- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
astrojoe12
tag
Néhány ember sima kispisztollyal úgy tud fejlövést leadni 80-150 méterről, mintha sniper puska lenne...
-
astrojoe12
tag
Na jó, ennek így semmi értelme, egy hétig próbálkoztam újra, de még nincs kész ez a játék. Nagyon ígéretes, de még hangolni kell. Kiadták, pedig még beta állapotban van. A csalás elleni védelem se valami hatékony. Egyenlőre Uninstall , mert csak az időmet rabolja.
Nem adja be a találatokat, ki tárazok egy ellenfélre közelről és nem sérül? Megfordul, lefekszik, elteszi a puskát, előveszi a pisztolyt és headshot, miközben a 40-es tárat kiürítettem rá közvetlen közelről? Vastag betonfalakon keresztül lelőnek? Nagy géppuskával szitává lövöm az ellenéget és nem sérül, de aztán megfordul és egy sima pisztollyal headshot egy lövéssel?
-
astrojoe12
tag
válasz
astrojoe12 #272 üzenetére
Megvan, nemrég kerülhetett be a kis kapcsoló.
-
astrojoe12
tag
Sziasztok!
A kis térképet be lehet úgy állítani, hogy velem együtt forogjon, mint a BF-ben? -
astrojoe12
tag
Sziasztok!
Csata közben nem lehet változtatni a fegyveren, távcső csere vagy ilyesmi? -
astrojoe12
tag
Sziasztok!
Valamiért nehezen ugrok fel a tárgyakra. Az előttem futó csapattársak egymás után ugranak át az akadályokon és meg ott bénázok, csak ugrálok és 10-ből 1-szer ha felugrik. nem értem mi van. Ugrás és előre nyíl, egymás után vagy egyszerre, mindegy, nem ugrik fel. Rosszul csinálok valamit? -
astrojoe12
tag
Végig toltam az alfa tesztet, qva jó volt. Nagyon vártam a demó játékot, de most nem értem mi van. Az alfa verzió sokkal jobb volt szerintem, totál bf3 élmény modernizálva. A demó meg ilyen egyen fostalicska cod/bf2042 lett. Ez az irány a bf-et is megbuktatta.
-
astrojoe12
tag
válasz
pRoject22 #33 üzenetére
Ez nagyon jó hír, köszi az infót. A Battlefield gazdái is példát vehetnének. Remélem rendesen működni fog a kész játékban is.
Nagy kár, hogy vége az alfa tesztnek. Valyon lesz béta teszt is, vagy egyből a kész jatekot kapjuk?
És a most elért eredmények, kiegészítők megmaradnak a kész játékra is?
-
astrojoe12
tag
válasz
Enigma1945 #31 üzenetére
Nem tudom, hogy aktív-e a védelem az alfa verzióban. Viszont sok olyan helyzet van, amikor hihetetlen módon leszednek. Vagy nagyon rossz még a net kommunikácó, és még hangolják nyilván, de nekem akkor is az az érzésem, hogy sokan aimbotoznak.
A BF1 idején zárták be a csalás elleni részleget, azóta nincs aktív védelem a Battlefield-ben, csak valami program ami vagy működik, vagy nem, inkább nem.
Nekem nagyon hiányoznak a nyilvános ban listák, hogy kiket bannoltak csalásért, vagy legalább a számukat tudnánk. A BF1 idején ez is megszűnt.
Sajnos olyan sokan csalnak valamilyen módon, hogy a kizárások a játékos állomány felét is érinthetnék, ezért szüntették meg a nyilvános listákat, mert már nem bannolnak csak úgy embereket, hogy legyen élő játékos.
A BF3 idején az EA oldalán volt egy grafikon a csalók eloszlásáról országonként és a csalás módját tekintve. Már akkor a játékosok 70%-a makrózott és 20% hazsnált valamilyen külső programot csaláshoz, valamint 10% fizetett elő komolyabb csalásokért. Ez az arány azóta rosszabb lett és levették ezt a grafikont az EA oldaláról.
-
astrojoe12
tag
Annyira ne akarjatok kulcsot szerezni, tele van csalókkal. A warzone kutya füle ehhez képest. 128 meg 85 kill egy tíz perces meccs alatt gyalogosként ????????? hagyjuk már.
-
astrojoe12
tag
Lehet tudni, hogy milyen anticheat lesz a játékban? Mivel ingyenes lesz, várható a sok csaló. Jó lenne a Valoranté, azt nagyon dicsérik.
-
astrojoe12
tag
Ti ki tudtok szállni a járművekből?
-
astrojoe12
tag
Hogy lehet kiszállni a járművekből?
Hiába nyomom az Entert, csak a Chat ablak jön be. A billentyűzet beállításokban Enter van beállítva.
-
astrojoe12
tag
Sziasztok!
Hogy lehet a Chat-et levenni az Enter billentyűről?Beállítottam, hogy a járműből kiszállás és beszállás az Enter legyen és sehol máshol nem találok Entert a beállításokban. A Chat-hez rendelt billentyűt se találom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest