Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
válasz
stoptouching
üzenetére
Azt figyeltem meg ez alatt a két nap alatt mióta használom, hogy hamarabb találok elitet, egyáltalán nem kerülöm őket. Persze sok segítséget nyújt, de szerintem ilyenek, vagy hasonlónak kellene lennie alapból. Jó, a térkép előre felderítése tényleg túlzás, de még nem jöttem rá, hogyan lehet kikapcsolni, már ha ki lehet.
A dpsmeter meg nagyon hiányzik az alap játékból, így rögtön látszódik, hogy ki az aki csak élősködni jön velünk public t4-5-6-on.
-
mikromanus
veterán
válasz
proci985
üzenetére
"azt mondod erdemes lesz kikukazni egy SoJt a DHmra is meg patch elott?"
Nem. Ez alpatch csak. Nem "Nagyobb patch" itemizáció szempontjából. A nagyobb item patchek a legendary itemek upgradeje haszontalanról überállatra classicban és a RoS előtti 2.0.3 váltás volt. Ha lenne 3 kezed, akkro most is lehetne 3 soj rajtad. Egy 1.0.3-as, egy 1.0.8-as és egy 2.0.5-ös például. Ami most fog esni, az nem változott ilyen lényegesen, csak pár itemen és csak kisebb mértékben. Ezeknél nem lesz olyan legacy-vá válás mint a korábbi (feljebb említett) esetekben. Azaz nem lehet 2 db soj-od 2*30 elit dammal és 2*20% fire skill dammal. 2*30 elit dam lehet. Az volt az 1.0.sok patchekben is.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
" A régi SoJ és az új SoJ viselhető egyszerre"
azt mondod erdemes lesz kikukazni egy SoJt a DHmra is meg patch elott? Ugy kene mind a 6 item maraduerhez, cserebe meg a tasker bonusa se biztos, hogy veri a masodik SoJ elite damjat es +% elementaljat.
egyeduli problema, hogy ugy viszont kiesik a blackthorn -ez majd patch utan lesz erdekes ov+amuval- es az aughild set stackelhetosege is. igazan ezek csak rorgal stackelhetoek, cserebe 25% dam vs elite, 25% reductionj vs elite es ezen felul meg 7% damred par egyeb aprosaggal azert komoly fegyverteny.
-
mikromanus
veterán
válasz
DjDanee87
üzenetére
Ha az affix skálázása módosul (milyen értékeket vesz fel), akkor az visszamenőleges. Ha új affix kerül be, vagy kivesznek valamit, akkor az csak az új itemekre vonatkozik.
Példa1: a LoH és life regen értékeket veszettül felhúzzák az itemeken. Egy ringen ha van LoH most mondjuk 1400, akkor az a 2.1-ben lesz vagy 5600. Nem csak az újakon, hanem a meglévőeket is újrarollolja. A Moonlight Ward arcane skill damage bónusza növekszik. Annak is magasabb lesz a meglévőeken is a skill damja.
Példa 2: Leoric koronán nem lesz area damage. A mostaniakon marad, az újakon nem rollol. Knives övön nem lesz fan of knives skillbónusz. Helyette lesz ütésenként adott eséllyel fan of knives effekt minden kasztnál. Csak az új itemeken lesz az ütés effekt. A régieken marad a 40-50% skill dam.Ha új nagyobb patch kerül be, ami gyökeresen átalakítja az alapokat, akkro szokták különválasztani minden szinten a régi és új itemeket (pl az 1.0.8-as régieket és a 2.0-s újakat. Meg korábban a legendary affix buffok előttieket és utániakat). Az ilyen "szétválasztott itemeken nem számít azonosnak már az azonos nevű régi és új item. A régi SoJ és az új SoJ viselhető egyszerre. Régi set item nem egészíti ki az új setet (nem adja a kettes-3-4-5-6 db bónuszt +1 itemként).
-
meg van a royal de nem ahhoz amihez szerettem volna, dh-s gyűrű , wdset akartam nah mindegy...
-
DjDanee87
addikt
válasz
dobolan
üzenetére
Ezt a Blizzardtól kérdezd, így szokták csinálni. Inkább az a furcsa, hogy 1-2 itemnél nem kell majd újat keresni:
"Most changes are not retroactive, i.e., you have to find the item anew. There are a few exceptions, like the class set bonus changes, the two-handed weapon buff (up to 30% more base damage), and the arcane damage roll on Moonlight Ward."
Amúgy nem PTReztem. Valaki megmondaná, hogy az új gemeknél a 2. képességhez ez a Rank50, ami valszeg Rank200 lesz pontosan mit is akar jelenteni ?
-
dobolan
senior tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Azt jelenti, hogy pl. a LoH működik a két extra rakéta sebzésénél is.
DjDanee87:
A Moonlight Ward-nál is visszamenőleg belekerül az új érték, akkor itt miért ne lehetne így?
-
mikromanus
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Kb annyit, hogy az is procolhat és nem csak az "alap". Azaz aktiválhatja a LoH-ot, és minden ütés alapú effektet. Talán még critelhet is, de ez nem biztos.
'A season legendek engem sem igazán győznek meg a season karakter indításáról. '
nem is az a dolguk. Kiegészítők és nem "Kötelező elemek".
-
DjDanee87
addikt
válasz
dobolan
üzenetére
Nem, majd újat kell belőle találni.
A season legendek engem sem igazán győznek meg a season karakter indításáról. Az viszont tetszik, hogy sok használhatatlan legendből eshet majd értelmes is a patch után. Pl deadmau5, blackthorne amulet. De ezekhez meg nem kell a season

-
oxox
addikt
-
Edge
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
leoric crown+vigilante belt archon wiznek must have lesz. swami se lenne rossz, de inkább a több CD red.
Érdekes hogy szinte zéró WD item. Csak a quetzatolról vették le az as-t és ennyi. Season only itemek továbbra se mozgattak meg.
-
SQX_Barto
addikt
Van itt egy erős HC-s aki T6-on egy level 68-as CCOR-t lenyomna?
Akkor btagem alapján megtalál
4 communityben keresek boostert és nincs
(3 pl-es meg egy HC split bounty) -
mikromanus
veterán
válasz
Steven
üzenetére
Nekem az act 1-es motherek tűntek furcsának. Lehet persze csak egy fajtájuk ilyen ami nem idéz, de amit láttam, hogy támadások között ha épp közelkerülsz hozzájuk, akkor iszkolnak mintha versenyre edzenének. Ez a mozgás animáció eddig nem tűnt fel. Mondjuk lehet megvolt az egyik "kasztjuknál", csak azokkal ritkán találkoztam.
-
válasz
mikromanus
üzenetére
fasza köszönöm, akkor jól sejtettem , csak már kezdem unni aztán , jó lenne valami újítás ... játszottam a ptr el és ami a legjobban hiányzik, hogy a mobok nem állnak mint a sarkon a fakabát hanem csinálnak is valamit...
-
tudja valaki mikor jön ki az új "pöcs"? keresetem googlén , de mivel nem találtam lehet nincs is kiadási dátum?
-
Edge
veterán
válasz
DjDanee87
üzenetére
Hát egy esetben nem mindegy: ha az Elemental Exposure passzívot használod:
Elemental damage from your weapon contributes to Elemental Exposure.Mondjuk a born kard csak holy lehet.(kivéve ha socketes és áttekered)
Amúgy az elemental exposurenak egyébként csak akkor van értelme ha minden eleágból használsz skillt nem csak egyet. De pl kiválóan együtt működik a tal set bónusz meteorjaival. -
mikromanus
veterán
KIs legendary item változás legyűjtés:
2.1 Preview - All changes to Legendary ItemsTudom-tudom.. megint Mikro topic... megyek is sírni a sarokba.

-
Pekkk
aktív tag
DH szakértőktől kérdezném, hogy a sisakkal mit csináljak? [link]
-
oxox
addikt
válasz
Reinhardt
üzenetére
sorry ez a (#63197) K_mester-re a valasz, csak az avatarotok azonossaga miatt radklikkeltem
nem tudom, hogy valaszoltak-e a kerdesedre...bepotlom a lemaradasam
mindenesetre a valasz.
Karakter halalakor elveszted a karaktert, es a rajta levo cuccokat (ami a ladaban volt, ill. regen AH-ban, azokat nem bukod). ugye ez azert szivas, mert az ember szeret a legjobb cuccaiban menni, egyreszt, hogy ne haljon meg konnyen, masreszt magasabb szinten tudjon farmolni. -
Yummy
tag
válasz
CzKaresz81
üzenetére
Boxon lehet telepiteni merevlemezre a lemezrol psen pedig nem. Gondolom te is telepitetted. Igy psen folyamatosan olvassa ,es csinalja ezeket a dolgokat amiket leirtam.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
És tényleg...

-
KubanitoS
veterán
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Ezen mit kell nézni?
-
Wayne
aktív tag
39 óra játék után.... [link]
Én meg csodálkozom, hogy para 555-en még semmi ritka dolog nem esett: woh, wh, furnace, kukri, calamity, krider, stb...
-
Lézerparaszt
őstag
Nem rossz, nem rossz

-
DjDanee87
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
"Kár, hogy Holy, arcane kéne"
Semmit nem befolyásol milyen elemi sebzés van egy fegyveren. Az olyan affixek amik növelik az arcane spellek sebzését (Arcane skills deal x% more damage) azok a spellekre hatnak, a fegyveredre nem. Tehát mind1 milyen a fegyver, csak az számít milyen rúnát választasz a spellekhez.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez jónak mondható? Nála használom.
Kellett valami erősebb fegyó. Kár, hogy Holy, arcane kéne, de most ez is elmegy.

-
Gyick
őstag
összeraktam félig egy jade wd-t stashből,milyen irányba érdemes elindulni vele, cold?nem most kérdezem majd a 2,1-ben
-
Yummy
tag
válasz
CzKaresz81
üzenetére
Én úgy tudom, hogy 2.0.6-os patchel fog jönni a konzolos, aug 19.-én.
Neked sima dio3 megvolt konzolra? ps3 vagy xboxod van? Én psre vettem meg a dobozos verziót, de nagyon megbántam mert a folyamatos lemezről való olvasás miatt rengetegszer szaggat, csúszik a hang, és atom laggolások vannak. Elvileg digitálisnál nincs ilyen, így az Ultimate Edition-t csak így fogom megvenni, digitálisan. Még egyszer nem akarom megszívni. -
Reinhardt
őstag
válasz
stoptouching
üzenetére
Ja, jó lenne.

Miért? Összeegyeztethetetlen? -
diegho
nagyúr
Ha találok valamit egy barbárral, de nem nézem meg mi az, beteszem a ládába és mondjuk egy wizard-al nézem meg, akkor IQ-t fog adni main statnak, vagy nem?
-
CzKaresz81
tag
Sziasztok!
Aki esetleg sokat olvad Bliz fórumot, az látott mostanában esetleg infót a konzolos verzióval kapcsolatban ?
Esetleg melyik patchel érkezik, vagy bármi hasznos infó ?Köszönöm előre is valaki tud valami infót...
-
diegho
nagyúr
Kicsit makkor voltam tegnap és ma.
Gondoltam játszok a Crusával kicsit T1-en, volt egy akkhan kezesem hozzá, amit úgy kaptam. Mentem kb 10 kört, de az ég világon semmi nem esett neki, csak szar cuccok, viszont kadaláztam magamnak sapkát, gatyát, cipőt, tehát már megvolt 4 darab, egy hiányzott. Gondoltam ma megyek kicsit a barbival T4-en és kadalázok majd a lovaggal, barbival esett egy earth kesztyű, ami továbbra sem jó, de jobb, mint ami volt, plusz egy jade gatya rögtön 2 socket-el, jó statokkal, el is ajándékoztam a WD-nek aki ott volt. Belépek a crusára, akkhan vállas meg is jött, kész az akkhan szett (persze fostalicska statokkal, de kész) na mondom elmegyek tesztelni hogy néz ki. Első elit pakk kidobta a darklight-ot

-
Sheol
aktív tag
Ha tekertem 15% plusz meteor sebzést a Tal Rasha off handre, az hatni fog azokra a meteorokra, amit a set bonus ad, vagy csak konkrétan a meteor skillre?
-
_ocsisajt
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
ettol feltem en is
akkor patch utan kuka 
-
-
_ocsisajt
őstag
Na, tegnap normalon pottyant ringezes kozben HC-n.
El is felejtettem, most nezem van egy ilyen inventoryban
1-et rolloltam rajt, szerintem megtartom, elvileg patchnel tolnak a demidzsen, right?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Mikroember, a HC lényege a karik szép fokozatos kiépítése finomítása, e mellett jelnleg erősen nem elhanyagolható tényező HC-n a paragon szint sem, gondoljunk csak bele, védelemben +25% life+armor 250 allres és 8k lifereg bizony nagyon nem elhanyagolható tényező, sőt magasabb tormenthez nélkülözhetetlen. Tehát máris +1 értelem az scvel szemben ahol igazából oly sokat nem szoroz oszt hisz ha meghalsz felkelsz. Mind a mellett a hagyományosan megszokott buildek sem működhetnek, pusztán összedobom mert esett ez si az is, a legkisebb másodlagos tulajdonság is értékkel bír, egész egyszerűen másképpen nézel egy tárgyra mikor kiesek, más lesz az értéke. Én pl. olyan wdvel tolom ami elszakad a hagyományos Petes wdtől, újabb és újabb rúnákat próbálok ki, kombinálok és így tetszik, scn viszont egy órát ha toltam vele, egyszerűen ott unalmas.
-
JSaN
addikt
válasz
Weyland1231
üzenetére
Itt minden le van irva magyarul, olvasd el.
-
Weyland1231
újonc
hello a legendary keyel mit lehet csinálni?
-
mikromanus
veterán
válasz
_ocsisajt
üzenetére
No igen. Így mondjuk teljesen érthető és egyet is értek (többé-kevésbé). A dc szar ügy. Ha csak emiAtt halsz, akkor a felszintezés se lehet gond. Persze aki nem szereti a normál run-szintezés részt... az mindenütt elkerüli. Nem csak HC-ben. Azért aki "kongor style" nyomja annak kellene néha kis alapozás is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
proci985: elnézést! amúgy épp azt írom, hogy nem hülye, szóval nem kellene annak "álcáznia magát". Lehet csak nem értettem a cinizmust/szarkazmust.

-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
"Hiába álcázod magad hülyébbnek mint amilyen vagy"
Na
, ez igy felreertheto szemelyeskedesnek. Plz picit tobb tiszteletet, meg ha nem is ertetek egyet. -
diegho
nagyúr
Ma toltam pár órát a crusámmal, az biztos, hogy ennél unalmasabb karakter nem létezik.
-
_ocsisajt
őstag
inkabb oruljetek velem! vegre kiesett ROYAL, yeeeee

van rajt 4.5 chc, jo lesz

-
_ocsisajt
őstag
válasz
Reinhardt
üzenetére
elmesz a '"+!~^˘~ˇ˘^°
gz

Mikromanus:
Ertem en mit mondasz, meg tamogatnam is, en voltam pozitiv iranyba a legjobban meglepodve amikor megtudtam, hogy megmaradnak a paragonszintek, meg oltottam par ismit igy, hogy tok puhany lesz igy
... mondjuk ez visszafele mar nem enyhit, amikor (emlexel a sima paragonos idoszakra?) para100 kozeli wizardomat elvitte a DC, vagy a PK majom aldozata lett... mondjuk ott legalabb volt AH es a sok makolasbol osszeherdalt aranybol tudtam targyakat venni, csak johetett az ujra felhuzas elmenye story modban...es ra is ternek a mondamdom lenyegi reszere... az elvezeti faktor szamomra az a kovetkezo: tolni a fullos karijaimmal az altalam favorizat buildel (ma'r ha tamogat az RNG ilyen iranyba)... Az SZAMOMRA mar nem elvezet, hogy onhibambol kivul meghal a karim es azt rendes modon ujrahuzom... (igen, ilyen meg volt "anno" par meg az elejen jo is)
Mint gondolom nalad, csak te eltaknyolsz oszt felkelsz, ami engem mar nem tudna a jatekban tartani, sajnos...
Inkabb vigyazok, ovatosabb vagyok es ha nem onhibamon kivul halok meg (meg mindig 90% felett vagyok ilyen teren, pozitiv iranyban), akkor urambocsa engedettesek meg, hogy masok segitsegevel ujra legalabb hetvenen legyek (Tegyen ellene a blizz, nem?). Eleg buntetes szerintem, hogy a kedvenc buildemhez a targyakra valszin megint varnom kene 400 paragon szintet.... -.- Ok, ha az en hibambol halok meg(mert tulvallalom magamat, nemtorodom sc styleban jatszok, menozok partyban, hogy en majd feszrollolom a triplepullt stb.) akkor ok torlodjon el... jo parszor irtam supportnak, hogy tok igazsagtalan, mert nem az en hibambol haltam meg, mar nem irok, ertelmetlen, ugy is leraznak... meg amikor krealom a karit ott elfogadom az agreevel...Szerintem a dolgokat kibeszeltuk, right?

-
Reinhardt
őstag
válasz
CzKaresz81
üzenetére
T6 act1 Cursed Cellar / Old Ruins bounty
Mas:
Ma esett, egesz jo
-
KubanitoS
veterán
válasz
CzKaresz81
üzenetére
Gondolom csatlakozni kell Torment játékhoz új karakterrel és elbújni, ameddig a magas szintű társak lenyomják a szörnyeket, amiből te is megkapod az ikszpét.
-
TeeBee73
veterán
válasz
Weyland1231
üzenetére
Esély, az van rá. Egy kicsi.
De, hogy jót is adjon, arra kevesebb.
Általában mind a kovácsnál végzi. -
Gyuri27
félisten
Adna valaki egy malter wp-t?

Thx
xsmokex-2113 -
granini
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
"Kávé előtt nincs élet".. meg gyakorlatilag már egyáltalán nincs mert már csak te vagy meg a végeláthatatlan szófosástengered.. "Diabló topik = mikroman".. olyan vagy mint az RTL Klub.. nem érdekelsz így elkapcsolok..
30 fok van, süt a nap, mindenkinek jó hétvégét, majd hétfő reggel benézek.. szevasztok.. -
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Azaz:
HC-val
GC=HCFene a reggelekbe! Kávé előtt nincs élet.

-
mikromanus
veterán
válasz
Reinhardt
üzenetére
"Es ezt hiba mondjak neked akik tenyleg toljak a HC-t."
Azaz akik meghalnak HC-ban és utána úgy folytatnák mintha SC lenne, mer' a halál olyan igazságtalan? Értem.
Bármi ami lvl 70 alatt van az kuka. lvl 70-en. Azt azért megnézném hogy a hátratett kézzel is elérem a 70-et lazán emberek a kuka itemek nélkül hogy érnék el a lvl 70-et. Ja, hogy felhuzatják magukat? OK. A véleménykülönbség ott van, hogy te, aki HC-zol azt hiszed, hogy bármivel is támogatni kellene azokat akik meghalnak HC-vab. Épp hogy nem kell. Ez is HC sajátosság, nem? Az hogy te x alkalommal (saját hibádon kívül" meghalsz (= a sokadik GC karakteredet nyírod ki), de még mindig HC-t akarsz nyomni az a saját dolgod. -
Reinhardt
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Nem azon, hogy hatranyos az ujrakezdes, hanem, hogy a szintezes folosleges idohuzas. Barki aki eljutott mar HC-n mondjuk para100-ig az siman felhuz hatrakotott kezekkel barmilyen karaktert lvl70-re. A lenyeg, hogy a lvl-70-es karidat hogyan alkitod. Barmi ez alatt mehet a kovacshoz, mert haszontalan szar. Es ezt hiba mondjak neked akik tenyleg toljak a HC-t. Mert te eldontotted, hogy zen nagymester vagy, es a megtett ut szamit. Es amugy is mindent mindenkinel jobban tudsz...
Amugy valoban hulye vagyok, hogy leallok veled vitatkozni, mert mindig elfelejtekezem az alairasomrol. -
mikromanus
veterán
válasz
Reinhardt
üzenetére
Hiába álcázod magad hülyébbnek mint amilyen vagy, attól még igaz, hogy egész más játékstílus az alacsony szintű karaktert felhúzni önerőből vagy azonos szintű társakkal, mint a 70-es, vagy ha egy órácskét kibicelsz valahol. Nem a statpontok a lényeg, hanem az elérhető skillek közben. HA csak felrántanak egy óra alatt, akkor kb semmibe se szagolsz bele. Ha előtte noob vootál a rúnák-skillek 90%-hoz, akkor utána is az leszel. Egyébként meg inkább "büntetés" hogy előről kezded mint kihívás. Most azon fanyalogsz, hogy hátrányos az újrakezdés? A HC lényege épp ez lenne, nem? Meghalsz akkor vége annak a karakterednek. Újrakezded és nem folytatod/klónozod. Legalábbis nem azonnal. Persze lehetne mondjuk halál esetén 1 nap, vagy 72 óra HC stop bünti is a lvl 1 helyett. Aztán választhatsz lvl 70-est. Az is megoldás lehetne. Azt mondjuk tuti jobban fájlalnák egyesek.

Elveszíted a cuccaid, de így se az "elején" kezded. Amit a ládába vagy más karakterre elraktál azt azonnal felhasználhatod mikor eléred a lvl 70-et. Nem lesz az a 500 óra alatt kifarmolt mionőség,d e tuti nem egy pár órás újonc szint.
(#63211) Weyland1231
Van esély rá, csak kicsi. teljesen random. olyan 0,5-2% esély lehet átlagosan arra, hogy legendet ad. Persze ettől simén lehet, hogy az első 20 vásárlásból lesz 2, meg az is, hogy zsinórban 200 nem ad semmi legendet, vagy setet. -
Weyland1231
újonc
Hello a blood shardsos árus ahol lehet ilyen kérdőjeles cuccokat venni van esély hogy legendary vagy valami specko cuccot dob?
-
Reinhardt
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Orulok, hogy felismered az ironiat, ja nem...
De itt van 3 kep.lvl70 cuccokban:

lvl1:

lvl70:
![[link] [link]](https://dl.dropboxusercontent.com/u/9161975/Diablo3/lvl70.jpg)
Szoval ha elveszitem a cuccaim, az nem gond, de a lvl1 es lvl70 kozott AKKORA kulonbseg, hogy ez adja meg igazan a HC lenyeget. Ha normalon jatszom sztori modot akkor is megvan kb 10-15 ora alatt a lvl70. A crusaderemben amit elvitt egy DC 218 ora volt, szoval 200 orat feleslegesen szurtam el az eletembol (most felejtsuk el, hogy amugy tenyleg), mert a HC lenyege szerinted eljutni lvl70-ig?
-
mikromanus
veterán
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Nem egészen erre gondoltam. Ez egy nyominger HC. Nehogy már meghalsz és maximumon kezded azonnal! Egyesek épp ezt várnák el. Szépen kezd a legelején önerőből! Annyi puhányság és népneknyalás már amúgy is van bent, hogy a fejlesztések (kovács, kavicsos, lutrisasszonyság, láda, gold) maradnak. A "Második" legjobb itemeket elővakarod amint 70 leszel, aztán folytatod amit elkezdtél. Már ez is csak "félkemény" mód. Ha már hard, akkor legyen teljes nullázás, nem? Persze ezt azért picit népszerűtlen és hisztigenerálós lenne. De azért HC-k vagytok. Meg dc-k.

"van olyan hc ismim szerencsetlennek meg fellt sem dobott amiota tolja... igy hogy satganozzon?"
He? Ez miez ami itt akar lenni?
Ha nincs meg a kinyalt speckó all-in-BiS felszerelés, akkor tán használjon olyat ami már esett, vagy ami kevésbé itemfüggő! Idővel meglesz minden. Főként ha csapatban nyomul. Lehet nem a legpöpecebb, de a kulcspontok meglesznek. Mondjuk a Songokus setgyűjtésem után ezt csak fél szívvel állítom. Nagyon nem akar összejönni. 
(#63208) Reinhardt
"Csak hatalmas buntetes volt az, hogy 58 percet elvett az eletembol, hogy el kellett jutni ujra lvl70-re..."Ó, pedig már majdnem elkezdetek sajnálni. Még egy DC, aztán átérzed lassan a HC helyzet komolyságát. Kemény 58 perc? Hogy bírod ezt idegekkel? Az irdatlan kemény lehet.

-
_ocsisajt
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
ja persze potolhato... itt mar nincs AH... egy kib. rhenora tobb mint OTSZAT paraszintet kellett varnom... ezeket a hszeket amugy komolyan gondolod? legnagyobb bunti az egeszben amikor a fullra epitett karid elmaszik... azt a geart visszahozni eleg sok melo/makkolas kerdese... van olyan hc ismim szerencsetlennek meg fellt sem dobott amiota tolja... igy hogy satganozzon?....
-
JSaN
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
Merhat ugye itt mindenki olyan pro hogy senki sem onhibajabol hal meg, mindig csak a dc.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mikromanus
veterán
válasz
Reinhardt
üzenetére
Az időveszteség is "büntetés". Anélkül kicsit komolytalan lenne a bukta. Jó, persze itemet buksz, de az pótolható izibe ládából. Para szintet se buksz. Ha időt kell szánnod a teljes felhúzásra az erősíti a "jólelcsesztem" érzést.

Legközelebb majd jobban ügyelsz... a dc-re.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Van egy elég jó rollos koronám a ládában, de akkor be fogom zúzni, mert amúgy nem kell...

(3 pl-es meg egy HC split bounty)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)