Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
granini
üzenetére
Engem már a transmogrification-nel megvettek kilóra

D2-ben is tetszett az Act V, és eddig ez is szimpatikusnak tűnik
Crusader-re is kíváncsi vagyok.
De a legnagyobb "vívmány" szerintem a loot 2.0 meg a smart drop lesz, remélhetőleg.
Gondolkozom, hogy előrendeljem a RoS-t mégis....
De ha most megveszem, már kapok kódot? (Kérdeztem már, de nem jött rá válasz)
-
Edge
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Minap Refi behívott lvl70 torment 3-ra, a 800k sebzésemmel, ami 900+ archonban(ill vót már 3M is) szépen tudtam sebezni de annyiira 1 hit voltam hogy ihajjj
szal oda a lvl60-as ehp az kegyetlen kevés, de ilyen úgyse lesz élesbe lvl70-re csak összejön egy combosabb ehp gondolom. Viszont kb 5 perc alatt léptem is paragon szintet 194-ről 195-re úgyhogy a para xp az frankón jön.
Más, megvettem a ros deluxe-ot és PTR-en megkaptam a bónusz itemeket, ugyan a transmog recikkel kitörölhetem ott, de a pet-et már használhatom, aranyos jószág de hosszútávon zavaró tud lenni, kint vagy terepen azt néha akaratlanul is odakapsz, hogy mi a szar jön ott azt küldöd rá az áldást mire leeseik hogy az csak a pet...
(viszont ha jól figyeltem meg a maniac-oc azok szétdurrannak rajta, bár ez lehet csak bug egyelőre, viszont felőlem maradhatna így
) -
granini
őstag
válasz
MrCsiT
üzenetére
Számomra sosem volt kérdés, hogy akarom a kieget és a vele járó plusz tartalmat. Nem változtat a döntésemen semmilyen technikai malőr vagy hogy a Blizz unfair módon csinál dolgokat. Csak a tapasztalat az, hogy nem lesz zökkenőmentes az eleje. Ettől még megveszem a kieget, és természetesen mindenről beszámolunk itt a fórumon

-
proci985
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
osszecsomagolt edition lesz, de egyelore nem olcson. blizzardot ismerve arcsokkenes egy ideig meg nem lesz.
-
mikromanus
veterán
Van eg ykis kék:
"In order to help resolve some critical bugs and implement class tuning changes, we will be pushing out a new Beta and PTR patch later today. This patch will be relatively small, and a miniature patch note update will be provided once the patch is live.As a result of some testing that will accompany this patch, character progress on the Beta/PTR may be affected. See the below list for details.
Later this week (after the Beta/PTR patch goes live), we will be performing some tests on our storage system that maintains inactive Diablo III accounts.
This may result in the loss of up to 24 hours' worth of progress on the Beta or PTR for some players.
We anticipate the number of affected Beta/PTR accounts will be extremely low, and should only impact those who play within a very small window of time.
In addition, shortly after testing has completed, we will be adding an additional wave of new players to the Closed Beta. Keep an eye on your inbox for an invite if you've opted in!
We apologize for any inconvenience and thank you for your continued participation in the Closed Beta and 2.0.1 PTR!"A lényeg:
- Megoldották a kritikus hibát. A patch kicsi és aranyos, de így se jön le
- A héten picit tesztelgetnek (lehet már most is). Ennek következtében némelyik PTR-es és bétás áldozat rövid emlékezetkieséssel és heveny paranoiával fog küszködni. Egy nap kiesik és mintha pár dolog hiányozna...
(na jó, ezt lehet félreértettem)
- ha végeztek, akkor dobnak még pár bétakulcsot olyanoknak akik nem akarnak vele játszani, úgyhogy figyeljetek, hogy tudjatok majd irigykedni rájuk!
-
mikromanus
veterán
válasz
MrCsiT
üzenetére
Megvolt 5-10 másodperc alatt pedig beleszámoltam a játékba lépést is. Esetleg indítsad újra a launchert. Szórakozik épp, de csak a PTR problémás. Esetleg állítsad Eu régióra! Az amcsit nem néztem. A PTR-en azt mondja van új patch és újra kell indulnia hogy frissítsen, de nem frissít. Hát evvan...
A nehézségre annyit: nerf volt és ez nem is 70-es szint. T4-6 közt már eleinte van ellenállás az ellen réstzéről, majd kezd az elit sebezni is, aztán jön a stressz. T6-on azért már lehet tökölni az elitekkel pedig nem vészes a life értékük lvl 60-on. Igazából mit vártok? Olyannak akarják belőni ami teljesíthető. A T1-2 az pont a közepe. Olyans emilyen amit minden közepes gearrel teljesíteni kell tudni. Jó gearrel meg gyorsan is. Mondjuk az előző verzió és a mostani közt lett volna tán optimális. Most 70-esen vannak olyan életek mint akkro 60-on voltak. De lehet 70-en is kevesebb van. A sebzések is lanyhábbak.
edit: az autologin nem megy. Nagy kunszt. Beírom a jelszót, mint "régen". Nincs eu probléma. Vagy neked az EU szar nálam meg a PTR. Mindenkinek ahol nyomulni akar

(#46291) honved
Belinyálra csak DPS kell meg egy kis elmozgás. Esetleg némi MS bónusz ha macera lenne a dolog. De egyébként kb kék itemekkel is teljesíthető lenne ha a DPS amúgy megvan -
honved
csendes tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Én is megszerettem az AH-t... Amikor elkezdtem nightmare-en játszani, és sorban haltam meg (Belialnál ~10-szer egymás után), na akkor jöttem rá, hogy jobb cuccot kell valahonnan szerezni
Hiába trükköztem akárhogy harc közben, egyszerűen gyenge volt a karakter. Az a loot meg, ami csak úgy esett, semmire se volt jó.
Vagy talán úgy gondolták a készítők, hogy évek alatt jutok el egy karakterrel a játék végére? Esélyes, hogy meguntam volna, mielőtt infernoig eljutok...
Arról nem is beszélve, hogy ez a játék is fog-e működni évek múlva is, ahogy a D2 10 év után is? Mert hiába találom én ki, hogy nem baj, ha megunom a játékot, majd 2-3 év múlva megint előveszem, ha addigra leállítják a szervereket...
-
MrCsiT
addikt
Megnéztem a kedvedért - bár, óránként ellenőrizgesse a fejlesztők felmenője női ágon, hogy megy-e talán a hulladék szerverük - ééés, az autentikációs kredencnél megállt a bejutás, cserébe kaptam egy kiváló
ERROR
There is a temporary outage of the Battle.net service. Please, try again later (error 74)üzenetet.
Hm.. ezen azért még lenne mit javítani, ahogy elnézem?!
update, szerk.:
félreértés ne essék: nem flame, nem hiszti, egyszerűen csak sz*r ez a sz*r, ennyi, tényszerűen. -
MrCsiT
addikt
válasz
Joci93
üzenetére
no, ez legaláb vicces volt
..bár, megnézném, hogy Torment(?) 6-8-on mit csinálna ezzel a kétség kívül látványosan effektelő fegyverrel..(#46239) granini: én meg, azt hiszem, megvárom, hogy abban a 2 hétben Te/Ti mit csináltok, aztán ez alapján döntöm el, hogy megvegyem-e egyáltalán a kieget. (egy új játékoshoz képest nem leszek talán 2 hét alatt sem akkora hátrányban, a 2600+ órányi tapasztalatommal..
) -
MrCsiT
addikt
válasz
Devoured
üzenetére
innentől elszállt a maradék kedvem is a PTR-től.
A Blizz igazán tudja, hogy hozza meg a kedved, bár egyre inkább úgy van vele, mint az egyszeri lány: vagy megjön, vagy nem..

#46281 mikromanus:
Ööö. Az EU döccenésmentesen megy, WTF? Azért írtam a hsz-t, mert a tetű login gomb a "server down maintenance[zŐddel írva] status broáf blablabla" üzenetet adja... és aki birka, az majd elhiszi, hogy épp most kell piszkálni a szervert, mikor "csúcsterhelés" lenne rajta: 20 játékos is lenne, egyszerre ?! -
FehérHolló
veterán
Tudnátok akcijjósan alapjátékot + kiegészítőt?
Hivatalos forrásból, nem okosan, és nem oroszul. -
Devoured
tag
PTR T2 faceroll, T3-on már a billentyűzethez is hozzá kell nyúlnom, 1-2 halál itt már előfordul csúnya affix kombinációknál, de jórészt az is kényelmes. följebb még nem próbálkoztam tormenten.
egyedüli dolog ami ba**za a csőrőm, az a fury probléma. szóval 2 active sebző skill-t is leváltottam, meg egy passive-ot, és még így is folyton elfogy. rég használtam ennyit az alapütést
úgy érzem "némiképpen" túllőttek a célon a barbár nerfelésével, átestek a ló másik oldalára.és miután az elmúlt 4 óra játék alatt dobott egy kritikán aluli Skorn-t, meg egy legendary alapanyagot, innentől elszállt a maradék kedvem is a PTR-től.
ha valakik kellően elszántak innen, akkor a következő napokban/hetekben esténként lehetne 1-2 kör MP10 über, van még 20 ládám, szeretném még patch előtt elhasználni.
Akira#2876, vegyen föl aki kellően lelkes, thx.
-
SQX_Barto
addikt
Megvan az összes (5) karim level 60as!

És gondolkodom, hogy mégis elő kellene rendelnem a RoS-t
Valaki megvette innen? És ilyenkor már kap az ember kódot, hogy beregelhesse? Vagy csak megjelenéskor? -
MrCsiT
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
ja, milyen meglepő.. a PTR-nél semmiféle belépési gond nincs, hiszen arra van szüksége a Blizz-nek, hogy a pistikék azt nyomassák, ne az alapgémet, ami most is EU down..

-
Gyuri27
félisten
válasz
mikromanus
üzenetére
Meg benne van az állandó lag és karbantartás miatti kuss a pofádnak is.

-
Thrawn
félisten
válasz
mikromanus
üzenetére
Te elolvastad?

-
mikromanus
veterán
Változik az EULA márc 18-tól. Gondolom AH bezárás miatt, de van benne olyan, hogy egy ember max 3 accountot regisztrálhat. Ez eddig is benne volt? A multibox témánál régebben lehet felmerült, de nem emlékszem, hogy akkor is megvolt-e ez a korlát.
-
sto1911
veterán
-
mikromanus
veterán
Inkább a koffeinháztartás érzékeny egyensúlyának felborulása okozhatja a jelenséget. Ennek az oka az enyhe idő miatt a térségbe hatoló alacsonyabb légnyomás, a levegő nedvességtartalma és a tél végi vitaminhiány miatt legyengült ellenállóképesség.
Ha erre valakinek a válasza az lenne, hogy "én nem is iszok kávét", akkor az helyzet még súlyosabb. A tagadással kezdődik mindig.. Ennél már csak a kávéfogyasztás teljes elhagyása lenne rosszabb.
hm... még fél óra a következő adagig. EZt már ki kell bírnom...Már csak 29 perc 30 másodperc... Eh, no mindegy. Jó lesz az háromkor is

-
T. M.
aktív tag
Kezdenek durván elfajulni itt a dolgok

Az viszont érdekelne, hogy a kiegészítő közelgő megjelenése okozta izgalom, vagy az ugyanez okozta feszültség kerül ilyenkor felszínre?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Granini, respect
-
Bird
addikt
válasz
granini
üzenetére
Ez pedig az én Kazinczy-díjas memoárom:

"SZÜLETÉSNAPOMRA (aka Diablo III)
három éves leszek én -
meglepetés e gyönyörű game
csecse
becse:ajándék, mellyel megleptem
e sivár kis HP életem
magam
magam.Három évem elszelel(t)
s azóta még egy kiegre se telt.
Az ám,
Ah-ám!Lehettem volna 700ks wizard leoktató,
nem ily pvp-n wd csirkét gyilkoló
szegény
barbár.De nem lettem, mert esténként
eltanácsolt az autentikációs szerver
fura
ura.Intelme gyorsan, nyersen ért
a „Nincsen wizem” versemért,
az irányfény (archon wiz)
kivontSkornnal óvta ellenem.
Ideidézi wds szellemem
hevét
s jellegét:„Ön, amig mannából értek én,
nem lesz OP e féltekén” -
gagyog
s ragyog.Ha örül Jay Wilson úr,
hogy a Blizzard sosem tanul,
csekély
e kéj -Én egész friendlistemet fogom
nem inferno fokon
taní-
tani!"márha enged majd belépni

-
granini
őstag
AH bezárás előtt..

Nincsen gatyám, se sapkám,
se offhandem, se lándzsám,
se gemmem, se shoulder-öm,
se Skornom, se szett cipőm.Harmadnapja biddelek,
se sokat, se keveset.
Húsz euróm van accounton,
Crites mempom eladom.Hogyha nem kell senkinek,
hát az ördög veszi meg.
Tiszta szívvel betöröm,
legalább lesz Brimstone-öm.Utolérnek, fellöknek,
Decay Criptben leölnek
s talán ha lesz kiegem,
újrakezdem Masteren..(József Attila - Tiszta szívvel)

-
Gyuri27
félisten
válasz
killerjohn
üzenetére
Hagyják a francba az egészet. Majd én megcsinálom a diabló 4-t.
Addig meg utalják a lét.
-
kkf
aktív tag
válasz
granini
üzenetére
ez nagyon ott volt

haza megyek, leporolom a Dolly Roll bakeliteket, és hallgatom két authentication közt
basszus, ilyen idősen még Diablozunk....nem baj, ha USA tavaly 15mrd USD-t ölhetett játék szoftverbe, akkor mi is Diablozhatunk.
még jó, hogy asszonynak nem adtam rendszergazdai jogokat, már rég legyalulta volna.
mindig rettegek, hogy hazamegyek, és vadi új windows install fog fogadni
-
granini
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Keblemre csirek!! Hat annak az eselye hogy mi ketten egy bolygora szulettunk egyazon idoben kisebb volt az eselye mint annak hogy 2 mempo esik ki egy szarkupacbol a Fieldsen, es megis itt vagyunk!!
Fejet hajtok munkassagod elott
(es mar keszitem a kovetkezo atkoltesem..) tetszik ez az irodalmi vonal. Kulturat a nepnek! 
-
annonmi
tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Igen van benne igazság nem tagadom, nehezebb így kialakítani azt a buildet amit szeretnél, plusz egy kihívás
persze tudom sokan nagyon nem örülnek ennek. A streameket nem nagyon követem, csak elolvasom inkább ami változás van, még a PTR-t se töltöttem le mert, paragon szinteket lépek mert rámfér 
-
Rebourne
aktív tag
válasz
killerjohn
üzenetére
Jajj, ne lődd le ilyen korán a poént

-
Thrawn
félisten
válasz
mikromanus
üzenetére
-
Gorneck
legenda
válasz
killerjohn
üzenetére
Csak ezzel meg az a bibi, hogy tartalom pumpa nincs...1-2 hét után rutin lesz a dolog és az unalomba fullad. Pont mint most...
-
mikromanus
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
(#46252) Thrawn
Ilyet én is tudok, csak kicsit jobban tükrözné antiszoc és dilettáns valómat. No mindegy. Akkor egy klasszikus átdolgozás...FÜSTBEMENT barbár
Egész uton – hazafelé –
Azon gondolkodám:
Miként fogom nerfelni
Szerencsétlen babám?Mit mondok majd a plebsznek
Kedvest, szépet neki?
Midőn izzó haraggal,
A fórumoknak esnek neki.S jutott eszembe számtalan
Trollt szégyenítő gondolat,
Mig állni látszék a szerver,
Bár a fejlesztés (névleg) halad.Szerverszobába toppanék...
Reset gombot megnyomám...
Blue post repül a casualoknak...
"a bugot javítottuk, ksikomám!"Azt jóvan. Lemerült az akksim. Megyek kávézni.

(#46256) Rebourne
Hja. Az a "chest armor" azért elég durva buff lesz.
-
Rebourne
aktív tag
-
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
T6
-
killerjohn
addikt
válasz
Sárpac
üzenetére
ne viccelj már, 1 hónap alatt még azt se fogják kitalálni, hogy mikor üljenek le kitalálni, hogy hogyan kellene javítani a kiegészítő hibáit

(#46253) mikromanus: amit mondasz, az az egész rákfenéje a játéknak: hogy itemekről beszélsz, meg hogy a casual-nak le legyen top item. HA jó lenne a játék, HA lenne igazi endgame, akkor nem 12000* kellene végigmenni ugyanott azért hogy top itemed legyen, hanem lehetne pár tucat óra játék után, és egy jó játékban csak akkor kezdődne az igazi fun: küldetések, igazán nehéz (nagyon nehéz) rift-ek, ahová ügyesség kell és nem IDŐ. Mert jelenleg akkor vagy a király ha sok időd van, és nem akkor ha te vagy a legjobb (ennek a szöges ellentéte a Starcraft, ahol lehetsz akár havi 5 óra játékkal is grandmaster ha elég tehetséges vagy).
mikro editjére: a másodperc pontosság egy adatbázis esetén közröhej, még csak nem is fogalom. Egy timestamp felbontása a "tick" és az egy pöttyet pontosabb, mint amit kiír neked a portál motor

-
mikromanus
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
Hol tudnak úgy menni mint "állat"? CSak mert a T1-2 az elég alja szint. MP2-3-on a mostani önerőből is menne 2-3 napnyi játék után "mint állat" mégse az az alap amivel példálózunk (többnyire). A magasabb nehézségek azok amik több időt és odafigyelést igényelnek. Ha T5-6-on akarsz "úgy menni mint állat", akkor ahhoz kell már szépen felszerelés... meg parapont. Az most se 2-3 nap a bétában. T1 az a mostani belépőszint. Oda nem kell speckó item. Úgy játszol ahogy akarsz és olyan skillekkel amikkel akarsz. Nem csorbul a változatosságiránti igényed. A "4-5 set item a bónuszűval ami szemenköpi a balanszot" buildet akarsz az nem lesz meg egyszerűen. Nem is baj. Ne legyen már minde Casual Jákobnak top itemje a heti 1 óra játékjára!

(#46254) killerjohn
Másodpercre azonos időben postoltunk. Hm. Úgy tűnik nekem nagyobb a szerverszintű "tekintélyem"'
-
Gorneck
legenda
válasz
annonmi
üzenetére
Az AHnak 1 bazi nagy előnye van...olyanra építed a karidat amilyenre akarod és nem olyanra ami esik. Az meg, hogy hova lootol az ember az majd teljesen mind1 legalábbis nekem. Ami hiányozni az a szabadság...ha épp más builddel akarok játszani és más gear igényel nemtok váltani, ha nincs olyan motyóm.
Mondjuk ahogy néztem WDnél pont semmi extra változás nincs, de a Monknál Barbárnál azért akad néhány...ami kifejezetten zavaró.Jelenleg a bétát streamelők java 1-2-3 nap alatt kifarmolták amivel úgy mennek RoSba, mint állat. Ha ez marad, akkor nincs az a tartalom amivel maradásra lehet bírni a játékosokat (az igazi játékosokat, akik nem heti 1 órát játszanak)...és blizz nem arról híres, hogy tesz a dioba tartalmat, ha tenne nem rinyálna senki, hanem a játékkal lenne elfoglalva.
Szal nagyon kíváncsian várom milyen balance lesz összehozva...bár még mindig tartom magam ahhoz, hogy előbb nem lenne rossz helyre vágni a szerókat/hálózatot/kibaszni a szolgáltatót...vagy bármit amivel stabillá tehető a játék...mert hiába jön a kieg, ha sok szarjuk miatt nem lehet belépni illetve olyan pingem van, hogy eltűnik a map...
-
annonmi
tag
válasz
granini
üzenetére
Igen, sajnos ez van, lesz. Hónapokat hagytam ki munka/suli miatt most pár hete kezdtem ismét játszani mert végre van egy kis pihi esténként, és elég elkeserítő a helyzet, amikor néha órákat elvesz az auth error. Néha elmegy a kedvem, viszont az bátorít, hogy jön a kiegészítő rengeteg változás amelyek többnyire tetszenek, így esélyes a megvásárlása részemről is, de az biztos, egy vicc néha ami már szerver oldalon folyik.
Másrészről az AH bezárását nem tartom rossz dolognak, mert talán ismét lesz kedve az embereknek játszani, nyilván ezt is meg fogják unni idővel, bár a random riftek vagy minek nevezik kicsit kitolják ezt az időt, és nem azt fogjuk látni, hogy az AH megnyitása után milyen jó cuccokat lehetne venni, de nincs rá gold, (pénzt meg mondjuk sajnálja az ember, mert úgy van vele, hogy csak egy játék) úgyse esik semmi hasonló se, akkor meg minek. Nyilván megoszlik a világ ezzel kapcsolatban is, valakinek jó, másoknak rossz néhány változtatás, de sajnos a való életben is így van.
-
granini
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
Oké.. ti akartátok..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Flipper Öcsi - Aukció
O-ó, aukció.. O-ó, aukció..Plafonon a hangulatom tényleg,
Zárjátok be az AH-t de végleg!
Megoldottá vált a kérdés,
Pakolj a stash-be, de szar egy érzés
Nincs többé bid, mi is kéne más..Ó sok hiéna – forr az ember
Ó te hiéna – sok gazdag seggfej
Ó ó ó ó ó aukcióó
Rakás goldot betettünk, most meg bután nézhetünk.
Ó ó aukcióó,
Ó, bombajó!errőlennyit..

-
granini
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Hat, ha a kieg megjeleneset koveto 2 hetben folyamatosan akadozni fog a belepes meg az autentikacio akkor lehet en is szogre akasztom a mempo-t.. ha az elozmenyeket (cirka 10 ev development.. ) nem is szamitom akkor is 2012 majus ota majd 2 evuk volt (lett volna) hogy ezt rendbe tegyek. En mosolyogva, lelkemben kis rozsedalokkal leszurkolok 9000 forintot a kiegre, es aztan majd hetekig nem fogok tudni belepni / jatszani..
Gondolom az EULA-ba nincs konkretan leirva hogy mennyi a rendelkezesre allas, es evente mennyi idot tolthet a Blizzard kul. karbantartas cimszoval offline-ban..

De Kovacspisti from Hungary hiaba nyavog hogy nem megy a jatek semmit se tud kezdeni. Az eletben nemhogy a penzet nem kapja vissza, de a panasza se kerul semmilyen forumon meghallgatasra.. Full ki vagyunk szolgaltatva a Blizz-nek minden fronton.. azt csinalnak amit akarnak, ember nem szab nekik gatat..
Vettel egy jatekot 9k-ert es nem megy..? Varjal turelmesen..
Vettel / kaptal / kifarmoltal egy embertelen ritka 6chc-s mempo-t? Jovan kieg alatt sz*rt se fog erni, kezdj el hozzaszokni..
Szerver oldali lagg miatt meghalt a HC karaktered? Kezdj ujat hat jatszani jottel ide nem?Pofamleszakad amugy ezeken a dolgokon..

-
-
SQX_Barto
addikt
Már megint nincs szerver, hogy [moderálva] meg...

Már csak az utolsó karim vár 54-en...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[ Módosította: radi8tor ]
-
granini
őstag
válasz
ReFleXx
üzenetére
Hátsajnos ezt csak abban az esetben tudom beszámítani ha mutatsz 5 további screenshotot ami igazolja hogy ma reggel ezek a karakterek még csak level 1 voltak mind.

Na jó.. ne legyünk szenyók.. p60 paragon1, reggel 8.00-kor. Megy?

Amúgy grat! (Ha majd kimész a nappalidba lesz ott egy kutya aki éhenhalt meg egy fikusz ami elszáradt..
) -
Joci93
senior tag
PTR Wizardspike bug kicsit mintha OP lenne
-
killerjohn
addikt
válasz
schwartz
üzenetére
teljesen két külön dologról beszéltek. amit én mondtam (pedig azt hittem hogy érthetően körbeírtam) az kb 1 éve volt, és Cancel-ezni tudtad a saját magad által feltett itemet BÁRMIKOR. Nem csak 2 percig. Nem tudom hogy jön ide a 0 bid lopás (megjegyzem azt se tudom hogy mi az, csak pár szót hallottam róla)
-
schwartz
addikt
válasz
killerjohn
üzenetére
Mit javitottak ezek a nyomoroncok? Az 0 bid lopast? Almodtad?

-
mikromanus
veterán
Hehe. Úgy látom "P" betűre állítottam a stream on/pff gyorsbillentyűt. Chat közben kissé ki-kihagy az adás valamiért...

No jó. Csinálok valami murisabbat. Úgyis magam szórakozására streamelek. Ennegk mondjuk ellentmond hogy idegesít a windowed beállítás, de sebaj. Meg átrakom máshova az indítót.
-
schwartz
addikt
Megint nem lehet belepni, mar a tkm is tele van veluk... Szarkupac Blizzard monnyonle!
-
ReFleXx
addikt
válasz
killerjohn
üzenetére
Kezdem ugy erezni hogy az AH-ban talalhato bugos 0 goldos aukciokhoz bármi közöd lehet : DDDDDD
kidding
-
ReFleXx
addikt
Más. Dilemmába ütköztem. Van 8 SC es 2 HC karim. Szeretnek inditani egy 9. SC karit, de nem tudom hogy a HC karim megöljem vagy inkabb töröljem.
Melyikkel hogyan alakulna a HC paragon pontom RoS-ban a dolgok mai állása és a jelenelgi tények, hírek alapján, mert
1. ha törlöm akkor a RoS-ban visszatudom majd restore-al hozni, de nem tom hogy a parapontok is jönnek-e vele
2. ha megölöm akkor karit bukom, de vajh a paragon xpjet megkapom a total HC paragon szintemhez? -
GrooveHero
addikt
Üdv. PTR-en Act I normal-on Fileds Of Misery-n csak én lepődtem meg, mikor szembe jött a kw? Azt hittem, hogy csak inferno-ban volt. Illetve a legnehezebb szinten. Persze kulcsot nem dobott, na de nem vártam volna, hogy ott lesz.
-
SQX_Barto
addikt
1277 találat, nem néztem csak az első oldalt, de van egy delikvens akire nem mondhatom, hogy "nem sokat szarozik"

Köszi a linket, már régen láttam ezt a részt
Hogy ON is legyek, már kezdem unni az utolsó két karakteremet, meg főleg a "single" részt.
Mindjárt elérik a 60-at szépen lassan, még Hell elején vagyok velük, ha valaki segítene, gyorsabban a végére érnék![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha az ember jobban belegondol öt 60-as karakter, ami azt jelenti, hogy 5-ször viszem végig a küldetést Infenoig, ami karakterenként 16 küldetés, tehát 80 Act, ami azért így már kicsit nekem soknak tűnik...

Márciusban ez változni fog szerencsére, mások lesznek a szintek, meg ott lesz az Adventure mod a RoS-ban, kell egy kis frissesség, mert kezd kicsit egyhangú lenni (nekem) a játék így 212 óra után...
(Tudom most mások erre azt mondják, az semmi az ő 1000+ órájukkal, de nekem így december közepe óta ez azért elég tömény élmény) -
mikromanus
veterán
No. Azt hiszem kicsit streamelek magamnak. PTR és firemonk nyomulás T6-on XP-re. Eleinte. A link az aláírásban. Aztán lehet fikázni (úgyse veszem fel): Kommentár nincs, mer' akkor kellene valahonnan szereznem hozzá egy 18-as karikát. Mégt lelki sérüléseket okozna a kistetsű állatoknak és kevésbé felkészült hallgatóknak

-
T. M.
aktív tag
Nagyon sokszor elhangzik itt a fórumon az "sz" betűs szó...
Ajánlom megtekintésre az alábbi oktatóvideót, nehogy probléma adódjon belőle a későbbiekben: [link]Persze használható a kifejezés bizonyos szabályokkal, amit 4:50-től ismertetnek is

-
Gyuri27
félisten
válasz
killerjohn
üzenetére
Azt nem mondom, hogy bug mentesre de több se lenne benne.
Amúgy a d2-nek nem kellett volna hátra arcot csinálni. Kellett volna egy facelift oszt csók. -
buherka
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
Béta szutyokkal nem tolom...azt meghagyom nektek.

Időpocsékolás. -
mikromanus
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Esetleg rossz régióból nyomtad a karaktermásolást? (már ha frissítettél)
-
GrooveHero
addikt
válasz
killerjohn
üzenetére
Elkezdtem valami sima gamet, de a nevem mellett zárójelben van egy 10-es. A karaktert még kb két hete csináltam, de nem játszottam vele egy percet sem. Most vagyok 3-ik, vagy 4-ik szintű, de van 300k goldom. Azt hogy?

-
buherka
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
Akkor én mit mondjak...

-
killerjohn
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
miért nem próbálod ki? Akár még játék közben is lejjebb tudod venni a nehézséget.
(#46203) Sárpac: mit tapsolsz, így volt, vagy nem így volt?
Akkor is tudtál Cancel-t nyomni egy aukción ha már csak 1 óra volt hátra belőle, és ehhez csak a gépeden az órát kellett átállítani 
-
Sárpac
nagyúr
válasz
killerjohn
üzenetére
"aukciós házban a kliens gép óráját használja az aukciók lejáratához,"

-
GrooveHero
addikt
sziasztok. PTR-en szeretnék egy új barbi karaktert csinálni a loot 2.0 miatt. Milyen nehézségi szinten kezdjem? Tehát úgy értem, minth a sima 1.0.8-ban kezdeném mondjuk MP1-en, vagy 2-n. mondjuk tudom, hogy itt már nem lesz mp szint, hanem torment lvl lesz. Mit ajánlanátok?
-
killerjohn
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Szerintem még te is megcsináltad volna 10 év alatt bugmentesre
Továbbmegyek: szerintem a világon bárki megcsinálta volna ennyi idő alatt bugmentesre, csak a létező legnagyobb játékfejlesztő cég volt képes arra, hogy az aukciós házban a kliens gép óráját használja az aukciók lejáratához, és mindezek mellett a szerver oldalon az a k*rva gomb még csak nem is ellenőrizte hogy szabad-e azt megnyomni. Ehhez kifejezett tehetség kell, szerintem külön válogatják rá az embereket ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(na jó, ezt lehet félreértettem)

..bár, megnézném, hogy Torment(?) 6-8-on mit csinálna ezzel a kétség kívül látványosan effektelő fegyverrel..
)
A Blizz igazán tudja, hogy hozza meg a kedved, bár egyre inkább úgy van vele, mint az egyszeri lány: vagy megjön, vagy nem..