Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
tPedro_
üzenetére
Nem, nem mindenki ezt csinálja. Van aki játszik. Ez ilyen.

Mellesleg lehet hogy az act 1 kriptás eventek stabilabban adják az xp-t. Veszélyesebbek, de szerintem harc nélkül i steljesíthetőek és az esetek többségében valamelyik bent van. Persze a "javítás" óta betesznek egy-egy elit pakkot is a végére, de az XP osztás feltételébe nincs benne, hog yle is kell ölni őket. A Matriarch bone laza, a jar of souls kicsit kocogósabb ha gyenge vagy, de az se vészes. Szerintem mezei vault DH-val mindkettő tartható. EZt a "Bugot" meg amit linkeltél remélem javítják majd. Nagy büdös semmire már ne járjon xp! Irgum-burgum! Azt a kutya meg a kiscica!

edit: a highland cave-es segítségnyújtás se lehet vészes, de ott pár csuhást és egy rare monstert azért le kell nyomni. De kapsz cserébe egy gyógyitalt.
Nem túl vészes a "szellemirtás" és segítségnyújtás a "weak" (majd strong" egyedi szellem hegyikecskének sem. Persze ez is harccal jár. Kezdő karaktereknek seasonban nulláról nem biztos, hogy T6-on opció lehet ez. -
tPedro_
őstag
válasz
emre33
üzenetére
A Misers Will nevu bounty segitsegevel eleg gyrosan lehet. Soloban se rossz, de ha belepsz a Powerlevel communitybe, akkor meg gyorsabb lesz.
Mindenki ezt csinalja, ha valaki megtalalja a bountyt, beirja cseten es behiv meg maga melle 3 embert.
Igy eleg gyorsan fel lehet szintezni alacsony karaktereket, akar lvl1-tol is. -
nonsen5e
veterán
válasz
Bahama
üzenetére
Diablo mellett WoW is így van. Szaggat a játék, de a processzor és a vidkártya is 50-60%-os terheléssel pihenget.
Annó még a WoW ügyében elbeszélgettem pár 10 oldalon a Blizz supporttal, nem tudtak már mit mondani, mert mindent kipróbáltam én is, aztán annyi lett az eredmény, hogy gyenge a procim, váltsak nagyobbra. Akkoriban i3-3225 volt (játékok alatt azt jelenti, hogy AMD-vel Blizz játék nem is futhatna...) most upgradeltem nem játék miatt egy i5-3330-ra és semmi sebességjavulás a játékokban.Érdekes, hogy a BF4 fullra ki tudta pörgetni mindkét komponenst 1600 CL9 memória sem limitfaktor.
És itt még csak nem is a tengert számolja a gép a poklok meg a halál angyalai alatt...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
emre33
addikt
30- as karaktert (crusader) hogyan lehetne gyorsan 70-re felhuzni?
Nincs haverom akvel közösen nyomhatnám. Kössz -
diegho
nagyúr
Most már kicsit több, mint 1 hónapja tolom a játékot, de érdekelne, hogy milyen gép az, amin úgy lehet menni public riftet, hogy nincs a sok effekt miatti akadozás. Létezik ilyen gép? Mit cseréljek az adataimnál lévő gépben, hogy ez megszűnjön? Bár gondolom ez inkább az engine hibája.
-
Edge
veterán
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Furnace,

nem fulminator.
Amikor RG van átváltasz erre és a narancs szöveg a lényeg, durva effekt(amit 2.1-ben majd jól hazavágnak, ha jól tudom, de addig jó lesz). Gyak. ez olyan mint anno a ROS bétában a Crushing Blow volt.
-
Lézerparaszt
őstag
Fulminator még soha nem esett nekem, de Thunderfury sem. Egy közepes Sun Keeperem van, így is jobb mint az Azure amit használok, de a SK elég lassú, szenvedés vele a játék. Ezért míg nem esik maxos, tuti Azure lesz nálam, szólóban azzal is lemegy az elit instant, t6-on...már ha játszanék t6-on, mert nekem nem éri meg a nincs loot viszont figyelni kell dolog. Ha esetleg esne egy Fulminator akkor kipróbálnám, köszi a tippet. Esett még tegnap egy Helltooth vállas is ugyanilyen rollokkal, ha nem jobbal. Alig várom már hogy csináljanak vele valamit hogy jó legyen, az összes cucc a szetből eléggé maxos rollokkal jött. Lehet felhúzok egy 3. wd-t is csak hogy rárakjam

-
Edge
veterán
válasz
Sárpac
üzenetére
Hát igen, ki lehet tartani egy-egy kedvenc kasztnál akár 10 körömmel is, de ha van egy ami a blizz kedvence nem árt egy olyan kasztú karit is csinálni.

lézelpavaszt:
gz szép csuka
, normális sun keeper meg nem esett azóta se?
ja? pár napja esett egy furnace, refi papa mondta azt használjam RG-nél hauntal, tényleg durva... pikk-pakk lemegy az RG hpja T6 partiban. -
hackeeeee
Jómunkásember
Nem teljesen a játékhoz kapcsolódik, de valszeg aki játszik, annak tetszeni fog.
Ha már volt róla szó, akkor sorry.

-
-
_ocsisajt
őstag
Koszonet Reinhardt forumtarsnak HC huzasnal!
es en meg rifteztem az elejen kicsit oxox kartarssal
mi van ha nem huzzuk az idot az elejen? 
szerk NEGYVENKETTEDSZERRE:
behujult a kod vagymittomen: de perimg taget leveszi allandoan a forummotor, tehat a kep raw:
http://imagerz.com/QBYVUUtvAwMDB10YGAVQ
-
ChME
tag
válasz
nonsen5e
üzenetére
Játékstílus és gear kérdése, nálam nem férnek be az absorbok és a wizard nem jeleskedik self healből, ezért eléggé megváltás a templarral flangálni számomra. A followerek DPS-e elég közelinek tűnik egymáshoz, közel azonos gearben, a DPS buffok, amiket a másik kettő ad, pedig jónak jók, de nem attól fogod gyorsabban vagy magasabb szinten ölni a mobokat (CC-k pedig túl szituációsak számomra). (Egy egyszer majd) Marauder DH-val pl. nem érzem, hogy szükségem lenne a healre, wizardnál nem igazán válnék meg tőle.
-
mikromanus
veterán
No, teszteltem a wave of light explosive blastot (fire rúna). Kb mindegy hogy hol "castol". Semmiképp nem procolja a sweeping windet. Mintha néha beütne egyszer -egyszer. TAlán ha nagyon a nyakadra kúszik az ellen? Mindenesetre akkor se procol ha az ellenfélre castolod (speckó spirit stone-nal). Lusta trehány banda... Már mióta megvan ez? Már 2.0.5-ben is volt azt hiszem jelzés hogy nem működik.
-
Tombi
őstag
válasz
sultansmith
üzenetére
Mindenről lemaradsz, a helyedben megvenném, akár kölcsönpízből is

-
-
diegho
nagyúr
válasz
sultansmith
üzenetére
Gyakorlatilag mindenről lemaradsz a kiegészítő nélkül.
-
nonsen5e
veterán
válasz
sultansmith
üzenetére
A játék javáról lemaradsz, de azért a kiegészítős patch óta (megkapod kieg nélkül is) van sikerélmény 60-on is, mert normális a loot. Szóval mindenképpen megéri megvenni.
Nézegess a kasztokról videókat, streameket, esetleg próbáld ki az összeset és amelyik megtetszik azzal játssz.

-
sultansmith
senior tag
Hali!
Most vettem meg az alapjátékot. Melyik kasztot érdemes kezdeni, melyikkel a legélvezetesebb? Anno paladin voltam, de az már rég volt...

Valamint megéri a kiegészítő? Nagyon-nagyok sokról lemaradok?

-
ChME
tag
válasz
proci985
üzenetére
http://www.diabloprogress.com/hero/chris-2799/Yuki/35589279 (fórum motor épp nem az igazi, és nincs kedvem el tippelgetni link tageket)
Ez játékban 12,8M, WH nélkül 14M felett volt. Unity még egy darab sem esett. Ezért nem használom. Dupla heales templarral T6 solo is okés, csapat dettó. Mivel Unity volt emlegetve, ezért hagyjuk most, mennyire effektív, de messze simán játszható. Szóval mi lenne, ha nem dobálóznánk az általános 'fire wiz' cuccokkal, amikor arról szó sincs.
-
törölt tag
Mi tortent, hogy nagyon sokan valtottak WD-re es Wizard-ra?
Elegge uj nekem most ez az egesz RoS
-
nonsen5e
veterán
válasz
czpitti
üzenetére
Ez vajon előreláthatólag változhat e a 2.1-el, vagy valami más játékstílust kell választanom? Kieg utáni második héten kiesett a WoH + Yan, azóta pirosan (tűz, hehehe...) látok mindent, van 3 firebird, 2 talrasha és 1 vyr.
Milyen spec képes/lesz képes patch után t6-ra? -
Lézerparaszt
őstag
Sikerült találnom a dokimra egy upgrade-et, igaz csak pár ponttal jobb mint az előző de akkor is...

-
proci985
MODERÁTOR
válasz
stoptouching
üzenetére
ja, miutan rajott az< egyik dev, hogy T6ot mar nem birna a barbija unity nelkul ahogy hallottam
-
mikromanus
veterán
válasz
stoptouching
üzenetére
Jaja. Nagyon hihető volt: Szerintem simán csak nem is gondoltak rá és macera lenne javítani. Ez meg olyan jól hangzik.

-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
tormenttol fuggoen szoktam allitani a karin a skilleket es a geart.
utoljara T3mon mentem, oda felesleges a blur (T4tol altalaban mar hasznalom), ugyanugy fennmaradt a harrington ov is ami helyett T5tol fixen blackthornt hasznalok a damred miatt. viszont T3mon ennyi dammal faceroll, esetleges 2-3mas elite csapatokra meg ott az archon. keyem van eleg, viszont a T3 nagyon porgos, tehat ha csak menni akarok es szornyeket gyakni a jo oreg novasorc modjara, akkor T3 idealis. adott tormenten belul nem szoktam SCben tulbiztositani a vedelmet.
T5tol van blackthorn es aughild is, az 25+7% damred, plusz blur a glass cannon helyett (-20 helyett +15% damred), amire jon meg a julia. ha megnezed se a 2.7m elite dam, se a 11m toughness nem stimmel. viszont kb 6m toughness eleg T3ra, ha valami csunyabb van meg ratenyerelek az archonra es 100+ / 250-320met becritel atvaltozaskor (harrington nelkul / harringtonnel), az mar altalaban pillanatok alatt meg szokta szuntetni a veszelyes ellenfeleket. ha meg egyszer halna... SC a kari, belefer.
illetve altalaban T5on csapatfuggoen meg egy vagy ket gem helyere megy be gyemant, 2000 koruli resistek meg mar elfogadhatoak.
--
a damja meg csak papiron nagy sajnos a fire wiznek, egyreszt problemas az AP, masreszt egy fele akkora damu cluster DH jobban sebez a gyakorlatban.
-
nonsen5e
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Kb. 33% cdr-el (nem eroltettem meg magamat, ami ad az ad, nem reforgeolok ra) kb. 1 sec van amikor nem robbantgatok.
Mr.yan gatyanak hala meg szambazgatok a mobok korul es perma +23% dam. es az eleg jo.
Mondjuk az igaz, hogy jelen pillanatbab Woh nelkul eszem agaban sem lenne EB-ot hasznalni.
-
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
proci jóslat mellément. Simán kevés a védelmed T6-ra. Nem a life a necces. Ez ilyen. De legalább mehet az ePenis méricskélés a damra.

Persze ez archon... Lehet elég. Ha nem, akkor minek az a glass cannon? Szeretsz szo.. szereted a szobi szörpöt?
-
mikromanus
veterán
válasz
nonsen5e
üzenetére
A blast cd-s skill, míg a meteor (többsége) és a heat wave "Normál" spender skill, azaz annyiszer lövöd el amennyiszer nem szégyenled, vagy amennyi AP-d van. 2.1-ben erősítettek az explosive blaston sebzésben, meg rúnával a CD-je is lejjebb lett véve. Így már megfontolandóbb lesz célitem nélkül is talán.
(#62655) proci985
Kevesebb life, több armor és resist. nem nagy titok. Ha glasscannont hajtogatsz, akkor nem kell panaszkodni ha néha összetörik. No megyek megsasolom miben lőttem mellé a tanácsaimmal.
-
Muton
addikt
válasz
proci985
üzenetére
köszi! akkor inkább megvárom vele a pecset

GrooveHero: ja, most geareltem át, délután még cold cuccban questeztem (én lemaradtam róla, hogy már nincs boss first killnél legend...)
Mikro: jaja, már pecsre vár a kard (a cold wiz azureja is. csak az még jó is
)Gertrius: igen, az nagyon ritka
-
nonsen5e
veterán
Firet mindenki meteor/heat wave-re mondja. Az explosive blast ennyire gyengebb lenne, vagy csak eszmeletlen ritka a wand of woh?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/nonsense-2596/hero/23803960
En ezzel solo t4-en eleg jol apritok, groupban megyeget az 5 is, csak egyedul jobban szeretek jatszani. Akkor ilyen builddel sosen leszek t6 kepes?
Ahogy neztem kap egy eleg durva buffot az EB is. -
mikromanus
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Kavicsra se futotta, meg a fegyver is már 2.1-es patchre van tervezve. A skillezés már csak részletkérdés. Ekkora gázszámlánál nem olyan kicsi az (mármint Gáz Rezső számlája).

-
proci985
MODERÁTOR
-
Muton
addikt
Gázrezsó amuján és sapiján mit lenne érdemes tekerni (meteor és wave esetet különbontva)?
-
Edge
veterán
oxox: np
résen vagyok 
Más, most csak úgy filózgatok a ramalandi gift-en, hogy tök jó hogy + socketet ad a fegyverhez... nade miért nem lesz ilyen ringre meg amura? amikor a leg gemek meg abba mehetnek? ja hogy úgy legalább logikus lenne?

-
oxox
addikt
HC-n nekem nem fer bele a liferegen jelenleg...ennyi erovel hagyhatnam a regi ovemet is.
a tank crusadem birja az uteseket, de ha barmit life regenre tekernek vagy kisebbet utne, vagy jobban megerezne, es a jelenlegi lifregenek eleg viccesek 800k hp mellett
(buff-al 23misi a tough...ami mar lehet sok, de osszak mogullem a nagy sebzeseket akik erre vannak szakosodva, amig en vigan allok 2-3 elite kozott...es utogetem is oket...alapsebzes 5-6misi, masodlagos 12-13misi)(#62639) Edge -elbizonytalanitottal.....lehet igazad van (sorry a felrevezetesert)..lehet valami masrol tekertem ma le life regent, ezen meg valami altalam nem hasznalt skill volt....koran volt meg. Miota az asszon 4-re meg 7-re megy dolgozni gyorsabban telnek az estek, es hamarabb van reggel
-
Edge
veterán
nem rosszul emlékszel?
Mert a wh-n 3 primary fix:
- as
- chd
- skilldamés ott van neked az armor 4.-ként. Vagyis a skilldamot tekerted át STR-re.
-
oxox
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
mint DjDanee is irta lifereg volt a masik valasztasom (ami lett is)...hat akkor inkabb armor maradjon (plane, hogy a passzivnak sem art). lifegen nem erdekel igazsag szerint...inkabb eljem tul, minthogy lassan regeneralodjak.
-
DjDanee87
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
"mikor str-et rollotam ra (lifegen helyett)"
Azért az STR, LPS, AS, CHD sem lenne sokkal jobb

-
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Nekem pedig nagyon úgy tűnt, hogy én vok a centruma, de annyira belassított, hogy inkább a "rendes" harangnál maradtam...
-
mikromanus
veterán
-
oxox
addikt
válasz
SQX_Barto
üzenetére
persze, vegyel fel, es irj ram ha fent vagyok...tegnap is karaktert huztunk woodnak, csak lvl 69-nel szolitotta a felsobb hatalom (asszon
)..pedig sok mar nem kellett volna.
act1 a varosban levo zombi-nenis questel eleg gyorsan halad a szintezes...sokaig t6-on a vegen t3-al ovatoskodtunk. -
SQX_Barto
addikt
Übereztem egyet, ez a Diablos portál elég szívás. Kicsit sok benne a kihívás (meg a fakereszt
)
Meg az 5 milliós HF plannek is "örülök"
Sikeresen szórakozik a nagy vinyóm, így a PTR-nek megint lőttek. Gariztatva lesz.oxox: ha valamikor ráérsz, húznád kicsit a HC karimat?

-
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Ez a magamra "ráejtem" max akkor talál, ha ott van a seggembe a trash...a lökéshullám, ha lehet így hívni se mindig talál be...illen szempontból sztem jobb a többi harang.
-
mikromanus
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
Holyara szépen karcol. Mondjuk annak egyrészt három ütése van, másrészt "harang". Lehet csak a harang effekt adja. A fire skillnél az meg valamikor véletlen pottyan, de többnyire csak szétpleccsen az egész. Nagyon szép és gyors, de a SW-re nagyon nem akar procolni. A holynál szerintem a lökéshullám is procol. Igazságtalanság az egész. Lehet a becsapódás középpontja mérvadó. Ha megvan a "TZO" spirit stone, akkro oda esik a nuke ahova kattintasz. Ha ellenre kattintasz, akkor rá és annak procolnia kellene.Majd este megnézem. Karaktert másolni nem nagyon akarok most, bár nem hiszem, hog ysokat játszok mostanában a szezonális wizardommal.
Sebzésben, gyorsaságban és hatókörben jó a fire. 2.1-ben cinderrel olcsóbb is lesz, mint a többi. -
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
A fire-re is müxik szted? Mondjuk nekem nem nagyon jött be...

-
mikromanus
veterán
Csináltam PTR-en kis gyorstesztet fire harangra. Veszett szépen aprít T6-on. Csak a fene a pofájukat a blizeseknek, hogy még mindig nem javították a sweeping wind bugot. A fire rúna kb tízből egyszer procolja, akkor is inkább csak véletlnül. Ez elég gáz. Mondjuk majd ellenőrzöm élesen a "Kihelyezett harang" spirit stone-nal. Lehet az már eltalálja az ellent...Ettől még a blizz mekaphassa...

-
oxox
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Ez is hc?
melohelyrol nem tudok linkelni (ill. otthon sem olyan egyszeru mert nincs prnt screenem)
nekem attack speed 7% , a crt inr. 40 valamennyi %, valami 400 valemennyi armor, ill. 491 str lett ra ha jol emlekszem...tehat hasonlo (bar a lifenak jobban orultem volna, de passziv skill miatt kiegyezek az armorral). -
oxox
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
nem kadala adta...riften pottyant...vicces volt. publicon toltam, es egy kard, es egy akarmi mellett dobta...linkeltem is, aztan figyeltem fel, hogy nini ilyet meg nem lattam (persze irtak a tobbiek, hogyha nem kell, akkor oket erdekli
) para 304-ig ez volt az elso, igaz en varazslo/crusade/wd-t tolom szimultanmondjuk nekem mar adott nehany hasznalhato cuccot kadala (mondjuk koltottem is mar nala), pl. jade kesztyut is o adta, ha jol emlekszem.
-
proci985
MODERÁTOR
maraduer build, avagy vegre, T6 kepes DH.
a poen az, hogy van 1.13m elite damja, ehhez kepest nem kell unityval trukkozni a 2.7mes elite damu fire wizemmel ellentetben, hogy birja T6ot. soloban, mert multiban T5 tunik a maximumnak.
ami miatt mukodik: 2.00nal a DHk nagy design elorelepese volt, hogy gyakorlatilag szetvertek a mukodokepes solo mp10 buildek alapkovet, avagy a perma shadow power tobbe nem elerheto, anelkul meg a melee DH nem eletkepes. reflect ellen nincs vedelem, eleg vedelmet a karira pakolni pedig szvsz lehetetlen.
viszont itt van egy diszno es egy farkas (ill harom) elterelni a szornyek figyelmet. van egy pok ami elvileg lassit. van ket csapda (bombardier kadalazas alatt) ami nem fogy ki folyamatosan a resourcebol, szoval vegre kivehettem a punishmentet. hosszabb csataknal vegre nem az a kerdes, hogy mikor fogy ki a hatred... mert ha kifogy, attol meg a csapdak teszik a dolgukat. nem ut vissza a reflect, amire a dodge nem hat es jelenleg a vedelem egekbelovesen es a smoke screenen kivul nincs hatekonyabb vedelem.
persze, a frozen pulse/frozen/jailer/thunderstorm meg mindig ronda, de mivel nem kell punishment, ezert disciplinnel lehet lazan birni kiteolas kozben. ingame 7.8m toughness T6ra keves, de a smoke screen es az allatkert megved.
elotte fire DH volt, clusterrel T5ig partyban meg elment (de T3mon szoktam menni, mert ott meg facerollolta a trasht), de a vedelem es a resource generation nagyon kritikus volt (meg legacy SoJjal es DMLlel is, avagy 30rol indult a cluster koltsege). a punishment CD utan pedig nem vagyok benne biztos, hogy a build mennyire marada mukodokepes. plusz mivel nincs (es nem is igazan hozhato) vedelem, tenyleg irdatlan mennyisegut kellett vele kiteolni, kb mint 1.03 idejen inferno A3ban.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Az a 10k még nem is olyan sok, sokan vagyunk itt akiknek 30-35k shard alatt sem esett a kívánt cucc, pl nekem a Tasker. Amim van az is úgy lett meg hogy kiesett egy barbár csapattársnak intesben -.-
A witcherrel mondjuk pont szerencsém volt, mert pont 70-en esett ki az az egy darab amit eddig a para 466 alatt találtam. -
Lézerparaszt
őstag
Kéne már valami upgrade a boszimra, de sajnos nekem soha nem esik semmi ='(
-
oxox
addikt
válasz
Sárpac
üzenetére
tegnap 1000shardot koltottem el csak ovre...egy blackthorne, es ket legendet adott...mindharom hulladek.
erre ma sima riften kidobta az elso witching-emet
...sajna van rajta armor (ami helyett all resnek, vagy vit-nek jobban orultem volna), de egybol +9% dmg lett rajta mikor str-et rollotam ra (lifegen helyett), fire element dmg 2misi volt, de visszavagtam kicsit, hogy 13misi legyen a tough...ill. gondolkodok, hogy a masiktol megkapja a hell pajzsot, mert akkor ismet 2misi dmg fire lesz.Igy a masodik teszt crusaderem mar durvabb mint az elso, es nala latom is, hogy hova fejlodhet meg.
8-10misi kozott zuz mar..t2 soloban mint kes a vajon. -
JSaN
addikt
-
Zan
aktív tag
válasz
smallmer
üzenetére
Tuti, hogy neten vagy, mivel a játék full online végig! Valószínűleg most privát játékot játszol, amit egy kattintással publikussá tudsz változtatni a játékot lestoppolva a menüben és akkor a hasonló szintű játékosok látni fogják a játékodat. Ez persze nem azt jelenti, hogy hozzád fog bedobni valakit a játék, de így már megvan az esélye. Ha tutira akarsz játszani valakivel együtt, akkor vagy vegyél fel innen haverokat (1. hsz-ben egy csomó embernek ott van a b-tagje, engem pl. nyugodtan felvehetsz, tudok segíteni), vagy simán a főmenuben megkeresed, hogy hol kell public game-hez csatlakozni és connectelsz! Hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Motoros topic
- Robotporszívók
- Jogász topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, masreszt meginkabb orulok neki