Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
Ahogy Sárpac is irja egyedul a lagg a necces dolog, ez a jatek mar annyira le van nerfelve hogy nem kihivas a HC. Az elozo karim is meg juniusban a nagy nerfek elott doglott meg.
Infernon is csak azokra az elitekre kell vigyazni amik valamilyen formaban meg fognak (fagyasztas, jailer, wall es hasonlok) illetve ezek kombinacioi tudnak meglepetest, es hirtelen sziv problemakat okozni.
Egyszer nekem is volt egy lagg inferno elejen, mikor 5 secig semmit nem lattam. Csak hallottam hogy megy a csorompoles es harcolnak a petek. Illetve megindult az eletem, fostam is rendessen, a szekbol is kiugrottam es probaltam menteni. Szerencsere helyre alt a lagg es megusztam par % elettel, ki is leptem egy idore HCbol.
Aktiv es passziv spirit alap dolog. Nekem 1x aktivalodott a pasziv egesz hc alatt. Kozvetlen inferno diablo elott, a plan dobo warden csapott egy nagyot.
Szal a laggra es a specko elitekre figyelve az egesz HC-t siman turelmessen vegig lehet setalni.Ja es a gear onerobol, sajat magam talalos volt. Alig vettem valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- ZOTAC RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest