Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
davidsito
üzenetére
Erre sajnos tényleg nem nagyon lehet más választ adni, csak azt, hogy random. Láttunk már 1-2 próbából is olyan craftot, amit 100 millás cuccal is nehéz lenne felülmúlni, meg ezer próbából nulla használhatót.
Ha mindenképp hinni szeretnél valamiben, akkor szerintem kezdj el craftolgatni különböző helyzetekben és ahol a legértelmesebb kijön a legkevesebb próbából, legyen az a te craft kondíciód

De én speciel úgy szoktam, hogy egy run végén(tehát még fent van a valor, bár tudom, hogy nincs jelentősége) az aktuálisan talált hozzávalókból(tehát 5-10-20as csomagokban).
Meg mostanában rászoktam, hogy belépéskor megveszek 500-1000 darab esszenciát és legyártok 10-20-30 darab 6 statos kardot, aztán hátha. Általában az elvert pénz fele-egésze szokott visszajönni így.(bár olyan igazán húdehajde még sosem volt) -
Rankerz
senior tag
válasz
davidsito
üzenetére
Pedig a random a legjobb válasz mivel egyik általad leírt tényező sem befolyásolja a craft kimentét(!), így számításba venni vagy esetleg arra alapozni badarság

Van aki több száz craft után se talált semmi van aki első pár darabra top rollt. Bármennyire is szeretnénk megérteni miért van ez, a szerencsét logikával nem tudjuk definiálni^^
Az egyedüli racionális döntés talán az lehet hogy pl 10 milla értékben akarsz craftolni most és vedd számba hogy ha teljesen szerencsétlen rollok jönnek nem jobb lett volna e a 10 milliót egyből arra az itemre költeni AH-ban, avagy az a 10 milla lehet már craft nélkül is upgrade lenne a karidnak vagy sem?!
-
davidsito
aktív tag
Sziasztok!
KRAFTOLNI SZERETNÉK!

Van e bármi hasznos tanács, hol és hogy érdemes.
ACT1-ACT2-ACT3-ACT4?
inferno 1-10?
nephalen valor 1-5?
Egyedül a játékban vagy többen?
Egy-két item / per alalom, vagy akár több száz?kb 30 millát basztam már el, és minden kuka vagyis egyik sem tökéletes/megfelelő

hátha kapunk kiinduló pontot és nem azt írjátok, hogy: RANDOM
-
Cyberbeni
addikt
válasz
persil
üzenetére
"Emellett pedig igen, a skillek sebzését is elvben növeli!"
Erre mondtam, hogy mindenki csak skilleket használ.
A legtöbb skill pedig képes critelni (van amelyik channeled skill, és olyan sokszor talál, hogy tényleg mindegy, hogy alap sebzés, vagy krit adja a dps-t), szóval ez a fegyver sebzésén alapszik a skill elég hozzá nem értő duma.
Ha valaki meg olyan skill-t használ a sebzésére, ami nem tud critelni, akkor azt tegye hozzá, mert abból nem sok van, és nem is annyira jók, szóval általánosítani a kritelő skillek alapján érdemes.Igazából teljesen mindegy mit írok, mert a lényeget úgysem olvassátok el, hanem megpróbáltok belekötni valamibe.
-
czpitti
senior tag
Hmmm elgondolkodtató ez a piros kavicsos dolog amiről itt magasröptű eszmefuttatást láttam tőletek.Asszem megyek pár kört vegyessel mert sose próbáltam.
-
Kicsimix
őstag
De direkt írtam, hogy az mp8 is megolható archonnal... Amúgy alacsonyabb szintre kell menni alacsonyabb dps-el és akkor ott is működni fog...Mert szerintem egy 150k-s cm wiz sem lehet valami ėlmėny ott..
Amúgy elkellett adnom a zuni csizmám másnak mert nem voltál...Vettem másikat.. Csak nagyon s.o.s volt a biznisz...
-
Kicsimix
őstag
-
persil
nagyúr
válasz
persil
üzenetére
Bocs, kicsúsztam az időből.
Szóval én erre válasznak ezt írtam:
"Szerintem quex csak arra gondolt, hogy ha pont a threshold-nál vagy és egy sima ütéstől éppen nem döglik meg a fehérnép, akkor jobb lehet talán a piros tégla, mert azzal megölöd egy ütésre őket.(míg a zölddel ha épp nem jön be a crit, továbbra sem)"
Vesd össze őket.Na mindegy, részemről lezárom, mondjuk igazából eddig sem vitáztam senkivel, trollkodásnak nyoma sem volt.
-
persil
nagyúr
WTF pont azt írtam, hogy igazad van, csak kiegészítettem azzal, hogy részben Andrish-nak is

Szerintem gondold át
Senkit nem hülyéztem le, de ha úgy érzed, akkor ezért szívesen bocsánatot is kérek, de teljesen félreértetted az egészet, szóval amit leírtál, úgy, ahogy van nem állja meg a helyét.
Btw a benit sem hülyéztem le(szerintem soha, de most biztosan nem), csak ott volt valami kis félreértés, hogy a piros kő az alaptámadások sebzését növeli(ami ugye nem teljesen igaz, mert a fegyver sebzését). Erre írta ő, hogy senki nem használ alaptámadást, én pedig erre írtam, hogy ilyet senki nem is mondott, mert ez hülyeség lenne.Szóval.. na mindegy, ha így érzed, így érzed, nincs harag, miattam pedig biztos nem bannolnak(nem is értem miért kéne), de ezt az egészet nagyon félreértelmezed, meg a trollkodós szöveggel is mellélősz.
Amitől pedig elhatárolódsz:
"Ha pl. olyan szinten játszanál, ahol a nem kritikus ütések még éppen életben hagyják a "trash mobok"-at, de egy zöld helyett pirosat teszel a fegyverbe, akkor már jelentősen gyorsabban haladhatsz ugyanannyi dmg mellett is, mert gyakran fog előfordulni, hogy feleannyit kell rálőnöd pirossal, mint zöld kővel."
Ezt te írtad, én pedig ugyanezt írtam le, más szavakkal, hogy te erre gondoltál.
Ha most ettől elhatárolódsz, akkor nyugodtan, de ezt te írtad. -
quex
tag
válasz
persil
üzenetére
Nem lehet tőled hozzászólni semmihez, mert egy igazi torll vagy.
Cyberbeni eléggé ellenszenves, de nem mindig mond hülyeséget. Nagyon szépen, korrektül leírta itt: #20866-itt a véleményét. Erre jössz ezzel: "Senki nem is mondott ilyen hülyeséget, hogy alaptámadást használ."
Szó szerint senki! Cyberbeni sem állított ilyet, miért adod a szájába?És akkor itt jövök én. Amit írsz rám vonatkozóan, hogy az én megközelítésem, attól elhatárolódnék, mert nem ezt írtam, nem is gondoltam ilyen hülyeséget.
Nem értetted meg a lényegét, vagy szándékosan magyarázod félre, hogy a többiek hülyének, te pedig okosnak tűnjél? Nem tudom. Te vagy itt király, leborulunk előtted, de azért néha maradj csöndben, amikor csak ostobaságot tudsz hozzá tenni, mert nem lehet tőled beszélni. Miért nem lehet a hozzászólásaid normálisan, a többiek véleményére odafigyelve tenni? Mit gondolsz, miért van itt csak néhány ember? Biztos nem több mint 50, aki rendszeresen ír, pedig biztosan játszanak diablót ennél jóval többen Magyarországról. Elüldözitek őket. Így nincs kedve senkinek sem hozzászólni.
Egy kibaszott szórásról beszéltem. A várhatóérték a példában ugyan az, a szórása zöld kőről piros kőre cserére csökken. Ennyi. Nem kell hozzá lehülyézned senkit, pedig annak a virégnyelven való kivitelezésében igazán profi vagy. Tegnap is bunkó voltál, ma is.
Tudom, hogy a személyeskedés tilos itt a fórumon és lehet hogy ban-t kapok miatta, de jó lenne, ha kicsit persil vissza venne az arcából, mert megfojtja vele a fórumot és akkor már megérte.
-
persil
nagyúr
De most közelítsük meg úgy, ahogy te is írtad. Tehát, ha nem jön a crit, akkor a sebzésed szórása nem változott, csak az egész több lett.
Ha meg bejön a crit, akkor eleve jobb (lehet) a zöld kő, ahogy te magad is írtad.Tehát végül is mindkettőtöknek igaza van, csak kicsit máshonnan kell nézni.
"A szórás csökkenését nem az alapsebzés min-max közötti eltérése adja, hanem a chd csökkenése."
De, ha semmi sem változik, csak mondjuk valamitől csökken a minimum sebzésed, akkor sokkal nagyobb lesz a szórás. Csak akkor nem számít szórásban a min-max sebzés ha ugyanannyival nő mindkettő.(persze a chc/chd változás is beleszól, de most az egész téma 1hit-ről szólt, ahogy vagy volt crit, vagy nem) -
quex
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ne viccelj. Nem tudod, hogy mi az a szórás? Az átlag értéktől való eltérést lehet mérni vele.
A szórás csökkenését nem az alapsebzés min-max közötti eltérése adja, hanem a chd csökkenése. -
persil
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem quex csak arra gondolt, hogy ha pont a threshold-nál vagy és egy sima ütéstől éppen nem döglik meg a fehérnép, akkor jobb lehet talán a piros tégla, mert azzal megölöd egy ütésre őket.(míg a zölddel ha épp nem jön be a crit, továbbra sem)
Tehát adott speciális esetben(pont határon lévő sebzés és adott monster power szint) a pirossal mindig, míg a zölddel nem minden esetben tudod 1 hitelni a fehéreket.Szr.: Persze abban igazad van, hogy a sebzés szórása semmit sem változik.
-
quex
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Vegyes kővel kisebb lesz a sebzés szórása.
Ha pl. olyan szinten játszanál, ahol a nem kritikus ütések még éppen életben hagyják a "trash mobok"-at, de egy zöld helyett pirosat teszel a fegyverbe, akkor már jelentősen gyorsabban haladhatsz ugyanannyi dmg mellett is, mert gyakran fog előfordulni, hogy feleannyit kell rálőnöd pirossal, mint zöld kővel. De ez csak ebben a speciális esetben jelenthet előnyt. Amire már 50% chc mellett legalább 3-at kell lőni, ott lényegében semmivel sem lesz jobb a vegyes kő azonos dmg mellett, de persze rosszabb sem. Úgyhogy csak előnye lehet a vegyes kőnek, ha elég nagy hozzá a chc-d és a chd-d, hogy ne bukj dmg-t a pirossal. -
persil
nagyúr
válasz
Cyberbeni
üzenetére
"szerintem senki nem használja az alap támadást, minden classnak van valami skillje, ami kb ugyanaz, csak több sebzést ad."
Senki nem is mondott ilyen hülyeséget, hogy alaptámadást használ. A piros kő viszont a fegyver sebzését növeli meg és a legtöbb skill sebzése a fegyver sebzésén alapszik.
-
Bahama
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
300+ main stat

-
Zan
aktív tag
Na, azt hiszem SLYM és Buherka kollégánk jó pár idegsejtjét sikeresen elpusztítottuk Gazc3mp3r-el! Ez volt ám (legalább is nekünk, akik beszéltek is egymással Mumble-on) totál agymenés...
! Minden esetre 3 jobb féle WD + egy DH elég op tud lenni! Köszi a gamet!^^ -
Zan
aktív tag
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Szvsz, abból az embernek baja nem lehet, ha az alap sebzés is növekszik egy kavicstól és nem csak az esélyhez kötött crit-hit! Ráadásul radiator már meg is írta a magyarázatot: valószínűleg elég magas chc-nél jobb a piros-zöld kombó.
U.i.: Én már csak azt tartom cseppet unfernek, hogy csak a dh-knak adatik meg, hogy ilyennel kísérletezzenek...!

-
SLYM
veterán
válasz
buherka
üzenetére
elfelejtettem a smile-t a mondat végéről

egyébként tényleg volt egy halál, de asszem csak a WIZ halt, neki közel kell állni. meg eliteknél én is haltam 1x, de lehet, hogy 2x
F-ECT$ nem találom. Buhert, vagy Malackát kérdezd (vagy Sárpacot, csomót űbereztem ma, lehet keverem ki mikor jött), hátha nekik még bent van. nem volt nagyon erős a srác egyébként
-
Cyberbeni
addikt
szerintem senki nem használja az alap támadást, minden classnak van valami skillje, ami kb ugyanaz, csak több sebzést ad.
egyébként ha nem 1-2 ütés egy ellenfél, akkor tökmindegy, hogy a dps inkább critből vagy inkább alap dmg-ből jön, mert ki fog átlagolódni.
persze például a sprint sebzésével kalkulálni kell, mert ott teljesen mindegy, hogy offhand kisebbet kritel, mert main handbe piros kő van.@F-ECT$: bossok ellen nem hat a fear, szóval EF-t ott nem lehet tesztelni
-
F-ECT$
titán
-
dzsonhee
csendes tag
asszem a hónap dropja nálam:

-
Zan
aktív tag
-
-
KisRod
tag
Had dicsekedjek kicsit! Volt 7 300 000 -am, gondoltam csinálok 3 amu-t, hátha szerencsém lesz!

Mit ne mondjak elég jól jött a + dps
-
Amur
addikt
válasz
üzenetére
Majd kipróbálom ezt az overpower verziót. Nekem a HoA helyett eszembe sem jutott más,ott is repkednek rendesen a milla feletti kritek.
Rend alap az élettöltés miatt,Frenzy nélkül sem tudnám elképzelni a barbit,a battle rage az into the fray runával kell a fury visszatöltés miatt,war cry nélkül én is behaltam,azt nem adnám,
a leap sokáig benn volt amolyan menekülő skillként,de nem akarok menekülni inkább gyilkolni,
ezért a Wotb visszakerült,és az említett HoA smash runával (kis területet sebez de 406%-os sebzéssel)
azért próbáld ki 1x a HoA,nekem bejött!
Itt a karim: konen -
Cyberbeni
addikt
válasz
üzenetére
Nekem egy kicsit több all ressel, de kicsit kevesebb armorral nem gond a túlélés MP10-en sem (LS Rend nélkül).
@czpitti: és azzal a dps-el mi van, amit amiatt vesztesz, hogy kevesebb ellenfelet ütsz egyszerre a fear miatt, és ezért még kevesebb tornádó is jön sweeping windből?
-
czpitti
senior tag
Ehh feladom.Nincs jobb fegyver dps-ben mint a fury pedig cserélni akartam
Mindent megtettem az ügy érdekében de mindenképpen negatív 6-7k dps.Evvan. -
törölt tag
válasz
Cyberbeni
üzenetére
az is része a túlélő felszerelésnek, 700 allresistem van buffolva. egyedül az overpower helyére tudom berakni, de az a frenzy-nek és a rendnek is adja a chc-t, és könnyedén fenntartható harc közben. soj-nak köszönhetően már 25% frenzy dmg-t kapok pluszba, így szerintem elég hatékony az is, ha folyamatosan ütök, és nyomkodom közben az overpowert és a rend-et.
-
törölt tag
válasz
Cyberbeni
üzenetére
trash mobok körbe állanak és 5re felstackolt frenzy után nyomok egy-két rend-et és egy overpowert. persze frenzy az folyamatos. régebben a kalapácsot javasolták, de szerintem a rend is sebez rendesen ha "crit"-el. az olcsó gear miatt amúgy is nélkülözhetetlen mpl4 fölött, úgyhogy inkább erre használom el a felgyülemlett fury-t.
föleg kulcsozok és überezek, így nekem hasznos a soj. 15% sebzést bukok, de 100k-val nagyobb crit-eket látok elitek/bossok csépelése közben. -
Cyberbeni
addikt
válasz
üzenetére
Trash mobok ellen gondolom Rend-et használsz, ott csak az 5-6% cold damage okoz kevesebb, mint 1% eltérést, elitek ellen meg a nagyobb elite dmg-essel nagyobb a frenzy és a rend sebzésed is.
@Thrawn: loot alertről láttam olyan ticket-re adott választ, hogy megengedett a használata, meg olyat is, hogy nem, de kék válasz még nem érkezett rá (gondolom azért, mert ha csak a drop miatt sípol, az még nem lenne bannolható, de ha már goblin miatt, meg shrine, meg elitpakk, meg kutyafüle miatt is, akkor már bannolható... bár nem olvasok éjjel-nappal eulát, meg amúgy sem vagyok jogász, szóval lehet nem teljesen így van)
-
törölt tag
melyik soj lenne jobb?
az egyiken +5% elit dmg, a másikon +1% cold és 2% frenzy.
árban mind2 megegyezik (5m).valaki lázadt a fury ellen valamelyik überezéskor, és ezt javasolta megoldásnak.
kezdek vele megbarátkozni, úgyhogy ezúton köszönöm
-
Thrawn
félisten
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Blablabla... Az összes multiboxert akit láttam eddig loot alertet használt, ami meg EULA-ba ütközik. Ja és ezt még streameli is. Ergo eddig sem kellett különösebben figyelnie, plusz magasról tesz arra, hogy 4 account árát bukhatja el azonnal. Persze a Blizzard azóta kedveskedett nekik és saját loot alertet készített (hangjelzés, fényjelzés, kistérképen jelzés). Dehát miért is tiltanák ők a multiboxot, mikor tőlük veszi meg valaki négyszer a játékot és mind a négy account által begyűjtött lóvéból leveszik a maguk részét AH-n keresztül...
-
SLYM
veterán
most már tudom miért akar mindenki CM wizzel űberezni. mentünk egyet MPL10-en Malackával meg Buherral meg egy ismeretlen CM wizzel. jobb és bal gomb, meg 2 percenként 1x megnyomtam a 2-est, hogy legyen egy kis BBV, aztán ennyi volt. fingó alig fingadozott valamit, magda nem köpött pillangókat, csontrirály se teleportált sehova és még kulabá se varázsolgatott. izgalmas volt
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Thrawn
üzenetére
ISBoxer-t direkt úgy írták meg, hogy ne ütközzön eulába. Egyébként meg 4* annyi befektetés és 4* annyi figyelem mellett a 2-3-szor annyi loot korrekt mindenkivel szemben. Meg AH még ennyire sem menne MB nélkül.
Ha autómatikusan venné fel a karakter a többi cuccot is, nem csak a goldot, akkor azért nagyobb előny lenne. -
Thrawn
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor a P100-as party után már bannollak is friendlistről.
-
tPedro_
őstag
válasz
killerjohn
üzenetére
Multiboxing mar a wow-ban is engedelyezett volt.
Mas kerdes, hogy ott kozvetlenul nem lehetett penz csinalni belole.Viszont a jatek bizonyos teruletein akkor is elonyod szarmazott belole masokkal szemben.
-
killerjohn
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Naná hogy csalás, de miután egyszer megengedték, ezt már vissza nem vonhatják, csak úgy ha jó előre bejelentik, hogy "gyerekek, április 10-től tilos multiboxolni". Vagy beírják az EULA-ba, és elfogadtatják amikor loginolsz. Olyan nincs hogy holnap banolnak miatta, mert úgy támadt kedvük, különben a CEO-t egy hét múlva padra fektetve qrják hátsóba az EU-ban a fogyasztóvédelmi csoportok...
Van három féle gameplay:
- a valós: az ember aki döntést hoz és kivitelezi
- a multibox: az ember döntést hoz és 3 másik account 100%-osan utánozva kivitelezi (teljesen kizárva gépi döntéshozást)
- a bot: a bot döntést hoz és kiviteleziA Blizzard a multibox engedélyezésével sikeresen egy szürke zónába verekedte magát. Hiszen ez olyan, mintha az életben megengednék a pénzmásolást, AKKOR ha kurblis fénymásolóval másolod, de továbbra is tiltanák a bankjegyek nyomtatását... A hasonlat (kivételesen) tökéletes.
-
Gyuri27
félisten
válasz
killerjohn
üzenetére
Legyen úgy.
Nekem ez ettől még csalás. Még ha a blizz épp most ezt meg is engedi. -
killerjohn
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Valamit nagyon félreértettél. A multiboxot akkor engedi a Blizzard ha az irányító accountot valaki ÉLŐ EMBER (nem bot) irányítja kézzel, és a multiboxing szoftver másolja a pontos mozdulatait a másik három accountra. De ennek pontos másolatnak kell lennie, ergó úgynevezett FollowBotokat nem használhatsz (amikor valójában botok, csak követnek egy leadert).
"A multiboxing addig nem ütközik az Felhasználói végszerződésbe (EULA), amíg minden játékos karaktert ember irányít és nem valami segédprogram." Remek magyar fordítás, kár hogy hülyeség. Az eredeti szöveg azt jelenti, hogy akkor multiboxolhatsz hogy ha ember (azaz Te) irányítja mind a négy accountot.
Hozzáteszem, nagyon nagyon nagyon nem szimpatizálok a multiboxosokkal, többek között ezért sem támogatom a HUD-ban (pedig kb pár óra munka lenne). Sokan kérdezték ownedcore-on, de megmondtam, hogy aki botolni akar, az botoljon RENDESEN, ne ilyen fél-legitim, Blizzard-által isten tudja miért engedett fícsőrrel. A multiboxolás gyakorlatilag botolás 3 accounton csak ott kell ülnöd az egyik előtt, nem mehetsz el sörözni. És még csak nem is banolnak miatta. Ez kiszúrás a botolókkal szemben, akik viszont az egész accountjukat kockáztatják. Ha már csal, akkor csaljon rendesen és viselje a következményeket, ne röhögjön a markába, hogy "bibibí a Blizzard bácsi megengedte"...
-
simsi
csendes tag
-
Gorneck
legenda
1-2 helyen a játék megjelenése óta szinte kötelező jelleggel beszakad az FPS.
Nekem 8asom van már régóta...soha semmi akadásom se volt se gtx460-nal se hd2000-rel és mind1 milyen OS volt alatta, csak a megszokott...brékelő előtti hosszú egyenes és az archon...de oda nem járok, másodikat meg duzzogva benyelem...bár kurva nehezen.
Sose hittétek el nekem, hogy 0-ra áll a kép nálam vagyis nem értettétek...mert nálatok sose volt gond. Most nálam nincs semmi...nálad meg van.
Egyébként meg gyere a Monkoddal pár körre...kíváncsi vagyok annál is csinálja e. Ha jól rémlik pl annál nem volt ilyesmi.Egyébként meg nemes egyszerűséggel szarul van optimalizálva a játék, ezt el kell fogadni...sok mindent uccse tehetsz...
-
rol33
aktív tag
én ezt elhiszem, csak nem értem h bizonyos helyeken miért esik le az fps 120-ról 10-re, szvsz ez nem normális dolog.mint ahogy írtam is win7 alatt ezt nem tapasztaltam, hozzáteszem, amit szintén megírtam h akkor még a wizardunk ha jól rémlik még nem cm-kedett, már ha ehhez bármiféle köze is lehet, márpedig úgy néz ki h lesz..
-
Edge
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére

rol33: sztem a win8-nak ehhez nincs köze én is gamelek alóla és nincs akadás. (nem a konfignál lévő gépről hanem egy ilyen laptopról, persze ez se egy szerénység
LenovoY580.Corei5.6GB.nvGTX660M.160GBSSD.FullHD -
rol33
aktív tag
-
Edge
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát azért Dimitriusnak is könnyebb lenne ha Gorninak beígérte volna a terasz betonozást előre

-
simsi
csendes tag
válasz
persil
üzenetére
Ez szerintem elég friss és hiteles forrásnak tekinthető. Diablo3.hu Kék poszt is linkelve, szóval a multibox engedélyezett és amíg ezzel is növelni tudja az eladásait addig szerintem nem fogják tiltani. Arról nem is beszélve, hogy az eladások radikálisan visszaestek, mivel semmi igazán tartalmi változás nem történik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)