- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Apple Watch
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Az ilyen fajta zoom a driver sara tud inkább lenni, próbálj ki többet is. Van, hogy az addig megszokott módon való, 2 ujjas lefele görgetéssel gyakorlatilag ellenkező irányú scrollozást érsz el bekapcsolt zoom mellett, nem kicsit idegtépő, ki is kapcsoltam (a zoomt). Van, ami megszokást igényel és ha jól csinálod, onnantól kezes. Van, ami kikapcsolásra szorul, megint más driver-hardver kombó meg megszokhatatlan az adott egyénnek vagy simán csak szarabb tényleg. A fontos, hogy ezeket különítsük el, hagyjunk időt az összecsiszolódásra, különben soha nem jön el a
tökéleteshasználható modell. -
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Ilyenkor azért visszasírom a régi notebookokat, ahol a dizájn és olcsósítás nem volt még ilyen mértékű.
Ne is mondd! A régi Dell Precision M4700 és a HP Elitebook 8570p meg a 8560w is még lul-felül 3-3 gombos tapipados volt, elég idegesítő volt ezek után a Latitude 5520 tök sima tapija! Úgy vettem észre, hogy a 2020 után gyártott üzleti notikon is már kezdték elhagyni a a gombokat, a HP ZBook Studio G7-nél sincs már, szerencsére a Zbook 15 G5-nél még megvan mind a 6 gomb!Fura ez a Windowsos dolog, Linux szerencsére alapból kezeli a két-három ujjas műveleteket.
-
SzaboZE
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Ácsi, azt mondtad csak egyben lehet cserélni. Ezt cáfoltam. Az, hogy rendelhető-e külön, az megint más tészta. Garanciában egyben szokták cserélni, de volt eset ahol külön berendelték az egérgombot. És olyan is, hogy a szervizes szépen leszedte az újról és felszerelte a régire. Mert minek cserélné az egészet...
-
plömplöm
őstag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
egy tipp addig: A169B1
elméletileg cserélhető a modul külön: Removing the touchpad button board
-
Dhampir
félisten
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Régebbi cikk, de hátha még aktuális a tartalma:
Turn Off Reverse Scrolling For Touchpad In Linux Mint

Más asztali környezetben, például Xfce alatt így néz ki a "Reverse scroll direction".
Ubuntu Linux, "Natural scrolling":

Még több információt kaphatsz a Linux Mint, az Ubuntu Linux, a Linux kezdőknek, Linux - haladóknak, Linux felhasználók OFF topikja fórumhasábokon.
-
SzaboZE
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Nagyítás is megy alap linux minten. Egyedül a görgetés "kevesek által megszokott" irányba nem megy
De tényleg nem értem miért jó, ha felfele pöckölök és lefele megy a lap
Szerk: touchscreenen megy a nagyítás, egérrel tényleg nem, fel sem tűnt. Ctrl +/- viszont működik. -
KISDUCK
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Hát nekem nincs telepítve gépre és elvileg nincs is hozzá a dell oldalán touchpad driver, de ez a 3 ujjas ablakváltás megy szóval én inkább az os, vagy az aktuális program terén látom ennek a megvalósítását. Szóval szerintem ennek is ki kéne derülnie live rendszer alól.
-
-
Avicularia
veterán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Ja BG-jobb szerintem is, alit hanyagolom már elég régen, bár én nem Magyarországra rendelek.
Úgy tapasztaltam ha mást is töltesz akkor kiírja a noti hogy lassú töltő, de tölti tovább.
Szerintem más a protokol sima usb-a és usb-c-n mint PD töltésnél de nem vagyok hozzáértő.
Van viszont olyan tw fülesem és zseblámpám is ami PD-n keresztül nem veszi a töltést csak usb-a-usb-c kábellel, szóval ebből gondolom hogy más protokoll. -
hhgygy
senior tag
-
aDic
tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Nem megy bele egyszerre az SSD és a HDD, mivel az SSD csavar konzolja (ami kivehető) útban van a HDD-nek. Viszont a HDD helyére be lehet rakni egy másik 2,5"-os SSD-t a háza nélkül. Nekem is így van benne egy második SSD. Kivettem a 2,5-es házból és berögzítettem egy kis távtartó segítségével 2 csavarral a HDD rögzítéshez használt csavar helyére.
-
válasz
Atomgeszi
üzenetére
A képed alapjául szolgáló Disassembly and reassembly note-ot nézem éppen, szerintem a méretéből fakadólag alapból tudja a készüléked az m.2 SSD + 2,5" HDD kombót. Az adott akkuval együtt, a képen is 68Wh-s van.
Ha lecsavarozod az alját, magad is ellenőrizheted. Nyugodtan, gari nem ugrik. -
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Valami számla vagy elismervény kell, hogy vetted valakitől a gépet. Úgy tudom...
Az NBD az helyszíni javítás, igen. A CIS az (Carry in) amikor be kell vinni a gépet szervizbe. CIS gari esetén pl. a Dell telefonos üfsz sem tud segíteni csak annyit, hogy megmondják melyik a legközelebbi szervizpont. Nem kell kizárólag pestre jönni, nekünk Pécsen, Debrecenben, Győrben, Szombathelyen is vannak partnereink. -
bandi0000
nagyúr
válasz
Atomgeszi
üzenetére
most azért valljuk be a fél milla nem takar mindent
ergó nem mondhatod hogy legyen olyan felszereltsége mint egy alienware-nek pl, ami 2-szer drágább, de mondom nézd meg hogy ott van e a kártya, bár gyanús hogy nincs, pár ezer ft-os dolog, de nem hiszem hogy sokan használják és azért hagyhatták ki
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Hun bill / Újszerű állapotú
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest