- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
válasz
po1son #13690 üzenetére
jaja , azt töltöm most is eddig 570 mega jött le szakadás nélkül , remélem tényleg le is fog jönni most már végre..
Haveromnak meg olyan gondja van hogy elindítja a telepítést és a cheking updates nél megáll és nem megy neki tovább , valakinek egy épkézláb magyarázata erre hogy ez miért lehet ? Előre is köszönöm ..
-
válasz
po1son #13613 üzenetére
és Xmodule :
No matter what!(#13683) Peddy789 :
Épphogy a battle tag-en agyal, amit mindig látnak. -
-conrad-
addikt
Viccelhetsz vele, de pl. egyik ismerősömnek a wow accountján van 1,5 millió gold. 10.000 goldért feltültik neki a wowot, egy havi előfizu ~3000 ft. Szorozd ki. Van is kereslet a wow-goldra, szóval nem csak elméleti szám, ha feltölti a haveroknak az accot goldból azok meg átutalnak neki valamennyit már akkor is tud visszaforgatni IRL pénzt belőle. Szerinted odaadná az accot?
Sokan úgy gondolkodnak, hogy "ez csak egy játék" de aki 5-6 éve tolja és annyi játékideje benne van az nem csodálom, hogy nem adja oda.
Anno régebben volt pár olyan wow-account amik bődületes áron mentek el. Ez a karakter például kétmillió forintért cserélt gazdát.
Nem csak magyar viszonylatban kell gondolkodni, ahol inkább letorrentezik a vírusirtót is, mert sajnálja rá az user a pénzt, van, ahol megveszik simán. Ezért viszont valós veszélye van a lopásnak is, többek között ezért lett bevezetve az authenticator is, rengeteg acclopás volt.Más:
Most akkor eu vagy us szerverekre mentek? Nem mindegy, hogy hol leszünk, hogy tudjunk együtt játszani. Elindulnak egyáltalán az EU szerverek? -
MegalodonS
őstag
En nem hittem el mert logikatlan volt szamomra!!Mindenki tudja hogy az SC2 megjelenese utan volt demo vagy hivjuk aminek akarjuk.A blizz azert tudja,hogy ha ezt megteszi akkor szerverileg fel kell keszulnie,mert olyan rohamot kap hogy fustolni fog az osszes mert kb annyi ember szeretne kiprobalni!
Majd megtudjuk amikor elindulnak a szerverek,de mar ido van, PDT szerint!!!
-
persil
nagyúr
Mivel rohadtul evidens az egész.
Te írtad le, hogy breaking news, ma nem lesz open beta, erre írtam, hogy ezt eddig is tudta mindenki és nem, hogy ma, de később sem lesz.Egyébként meg nem azért "derült ki, hogy false", mert te beböfögtél egy ilyen hülyeséget. Már az elején tudta kb mindenki, hogy csak valami hiba történhetett.
Ne válaszolj kérlek.
-
persil
nagyúr
Most nem azért, de ha elindítod a bétát, akkor brékin nyúzban az van leírva, hogy most azért nem megy a játék, mert egy hibát hárítanak el.
Teljesen egyértelmű, hogy véletlen lett "nyílt" a béta és most helyrehozzák a gázt. Szóval eleve nem lesz nyílt egyáltalán, fél hónapra amúgy sem lenne értelme, mivel 1-én leállítják.
-
Jazz
veterán
Hát ez mi?! Jó vicc.
Ez egy remek adatbázis számos gép minimum konfigjáról, de ezen kívül.....
"Sorry, your computer does not meet the minimum specifications required to run this product. Please review the details below for more information."
"OS
Recommended: Windows Vista/Windows 7 (Latest Service Packs)
You Have: Microsoft Windows XP Professional Szervizcsomag 3 (build 2600)"(#7312) execute93 : Komolyan mondtam. Próbáld ki. Kezdj el D2-őzni. Van még 1.5 hónapod. Többet ér bármennyi gameplay-nél vagy olvasásnál hogy miről szól a diablo.
-
warcat
veterán
Nem biztos,hogy RMAH-val is ez lesz mifelénk,mert más a koncepció,de persze felmerülnek gondok világszerte.Tavaly óta már biztos dolgozik rajta a jogi részlegük,megjelenésig felesleges lenne bármit közzétenni.
hasraütés: ('Romána Ukrajna már félig rendben van,most dolgozunk Szlovákián, a magyar részt nem néztük még át') ilyen közleményeknek ugyan mi értelme lenne? Ezt szorozd fel a fél világ országaival ahol megjelenik.
Megjelenés előtt vagy a környékén majd kiadják,hogy mire jutottak,hol elérhető. -
CooLM@$TeR
tag
lead designer
lead designer
lead designerTessék és még sorolhatnám a forrásokat, ahol lead designerként adják meg a pozicióját.
Diablo 3 announcement, Mike Morhaime CEO konferálja fel Jay Wilsont, mint a "lead designer of Diablo 3".
Egyszerűen az igazgató nem igazán helyénvaló terminus ebben az esetben, mégha a directort tükörforditásban annak is veszed. Nem véletlen, hogy másnak is feltűnt ez. Az meg, hogy egy darab PH-s cikkben igazgatót látsz (mellesleg Gamepod, de mindegy is már nálad ...), az az itteni cikkirót minősiti. Le merem fogadni, hogy a magyar nyelvű cikkek 90%-ában vezető fejlesztőként aposztrofálják és nem igazgatóként. Sőt, gyakorlatilag ez az első cikk amit látok, hogy igazgatónak nevezik mert minden máshol vezető fejlesztő a pozicója.
A rövidítést illetően meg szintén nem volt igazad, ennyi erővel nevezhetted volna DBL3-nak, vagy akármi másnak. Ez egyszerűen igényesség kérdése, nincs semmiféle kiborulás csak roppant zavaró volt.
"Amúgy jó lenne, ha vissza vennél az arcodból."
Elsőként vonatkoztasd el magadra igy rögtön, főleg ha megvilágosodásról magyarázol itt másnak a gödör mélyéről.
-
CooLM@$TeR
tag
Hol láttál te akárkit is DB3 néven hivatkozni a játékra? És mit linkelgeted itt a Diablo 3 wikipedia szócikket, mint valami fogyatékos? Látod te benne valahol az általad kitalált röviditést?
Diablo 3 vagy D3, de mi a fészkes fene ez a DB3? Esetleg keverted Beckhamnek a DB7 márkanevével, de mondom akkor topicot tévesztettél.
A másik az igazgató jelentése. Ez igy már nagyon súlyos. Persze lehet a te szókincsedben csak az igazgató meg a beosztott szerepel, igy már érthető a dolog. Megszánlak és segitek: Diablo III's lead designer is Jay Wilson Tessék itt a wikipedia linked, csak hogy tudd mire is való egy érvelésben ez a funkció.
"Remélem most már megvilágosodtál."
Broáf.
Szedd össze magadat te gyerek, talán még nem késő ...
-
Jazz
veterán
Nem, csak hónapokra leállnak mert rossz az idő.
Itt a pont: rt06: "Érdekelnének ugyanezek emberórában is".
Na de elég volt a hídépítésből, részemről off a téma.
A végén még addig megy a várakozás, hogy majd lesz egy nagy kopp.
Az SC2 hogy debütált az SC1 után? Akkora sikere gondolom messze nem lett ugye? A koreaiak még mindig SC1 bajnokságokat tolnak vagy áttértek már az SC2-re? Na én ezért félek a várakozással egyetemben. -
rt06
veterán
igen, mert minden nap belefutok valakibe, akihez kepest a levelibeka a tubomanyok doktora
es nem, ezzel azt akarom mondani, hogy lesz ingyen kiprobalhato verzio (nem beta, hanem az aktualis teljes verzio bizonyos korlatozasokkal)
errol az egesz betaert hisztizesrol ez jut eszembe
-
rt06
veterán
ertem, szoval akkor igazabol azrt hisztizel, mert nem tehetsz szivesseget a blizzard-nak? ez igazan onzetlen toled, elnezesed kerem (ha nagyon akarsz, nekem tehetsz egy szivesseget)
p.s.: az adatlapomat meg te hoztad fel, nem tehetek rola, hogy nem sikerult ertelmezned az oda kiirtakat
-
rt06
veterán
azt ugye vagod, hogy nem kotelezoek egyetlen arva beta kulcsot sem szetszorni, vagy hogy nem kotelezoek pont neked, pont magyarorszagra, pont europaba szetszorni a kulcsokat
nem pattogni, meg hisztizni kell, hanem remenykedni, hogy hatha kapsz, ha meg nem, akkor sem vesztettel semmit (eeeerted? azert pattogsz, mert nem kapsz ingyen hozzaferest egy meg meg sem jelent jatekhoz...)
ami pedig az adatlapomat illeti, jo latni, hogy senkinek nem megy manapsag az erto olvasas
-
Djuree
félisten
annyit vártam rá hogy már nem érdekel, legalábbis most, azért később majd biztos játszani fogok vele. fura...olyan mint a duke forever, ha kijön idejében akkor nagy dobás lett volna, most mikor kijött bukás lett, a kutya nem vette, már elment az emberek érdeklődése iránta. a d3-al nem hinném hogy ilyen csúfság történik, de nem kizárható, ha nagyon sokat húzzák-halasztják...
Wolverine: az miért? mittomén, hazaköltöztem szülőkhöz, onnan játszok mostmár. megváltozott az ip, de mégis enyém az acc. vagy pl. elköltöztem másik albérletbe/koliba...
-
Ptech
addikt
Nem feltétlenül.
Van aki egyszerűen menthetetlenül béna, és farmol, meg daily questeket csinálgat, mikor mondjuk tized annyi idő alatt megkereshetné ugyanazt az aranyat az AH-n.Én azt vettem észre, hogy a napi 2*20 perc az ideális, a csökkenő hozadék elve miatt onnantól egyre kevesebbet és kevesebbet egységnyi idő alatt. Tehát a 400 perc = 150-250k már közel sem működne.
Ami még mindig egész jó, de rájöttem, hogy amikor már két monitor kell, hogy a másikon sorozatot meg emaileket nézzek, akkor már teljesen ráuntam a játékra. -
bolha23
aktív tag
Bashiok írta, hogy nem:
"We’re restricting beta access because the intent is to test specific features, updates, and changes with specific amounts of testers. Inevitably we will want, at times, ‘stress’ testing with larger groups of testers allowed in, but it’s unlikely we’ll have an open beta or an invite included with the purchase of the game.
Yeah we’ll probably have a trial version similar to WoW and SC2 have sometime around or shortly after release. Our trial versions are a bit more involved than normal game demos, I’d say, in a good way!" -
Aktív témák
Hirdetés
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest