- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bahama
aktív tag
válasz
Helmoras #68439 üzenetére
Ok, ha csak egy spender van bennt, akkor nincs pontos mérésen hogy ez hogyan változik,
De ha ezt ésszerűen nézzük, akkor ugye felgyorsul maga a folyamat ha AS-t növelsz.
De ha belegondolsz akkora ha egységnyi idő alatt több "támadásod" van, akkor ha nem is hatred spendert lősz de maga a sima attackod az több lesz. Magyarul a sentry többször fog támadni, de csak alap rúnával.
Ezt én nem mondom biztosra. Ha valaki ezt tényekkel alá tudja támasztani azt megköszönöm.
Addig én a józan eszemnek hisztem, bár a Blizzard többször bebeizonyítottan hogy ez náluk nem ismert fogalom. -
grex4
aktív tag
válasz
Helmoras #68084 üzenetére
helló!
Marauder setes dh build-be melyik elemental kell?
Nem nagyon tudom eldönteni, pontosan hogyan is működik ez a build, hiszen a sentry fire, a multishot is fire de a cluster meg pl. az elemental frost arrow ugye cold. Vagy a fire sentry raksija már cold? Esett most egy egész használhatónak tűnő fire soj, csak nemtom a lyuk vagy a cold dam a fontosabb.
szal végülis a damage-t melyik elemental adja nagyrészt?
-
schwartz
addikt
válasz
Helmoras #68067 üzenetére
A kolléga egy brutáljó riftet kapott ott 44-en, ez lement volna coldos rocketes buildel is.
Gondolod? Egy jailer frozen illusionista elite nagy esellyel hazavagta volna az egesz riftet mig lightning build-el kb, mindegy milyen csapat jon. (talan a reflectes pack az egyetlen ami razos foleg ha nincs trash mellette)
Még mindig nem tudtuk meg az eredményed, a dprogress nem mutatja sajnos.
GR38.
A coldos felszerelesemmel meg +4 szint biztos hozhato lenne (sebzes szempontjabol) de nem fogom szopatni magam, hogy azzal feljebb jussak.(#68068) Helmoras
De megvan a perma smoke screen. Sisak 12.5, vallas 7, para pont 10 (26.7) Persze ez lehetne tobb is (a ping/lag kinyirja a gameplayt) de jelenleg ez van.
-
schwartz
addikt
válasz
Helmoras #68038 üzenetére
Nezd meg wudijo hogy hozta le Krider-el a GR44-ot majd Helltrapper-el a GR46-ot. Coldos sentry build-el ezt megneznem, hogy menne.
Továbbá már hogyne lenne előnyehogy hamarabb lent a torony? egy ügyes játékosnak trapper buildben 10-12 sec alatt lent van 4 vagy akár 5 tornya is etrayusnak ez átlagosan esetben 16-20 sec,
Ne magyarazz melle. Coldos buildben nincs ertelme Trapper-el menni mert harmatos lesz a sebzes a klasszikus 3 spenderes felallasban. Lenyegtelen milyen hamar lesznek lent a sentryk, azzal nemigen huzol be idore GR40+t. Rakj ossze egy olyan DH-t amivel tudsz magas GR-t solozni majd gyere vissza es megvitathatjuk a tapasztalataid. (addig ennek nincs ertelme)
Sebzes szempontjabol a lightning build lenyege foleg a tegez. es nem az, hogy milyen hamar vannak lent a sentryk. (persze .az is szamit de nem annyira kritikus. Lasd Krider-el a GR44-et) E melle meg tolni kell aktivan is (a Night Stalker miatt) kulonben nem jutsz semerre... -
granini
őstag
válasz
Helmoras #68038 üzenetére
"Ne állítsuk már be néhány kommentben ugy a játékot mintha ez atomfizika bonyolultságú lenne.."
A jatekstilus pl alapvetoen meghatarozza hogy kinek mi tetszik, mi all kezre stb.. Most pl hiaba a raekoros charge-os barbar a legerosebb / leghatekonyabb, nekem annyira idegen ez a tulok modon elore rohano barbar hogy keptelen volnek jatszani vele. Pedig van, kiprobaltam, otthagytam.. Az ugralos detto.. csak pelda.
A legtobb build kozott csak az a kulonbseg mostanaban, hogy jo husos ostoba act egyes zombival van tele a rift vagy 30 meterenkent 3 darab act otos arcodbakarmolossal..
-
mikromanus
veterán
válasz
Helmoras #66211 üzenetére
Ez csak egy szorzótábla. Annyit ér, mint egy marék lepke. A korábbi postomban a link viszont jónak tűnik.
Edge táblázata is hasznos lehetne, ha nem ezt a fehér szemetet linkelte volna, hanem a csicsás színezettet. Ott legalább jelezve van, hogy melyik tartomány (milyen AS és milyen tasker kombója) melyik BP-ba tartozik. Ha jól veszem ki, akkor nem "folyamatos" a változás az AS függvényében, hanem intervallumos és pontszerű. Azaz egy intervallumon belül minden pont ugyanannyi FPA* -val számolja a sentry két lövése közti "időt". A 2,4 APS például ugyanannyit ér, mint a 2,75.
Talán a 2,16 az egyik ilyen jelentősebb breakpoint.*=Sentry FPA - Number of frames between each attack a sentry makes
-
Madn!ght
addikt
válasz
Helmoras #64533 üzenetére
Pontosan ezeket az itemeket és skilleket használom annyi különbséggel, hogy frenzy helyett hotát használok.
T4-en szoktam vele menni, egész tempósan ill. halál nélkül. Folyamatosan stunolom az enemyket, viszont annyi necc, hogy ha nincs elég bábu, akkor elég sok idő, mire a újra chargeolhatok. -
-
killerjohn
addikt
válasz
Helmoras #58387 üzenetére
Kezdetsz leszokni róla mert következő D3 patchhez már nem lesz HUD.
Fórumon is kírtam. Ennyi volt. Blizzard hajtóvadászatot indított valami kötsög fizetős SC2 maphack fejlesztője után, 150.000$/felhasználó kártérítést követelve. Nem várom meg amíg a jogi osztályuk rájön hogy van ez a Diablo nevű termékük is. De ma beb@szok nagyon. Úristen mennyi user... -
SzlobiG
félisten
válasz
Helmoras #57759 üzenetére
Eq-s settel valóban op a barbi.
Már állok át rá tanulgatom T3 már olyan simán megy majdnem halnak az elitek stun alatt.
Az a jó benne, hogy nem kell furyra figyelni, mehet a rampage+bravler egyszerre is. Viszont nagyon sok cd reduction kell, arra még gyurnom kell, hogy folyamatosan tudjak ugrálni.
-
T. M.
aktív tag
válasz
Helmoras #57759 üzenetére
A probléma itt az, hogy ha egy class nem op az baj, ha meg op az még nagyobb baj.
A petek régen gyengék voltak, baj volt, most erősek, ez még nagyobb baj lett.
A dh régen gyengébb volt, ez baj volt, most a dh erősebb (nem csak tüzes clusterrel), ez is komoly baj.A blizz helyében meg a ..szom csinálna játékot sok embernek
-
Helmoras
őstag
válasz
Helmoras #57160 üzenetére
Ezt a szakaszt valami nálam jobb angolos elmagyarázná léééci ?:S
"When Enchanting an item, the original affix will now be forced into the pool of possible replacement affixes
This will allow Legendary items with affixes that are normally unavailable on that slot to roll for that affix when Enchanting" -
SzlobiG
félisten
válasz
Helmoras #57136 üzenetére
Mivel a dps-em nagy része a ww az proccolja tehát majdnem mindég csapkod ahogy elnézem. Külön progit nem akarok nehogy bann legyen a jutalmam.
Utána járok neten vki már tuti ki számolta bár olyan nagy kül nem lehet azért csak tetszik hogy csapkod szal sanszos hogy marad.
Más: Ma mi mákom volt gondolom ismeritek a scoundrel trinketet, hogy nem tud meghalni. Ma kiesett volt egy unity gyűrűm mondom megnézem kadalát hátha kidobja erre kidobta a 2.-at is.
Kipróbáltam tényleg működik -50% dmg-t kapok be tehát a fele átmegy a scundrelnek, de az meg nem tud ugye meghalni a trinket miatt.
-
törölt tag
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Helmoras #55823 üzenetére
Csak nézz rá a fő fő streemeres emberkék profiljára kivétel nélkül fullos setekben nem is egyben rohangálnak.
Ez nem véletlen! Meg ugye akármennyire is de van egy programozói vénám, e miatt egy picit másképpen látom ahogy gyilkosjoe is ezt, ezért sem lehet lenyeletni az ilyen véletlen dolgot. Amúgy meg van egy klánom 25 fő körül jár, javarészt azért tolják a tagok rendesen össz 2 ember akinek nonstopp esik minden set jobbnál jobb legek stb. kezdettől fogva folyamatosan a többi ugyan abban a katban van mint én. -
Gyuri27
félisten
válasz
Helmoras #55823 üzenetére
Bukik az elmélet rendesen. Azért kezdtem az összes classal, hogy majd esik oszt jó lesz.
Persze. Amígy nem volt barbárom barbár cuccok estek. Amíg nem volt dh-m dh cuccok estek.
Van recim annak nem esik material. Amihez nincs recim ahhoz meg normalon is esik.
Tényleg random. -
Edge
veterán
válasz
Helmoras #55818 üzenetére
Ez így van az nem nagyon fog beírni ide akinek jó a drop, esetleg vmi imba esik azt posztolja azt annyi, de pl én minek írjam be hogy átlag 1 rift alatt 2 leg megvan volt amikor 4 is esett(tök mindegy melyik T-n megyek). Kadalától meg ömlik a leg. Egyébként is felesleges ha mind soul mert már nehéz uppot találnom, vagy nem passzol a buildembe és megy a ládába, ilyen a Tal armorom is nagyon szép darab de most nem passzol a buildembe.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Helmoras #53478 üzenetére
Az 50% noveles a crit elott 1.5-os szorzokent jelenik meg.. a skill damage up is szorzokent novel. Tehat nem osszeadodik, hanem tenylegesen 20%-al noveli meg a sebzesedet.
A formula elvileg Skill (x%-a a weapon damage-nek) - novelve a main stattal - ez 1.y-al szorzodik (ahol y az skill damage) - majd 1.z-vel szorzodik (ahol z az emelentalis damage up), majd ha critel erre jon ra a crit damage bonus. -
törölt tag
válasz
Helmoras #53200 üzenetére
Miért kellene??
Kell egy olyan kaszt, ahol semmi cucc, semmi tudás nem kell, még is baromi gyorsan öl t3 felett is. Ha nem így lenne, a sok kisgyerek nem tudna érvényesülni...
vanillában is a dhk arra rejszoltak, hogy ghomot hány sec alatt tudják lenyomi soloban, miközben az volt az igazság, hogy partiban mire a nyílvessző odaért a mobhoz már rég halott volt mert én leszedtem lézerrel...
Arról volt szó, hogy melyik tud többet sebezni, nem arról, hogy ki milyen gyors... és a DH bizony többet sebez most is.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Helmoras #50636 üzenetére
reggel 5 körül még wednesday march20 volt kiírva
néztem is, hogy "b@sszameg, még csak szerda van?"
ui: tegnap kiesett az első trifecta ring, amiről csúnyán ledarabolták a chd-t meg az as-t (remélem csak azért, mert lvl70en 10as 50chd és 10chc lesz már a max
)
-
warcat
veterán
válasz
Helmoras #49653 üzenetére
Minden dolog,ami random módon kerül rá a cuccra,azt át lehet variálni.pl a demon skin seten van alapból fire res,ezzel nem lehet mit kezdeni,de ha pl dobsz rá egy socket roll,azt át lehet enchantolni.
Vagy újra socket rollt kérsz rá,akkor kapsz rá 1-2 socketet - vagy valami mást.Persze szét vannak választva elsődleges és másodlagos tulajodonságokra, pl a crit elsődleges, a pickup meg másodlagos,ezért pickupból nem fogsz soha critet csinálni,csak a hasonló másodlagosokból ajánl fel majd.(pl health globe heal)
Ami még fontos,hogy:
-csak egy tulajonságot lehet átvariálgatni,és onnantól kezdve csak az választható változtatásra
-ha rányomtál az enchantra,de nem tetszenek a felajánlott értékek,választhatod azt,hogy megtartod az enchant előtti értéket,tehát rosszabb nem lesz a cucc. -
Sirandrish
legenda
válasz
Helmoras #47988 üzenetére
Nah igen, ezt elfelejtettem hozzátenni hogy olyan kellene amihez nem kell 2-3 item hogy rendesen működjön.
Mindenesetre megjegyzem és majd ha úgy állok itemileg akkor ki is próbálom, szóval köszinightmare13 Ez igaz..csak számomra mindenféle változás új, mivel nem követtem a Diablos híreket, és gondolom azzal egyetértünk hogy most, főleg a skillek elég durván változtak.
Egyébként én tegnap OP+revenge-el mentem..kis WW-vel megtámogatva hogy könnyebb legyen mozogni -
Rebourne
aktív tag
válasz
Helmoras #47947 üzenetére
A lila mobok (amiket te alternatívan barnának hívsz) több legendet dobnak, jól veszed észre. 3 itemet dobhatnak és mivel (érzésre) minden elit mobnak jelentősen nagyobb a legendary drop esélye, ezért a unique moboknál nagyobb az esély legendaryra, mint a sárga és a kék eliteknél, akik csak egy itemet dobnak, de kevesebb az esély legendaryra, mint a bossoknál, akik sok itemet dobnak.
(#47950) GrooveHero: Nem. A legendary/set a unique D3-as megfelelője (a fejlesztők szerint). Csak hülyén nézne ki, hogy egy "unique" (egyedi) tárgyból sok van, ezért átnevezték.
-
granini
őstag
válasz
Helmoras #47465 üzenetére
Valoban, nekem is 20GB volt a jatek tegnap amiben mas benne volt valami RoS update folder ami 6.5 GB volt. Ehhez kepest ma reggel nekem is 20-rol felugrott 30-ra, kb ugy 25 percig toltott valamit (ment a sarga patch csik meg hogy optimalizal) aztan csak 15GB lett a vege. Megkockaztatom letoltott mindent, aztan egyesevel kicserelgette a regi fajlokat az ujakra aztan a regit torolte
mindegy, playable, RoS menu is van, csak ugye szero offline. Hat kivancsi vagyok este fele mi fogad mikor hazaerek..
-
Rebourne
aktív tag
válasz
Helmoras #44651 üzenetére
Ez jelenleg vaporware kategória. A videó azthiszem 2011-ből való, és azóta semmi új nem jött ki belőle. Az NCSoft most a Wildstarral van elfoglalva, nem hinném, hogy két MMO-t jelentetnének meg szorosan egymás után. Összehasonlítva a Wildstarral, aminek a betája már jó ideje megy, fullosan játszható, ez a projekt sehol sincs.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Helmoras #44245 üzenetére
Egyszerű, mint a pofon, mi? Igen, a Normál valóban könnyű, de én a Hellről és Infernóról beszélek. Persze, miután több tízmilliót ráköltöttél a felszerelésre, talán van esélyed egyedül is.
Félreértés ne essék, én akkor játszottam vele utoljára, amikor Hellen és Infernon egyedül gyakorlatilag lehetetlen volt huzamosabb ideig kibírni olyan cuccokkal, amiket játék közben találtam. Az AH más tészta, én is vettem próbaképpen pár nem olyan drága tárgyat akkoriban, és valóban ég és föld, hiszen amint erősebb geart viselsz, máris könnyen lenyomsz mindent - legalábbis egy ideig.
De én így egyáltalán nem találom élvezetesnek a játékot. Ráadásul nem vagyok elég mazochista sem, amikor fél órán belül húszszor halok meg (Mert nincs pénzem AH-ból jobb cuccot venni), akkor már abba kell hagynom, mielőtt komolyabb károkat szenved a billentyűzetem...
Láttam pár havert annak idején akció közben, komolyan mondom, mint valami robotemberek, őrülten nyomkodták a billentyűket. Én még szemmel követni sem tudtam őket, nemhogy utánozni. Vannak hardcore játékosok, nekik megvan a kellő gyakorlatuk és kitartásuk az efféle grindeléshez, de én nem ilyen vagyok.
Én sajnos megszoktam már az offline szerepjátékokban, hogy elkezdem a játékot és végigviszem a szerzett felszereléssel. A jobb darabokért persze megküzdök - felfedezés, erősebb ellenfél legyőzése, stb. -, de amikor azért nem bírok továbbmenni, mert nincs pénzem cuccokra, máshonnan meg gyakorlatilag nem esik, na, az már nem az én műfajom.
Épp emiatt örültem, amikor végre meglett az első Legendary tárgyam, mert amikor annak idején hónapokig toltam, nemhogy Normálon, de még Infernon sem kaptam egyet sem.
Igen, észrevettem, hogy immár jelentősen könnyebben haladok, mint azelőtt. És ezzel már számomra is elfogadható lett a játék - bár még messze van Hell és Inferno -, remélem, hogy a Loot 2.0 érkezésével ez még tovább fog javulni.
Ne magatokhoz mérjetek, akik szeretnek csapatba vergődve több százszor végigmenni az utolsó pár helyszínen a jobb cuccokért, én egyedül szeretek lenni és maximum kétszer-háromszor végigmenni a saját tempómban. Jöhetne már a kiegészítő.
-
Rebourne
aktív tag
válasz
Helmoras #43862 üzenetére
Részemről sem anyagi követelmény az alapjáték működése, hanem elvi. Ha valamit megvettem, akkor ne vegyenek el belőle. Nem (csak) bugokról van szó a PTR esetében, hanem eltávolított jellemzőkről, amik hiányára egyszerűen keveset gondolt a Blizzard, és így csak RoS-szal együtt teljes jelenleg a rendszer. Ezért nem csak a 2.0-ás alapjáték finomhangolását várom el a Blizzardtól, hanem érdemi játékmechanikai javításokat is várok. Bár az időszűke miatt nem sokat tehetnek.
-
killerjohn
addikt
válasz
Helmoras #43849 üzenetére
ezzel egy gond van (persze szerinted nincs): ha veszek egy 600 lovas Ferrarit preorderben, majd amikor házhoz szállítják, akkor manuál váltós (nincs mystic) automata helyett, nincs klíma (loot 1.0), és csak 400 lóerős, majd 2 év múlva behívják kötelező szervízre, ahol kiveszik a bőrűlést meg a szervó kormányt, és azt mondják, hogy az eredeti árának a 2/3-át ha ráfizetem, akkor lesz egy jobb, mint az eredeti, akkor a) leütöm az eladót és vele fogok trágyázni a kertben, b) úgy beperelem őket mint a szart a fogyasztóvédelemnél.
Persze aztán felébredek, mert kiderül, hogy benne volt a 700 oldalas EULA-ban, hogy az autó szar, nincs garancia hogy holnap is menni fog, és fel vannak rá jogosítva, hogy bármikor kivegyenek belőle bármilyen alkatrészt. A Blizzard kezd lassan úgy viselkedni mint a kínai karácsonyfaizzó gyártó manufaktúra minőségellenőrzés osztálya...
szerk: Starcraft-al is rohadt jól állnak, mondhatom: felmegyek twitch-re és 150K néző van LOL-on, ami akkora f*s, hogy 20 óra nézés után sincs gőzöm se hogy ki mit csinál, és mit varázsol, és mi történik - mindeközben 2.5K néző van Starcraft2-höz, és abból 1.5K valami buta szőke csaj 15APM-es cannon rush streamje.
-
Rebourne
aktív tag
válasz
Helmoras #43849 üzenetére
A 2.0 egészen konkrétan tönkreteszi az alapjátékot a jelenlegi formájában. Törölve van belőle az AH, minden MF, a Monster Power, a Nephalem Valor, a Monster Density, és egyedüli újítás mindezek helyébe a Cursed Chest esemény, ami nem több egy átlagosnál nehezebb külditől. Nem a konzolos loot rendszert tették bele, hanem valami sokkal gyengébbet, a régi, 1.08-ás cuccok általánosan véve sokkal jobbak, egy-két sloton (vállas, bracer; esetleg gyűrű, amulett, ha nem volt szerencsés a kovácsolás) van csak elméleti esély upgradera.
Nem túlzok, amikor ezt mondom, hogy a PTR a jelenlegi formájában játszhatatlan. Kevesebb, mint amikor megjelent a Diablo 3. Nyilván a fejlesztők is érzik ezt, mert volt dialógus a témában a fórumokon. A következő PTR patchben majd talán kiderül, hogyan akarják orvosolni a problémát.
-
Rebourne
aktív tag
válasz
Helmoras #43846 üzenetére
Szóval szerinted rendben van az, hogy 22 hónap után játszhatatlan legyen egy játék, amit megvettél?
És például az is egy vélemény, hogy azért nem veszem meg a kieget, mert szeretem a Diablót, és ez, amit a Blizzard a Diabló 3-al művel nekem nem Diabló.
Egyszerűen elfogadhatatlan lenne, ha ebben az állapotban maradna a 2.0, és ezt a véleményt elég sokan osztják, elég csak ránézni a US fórumokra, amióta kint van a PTR.
(#43847) Cadal: El fogják húzni. AH és 2.0 nem kompatibilis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Építő/felújító topik
- Vírusirtó topic
- Nintendo Switch 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nem nyílnak a Foldok?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest