- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
válasz
Atomgeszi #71750 üzenetére
Ácsi, azt mondtad csak egyben lehet cserélni. Ezt cáfoltam. Az, hogy rendelhető-e külön, az megint más tészta. Garanciában egyben szokták cserélni, de volt eset ahol külön berendelték az egérgombot. És olyan is, hogy a szervizes szépen leszedte az újról és felszerelte a régire. Mert minek cserélné az egészet...
-
plömplöm
őstag
válasz
Atomgeszi #71751 üzenetére
egy tipp addig: A169B1
elméletileg cserélhető a modul külön: Removing the touchpad button board
-
Dhampir
félisten
válasz
Atomgeszi #69994 üzenetére
Régebbi cikk, de hátha még aktuális a tartalma:
Turn Off Reverse Scrolling For Touchpad In Linux MintMás asztali környezetben, például Xfce alatt így néz ki a "Reverse scroll direction".
Ubuntu Linux, "Natural scrolling":
Még több információt kaphatsz a Linux Mint, az Ubuntu Linux, a Linux kezdőknek, Linux - haladóknak, Linux felhasználók OFF topikja fórumhasábokon.
-
SzaboZE
addikt
válasz
Atomgeszi #69996 üzenetére
Nagyítás is megy alap linux minten. Egyedül a görgetés "kevesek által megszokott" irányba nem megy
De tényleg nem értem miért jó, ha felfele pöckölök és lefele megy a lap
Szerk: touchscreenen megy a nagyítás, egérrel tényleg nem, fel sem tűnt. Ctrl +/- viszont működik.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Atomgeszi #69991 üzenetére
Hát nekem nincs telepítve gépre és elvileg nincs is hozzá a dell oldalán touchpad driver, de ez a 3 ujjas ablakváltás megy szóval én inkább az os, vagy az aktuális program terén látom ennek a megvalósítását. Szóval szerintem ennek is ki kéne derülnie live rendszer alól.
-
-
Avicularia
veterán
válasz
Atomgeszi #69927 üzenetére
Ja BG-jobb szerintem is, alit hanyagolom már elég régen, bár én nem Magyarországra rendelek.
Úgy tapasztaltam ha mást is töltesz akkor kiírja a noti hogy lassú töltő, de tölti tovább.
Szerintem más a protokol sima usb-a és usb-c-n mint PD töltésnél de nem vagyok hozzáértő.
Van viszont olyan tw fülesem és zseblámpám is ami PD-n keresztül nem veszi a töltést csak usb-a-usb-c kábellel, szóval ebből gondolom hogy más protokoll. -
hhgygy
senior tag
-
aDic
tag
válasz
Atomgeszi #68081 üzenetére
Nem megy bele egyszerre az SSD és a HDD, mivel az SSD csavar konzolja (ami kivehető) útban van a HDD-nek. Viszont a HDD helyére be lehet rakni egy másik 2,5"-os SSD-t a háza nélkül. Nekem is így van benne egy második SSD. Kivettem a 2,5-es házból és berögzítettem egy kis távtartó segítségével 2 csavarral a HDD rögzítéshez használt csavar helyére.
-
válasz
Atomgeszi #68083 üzenetére
A képed alapjául szolgáló Disassembly and reassembly note-ot nézem éppen, szerintem a méretéből fakadólag alapból tudja a készüléked az m.2 SSD + 2,5" HDD kombót. Az adott akkuval együtt, a képen is 68Wh-s van.
Ha lecsavarozod az alját, magad is ellenőrizheted. Nyugodtan, gari nem ugrik. -
válasz
Atomgeszi #67972 üzenetére
Valami számla vagy elismervény kell, hogy vetted valakitől a gépet. Úgy tudom...
Az NBD az helyszíni javítás, igen. A CIS az (Carry in) amikor be kell vinni a gépet szervizbe. CIS gari esetén pl. a Dell telefonos üfsz sem tud segíteni csak annyit, hogy megmondják melyik a legközelebbi szervizpont. Nem kell kizárólag pestre jönni, nekünk Pécsen, Debrecenben, Győrben, Szombathelyen is vannak partnereink. -
bandi0000
nagyúr
válasz
Atomgeszi #61789 üzenetére
most azért valljuk be a fél milla nem takar mindent
ergó nem mondhatod hogy legyen olyan felszereltsége mint egy alienware-nek pl, ami 2-szer drágább, de mondom nézd meg hogy ott van e a kártya, bár gyanús hogy nincs, pár ezer ft-os dolog, de nem hiszem hogy sokan használják és azért hagyhatták ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest