- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
-conrad-
addikt
Mert? Wandokból is van ugyanolyan dps-ű mint pl. egy balta, csak a wandon van wizard specifikus bónusz. Nem lesz ezzel gond. Az, hogy az elején mindegy mivel mész csak nagyot sebezzen az azért van mert ez kb. egy tutorial-szerű játékidő, de pl. a skeleton kinges wand-dropok már egyértelműen jobbak wizardnak mint a meele wpn-ök.
ui.:
bétateszt: én csak azt nem értem az egész hétvégében, hogy az eu, ázsiai stb. szervereket miért nem indították be. Kevesebb lenne a terhelés - jelenleg amúgy is egy olyan állapot van ami nem fog bekövetkezni (mármint, hogy a világ minden játékosa az usa szerverre megy fel).Nordic: már esik boxer a vége felé monk only stattal, meg találtam egy 2kezes rare botot ami 1,04-es sebességű, az fincsi
-
persil
nagyúr
Sajna?
Szerintem ez így remek. Sokkal rosszabb megoldás amikor a skillnek saját sebzése van és x szintig ultrabrutál, onnan meg használhatatlan.
#9898 Tudom. De a stressz teszt sem abból áll, hogy most épp ezért áll, most azért áll, most nem tudjuk miért áll és valójában semmi nem látszik a 3 napos stressz tesztből.
-
rt06
veterán
nem vagyok hulye, nem adom ki a jelszavaimat, nem klikkelek nyilvbanvalo (vagy akar csak kevesbe nyilvanvalo) adahtalasz linkekre, nem megbizhato forrasbol semmit nem inditok el, sysinternals process explore-e folyamatosan fut es figyelem is, megis tortek mar fel tobb account-omat
s mivel a battle.net account-omban van par tizezer forintnyi jatek, valamint meg van adva a bankkartyam is, ugy gondolom, jobb felni...
-
-conrad-
addikt
Azt nem veszed figyelembe, hogy ez nem a diablo accot védi, hanem a bnetet amin az emberek nagy többségének egy 10 milliós táborral rendelkező játék van ami miatt nagyon elterjedt az acclopás.
Persze azt csinálsz amit akarsz de láttam már nagyszájú embereket oldalakat telesírni a fórumban mert kitörölték a fullos karaktereit.Ellopom az accod, le is változtatom a mailcímet kap új jelszót stb. még akár authenticatort is teszek rá. Hogyan tudod bizonyítani, hogy a tiéd az acc? Nyilván azzal, hogy elküldöd a acckreáláskor megadott személyes adataidat igazoló dokumentum másolatát.
A blizz csak a wowwal havi 3000000000 forintot keres, nem hinném, hogy Hugyos József személyigazolvány-másolatával akarnak felvenni személyi hitelt egy orion lcd-ra az auchanban.
Miattad kell elküldeni nem miattuk. -
execute93
őstag
Minimális különbséget vettem észre LOW-HIGH(Textura) beállítás között! Igazából annyi, hogy kicsit tompább a szín a lownál. High-nál meg élesebb!
FPS érték nekem 143 ig megy fel max!!! annál tovább valamiért nem akar.. 16:10 1440x900 ban játszom. ötlet? minden full és i3-2100+gtx460+4gb ddr3
-
Hehe, bár fácsém nincs, de azért köszi! (nem is tudom oda is feldobja vagy csak az oldalon jelöli? mind1 is..)
A 'szűk látókörűek' igencsak beindultak..
Vannak olyan képek, hogy hajjaj...
Még a legjobb barátomnak se mutatnám meg az egyes alkotásokat, nemhogy az egész világnak.. -
JSaN
addikt
Igen, vegye. Valamelyik masik jatekos jol jar.
Vagy ott vannak a gemek, mondtak mien sok ido es penz kell mire egy radiant star-t ossze raknak. Ment a siras ezerrel, mert gondolom az elso heten midnenki ossze akarja rakni.
En azt akarom hogy az ilyenekhet hetek-honapok keljenek.
Mert a lada a jelenleg formajaban, lazan egy nap alat ki bovitheto teljessen.
De remeljuk a blizzard jol belovi ezeket a dolgokat. -
pomk
őstag
Nálam minden kaszt minden adott típusú varázslat első kasztolásakor volt 1-2 mp-s swap, de azt követően nem. Ill. még egy helyen volt egy kis lagg, a "négyoszlopos"" teremben, ahol sok-sok csonti jön 1xerre. Grafikai beállításokat lejjebb vettem, és javult. Érdekes...azt gondoltam, hogy a 4GB RAM-om, és az 1GB-s GT540M-em elég lesz neki...
-
Bazzzs
senior tag
Nálam is van ilyen jelenség, szerintem csak a béta velejárója. Egyik ok lehet, hogy egyelőre amerikai szerverek vannak csak, valamint azt se zárom ki, hogy ezek szándékosan túl is vannak terhelve stressz teszt céljából. Persze lehet, hogy hülyeséget beszélek, nem értek hozzá
-
-
warcat
veterán
A gyürük,amuletek szintkövetelményét megnövelték,így csak később kezdenek el esni a szörnyekből,már a béta tartalma után.
Azonban maradt néhány speciális hely,ami nagyobb szintű bétán belül, ha jól tudom a royal cripts(leoric előtt) meg a den of the fallen? 2.szintje,itt még kieshet pár.
Legendary volt a bétában,griswoldnek valamelyik fegyója de kivették,nem tudom maradt -e másik,mindenesetre később a teljesben lesz majd bőven. -
-conrad-
addikt
Hát ez azért ilyen becsületkassza alapon megy, hogy ha már kaptál lehetőséget akkor hagysz másokat is játszani.
Gondolom, ha valaki nem tud belépni akkor kreálnak új jelszót a bnet accon azt kész.
Amúgy 15 perccel előtte be kellett logolnom, akkor egy admin adott egy acc+pass párost és mehettem is játszani. -
Ptech
addikt
Puhulás van Blizzéknél, meg kazuár-szerelem, mert onnan jön a sok píz
WoW-ban is az volt a legjobb, amikor 2-3 későn érkező guildtagot elkaszáltak az instance bejáratánál párszor. Erre a RL gondolt egyet, és 20-an szétbuffolva kiportoltunk, és legyalultunk mindenkit, pedig a végére már kétszeres túlerőben voltak
-
Jazz
veterán
Na ez az ami nem igaz, illetve megadom a választ hogy: igen, volt értelme még az 1500%-os mf-nek is.
Ugyan is (és ezt sokan nem tudják), a játék elsőre mindig a uniqe-ra sorsol, ha ez nem jön össze, akkor set, ha ez sem akkor rare, ha ez sem akkor magic, ha ez sem akkor fehér lesz a cucc. És ha még ez sem, akkor only gold....
Sokan abban a tévhitben voltak, hogy nagyon magas mf-nél only kék fog esni, mert olyan baromi nagyra megnöveli az magic dobási esélyt, hogy mellette "nem lesz esélye" uniqe-ot dobni. Na ez bullshit.
-
Djuree
félisten
én is így voltam vele, de ahogy közeledik a fizetési idő, egyre többnek tűnik az a 30k, 3 hónapja nem tűnt ennyinek
meg eleve megvan a d2 meg a kiegje, nekem az sem kéne bele. pendriveom van 2, az sem kell, a koponya meg nem férne el, televagyok már minden szarral, a fiók is tele van
a starcraft2 kihajthatós is a fiókban fér csak el
viszont egy szép kidolgozású diablo figura, na az más tészta lenne.... -
Djuree
félisten
"aki megjelenéstől kezdve játszana velem, szépen lassan, sztorizgatva, mindent meghallgatva."
na ilyet nem fogsz találni, főleg 3-at nem. nincs 2 ugyanolyan mentalitású játékos, egyiknek úgyis gyors lesz, másiknak lassú, előbb-utóbb beüt a gebasz.
szépen lassan single-ben végig kell menni, aztán jöhet a kapkodós multi, run-ok, stb.. -
persil
nagyúr
-
Huma
addikt
Mire alapozod, hogy nem lesz túlkínálat?
Tegyük fel, hogy van 100e kínai farmer aki semmi mással nem törődik csak tolja fel az aranyat az AH-ra. Rájuk jut 5e olyan ember aki hajlandó fizetni azért, hogy aranyat vegyen mástól. (A számok és az arányok természetesen csak légből kapottak.)
Minden azon múlik, hogy hányan fognak farmolással foglalkozni és, hogy hányan hajlandók fizetni az aranyért.
-
MegalodonS
őstag
Azert ez egy jatek!Ha elveszik,akkor mi van engem nem erdekel.Viszont igen is kifogom probalni a HC--t,ott legalabb az ember tudja,ha veszit veszit,de ez csak egy jatek!
Mindig vannak emberek akik teljesen komolyan veszik es huu halalosan profi vagyok cimen,kiabalnak masokkal akik elrontanak valamit mert o a nagy profi,de az eletben meg egy senki na mind1!!!Nem rad ertem de tudod mirol beszelek.(WOW tapasztalat!!)
En szivesebben megyek,csetlo,botlo emberkekkel akikkel szet rohogom az agyamat ,mint az olyanokkal akik nagyon profik,de nalluk nem letezik mas csak a 100% fokusz a jatekban es ugy sem tud meselni semmirol,csak hogy a nadragon ami esett mennyi,a krit ertek,az AH-ban meg ilyen meg olyan fegyo van de eleteben nem olvasott meg el egy konyvet sem
A mai beta tapasztalattal,igen is neheznek tartom infernonak neki menni egy DH-val,de legallabb be merem vallani
-
Huma
addikt
Más hulláját fel lehet venni? Én úgy emlékszem D2-ben csak az aranyat lehet felvenni ami mellé hullik. Vagy csak HC módban van ilyen?
Ehhez a bolthoz mit szóltok?
55 dolcsi a játék.Esetleg valaki tud olyan oldalt ahol olcsóbb vagy már vásárolt ott és 100%-ig megbízható a bolt?
-
Huma
addikt
Co-opban gyorsabban lehet szintet lépni?
Azt tudom, hogy erősebbek lesznek a lények és több xp jár értük viszont 4 játékos esetén pl nem lesz négyszer annyi szörny. Vagy itt már nem úgy megy hogy az kapja az xp-t aki bevitte a végső csapást, hanem mindenki kap aki a környéken harcol? -
Ilsyde
őstag
Egyik rajongói oldalon olvastam Blizzard nyilatkozatokat.
Na ez gyors volt: http://diablo.incgamers.com/blog/comments/diablo-3-collectors-edition
Mondjuk itt tényleg nem ír ilyet, csak hogy inventoryban van... de onnan bármit el lehet adni. Hmm.
-
Ilsyde
őstag
Legendary cuccokat festek 5 fontért! Ugyanitt angyali szárny bérelheto 24 órára!
Olyat kell megkérni rá akiben megbízol. Aki csak úgy odaadja kétes személyeknek az meg is érdemli hogy átverjék.
De magát a festéket is megveheted majd AH-n. Bár szerintem aranyáron fog menni. -
bolha23
aktív tag
Itt egy összefoglaló is az újakról:
-
Wolverine
félisten
Mindenkinek lesz a Battle.net-accountjához kapcsolva egy BattleTagje. Ez arra lesz jó, hogy felvehess másokat friendlistbe és láthasd, ha online vannak. Erre való a Real ID is, de annál a valódi nevét látod a célszemélynek; az a személyes ismerőseidnek való, a BattleTag meg a játékbeli ismerőseidnek.
-
Ilsyde
őstag
Matchmaking lesz, kick nélkul. Nagyjából random játékosokkal fogsz játszani, attól fuggoen hogy mekkora a karaktered szintje, milyen a pinged stb. Ez a legnagyobb problémám, megint azzal fogok szívni hogy lesz valami idióta griefer barom aki mellé bedob, aztán hiába csatlakozok újra, ugyanúgy mellé fog betenni.
Ismerkedésre a fent említett publikus játékokon kívul lesznek chat szobák ahova az emberek 1%-a fog járni (a'la SC2). Hajrá!
( ^ nagyon várom a játékot, de ami baromság az baromság )
Egyéb kérdés?
-
radi8tor
MODERÁTOR
1 smiley-al is értettük volna.
Fórum alapelvek / amit tiltunk
-
maross
nagyúr
Te, se penzem, se netem nem volt, balaton partjan meg haver 35 fokos tetoteri lakasaban mit bantuk mi. Mekit meg csak fenykepen lattam, havi 25bol jottem ki egyetemen, berlettel, koleszdijjal, kajaval. Nem ma volt, mas szelek fujtak. Utobbi par honapban pl koltottem 30ezret jatekokra, a regi idok tiszteletere.
-
Ilsyde
őstag
Ez az, csak azon kell elgondolkodnod hogy mennyi idot fogsz eltolteni a jatekkal. Ha hosszu honapokat vagy eveket, akkor nem sok ez erte.
Persze azt megertem es sajnalom ha valakinek egyszeruen nincs penze, azert nem tudja megvenniIsmeros a helyzet.
Arra gondoltam en is hogy ami nem kell azt ebayen elpasszolom (WoW pet pl.) es abbol visszajon egy kis penzmag. Olyan szempontbol is szerencses vagyok hogy sikerult 56 fontert elorendelnem a CE-t (itt ez nagyon olcsonak szamit).
D2-t biztosan tolni fogjak meg jopar evig. War2 meg SC1 jatekosok is vannak. Akinek nem eleg jo a gepe, nincs penze az uj jatekra, nincs rendes nete stb. az nem fog valtani. De a legtobb jatekos remelhetoleg atjon.
-
Ilsyde
őstag
Dehogy. Nem eri meg a CE, bar az SC2-nel azert jobb. Az nagyon kaki volt.
A koponya + USB peldaul baromira nem erdekel, elmultam mar 10 eves hogy ilyenekre felizguljak. Artwork meg ennel is kevesbe erdekel, nem beszelve az audio CD-rol (ami ugyis hianyos lesz, ami zene meg kell azt kiszedem a jatekbol). WoW pet biztos jo annak aki tolja azt a jatekot. De az megint nem en vagyok.
Egyedul a digitalis cuccok ernek szamomra valamit: SC2 avatarok, zaszlo, festek stb. De nyilvan nem annyit, mint amennyiert a CE-t adjak...
Hogy miert rendeltem megis elo? Mert ugyis csak 10+ evente van Diablo jatek, es ugy tervezem hogy evekig ezt fogom tolni online. Akkor meg miert ne? Inkabb koltom erre a penzt mint valami 5-6 oras gagyi AAA cimre vagy Steam learazasoknal olyan cimekre amikrol tudom hogy soha az eletben nem fogok veluk jatszani.
-
Jazz
veterán
Nem látom. Betiltották neked a kép linkelést, vagy mi?
(#6719) Hanok: Persze hogy jobbak, jóval. Csak nem annyival, mint amennyivel többet a proci tud. Pl.: i7, 8 core, brutális cpu shock / cpu benchmark teszt eredmények. Ellenben ugyan azon konfigon más procikkal összehasonlítva nem ilyen látványosa különbség. (még ha az a game kifejezetten cpu igényes is)
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest