000 egyenlő 2710 talán..nah azt megkeresed dsnacigatorba azt az értéket..közbe megnézed hogy pll mennyi 100.000 és arra átirod...f10 mented és kész
-
Dilikutya
félisten
válasz
Sirandrish #2426 üzenetére
1. Mi az?
2. Sehogy se találom, amit át kéne írni... -
Sirandrish
legenda
válasz
Dilikutya #2419 üzenetére
a Frenzy egy barbár skill amit ha ugy használsz hogy pl két balta van a kezedbe iszonyatosan lehet hentelni...és ráadásul még gyors is leszel egy ideig ha ütsz..nagyon jó cucc
A Gamble meg ilyen zsákbamacska...látod a cuccot de nemtudod mit tud...megveszed sok pézért aztán lehet 1 forintot se ér de lehet hogy ultraritka -
Dilikutya
félisten
válasz
bolcsodal #2423 üzenetére
Eddig jól teljesített, Duriel kivételével senki sem izzasztotta meg, nem érvényesült a "többet ésszel, mint erővel" elve
. A mentést már tudom, kipróbáltam. De ha ezt csinálom, egész nap mentek-kilépek, mást nem csinálnék... valami jó ötlet kéne a rohadék ellen.
Már hexaeditorral is próbálkoztam, de az úristennek se találta meg a fájlokban a keresett értéket, így nem tudtam átírni sem, még kis időre se. Pedig csábítóan hangzik azaz FFFF érték
.
-
bolcsodal
addikt
válasz
Dilikutya #2422 üzenetére
tyűűű..
Akkor nemtok segíteni. A mentésekre single-ben is ua vonatkozik. De legalább a térkép megmarad nálad. BNeten minden pályát újra kell járni, mert a térép is resetel.
A weboldal is jó, amit említettem. Nézegesd a stratégiákat.
De ugye hogy először a barbár a legszimpatikusabb?
-
Dilikutya
félisten
válasz
bolcsodal #2421 üzenetére
Single-ben játszom, és nem tudom, mi az aLadder, Non-ladder... a sztori annyi, hogy kölcsönkértem sógoromtól, mert még sosem játszottam vele, feltettem, majd elkezdtem mászkálni szerte a világban egy barbárral... semmit se tudok
. B-net bizonyos okokból kifolyólag problémás.
-
bolcsodal
addikt
válasz
Dilikutya #2419 üzenetére
Hali...maj adok vmi használható cuccot+meg segítek kicsit. A mentési rendszer tényleg pocsék. Arra kell vigyázni, hogy ha meghalsz és nem tudod biztosra, hogy vissza tudsz menni a hulládért, akkor inkáb save and exit. Mikor legközelebb belépsz a hullád ott lesz a lábad előtt a legutolsó halál állapotában (lsd. cuccok). Ha fent vagy keresd bolcsodal-t.
/msg *accountname üzenet
így tudsz üzenni egy felhasználónak ha az online épen (a csillag mindenképp kell).
/whois accountname
így meg tudod nézni online vagyok-e.
Jah..legfontosabb kérdés...Ladder vagy Nonladder a karaktered?
addig is böngészd ezt [link]
rengeteg hasznos infó van itt.
-
Elrond
senior tag
Mostanában én is leszek este 10-től nyomom majd...
Te mikor jársz fel mostanság B-netre? -
Dilikutya
félisten
válasz
Sirandrish #2418 üzenetére
Frenzy? Gamble? Kezdő vagyok ám... amúgy az összes relativ jó cuccomat vettem, szinte kivétel nélkül
. A jó, annyit takar, hogy a kovácsnál volt jobb, mint amit legutóbb vettem
. 100-as védelmű páncélinget csak ott láttam.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Sirandrish #2416 üzenetére
Elfogyott a pénzem a hülye segítőm feltámasztása miatt... oda lettek a jobb fegyvereim, újat venni nem tudok, és ha a jobbakkal nem sikerült megölni azt a szennyet, akkor a gyengébbekkel aligha sikerül... Az abaj, hogy nincs lélekerőm már elölről kezdeni
. Egyébként 22-es szintű barbárom van, a 23-as szint sincs már messze.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dilikutya #2415 üzenetére
ehhez hozzá kell szokni..egyébként miután eléred a 30. szintet megnyilik a világ..a legtáposabb skillek is elérhetőek lesznek..lesz mivel foglalkozni.
ha meg eléred a 40et akkor megunhatatlan lesz...mikor márlátod hogy megérte szenvedni a karival..hidd el megéri..folytasd -
Dilikutya
félisten
válasz
Sirandrish #2414 üzenetére
Hozzászoktam már, hogy más játékok azt mentik, ami épp van. Amúgy az emberek birkák. Eddig még nem zavart vészesen, de most, mikor elszarta az összes használható cuccom, kicsit elment a kedvem tőle.
Alvin_ti4200: nekem úgy tűnt, a segítőm se sokáig húzza előtte, egyébként meg könnyű mondani, hogy ne álljak meg... azon a kis helyen semmi mást nem lehet csinálni, csak állni. Barbárral vagyok, az meg főleg közelharcban erős. Hogy milyen spell? Lövésem sincs, csak úgy elkezdtem játszani a játékkal, nem értek én az ilyesmikhez. Fegyver? Valamilyen buzogámyom volt mindkét kezében, aztán meg egyik kézben csontpajzs (40-es védelemmel csábítónak tűnt), másikban meg mikor mi...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Alvin_ti4200 #2412 üzenetére
necroval nem nehéz mert a közelébe se kell menni..
Amazonnal tényleg elég gáz meg akkor még az Assasin se valami ütős..persze normalon még azokkal sem okoz nagy gondot. -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Dilikutya #2411 üzenetére
milyen karakterrel/spellel/fegyverrel nyomod? Szerintem Duriel egyedül amazonnal és nekróval lehet szívás, a szorcsimmal, a barbárommal és a druidámmal is sec-perc elintéztem. Egyetlen taktika van: nem szabad megállni előtte. Ha van segítőd, akkor azzal úgyis ellesz egy ideig.
-
Dilikutya
félisten
Rohadt szar játék. Órákon át kínlódok Duriellel, alig tudom megsebezni, nagy nehezen kb 1/5-1/6-ra sikerült lenyomni az életerjét (én közben döglök rendszeresen), erre egyszer visszatérek, és újra fullon van... én meg kínlódhatok, mert agyonver mielőtt az erősebb cuccaimt rejtő tetem közelébe jutnék. Aztán félbe kellett hagynom, elmentettem, majd most este, mikor újra töltöm be, és megyek vissza a sírkamrába, látom, hogy odalett minden. A tököm tele volt eddig is, hogy mentéskor visszarak mindig a városba, függetlenül attól, hol vagyok, és hogy minden terepet újra végig kell kaszabolnom, még azt is lenyeltem, hogy az Idézőt kétszer kellett megölnöm, de ez... ilyen szar mentési rendszer a világon nincs.
-
bolcsodal
addikt
válasz
palcika11 #2407 üzenetére
Hát...A poisonos javazon tényleg felejtős annak ellenére, hogy nagyon gyorsan össze lehet hozni vele 13K sebzést...
Inkább a Lightning Fury-t maxold ki a synergekkel együtt. Na azok ütős javazonok. Ha már elég nagy leszel adok hozzá Titan's Revenge javelint...sajna én már nem nagyon tudok jáccani és a poisonos java, amúgy is "canceled project".
Assasinból a síma trapper a király. A lightning trap vonalat maxolgast és a fireblast-ot az elején. Nagyjából megállha a helyétt hellben is a Death sentry miatt (corpse explosionokat tol).
-
palcika11
csendes tag
Helló mindenki, visszatértem!
Lejárt a bünti, újra bnetezhetek, bár a régi accomat törölték a szemetek. Pedig az mf sorcom már kezdett alakulni...mindegy. Most rámegyek az amazon-assassin vonalra, amit eddig még nem is nagyon próbáltam Bolcsodal, azt tudom hogy a poisonos java Taigetosz-pozitív lett hellen, gondolom nem kell erőltetni
Van esetleg más tipp, vagy egy korábban már bevált karakter recept (1.11-re)? Ama és assa is érdekel, teljesen sötét vagyok mindkettőből!
Köszi!
-
macipajti
tag
Na ma megvettem az eredetit
Van Ph-as klant?
Na majd meg jovok es rontom a levegot! -
sumdudum
tag
Csinálsz egy normálos karit, átböngészed a server listát ctrl+c kilépsz, és belépsz a slayer kariddal ctrl+v.
ennél az egyedül cuccolásnál nekem is eltünt pár spiritem meg etc énis csak néztem, megvolt az 5 perc mert visszaengedett. meg ugye az mh is 7 percet írt ki..
mh-val kapcsolatban meg esetleg itt nézzetek körül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest