- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Atomgeszi nagyúr válasz  KISDUCK

üzenetére KISDUCK

üzenetéreJaja, ott is megtettem már, de itt lehet, hogy specifikusabb választ kapok, hátha valaki használja így a Linuxot Linux Mint live-ot próbáltam, ott pl. nem csinál semmit a görgetési irány megfordítására. 
 Persze, ha alapból a természetes görgetés lenne az alap beállítás, akkor már egy fokkal előrébb lennék és nem mindenütt kéne átkapcsolnom elsőre, mert nem jó irányba gördül. Persze, tudom, szokás kérdése..
- 

Atomgeszi nagyúr 
- 

|AP| veterán válasz  KISDUCK

üzenetére KISDUCK

üzenetéreCPU: i7-8850H, GPU: Quadro P1000 
 Fél éves gép, nem tudom mennyire lehet a hűtőrendszer elkoszolódva. De persze megoldható, ha nagyon fog zavarni, akkor elviszem megcsináltatni.
 Itt írtam le, hogy hogy viselkedik. Azóta olvasgattam a témában és ez az összes 5530-nál így van, egyszerűen muszáj visszafogni a CPU-t, hogy ne főjön meg teljesen.
- 

Bogyó bá' nagyúr válasz  KISDUCK

üzenetére KISDUCK

üzenetéreÉn tavaly januárban vettem a notit, utána 2 hónappal később sikerült a plusz memóriát vennem. Előtte az Autocad brutálisan szaggatott rajta, meg minden más - nagyobb VGA-igényű - program is (fotós RAW-konverter, PS, szóval minden ami "kéri" a VGA-t, a 8GB RAM önmagában elég lett volna). A DC-vel minden gondom megoldódott, így igazi kis hordozható munkaállomás lett az e7270-ből. A gyári 256GB-os Samsung SSD-t cseréltem egy 512 GB-osra, illetve most januárban kapott egy gyári új akksit. Nekem mindenre tökéletes lett a kis gép, imádom (játszani nemigen játszom rajta, de pl. a Crysis2 csont nélkül fut rajta).   
- 

válasz  KISDUCK

üzenetére KISDUCK

üzenetéreVagy átíratja a rendszerbe a Dellesekkel, vagy vehet hozzá bármikor + 1 év garanciát (gyártástól számított 4 évig vállalja a Dell az alkatrész ellátást / gariztatást) és a dátum a rendszerben, a gyártástól számított 4 évig lesz, így doku sem kell és a rendszerben sem kell semmit átíratni.   El kell dönteni, hogy megéri-e a + 1 év , vagy nem. 
 Esetemben (itteni ajánlásra) módosítottam a garit a doku szerinti (kezdő és befejező) dátum szerint, majd úgy jött ki, hogy gyártástól számított 4 év az + 5.5 hó garival jönne ki, ha megvenném a + 1 év garit a Dell rendszere szerint. (megérheti, mert sose lehet tudni, hogy pont a 3.5 év eltelte után kell alaplapot cserélni és ha nem volt megvéve a + 1 év gari kiterjesztés, akkor cumi) De lehet élek a + 1 év garival + onesiteosítom a teljes garit pluszban. /még eldöntöm/ Az "aktuális" 3 év gari lejárta után még 45 napig megvehető a + 1 év gari kiterjesztés (kis + díj ellenében változik -visszaállítási díj ellenében megvehető- csak a mostanihoz képest, ami esetemben ~ 27k+ nettó) 
- 

KISDUCK addikt válasz  KISDUCK

üzenetére KISDUCK

üzenetéreNa válaszolt a bestbyte: 
 "Természetesen a Dell oldala csak azt az információt tartalmazza, amikor legyártották Kínában, behajózott stb…
 Garanciális eseménykor ezért szokták a gyártói szervizek bekérni a végfelhasználói számlát is (dellből is, Asus is stb), mert ez mutatja a valóságot. Ehhez igazodnak ha már a delles oldal azt mutatná hogy lejárt az garancia."Hát igazából ti is ezt írtátok, szóval csak vigyáznom kell a számlára. 
- 

pohár félisten válasz  KISDUCK

üzenetére KISDUCK

üzenetérenincs semmi baj, milliószor találkozunk ezzel a szervizben, ha esetleg szervizelésre kerül a sor, max átállítatjuk a DELL-esekkel a dátumot a számlád alapján  (téged elhajtanak a 80-as számon, mert nem üzleti notebookról van szó, e-mailben mondjuk megoldhatod a dolgot) (téged elhajtanak a 80-as számon, mert nem üzleti notebookról van szó, e-mailben mondjuk megoldhatod a dolgot)
- 

pohár félisten válasz  KISDUCK

üzenetére KISDUCK

üzenetérevalószínűleg hamarabb le lett gyártva, sokat állt raktáron a nagykerben, a boltban, a te számlád a mérvadó, ha lejár a DELL rendszerében látható gari (majd utána fog kelleni javíttatáshoz a számla/garjegy) whyy... ez nem a szervizek passziója, a DELL követeli meg a címkés fotót  
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A15 gamer laptop, Ryzen 7 6800H, RTX 3060 140W, 300hz, dobozában szép állapotban!
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB RAM / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Magyar bill / Újszerű állapot
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő