Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Héraklész
aktív tag
Aztán rájöttem, hogy tök felesleges Hellfire amulettet meg gyűrűt készíttetni (vagy bármi mást), mert mire az ember tud, addig a dropok le is körözik a készíthető eszközöket.
-
Héraklész
aktív tag
Már nem tudom szerkeszteni:
Kipróbáltam, valóban a nehézségi szinttől függ. Torment II-t próbálva egyből látszik a nyíl és kulccsal van jelölve a térképhely. -
Héraklész
aktív tag
Sem az Act I-ben a Fields of Myseryben, sem a II-ben az Dahlgur Oasis-ben nem találtam meg a Keywardent. Adventure módban játszom.
-
SQX_Barto
addikt
Season 32 az Etheral fegyverek!
[link]
Ja es Julius 12.-en kezdodik.
Kis Maxroll segitseg -
Héraklész
aktív tag
A szólójátékban hol találok a kovácsnak, az ékszerésznek recepteket? Az Act V-n tartok, de még nem találtam egyet sem.
Illetve kihagytam bizonyos dolgokat, rájöttem az Achievmentet böngészve. Ha visszamegyek a Kanai kockájáért, akkor bukom az azutáni pályákat, eredményeket? Nagyon szűkszavúan fogalmaz a játékban felugró ablak. -
t72killer
titán
Kipörgettem a 35 dodót a dio4-re, mert ha ma (+talán még hnap
) v holnap nem perkálom ki a dupláját kérik. Anno a 3asra voltak még hardveraprón is kulcsok, de most nuku, szval ha valakinek még nincs meg és tervezi, akkor ma még kevésbbé zsebbenyúlós a történet. -
SQX_Barto
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Eleg sebzos single boss volt, most hirtelen nem emlekszem melyik, meg mozgott is, sokszor miutan meghaltam csak visszamentem varosba javitani, amig lejart a Simulacrum, szoval az volt nemi extra ido, de igen single targetre bodulet lassu a Nova...
150es mindaharom kavics, meg az egesz gear 150 augmentes. (Az egesz GR nem volt tul jo, bar nem is barakk es tarsai) -
proci985
MODERÁTOR
válasz
t72killer
üzenetére
4 ujabb es szebb, de kb azsiai mmo szintu grindfeszt volt egy eve megjeleneskor, ami sajnos eleg lassan javul. par mechanika egyertelmuen time sinknek van a jatekban, es sajnos par szempontbol (fizetos premium season, fizetos meregdraga skinek) gyakorlatilag egy F2P jatek modelljere emlekeztet, teljes aru jatekkent is. a sztori modja szuper, az endgame 1-2 hete ujra lett csinalva: valamit javult, de kerdes, hogy eleget.
diablo 3nak feszesebb az iranyitasa (ertsd, biztosan beveszi a gombot amikor megnyomod, a 4 nem), gyorsabb elerni egy mukodo szintre, osszehasonlithatatlanul gyorsabb buildet valtani. GR150 mondjuk ugyanugy nagyon sok ido, foleg soloban hatalmas szo. Diablo3 kb a legnagyobb fun jatek parhavonta par napot jelen pillanatban, szoval ha nincs sok idod is relative jokat lehet menni.
-
t72killer
titán
válasz
proci985
üzenetére
, áttanulmányozom a szagirodalmat. Még nem döntöttem, h rögtön ugrok-e át DioIV-re vagy szórakozok tovább a 3assal (ezt keddig el kell döntenem
, addig félárú a dioIV).Igen időt nagyon kéne vhogy kraftolni, de főleg így nyáron kb missön impossible, szóval mindenképp választanom kell, h dio3 VAGY 4...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
t72killer
üzenetére
nezz leaderboardot buildekre. maxroll kb 90%ban jo megerteni a buildeket, de endgear nem mindig stimmel.
leaderboardnal probald az 1500 paragon alattiakat nezni, afolott altalaban mashogy kell optimizalni, pl guardian set mar kevesbe jo.
demon hunter pushra nem nagyon alkalmas. speed GRre jo, GoD valamennyire alkalmas pushra de mar nem annyira, Natalya oke pushra de iszonyatosan macera a jatekstilusa. Marauder gyakorlatilag nyilt riftekre es fishingre jo, de inkonzisztens, es a Natalya / GoD minden szempontbol jobb. shadow a leggyengebb set, tetejeben alacsony riftre total alkalmatlan mert kifogy a hatredbol, magas riften meg elobb fogy el, mint a gyorsabb UE es GoD.
ha fent vagyok a friend listeden nezz ra az en buildemre a seasonbol (SSHC es normal is van), mindketto kb speed ~90GRre szuper, de ha jol emlekszem 110 fole mentem normalban (UE) es SSHCban (GoD) is. GoD talan egy picit erosebbnek tunik a szezonban, de UE egy ponton a magasabb AoE miatt konzisztensebb clear speedre.
SQX_Barto: gz!
na, akkor heten lehet osszerakok egy zDHt ha meg kell adott esetben support
. elvileg gearem van, csak aztan atmentem SSHCre leaderbordot ostromolni.mondjuk jatszani annyira sok idom szokas szerint nincs.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Koszi, ebben a szezonban szerencsem volt idovel, kezdeskor masfel het szabi, utana bank holiday most megint szabi jon majd kocsi miatt
6000+ a vegcel zaraskor, de majd lesz, amennyi lesz. Nova fun, amig a bosshoz er az ember, utana olyan jo, mint sajtreszelovel recskazni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#t72killer: En s3-at kihagytam teljesen, majd D3 s31 zaras utan felhuzok egy minionos nekrot, ha mar annyira istenitik. Elvileg sokat javult a jatek most.
-
t72killer
titán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Csak úgy nyitottam egy publik játékot, második jörben becsatlakozik hozzá egy jeges sorci, olyan szintű riftet nyitott, ahol kb intant behaltam
(70es shadow hunter, szvsz nem utolsó felszereléssel). Ő vagányul darált, úgyhog mögüle, fedezékből próbáltam lövöldözni, de kb egy szál csontit egész percig kellet csikizni, hogy kipurcanjon
. Kb 4x haltam meg és vagy 10 paragon szintet dobott az a kör, a rift-bossból esett egy vékányi legendary, bár szvsz nem túl jók.A kövi 2 napban sztem megveszem a 4est, ennél sokkal olcsóbb nem lesz. A 3asnál anno bevártam a RoS-t és kombó vettem meg, most nincs annyi türelmem

-
SQX_Barto
addikt
Kis Leaderboard

-
t72killer
titán
Mielőtt nekiugrok a Dio4-nek elővettem a jóöreg 3-ast, erreföl látom, hogy az évekkel ezelőtt nem kis munkával összerakott karaktereknek hűlt helye
. Tény, azóta váltottam gépet, szóval ha ezeket nem csatolja a bnet fiókhoz, az gáz... Hogy lehet egy karit rendesen megőrízni, A-ból B-be átvinni
?Ugyanez állni fog a 4esre?
-
Edge
veterán
És most mi a meta? Gondoltam keddig(D4 s4) kimaxolom a journeyt.
-
shotika
őstag
Másnál nem csinál olyat, hogy indításnál megjelenik a Ros felriat, és onnan nem megy tovább?? Tegnap még jó volt...
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Gawamatsu
üzenetére
Elozo szezonban Fist Of Heaven volt a meta dps, a szezon vegen mar fel perces 4p 150 Gr is volt (persze 10k+-os botterekkel) sose lagolt, persze a soulshard miatt volt erosebb. Solo push-ra nem ajanlom, mert nagyon papir. Akkhan meg Invokerrel siman letoltam a 150solot, FoH-nel haltam allandoan, aztan hamar feladtam.
-
Gawamatsu
senior tag
Invoker után gondoltam újra kipróbálom a Fist of biszbaszt.
A gear kész, mehet a jöhet.
Erre kaptam szép 1500ms válaszidőt és szép spec effectet folyton eltűnő térképpel és sosemlátott feliratokkal.
Szépen vissza invoker-re, az kevésmé gyilkolja úgy tűnik.Up: offline minden, mindenki, akkor nemcsoda.
-
Valkűr
addikt
-
Valkűr
addikt
Csak nálam ennyire xar a drop ebben a seasonban? De valahogy barmit teszek, bárhova megyek, alig esik valami.
-
Gawamatsu
senior tag
Nem nagy cucc, de korábban nem ment ilyen hamar. S31 kész, két hét alatt.
Oltárral együtt, para 925-ön, Invoker crusader-rel.
Szezon elején még a ranglétrán is szerepeltem
-
walkerr
újonc
A Michael Jackson-effektus nagyon jól hangzik
-
Elemental
addikt
-
Valkűr
addikt
Köszi sracok!
-
looser
addikt
-
Valkűr
addikt
Fuuu szétcsesz az ideg, anno ezért hagytam abba a, most ugyan azt csinálja! Játék közben belassul minden mint egy lassitott felvétel, de csak harc közben. Egyszerűen nem lő nem harcol nem mozog csak lassitott módban. Latencynel full zöld a csik. Mi a K.. ég okozza ezt? Mikor elkezdtem a Seasont nem csinálta, felhúztak 70-re utána másnap elkezdte.
-
Elemental
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
Jó is lenne, ha esne végre anci, meg üvöltő fej, de egyelőre csak a fegyóm csinált panci, plusz mellette van két béna anci, amire nem pazarolnék üvöltő fejet, de az a gond nem áll fenn, mert abból is nulla van

P850, hc, god dh. Gr110 így is simán benne van, feljebb nem mentem egyelőre, ezt is az altarhoz csináltam. Gemek is kicsik, 60-asok. -
SQX_Barto
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
A vicces az, hog az Echo jo is meg rossz is. Jo, hogy 5 perc alatt van 125-os augment, de ha az ember sokat speedezik akkor egy ido utan vakarja a fejet, hogy mit meg minek huzzon
Menj partiba olyanokkal, akiknek mar megvan a dupla primaljuk, ha esik nekik es egyik szar szivesen odaadjak szerintem
Mi is korbesegitettunk mindenkinek, akinek meg nem volt meg a 6 primal. A dupla primal az nagyon op, csak kar ebben a szezonban nem viszi tulzasba 
-
-
Daelion
őstag
Grat!

Nekem 140-en Hamelin volt csak elcsesztem a runt és nem volt Pylon szal nélküle vittem le de szerencsére a Trang Oul verzió olyan tankos volt, hogy konkrétan face tankoltam Hamelint vele amíg lecsaptam.
Papíron benne lett volna a 150 a kariba de a fene akart annyit fishelni mert ha valamit utálok D3-ban akkor az az.. 'ja meg a Paragon farmolást
' -
-
Daelion
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Jah Nova az elég komoly csak egy bizonyos szinten már elég macera a RG-t leszedni vele mert kb muszáj a Pylon+Nemesis spawn hozzá.
Nekem 140-ig volt türelmem elvinni S28-ban 'szokásos HC' a Trang Oul-os verziót, maga a Rift könnyen lement de nekem nem volt kedvem tovább fishelni a RG-k miatt.
Én ezt a mostani seasont kihagyom, csábított egy karira de most inkább nem akarok időt elvenni a Forbidden West-től mert így is nagyon sokáig fog tartani mire befejezem.
'meg amúgy is játszottam már ezt a season themet amikor régebben volt' -
SQX_Barto
addikt
LoD Nova nagyon meleg

-
savior
őstag
Helló.
Jól gondolom, hogy holnap indul az új szezon? Hány órakor?
Meg mintha azt láttam volna, hogy 1 szezontéma lesz, de emlékeim szerint 3at igértek. Rosszul emlékszem? -
Héraklész
aktív tag
Köszi!
-
Héraklész
aktív tag
Kanais Cube-ot single playerként meg lehet találni? Az egyszemélyes kampányban benne van?
Arról olvastam, hogy season-ban act 3-ban valami romok között megtalálható Adventure módban, de az egyszemélyes kampányra nem dob ki semmit a Google keresője (figyelembe sem veszi). -
SQX_Barto
addikt
Na, javitottunk a 4p eredmenyen, ez mar fent marad vasarnapig

Talan az elso season, amikor minden Leaderboardon fent maradok season vegeig
(1-2-3-4 player) -
Daelion
őstag
válasz
boeing
üzenetére
Nekem ~1500 volt max Seasonbe de én nem is játszom csak soloban+HC és paragon farmot is gyűlölöm.

Amint megvan a full vagy majdnem full augment gear ~értelmes statokkal megyek is GR pushra annyi paragonnal ami addig összejött aztán megy a kari amíg reálisan tud.
'utána meg teszem le a játékot' -
majozoli
friss újonc
Sziasztok. Egy picit megakadtam és hátha van vkinek mentő ötlete. Nem rég kaptam, igaz konzolra, de az ügy szempontjából lényegtelen. 70(145) necomancer, végigment az alap 5 act, meg a bounty is. A bounty előtt elkezdtem felfelé lépkedni a normálról a nehézségi fokozatokban. Tourment II-ig ment is, de seasons journey-ben nem tudok tovább menni, mert le kéne tolni vmit tourment IV-en, de lock-olt, nem enged feljebb menni.... mitévőlegyek??? Előre is köszönöm!
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Elemental
üzenetére
A Harry Bottereknek duplaennyi is van

#boeing: Nem is a sok jatekon van a hangsuly, hanem a hatekony jatekon inkabb. Csapatban Speed Greater Rift kell az esetek nagy reszeben, lehetoleg olyant, ami 1-2 perc alatt keszen van. 673 oram van a crusaderben (es kivetelesen nincs tobb karakterem ebben a szezonban) -
Daelion
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Grat! 'több paragonod van mint nekem NS-be összesítve
'
Én pont egyik nap léptem be és néztem, hogy még 2+ hónap után is rank 55 vagyok GR 138-run al SSFHC Crusader LB-n de ott nem is játszanak sokan.
'LoD LB-n Rank 9 volt akkor, general crusader LB-n meg 20 amikor megcsináltam' -
SQX_Barto
addikt
1-2-3 playerben fent vagyok a Leaderboardon
4p-ben epp lecsusztam, de meg lesz ido javitani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) v holnap nem perkálom ki a dupláját kérik. Anno a 3asra voltak még hardveraprón is kulcsok, de most nuku, szval ha valakinek még nincs meg és tervezi, akkor ma még kevésbbé zsebbenyúlós a történet.

, de nekem is van
, addig félárú a dioIV).![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Tény, azóta váltottam gépet, szóval ha ezeket nem csatolja a bnet fiókhoz, az gáz... Hogy lehet egy karit rendesen megőrízni, A-ból B-be átvinni

)
Talan az elso season, amikor minden Leaderboardon fent maradok season vegeig