- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
medvezsolt
senior tag
válasz
Scholes9 #12290 üzenetére
Nektek tetszik a zenei anyag? Én amikor játszottam a bétával annyira de annyira hiányoltam azokat a pattogós gitáros citerás betéteket. Olyan kis lágy zenék ezek. Remélem azért meglesz a filingje mert a D1 és D2ben pont ez volt az ami nagyon megadta a filingjét a játéknak. Szóval összeségében a hangefektek is és a zenei s lehetne kicsit erőteljesebb..
-
Ilsyde
őstag
válasz
Scholes9 #12278 üzenetére
Már most elavult. Van benne info a Mysticrol meg a PvP-rol is
Ezek szerint tavaly készult, mivel a Mysticet januárban szedték ki.
Mondjuk nem ez a lényege, hanem hogy lehet nézegetni meg forgatni.Egyébként csodálkozom hogy csak 12 fontba kerul a limited edition. A Skyrim guide kétszer ennyibe fájt, sot még most is jóval drágább.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Scholes9 #11382 üzenetére
Azért az nem semmi, hogy milyen gyorsan repül az idő. Ahhoz képest, hogy négy éves a videó, nekem olyan érzésem van, mintha nem is olyan régen mutatták volna be. Ez a két hét már szinte semmi
Kíváncsi vagyok, hogy ez a rész is benne lesz-e a teljes játékban. Kinézet alapján ez is Act 1, talán pont a második harmada?
-
JSaN
addikt
válasz
Scholes9 #11109 üzenetére
Nem rossz, de en tenyleg a skill valtozatosag miatt fogok vele kezdeni.
Kozben olvasgatomm itt ott hogy sok gold lesz amivel egyesek majd nem tudnak mit csinalni. (gondolom beta alapjan vontak le a kovetkeztetest)Nos csak a kovacs tanitasa lvl 10-re, sc es hc modban eggyut (ugye kulon kell tanitani) kb 1,2 millio gold lesz.
Es ez csak a tanitas, es ezutan jon meg csak a craftolas, javitas, vasarlas es meg kis millio dolog.
Szoval a jatek ido nem 15-20 oranal fejezodik be, sot meg ott el sem kezdodik. -
-
válasz
Scholes9 #11099 üzenetére
Hehe!
Nekem ebből a szempontból jó, mert tuti, hogy monk csajszi lesz a némbör one!
( jah, persze nem is nézek semmi más kasztról skilleket, videókat stb. nehogy meginogjon a hitem!btw, a monkról se, majd in-game felfedezem! )
Azért is jó választás nálam a monk, mert cimbinek vagy wizz, vagy DH a befutó és együtt kellemes páros, bármelyik ranged-el! -
JSaN
addikt
válasz
Scholes9 #11099 üzenetére
En WD es monk kozott vacialtam sokaig hogy ezeket inditom.
Miota van betam egyre inkabb meggyozobb a WD, beteg egy karakter.
Es a skilljei is nagyon valtozatossak,igy sc es hc-ban is vel kezdem.
Kivetelessen noi karaktert fogok inditani, mert a ferfi idegrangasa kikeszit. -
Hanok
senior tag
válasz
Scholes9 #10898 üzenetére
Az a baj mint ahogy fentebb is volt róla szó hogy ez csak előjegyzés, ne minősül előrendelésnek, tehát még az is lehet hogy semmi nem fog történni..Így védik le magukat az esetleges kellemetlenségek miatt. Előrendelés csak akkor élesedik ha küldenek előrendelői e-mailt és azt kitöltöd...Bár ettől függetlenül az első 3 leg megbízhatóbb boltban benne van szóval Én is reménykedem hogy nem lesz gubanc...
-
szepi79
őstag
válasz
Scholes9 #10746 üzenetére
BIG BAD VOODOO + Ghost Trance rúna: a rituálé közeli társaidat másodpercenként maximális életerejük 5%-ával gyógyítja
mondjuk alapból a big bad voodoo a nevével ellentétben support varázslat a haveroknak, nem pedig ártó az ellenfeleknek, de ilyenen szerintem ne akadjunk fenn.
szerk.
#10747 Pekkk: valószínű igazad lesz.#10748 kexksz: hol lehet EGYÁLTALÁN CE-t kapni?
-
-conrad-
addikt
válasz
Scholes9 #10695 üzenetére
Bementem az 576-ba, megvettem előtte való nap, hogy "nyugi úgysem tudom aktiválni csak holnap, jó lesz ez így" aztán odaadták, én meg tudtam telepíteni vígan, csak aktiválni nem.
#10692: tudom, hogy elvileg nem lehet árulni előtte, de tétje nincs mert aktiválni kell úgyis, azt meg csak 15.-én tudod. SWTOR-nál is ez volt.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Scholes9 #9882 üzenetére
Egyébként sztem nagyon korrektek, h percről percre tájékoztatják az embereket, h éppen min dolgoznak és, hogy várhatóan mikor lesz kész, pl ezt is szeretem a Blizzardban
persil: gondolom nem WoWoztál
Tényleg nem értem ezt az elégedetlenkedés mástól sem, ennyire korrekt cég egyszerűen nincs még 1 a játékiparban
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Scholes9 #8564 üzenetére
Pontosan, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy tavaly is jött még patch a Diablo 2-höz. Valamint pont ma kaptam választ egy a bétával kapcsolatos hibabejelentésemre, hogy köszönik a visszajelzést. Biztos lesz váratlan esemény és leállás a megjelenést követően is, de az is biztos, hogy a hibák mindig a lehető leggyorsabban javítva is lesznek
-
Jazz
veterán
válasz
Scholes9 #8134 üzenetére
Igen, valószínűleg ez is közrejátszhat.
A monitort illetően meg ugye ez a már említett téma, hogy akármilyen a felbontásod, 16:9-en látsz a legtöbbet D3-ban. Így írták meg. Gondolom amcsiból indultak ki ahol már réges rég, még a konyhai tv is hdtv 16:9. A user-ek 99%-a ilyen. Az hogy egy sokkal jobb, pl. 16:10-es monitorral mások szívni fognak, már más kérdés. -
Jazz
veterán
válasz
Scholes9 #7945 üzenetére
Alig várom már elérkezzen ez a "probléma" amikor vacillálnom kell a karakterválasztó menüben, hogy melyikkel kezdjek.
Tényleg, a héten még meg se néztem hogy kaptam e beta key-t. Nem lehet hogy azért nem, mert nem generáltam még battletag-et? (a kérdés komoly, de a az első mondat its joke. tudom hogy már nincs beta key osztás
)
-
JSaN
addikt
válasz
Scholes9 #7943 üzenetére
En is sokaig varialtam mivel kezdjek, sokaig barbar es monk volt. En a kozelharcot szeretem, es szeretek supportkodni. Igy a monkra esett a valasztasom.
De en egyedul tervezem tolni amint meg lesz a game, legalabbis a normal fokozatot. Szepen mindent fel fedezve, bejarva, kiismerve. Es nem utolso sorban ki elvezni a tortenetet.
Amint lepereg normal vegen az end video, es bejon a nightmare. Na ott kezdodhet nekem is a party es a hard buli. -
Jazz
veterán
válasz
Scholes9 #7602 üzenetére
Ez vajon mire vaontkozik?
"Improved Archon
60 Increases the damage of all Archon abilities by 25%." [link]Minden Archon képesség sebzését növeli 25%-al. Mi számít Archonnak? És mi a különbség az Archan(power) meg Archon között? Hisz minden varázslat az Archan Power-ből lesz, viszont van kifejezettem Arcane damage is. De olyan hogy Archon, nincs.
De akárhogy is. Ez a rúna+glass cannon+
+Sparkflint
30 Summon a fiery Familiar that increases the damage of all attacks by 12% while Familiar is active. (ez megint kérdéses hogy attack dmg mit takar pontosan. Mindent?
+ugye a búra skill rúnával Slow Time Time Warp
29 Enemies caught in the bubble of warped time take 20% more damage. "
Ez már: +25+15+12+20=+72%dmg(ha minden igaz)
-
Ilsyde
őstag
válasz
Scholes9 #6283 üzenetére
En a varazslon meg a witch dokin is gondolkodom de valoszinuleg barbarral fogok kezdeni. Azzal lesz legkevesbe frusztralo, es minel kevesebb kellemetlen meglepetes. Meg nem kell azon szorakozni hogy talaljak solozas kozben jo specko felszerelest (varazsbot, voodoo baba stb.) mert standard fegyverek meg pancelok mindig esnek
De mondom, nekem a demon hunter is megtetszett. Igazabol mindegyik kari bejon. Ugyanezt egyaltalan nem mondhattam el a Diablo 2 felhozatarol.
Falra masztam az amazontol meg az assassintol.
-
wikings2
őstag
válasz
Scholes9 #6283 üzenetére
Dh val bétáztam a legtöbbet, és nem volt ellen a king és 1-2 minibosst levéve aki közel jutott volna hozzám megfelelő felszerelésben , szóval nem tudom mi ez a futást igénylő duma.
Coopban értelemszerűen lesz tank és akkor sem kell félni az 1-2 odamerészkedő ellentől akiket agyonlősz majd Dh-val miközben távolról asszisztálsz a közelharciaknak. -
Cadal
őstag
válasz
Scholes9 #5421 üzenetére
Huhh, az nem rossz crossbow az tuti. Ehhez hasonló sebzéssel rendelkező rare crossbow-okat elég magas összegekért vesztegetnek AH-ban. Ráadásul magasabb szint követelménnyel. Ha indítasz egy DH-t akkor 6. szinttől megoldottnak mondhatod a sebzés problémát!
Beta megosztással kapcsolatban: A játék még csak beta fázisban van. Szerintem szigorúbbak lennének, ha már kész játékról lenne szó. Ez így nekik egy iszonyú nagy marketing ha kiosztott meghívókon keresztül több játékos is kipróbálhatja a következő terméküket anélkül hogy nekik sok-sok meghívót kellett volna kiadniuk. Ha jól emlékszem le is van írva hogy nem tilos a beta tartalmát megosztani másokkal valamilyen formában (internet, youtube). A blizzardnál sem hülyék, hogy maguk ellen dolgozzanak. Minnél nagyobb a hype annál kelendőbb lesz a játék. aztán a kész játéknál majd bizonyára komolyabb büntetések lesznek. Megjegyzem az én accomat is 5-en használjuk.
-
JSaN
addikt
válasz
Scholes9 #5407 üzenetére
Velem egyut 6 ember tolja, ugy hogy nekem is csak hetfo este ota van meg a beta.
A problema meg tovabbra is az hogy nem nagyon osztjak meg kiprobalni a betat.
Amugy sem akarom kockaztatni az accom, betan kivul 6 masik blizz game van rajta.
Igy egyelore le korlatozom a jelenlegi emberekre a megosztast, elore bocs ha keresnek es nem osztom meg. Ma este is mikor haza jottem, eleg sok privat fogadott.
Aktív témák
Hirdetés
- Használt Iphone 15 Pro 128gb Titanium Black
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest