Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Ha megtetted volna, akkor lenne legalább egy Revenge on Army szintű, csak "fejlettebb" (PII-re optimalizált) tuti hekk-end-szless játékunk. Aztán ha ráeresztenéd a népet, akkor vagy panaszkodna, hogy nagyon faék, vagy kibuknának azok a hibák amikre nem is gondoltál hogy előfordulhatnak.

A Blizz persze picit más. Ráeresztenek egy rakat embert aztán győzik összerakni használható egésszé a játékot. Minnél több változó van benne, annál több a hibalehetőség is. Akkor is ha nem csak "kreatívak", de van aki át is látja az egészet. De mindt KJ.exe kolléga említette korábban: minden sz@rt bennehagynak ami nincs is használatban. (ha nem lenne pontos az idézet, akkor elnézést John! Fizetni viszont nem fogok jogdíjat csak mer' jogosulatlanul jó színben tűntetlek fel
)edit: elnézést! Ez már lehet a PIII-asok kora lenne

-
Gyuri27
félisten
válasz
mikromanus
üzenetére
Ha egyedül fejlesztem ezt az egészet amit dió3-nak hivunk. A magyar átlagbérért tizen x éven keresztül. Akkor se lett volna több bug benne. Akkor se lett volna rosszabb mint ez most.
-
Gyuri27
félisten
válasz
mikromanus
üzenetére
Most egy bugos béta még bugosabb bétájával had ne én szopjak.
Majd ha fizetnek érte. Addig meg az xp jól jön. Meg hátha esik valami eurós tétel.
-
mikromanus
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Skillezés és build testre és legendary sasolásra (meg XP farm tesztelésre) elmegy. Mellesleg a Diablo 3 játék. Jobban élvezem a bétát mostanság mint az 1.0.8 "éleset". Ez a játék lényege. Az XP le van ejtve. HA ez így marad, akkor alső hangon is 2-3* több XP-t lehet időegység alatt szerezni majd a kiegben. Ami van para szint az elég lesz. Néha visszanézek, de nem erőltetem az "elavult" játékmódot. Még csak megsajnálnám magam hogy elvesznek az agyament buildjeimból párat az új patch-csel.

-
Gyuri27
félisten
válasz
mikromanus
üzenetére
Chd persze.
Amik most mennek még a normálisabb 9xx+ req level cuccok. 5perc-1óra és viszik.
Most kéne ebből vagy 100.Így is elég béta a játék. Nem szopatom magam ptr-l. Ami aztán vagy úgy lesz vagy nem. Ráadásul a rosból semmit nem mutat.
-
mikromanus
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
JA, hogy te nem PTR-en agyalsz? Akkor bocs. Ott ha már eléred a 900 DPS-t, akkor húdeb@szottulszerencsésnek érezheted magad. Veszettül nem éri meg a craft. Persze régebben itt Sárpac gyártotta az elméleteket mert valaki nagyban craftolta a majd' teljesen azonos itemeket, de ha működik is, akkor is milliárdszámra kell beleölni a goldot (+jó sok idő).
PTR-en meg nincs "jóáron viszik" rész. Ha jön a kieg akkor se a 60-asoknak lesz értéke. A 70-es itemekhez meg új anyagok kellenek.edit: mellesleg meg ez 6 primary stat és incs közte a % dam. Ha kiemelkedő DPS-es a kard vagy más fegyver, akkor az egyik nem lesz, mert kell a +x% dam affix.
edit-ediT: fegyveren nincs chc
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gyuri27
félisten
válasz
mikromanus
üzenetére
Hidd el az 11xx ls/loh, main (akár vita)/as, soc, +dmg, chc fegyókat jó áron elviszik még most is.
Sokan szinteznek az utolsó időkben. Lévén csak a paragon vihető át (eddig, persze lehet, hogy az se).
Megérheti kesztyű kraftolás is. Tri, main/vita, all res/armor szintén kelendő. -
mikromanus
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Alacsony CHD, max 4 primary affix és névleges DPS se sokkal jobb (vagy inkább csak szarabb lehet). Simán megéri a craft. A "hozott feygyver" jobb. Max 1-2 legendary versenyképes. Persze ettől lehet próbálkozni. Majd 61-70 közt lesz érdemes craftolgatni, meg vásárolgatni. Addig a fegyver szerintem nem pálya. Azért majd tesztelem ezt is.
-
mikromanus
veterán
válasz
Thrawn
üzenetére
Az volt egy rakat. Nagy bőkezűen craftolgattam, aztán már lehet csak pár száz maradt. Azt meg nem olyan egyszerű áthidalni ha elfogy. pedig volt vagy 5-6k. Most meg csak 2k-t találtam (amiből maradt 500).Elcraftoltam volna ilyen hamar a többit? Remélem nem szórtam ki valamikor amikor hely kellett!
Ha kell legendary craft, akkor csak szólj. A demon skin jó (bár jobbára csak a monknak) és a Gehenna is elég jó. A többire ott a.. Nem, nem a MasterCard! A rare plan.
Majd késő délután/este kerelek titeket.
-
Thrawn
félisten
válasz
mikromanus
üzenetére
Adok persze, ha el nem craftolom addig az összeset

Mondjuk common debris nélkül nehéz lesz... -
Thrawn
félisten
válasz
mikromanus
üzenetére
-
kkf
aktív tag
tényleg, a női barbár hangjait nem cserélték le? anyám sikított így anno, amikor megjelentem csurom saras szerkóban edzés után

-
mikromanus
veterán
Épp azon agyaltam, hogy valami zene kellene a D3 mellé estére (lehetőleg olyan ami nem olyan, hogy jelzik youtubeon, hogy "add el a veséd hiogy fizethesd a jogdíjakat ha egyszer is ezt felhasználod"). Jó kis taiko, nem tökölős minimum 20 perces fajta. Meg is van a találat. Most nézem, hogy mégis van jogvédett tartalom jelzés:
"A(z) „Into the Fray” megvásárlása itt:"
Hú, de témába vágó! KIzárólag 1.0.8-ban persze.
-
Muton
addikt
nekem nem rég pont egy hétbe került. telepítettem a ptr-t, első nap, meg sem jelent az új karakter, majd 3 nap cd után újra, megint semmi, majd megint 3 nap cd után új próba, és az akkori copyban már ott volt a posta karakter. 1+3+3 az egy hét, bár nem biztos, mert csak az egyik kezemen számoltam

lehet, h vagy változott a copy, vagy hetente mentenek és, pont mentés után másoltál, én meg pont mentés előtt -
kkf
aktív tag
én inkább 24 órára saccolnám, mert jó másfél napja tettem a stash-be egy kardot előtte, ami véletlenül pont ott volt, ahova raktam. direkt ezért vettem ki AH-ból, hogy átvigyem PTR-re, és még egy hetes sem volt a kard, szóval 1 hétnél sztem mindenképp kevesebb.
próbáld ki egy nappal, aztán ha nem sikerül, 3 nap múlva újból megpróbálhatod
-
mikromanus
veterán
Ok. Bár ha gondolod, akkor craftolok neked jobbnál jobb (de inkább rosszabb) itemeket. Legendary, meg tán némelyik rare is jó lehet. Mondjuk a démon set az inkább monknak jó, mert mindegyik darabján van fire resist, de talán van még "rés". Könnycsepp van dögivel. A kékekkel voltak gondok. Az is összejöhetett volna "vendorizálással", csak sajnos az egyesével adta az anyagot akkor még és nem volt türelmem se nagyon hozzá.
-
JSaN
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
PTR-en van 3000 kek es sarga, felet oda adom. oki?
-
Muton
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
tudtam volna vinni egy csomót, mert nem volt sohasem dellám elcraftolni. szólhattál volna
-
mikromanus
veterán
Ha nem veszed meg a kieget, akkor azért hasznos ha van. Lvl 60-as craft alapanyagok a normál itemes fehér anyagon kívül nem account boundosak.
2.0-ban lényegében le van egyszerüsítve minden. Minden magic bezúzása ugyanazt a "Kék befőttet" adja. Minden rare ugyanazt a most infernos könnycseppet. Minden legendary brimstonet. A fehér/szürke itemek fehér anyagot (nem felszippantani!), de ez már account bound, mert ez használható lvl 60 feletti item craftra is. Speciális eset a tome. Ez régebben mind demonic essence lett, de lehet ezt azóta javították. Aki karaktert másol az majd kommentelje mi lett a sok tome of secrets-ből neki!Ha nincs kieged, akkor mindent ebből craftolhatsz. Sajna a fehéret nem tudod kiváltani, de a többit átviheted karaktermásolással, vagy megmarad mikor jön a patch. Ezeket csereberélheted is. Ugyanilyenek a rare és magic itemek és a craftolt (60-as vagy alacsonyabb szintű) legendary és set itemek is.
Ha meglesz a kieg, akkor ugyan valamennyi anyagot hasznos lehet átvinni egy kis kezdeti craftolásra (jó kis upgradek pöröghetnek ki 1-2 alkalombó is), viszont lvl 60 felett már más anyagok vannak. Craftra és enchantra is. EZek már nem átadhatóak.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Az nem lesz account bound?
szerk.:
No meg szerinted mennyi belőle az elég? Csak hogy felkészülhessünk (ha már úgyis kidobáltam én is
) -
mikromanus
veterán
-
SQX_Barto
addikt
-
khirill
aktív tag
válasz
killerjohn
üzenetére
mert a head-up display mozaikszó! ééértem?!

-
Doom83
tag
Sziasztok!
1 hetet nem játszottam, és a Barbárnál mindig elfogy a Fury!! Valami hihetetlen...
Nerfelték? Vagy mi lett vele? Ugyan azok a beállítások... Minden ugyan az mint eddig.
Fogyamatosan csökken a fury, és sokkal több fury fogy az ütéseknél, nem tölt vissza olyan sokat mint eddig!
Wrath of the Breserker módban igy nem is tudok jatszani csak kb. 4 másodpercig... :@
Eddig folyamatosan abban tudtam maradni! -
SQX_Barto
addikt
válasz
granini
üzenetére
Fényes jövő áll(na) előtted a popszakmában
Felváltva húzom az utolsó két karimat, Wizard és WD.
Szerintem a héten be fogom őket fejezni.
Egyébként még tegnap kérdeztem, de nem kaptam rá választ:Kb mennyi késés van PTR karakter copy-nál?
Mert szeretnék egy "végleges" teljes 60-as szettet próbálgatni PTR-ben.
(És 60-as vinyóm van, amin nem akar az alap is meg a ptr is elférni
)Most hallgatom ezt az őskövületet, azért plagizáltál belőle rendesen

-
granini
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
SQX_Barto barátomnak szeretném küldeni Happy Gang-től az Alt Tabolok című szerzeményem..

Alt Tabolok egy éjen át
Dolgozik nekem a Killer Hud
Fields of Misery-n és Festerben, remélem
összefutok ma a Wardennel..(rap..)
Stunnolok erre, stunnolok arra valaki ma
harangos, felken a falra,
Észre sem veszem, hogy betelt a stash-em,
jobb ha goldjaimat gyorsan összeszedem
Csak ő, csak ő, csak őt kergetem
Ne fuss el Warden, melletted a helyem
Spike trap ide, caltrops oda,
Sose fogy el ennek a minionja?!Alt tabolok, egy éjen át..
Bom! Bigidi Bom! Ütött az óra,
hánynak a banyák, teli van a kripta
Mozgok jobbra, mozgok balra,
teszek egy big bad voodoo-t a placcra
Kiáltok aah utána, ooh**
Ez az én barbim, és igazán jó,
mert ritmusra villan az archon,
Skornak b..lak mostan tarkón** (ezt csak barbárosok fogják vágni hogy warcry + overpower..
)erre dúdolgasd koma: http://www.youtube.com/watch?v=jeQCDfrWIy8

-
kecsawi
senior tag
nem megy a szerver? error33? pedig hétfő van

-
-
T. M.
aktív tag
Ezt is megértem. Kaptam beta meghívót
.... Hearthstone-ra 
Visszaküldeni nem lehet?
-
Horbal
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Ja akkor csak PTR-en nincs? Én most T1-en kerek 31%-ot látok.
-
kkf
aktív tag
válasz
mikromanus
üzenetére
köszi, megnézem majd

-
mikromanus
veterán
válasz
Horbal
üzenetére
Minek akarsz nyominger pár tucatt MF-et itemből? T2 is 400% Mf-et ad, T6 meg 1600%-ot. Egy kis tartalék azért nem árthat. Jelenleg csak olyan legendary/set itemen lehet mf amin alapértelmezett roll. Nincs mf affix. Se primary, se secondary. Később ez lehet módosulm, de most "fel van függesztve".
-
Horbal
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Azért a barbit nagyon megszorongatták az LS elvételével. Az én 6% LS-em szinte örök HoTAval ami kb 1.5-2Milla sebzés között ütött 25K-kat töltött vissza + ugye a crittek miatt örök fury és örök jeti.
Ehhez képest most van PTRen valami 8-10K élettöltés folyamatos fury éhség nincs örök jeti. Így még torment 3-on elvok, de már mozogni is kell és vanak szopi elit kombók. Szal nem vidám. Pl nemtom hogy kula bubis überezésnél mi a bánat lesz örök jeti nélkül...
A DPSem magasabb pedig a kiírt kevesebb de folyamatosak a 2-2,6Millás kritikállok. Az életem is több. De a healing kevés.
Az új droppot meg még nem tudom milyen lesz, eddig találtam pár legendaryt egy jópofa övet használok is de pl a Skornomat nem tudnám lecserélni, talán majd 70 felett.
Amit végképpen nem értek az a MF. Most akkor az nincs
Ezzel a nyomorult 30-40%kal kell majd menni? -
mikromanus
veterán
válasz
LLKobe
üzenetére
Hát... Backlash monknak azért hasznos ha van valami aktív. Sajna kisebb most PTR-en a dodge chance. Olyan 72,5% jött nekem csak össze. Kb 3-4* ennyi dex-szel azért jóval több lehet. Ha gond van, akkor ott a breath of heaven, meg a serenity ha nagy a gáz. Az minden szószból kikapar. Életszívás nélkül azért kell regen, vagy valami más pótlás. LoH szerintem nem procol a backlashre. vagy igen?
(#46144) JSaN
Nem a hsználhatóság a kérdés egy buildre, hanem a választhatóság/változatosság. Ha megy a denevér és csak a denevér és kész, ennyi a választás, akkor az kevés. Mondjuk a 0 cd wall of zombie + zombimászóka charge elég jól működik, de 70-es szinten ez picsaf*st lesz. A 0 cd buildek eléggé el lesznek aljasítva.#46147) Horbal
A rend azért szépen muzsikál és a kiegben is jó lesz. Több élet = több töltés. A hotA-hoz sajna termelni kell, meg egy kis regen se árt. Eléggé kompromisszumosnak tűnik nekem. A bubi ellen meg lehet épp alkalmi yeti is, vagy a leap. Talán a charge is használ. -
LLKobe
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
A life reget hogyan oldod meg monkkal PTR-en? LS-es fegyóm eladtam mer szart se fog érni, LOH meg PTR alatt kb. p*csafüst van.
Ja, Backlash buildes monkkal tolom, DPS-em unbuff 305k, buffba 405. Szép haladós, de a minimális életvisszatöltés miatt gyakran padlózok...
-
JSaN
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
A WD T2-3 siman megy soloban, vegig is mentem mind 4 acon, meg lessem ma este mit tud T6-on.
A HC WD is meglepoen siman megy T1-en, T2-t probalgatom mar. Magas toug es az uj zold pulzalo fegyo adja magat. -
granini
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Koszi ezt is meg az elozo hsz-t is a LOH-rol.. ez egyelore bizalomgerjeszto. Persze ahogy Gorni is mondja, elobb jojjon ki a RoS, ne legyne issue az authentikacioval, aztan raerunk azon aggodni hogy melyik build hogy mukodik, illetve hogy a vegso kiadott verzio milyen mob suruseget meg erosseget kap..
-
mikromanus
veterán
Backlash-dodge például.
De a fire monkom haladósabb:
- spirit töltős FoT
- berántós-tüzes-sebzős cyclone
- lashing tail kick: a tüzes első rúna azt hiszem
- heal mantra - circular breath (spirit regenre, de jó élettöltése is avn)
- SW- inner storm: spirit töltés, némi sebzés
+1-nek a Breath of Heaven sebzős rúnáját raktam be
Passzívban a +100 spirites (exalted souls) és a Guardian Path
+1 most épp a OwE, de volt a spuri bónuszos is. OwE a démon setemre elég erős buffot ad ; )
Skornnal pöpec.Mész, beránod az ellent, majd spameled a rúgást amíg lehet (mondjuk az ellen hamarabb elfogy mint a spirit). Csak tartsad ellenfélen az egeret, vagy nyomj shiftet, mert picit furán működik. Néha berántás és egy két alap csapás kellhet, de egy skull grasppal nekem elég szépen és folyamatosan megy a rúgdosás. T6-on irtok zombit és minden fehéret vele + eventek. Szépen halad. T2-3 minden ellenre gyors. Ha épp elit killre és lootra gyúrnál. Xp-ben a T6 jobb azért.
-
kkf
aktív tag
válasz
mikromanus
üzenetére
valaki írjon már be egy ütős monk buildet PTR-re, nekem valahogy sokkal döcögősebb, bármit csinálok, mint a wiz, pedig van 270k-m a monkon

-
mikromanus
veterán
Megvolt szerintem ez is, de inkább black ice ment nekem a blizzard mellé. A sleet storm se rossz, de azt hiszem ott már letettem a blizzardról. A blizzard, meteor, és a ray of frost is olyan, hogy veszett durván sebez. Jók a változatos skillek, de a DPS buff skillek többet dobnak (familiar, magic weapon). Ja, meg skorn, vagy hasonlóan komoly súlyú fegyver az optimális.

Előzőekhez meg annyit, hogy nem lesz komolyabban beszorítva egyik karakter sem. Nagyon jó skillek vannak mindegyik kasztnál. Mondjuk a DH, Wizard, Monknak több lehetősége van. A WD-t annyira nem ismerem, a barbit meg keményen nyomorgatják. A furyéhség elég gyászos. Nincs meg a többi kaszt gördülékenysége. Picit gáz, hog ymonk 12-14 spiritet üt és mondjuk 30 spirit kell egy rúgáshoz, a barbi meg alapból kap bashra 6 furyt és 20 kell egy hasonlós sebzésű hammerhez. Ja, meg ha nem üt akkor csökken a meglévő készlet is. A Wizardnak is iszonyatosan jön az erőforrás és a DH-t se nagyon lehet megszorítani.
Az élettöltéshez se feltétlen (csak) loh kell. Én jobban szeretem az olyan skilleket amik azért erősebben fognak, így a LoH nem igazán tűnik elégséges életpótlásnak. Nem hiszem hogy gond lenne ebből. Van egy rakat más lehetőség.
-
kkf
aktív tag
a blizzard+sleet storm buildet vki tesztelte már PTR-en? nagyon brutál lett!!! két képernyőről hal mindenki

Torment V a régi felszereléssel mint kés a vajban, mondjuk ott már vannak elit kombók, amik párszor kifektetnek hiába próbálok elmozogni (meg Olaf a filcen a jailer+blast+spear kombójával insta death).
egyébként csak nekem tűnik úgy, hogy filcről a monszták kb. fele máshova migrált? -
khirill
aktív tag
válasz
mikromanus
üzenetére
na jah... de azt a rohadt hydrát azt persze nem bírták elhagyni... az is azért volt op a d1-ben mert annyit pakolhattál le amennyi manád volt... a d2-ben még "használható" volt, de valójában abszolút nem volt effektív... (bár ha belegondolok az egész fire ág nem volt az...
) ...ide a d3-ba minek? (egy vicc az egész...
)mindenesetre kösz az infót... előre félek...

-
Edge
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Ez konkrétan most a ROS bétában 82.5 LOH/pont és így jön ki a végére a 4125 LOH csak parapontból, szal az már nem is lesz rossz
(ugye granini?)szancsó, thrawn, khirill: thx

-
mikromanus
veterán
válasz
khirill
üzenetére
Nem az igazi. Annyi bizonyos. Korábban folyamatosan teleportált lenyomva tartott billentyű vagy egérgombnál. Ha rosszul pozicionáltad az egeret max egyhelyben gerjedt. Most ha a végpont hibás, akkor telézik egyet, aztán megál és vége. Ha időben felengeded és újrakattintasz, akkor talán belefér még 1, vagy 2 teleport. Az előző verzió lehet ugyanolyan szar volt és ugyanaddig jutottál, de legalább megvolt a mozgás illúziója.

(szerintem ilyenkor az akadályig teleportáltál, tehát jobb volt)A D2 alappilláreit/ alap skilljeit egyébként minden kasztnál, vagy skillfajtánál elhagyták. Se hammer pala, se summon nekro, se javazon, se ES wizard, vagy gyorsteleport. Egyes druida, wizard, barbár és assassin skilek átdolgozva azért megmaradtak, de a kedveltebbek eltűntek, vagy rájuk se lehet ismerni. Talán a barbi maradt legközelebb a korábbi verzióhoz (kivéve, hogy használhatóbb lett).
-
khirill
aktív tag
válasz
mikromanus
üzenetére
az egyetlen dolog ami miatt jó pár seggbe rúgást ki tudnék osztani... amit a legnehezebben nyeltem le... a "teleport system"... a mage kasztoknál a mana shield & teleport páros az olyan szinten volt alap, h hasonlatot is nehezen találok... azt kivájták a teleport meg olyan szar lett, h - szinte - bármelyik kaszt jobban vált pozíciót... most már persze mindegy, meg nem vinnyogom el a "krájin-t", de ez igazán csúnya dolog volt és még mindig emelkedő tendenciát mutat a pulzusszámom ha csak rá gondolok is... -_-
...és azt mondod... ...hogy... ...még szarabb lett?

-
proci985
MODERÁTOR
caramelldansen @ diablo3, avagy hianypotlo
. -
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Majd elválik...
Sztem zárjon be a Blizz abból baj nem lehet...

(#46123) Sirandrish: Ez HSbe is ott van...vagyis, ha szarakodik a beléptetés, akkor minden játékába...
-
granini
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
Elsore lehet ugy tunik hogy az LOH lesz az uj LS RoS alatt (bocs nem birtam tobb roviditest mar idenyomni.,.
) - de en azert bizom abban hogy eletbentarto dolgok kombinacioja (life regen, LOH, life after kill, life after spent resource, kul. vedekezo skillek CD es resource csokkentese paragonbol, itembol..) fog ervenyesulni, nem csak kizarolag a LOH.A mai rendszerben az en monkomnak ahhoz, hogy ugyanugy eletben maradjon mint a 2 x 3 LS-el hat kellene legalabb ugy 5000 LOH.. csak eros saccolas.. hat annyit az eletben nem fogunk osszeszedni itemen + paragon pontbol + gemmbol, vagy csak nagyon durva kompromisszumok aran, tehat hogy a LOH valamil helyett lesz a cuccon..
Uh remelem igazamlesz es tobb komponensu lesz az eletbenmaradas. Ellenkezo esetben az egesznek semmi ertelme nem volt, es ugyanugy egybizonyos funkcio fogja kizarolag eletben tartani a combkozepig a lecsoban csapkodo karaktert torment6-on..

-
mikromanus
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
Csacsiság. Az überskillek ugyanúgy életben fognak tartani. Ott lesz a DH SP-je, a barbi rend élettöltése (csak sok life kell hozzá) + esetleg az ignore pain vagy a revenge. Wizardnak a pajzs skilljei, a Tyúktolvajnak meg mindenféle zavaros vudu trükk. Meg se ütik ha épp nem akarja a tyúktolvaj. Ja, meg ott vannak a globeok. Orrba-szájba ptyognak. Nincs itt gond. Persze a LoH is jó lehet, de nem minden játékstílushoz.
(#46118) Gorneck23
A Crushibng blow nagyon eltűnt. Van még olyan amit ki tudnak felejteni.lehet azért még lejjebb adni
-
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Első körben oldják meg a belépést és a kurva magas latencyt...utána jöhet a kieg...mondjuk mit is várhat az ember egy amcsi cégtől...
-
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ennél szarabb csak nem lesz...ennél lejjebb már nem nagyon van...
Jahh de bejelentik, hogy bocsi...nem tudjuk megcsinálni...
Mondjuk amekkora balfasz egy banda semmi meglepő se lenne... -
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Megjelenés után majd tőlem megveheted occsón, ha xar lesz...

(#46114) mikromanus: Kb az egyetlen cucc ami életben fog tartani 70 után...ami most kiosztható meg kb semmire se elég.
-
mikromanus
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
ööö. Akkor most mi van? Azt akarjátok mondani, hogy ami 60-on 16,5 LoH/pont az mondjuk 5-6* annyi pontonként 70-en? Mondjuk lenne értelme, hiszen nagyobbak a sebzések is és a life is sokkal több, csak nem igazán hallottam ilyen infot. Vagy csak érdektelen volt és átsiklottam felette. Ha nem ilyen nyomorák párpontnyi PTR-es lesz, akkor még van is értelme. PTR-en az az egyik olyan para-slot amit röhögve hagyok ki...

(#46112) Sirandrish
A PTR-en tudsz tesztelni. Az lényegében a patch hatásainak tesztelésére jó éppen. 70-ig nem jutsz és a kieg tartalmakat nem éred el, de elég sokminden hasznos részlet kipróbálható. Mondjuk hogy mi fog működni és mi használhatatlan. Pl wizardnál Cm és örökarchon build semlegesítve, de van helyette egy rakat jó lehetőség. Ja, meg a legújabb patch változattal elcseszték a teleport-wormholet. Ha nem nyíilt területen kattintasz, akkor lebnyomott egérnél egyet telézik, aztán csak nétz bambán. Kb mindenen elakad. Idegbeteg módon kattintgatva azért lehet használni, de jobban tetszett a korábbi gördülékenyebb (bár hasonlóan ostoba) teleport system... -
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Meglesni megtudod...loot, para, nehézség kb tesztelhető...ahogy az átszabott skillek is...de az új "tartalmat" már nem tudod csekkolni...
Nagyon kevés kulcsot osztottak ki ami eléggé lol kat...
-
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Dehogy kapott...csak többen PTReznek...csak minek...

-
SQX_Barto
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
A RoS-hoz kell egy beta kulcs. A PTR az a loot 2.0 és az új paragorn rendszer bétája (amit az alapjáték is meg fog kapni) De ha van RoS bétád, akkor a RoS újdonságait is kipróbálhatod benne elvileg. (Nincs bétám így nem tudom, hol tart most a dolog)
-
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nincs RoS...hacsak nincs kulcsod...
-
Sirandrish
legenda
Nah valaki világosítson már fel.
Most a RoS-t ki lehet próbálni vagy mivan? Ha igen, akkor hogy? Le kell szednem egy külön klienst ahhoz is?
Csak mert gondoltam meglesem, elindítottam a PTR-t aztán sehun semmi olyasmi amit megnéznék. -
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Ő sztem kiosztásra gondolt...
-
Edge
veterán
Azt vágjátok hogy PTR-en és ROS bétában a paragonpontok által adott értékek eltérnek?
Na nem minden esetben, de pl LOH PTR-en maxolva 6-700, ROS bétában meg 4100? Tegnap Refivel néztük meg, mert én nyavajogtam a kevés loh miatt, ő meg többre emlékezett és meg is nézte valóban sokkal több, streamen mutatta is.
HA ez most csak nekem volt új akkor sry érte, viszont megnyugtató hogy nem lesz olyan karcsú a LOH ROS-ban mint most jelenleg PTR-en. -
granini
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
'edit: azért a varázsgomba befigyel a tatyóba.
'Hat oregem.. az neked mar nagyon regota rendszeresen befigyel szerintem..

-
mikromanus
veterán
GY kávé előtt majdnem rákérdeztem, hogy honnan van neked bétád mikor tegnap még nem volt. Azt' most látom hogy az a para szint. Még jó hogy lusta vagyok a szelektív látásom mellé.

A Ződeffekt nyiszikülő jó anyag.

Nekem tegnap Skorn esett utoljára. Javították picit. Már van rajta sebzés... csak nem sok. Olyan 1230 DPS körüli volt. meg is lepődtem. Mondjuk az a -18 lvl req roll is nagyon hasznosnak tűnt...edit: azért a varázsgomba befigyel a tatyóba.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)