- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
KISDUCK #69993 üzenetére
Jaja, ott is megtettem már, de itt lehet, hogy specifikusabb választ kapok, hátha valaki használja így a Linuxot
Linux Mint live-ot próbáltam, ott pl. nem csinál semmit a görgetési irány megfordítására.
Persze, ha alapból a természetes görgetés lenne az alap beállítás, akkor már egy fokkal előrébb lennék és nem mindenütt kéne átkapcsolnom elsőre, mert nem jó irányba gördül. Persze, tudom, szokás kérdése.. -
Atomgeszi
nagyúr
-
|AP|
veterán
válasz
KISDUCK #66539 üzenetére
CPU: i7-8850H, GPU: Quadro P1000
Fél éves gép, nem tudom mennyire lehet a hűtőrendszer elkoszolódva. De persze megoldható, ha nagyon fog zavarni, akkor elviszem megcsináltatni.
Itt írtam le, hogy hogy viselkedik. Azóta olvasgattam a témában és ez az összes 5530-nál így van, egyszerűen muszáj visszafogni a CPU-t, hogy ne főjön meg teljesen. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
KISDUCK #66496 üzenetére
Én tavaly januárban vettem a notit, utána 2 hónappal később sikerült a plusz memóriát vennem. Előtte az Autocad brutálisan szaggatott rajta, meg minden más - nagyobb VGA-igényű - program is (fotós RAW-konverter, PS, szóval minden ami "kéri" a VGA-t, a 8GB RAM önmagában elég lett volna). A DC-vel minden gondom megoldódott, így igazi kis hordozható munkaállomás lett az e7270-ből. A gyári 256GB-os Samsung SSD-t cseréltem egy 512 GB-osra, illetve most januárban kapott egy gyári új akksit. Nekem mindenre tökéletes lett a kis gép, imádom (játszani nemigen játszom rajta, de pl. a Crysis2 csont nélkül fut rajta).
-
MaxxDamage
félisten
válasz
KISDUCK #65052 üzenetére
Vagy átíratja a rendszerbe a Dellesekkel, vagy vehet hozzá bármikor + 1 év garanciát (gyártástól számított 4 évig vállalja a Dell az alkatrész ellátást / gariztatást) és a dátum a rendszerben, a gyártástól számított 4 évig lesz, így doku sem kell és a rendszerben sem kell semmit átíratni.
El kell dönteni, hogy megéri-e a + 1 év , vagy nem.
Esetemben (itteni ajánlásra) módosítottam a garit a doku szerinti (kezdő és befejező) dátum szerint, majd úgy jött ki, hogy gyártástól számított 4 év az + 5.5 hó garival jönne ki, ha megvenném a + 1 év garit a Dell rendszere szerint. (megérheti, mert sose lehet tudni, hogy pont a 3.5 év eltelte után kell alaplapot cserélni és ha nem volt megvéve a + 1 év gari kiterjesztés, akkor cumi)De lehet élek a + 1 év garival + onesiteosítom a teljes garit pluszban. /még eldöntöm/
Az "aktuális" 3 év gari lejárta után még 45 napig megvehető a + 1 év gari kiterjesztés (kis + díj ellenében változik -visszaállítási díj ellenében megvehető- csak a mostanihoz képest, ami esetemben ~ 27k+ nettó)
-
KISDUCK
addikt
válasz
KISDUCK #64400 üzenetére
Na válaszolt a bestbyte:
"Természetesen a Dell oldala csak azt az információt tartalmazza, amikor legyártották Kínában, behajózott stb…
Garanciális eseménykor ezért szokták a gyártói szervizek bekérni a végfelhasználói számlát is (dellből is, Asus is stb), mert ez mutatja a valóságot. Ehhez igazodnak ha már a delles oldal azt mutatná hogy lejárt az garancia."Hát igazából ti is ezt írtátok, szóval csak vigyáznom kell a számlára.
-
pohár
félisten
válasz
KISDUCK #64405 üzenetére
nincs semmi baj, milliószor találkozunk ezzel a szervizben, ha esetleg szervizelésre kerül a sor, max átállítatjuk a DELL-esekkel a dátumot a számlád alapján
(téged elhajtanak a 80-as számon, mert nem üzleti notebookról van szó, e-mailben mondjuk megoldhatod a dolgot)
-
pohár
félisten
válasz
KISDUCK #64400 üzenetére
valószínűleg hamarabb le lett gyártva, sokat állt raktáron a nagykerben, a boltban, a te számlád a mérvadó, ha lejár a DELL rendszerében látható gari (majd utána fog kelleni javíttatáshoz a számla/garjegy)
whyy... ez nem a szervizek passziója, a DELL követeli meg a címkés fotót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Filmvilág
- Milyen notebookot vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- LG NanoCell 43" NANO76 4K TV HDR Smart (108 cm)csere is érdekel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest