- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Halihó
Ismét egy veszett jó kérdés
Dell latitude 5510
Céges gép, tele jobbnál jobb céges progikkal
Már az előző vezetékes logi egeremnél is azt produkálta, hogy cincogás jött a gépből, amikor használtam az egeret, mint pl egy coil whine
Vettem közben vezeték nélkülit, azzal is produkálja, sőt most, hogy dockot használok, és nem is arra van dugva az egér, már az cinceg nekem
Létezik ilyen hiba egyáltalán, vagy lehet valami porogi okozhatja?
Levettem a DPI-t is alacsonyra, de akkor is csinálja
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok,
Adott egy Dell latitude 5510 lapos, vettem hozzá egy WD19 dockot, kérdés az, hogy lehet-e valamit mókolni a windows/bios-ba, előbbi jobb lenne, mert céges és nincs jelszavam hozzá, hogy bekapcsoláskor bitlocker jelszót ne a lapos kijelzőjén kérje, hanem valamelyiken a 2 monitor közül
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Tsebacsi #65660 üzenetére
Mert te ismersz valakit aki ismer valakit?
Megkérdezem én, csak hátha volt már hasonló gondja valakinek itt... Pixel hibára biztos cserélik, de az meg sajnos pont most nincs a kijelzőn
Aksira meg tutira nem vonatkozik a gari, mert ott csak 12 hónapot szoktak adni, most nézem, hogy lassan az is cserés lesz
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Atomgeszi #61789 üzenetére
most azért valljuk be a fél milla nem takar mindent
ergó nem mondhatod hogy legyen olyan felszereltsége mint egy alienware-nek pl, ami 2-szer drágább, de mondom nézd meg hogy ott van e a kártya, bár gyanús hogy nincs, pár ezer ft-os dolog, de nem hiszem hogy sokan használják és azért hagyhatták ki
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Krystal_s #61762 üzenetére
Ugyan az mintha lopott kocsit vennél, se a pénzt se a kocsit nem kapod vissza
amúgy szerintem ha felhívod a dell supportot és megmondod a service id-t akkor megmondják hogy van e gond vele
de amúgy sztem 100 ból talán 1 az ilyen, nem éri meg , legtöbb használt dell kinti céges lecserélés miatt kerül be
-
bandi0000
nagyúr
ezzel a WD15 dokkolóval ki-be kapcsolható a lapos? vagy csak készenlétibe rakja a laptopot ? és type c n tölti a lapost is?
-
bandi0000
nagyúr
wwan helyére csak a 2242 mehet, vagy az m sata is? mert előbbiből csak adata meg transcend van
5580 hoz dokkolásra csak a gyári megoldás van?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
kulcsarbence #61199 üzenetére
inspironok otthoni használatra vannak, latitudok azok az üzletiek
továbbá VGA ra nincs szükséged ha csak nem játszani akarsz, kijelző meg nem tudom milyen, utána kell nézni, mert IPS alá nem adnám
-
bandi0000
nagyúr
válasz
kulcsarbence #61196 üzenetére
5580 a kijelzője hagy kívánni valót maga után, de az üzem idő kárpótol, 5590 be szerintem már jobb panelt raktak
-
bandi0000
nagyúr
válasz
lajthabalazs #61006 üzenetére
itt ph-n árulnak bontott cuccokat, billentyűzet is biztos van
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Dhampir #60923 üzenetére
igen BOE, ami engem zavar csak hogy kisebb a fényerő, pont a határeseten van nálam ez miatt de még elmegy, ugyan akkor nem a legminőségibbek ezek, első tulaj cseréltette a kijelzőt pixel hiba miatt,én is cseréltettem már, és most valami kis folt szerűség van, vagyis egy kis helyen nem olyan világos vagy nem tudom hogy jellemezzem, de nem foglalkozok vele már inkább
-
bandi0000
nagyúr
Egy Dell Latitude 5580 aksijának mennyire tesz rosszat, ha asztali pc ként használnám, tehát töltőn lenne egész nap, és az aksi ugye benne lenne
Illetve NBD 5 éves gari van rá, ilyenkor mennyi idő van az aksira ugyan úgy 1 év?
-
bandi0000
nagyúr
ha már úgy is ez a téme akkor én is írnék 1-2 szösszenetet az 5580-ról
nekem nagyok voltak az elvárásaim mivel mindenki azt szajkózza, hogy üzletit kell venni mert az a fasza
ahhoz képest csalódtam én is, többek között az anyagminőség, nálam is benyomható a billentyűzet, a kijelző nem a legvilágosabb, de az nem zavar, inkább az, hogy 2-szer volt benne cserélve, pixelhiba miatt, most ugyan nincs pixelhiba de egy kis helyen foltban világosabb a képernyő, ez nem a standard bevilágítás, hanem kijelző hiba de már nem érdekel inkább
régi Latitudok tényleg elpusztíthatatlanok ezekhez képest, de a súlyuk illetve az aksijuk miatt én nem vennék, ez kb 9-10 órát ki bír, én full fényerőn és állandó bill világítással használom, így ez kb 6 óra
igaz ebbe csak egy 7300u van, de nagyon halk,szinte meg se szólal a hűtés , a gép hangja elég bitang, az eddig nálam lévő 5-6 laposhoz képest
összességbe nem vagyok elégedetlen, de azért többet vártam tőle minőségben
-
bandi0000
nagyúr
ha 16 gigás laptopot veszel az tuti DC lesz, 8 gigát meg spórolás miatt tesznek bele, de vehetsz mellé bármikor egy másik 8 ast
FullHD mindenre elég, pláne ekkora méretbe, én nem is használom a windows gyári "nagyítását" és úgy épp hogy jó még, ergó nagyobb felbontásnál még kisebb lenne minden ami sztem nem látható
és igen nem elírás az, sztem úgy vannak vele h senki nem használja már a csatlakozót, ott a wifi
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Blue Eagle #60114 üzenetére
leolvasod, fogsz egy papírt és egy tollal leírod
nem értem a kérdést
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
válasz
allein #60019 üzenetére
vicces, de 1 db pixel hiba van rajta, ami színes szerencsére, és így cserés, ráadásul olyan ami nem is folyton van ott, hanem ha csak ha a függőleges pixel sorbába kerül valami világos kép
+ mondták h 27% on van az ssd így azt is cserélik, de ezt nem ia vettem észre, mert sentinel szerint 99% volt
-
bandi0000
nagyúr
na varom a fejleményeket, leadtam a dell laptopom gariba, ami külföldi de eu s és nem honosított
a szerviz hívott hogy a dell vissza dobta, hogy addig amig nincs honosítva nem tudják javítani, + mert h amcsi a gép amit nem értek, holott jelzi a service tag alapján h német
de én megvétel elött is és most is felhívtam a dellt hogy mi a franc van, mondták h német gép pro support garis, szal javítaniuk kellene, szóval most mondtam a szerviznek hogy harcolják le egymás közt, de az ügyfélszolis csaj azt mondta hogy ha nem javítja a helyi dell, akkor küldik a gari futárt
játszottam a service tag-el, és ha át írok egy számot egyel nagyobbra akkor pont rgy amcsis gépet talál, igaz az 3 as széria, de reménykedek hogy ilyesmi van a dologban
UPDATE, pont most hívtak, G betű helyett 6 os lett írva, éa elvileg pont egy ilyen gép csak amcsi régiós
de így már nincs gond szal javítják
1 szó mint 100 sztem EU gépeket nem kell honosítani, mert az enyém is másodszorra van javítás alatt
-
bandi0000
nagyúr
nbd szerviz hogy működik? mit kellene csinálnom? néztem a pixel hiba gari táblázatukat, elvileg 1 db fényes pixel miatt már cserélnék a kijelzőt, de a technikai támogatás nem erősített meg ebben, szóval hogy tudnám én ezt kideríteni?
-
bandi0000
nagyúr
gondolom 1 db pixel hiba miatt nem cserélik ki a kijelzőt vagy igen? NBD prosupport gari van a gépen
-
bandi0000
nagyúr
válasz
McLaca #59894 üzenetére
minek sütöd ki? nem is szabad...
100% ra biztosan sztem semmi nem mondja meg mennyi az elhasználódás, nézz rajta "végtelen " filmet, aksi tesztekben van ilyen rész, ha hozza azt az értéket közelítőleg akkor nincs baja
ha van számla akkor ne törődj mit ír a dell oldala, gondolom számlával bizonyítható a vásárlás dátuma
ram kérdésre nem, csak azonos márka, órajel , időzítésekkel megy dc ben, add el és vegyék egy kitet
-
bandi0000
nagyúr
az aksi csatlakozóját felfele kell húzni? van rajta egy vékony szalag szerű, kis fogócskának tűnik de inkább nem próbálkoztam nehogy ne az legyen és szakadjon
-
bandi0000
nagyúr
milyen garancia van az SSD-re? nekem a gépre nbd pro support van gari van, az ssd valmi toshiba csoda elvileg nvme-s, hdd sentinel szerint 122 tbw van rajta és 100/98-as
-
bandi0000
nagyúr
válasz
allein #59843 üzenetére
hivatalosan nem fér bele de ha a vinyó csatija az ssd fele néz és azt valahogy be tudod kötni egy hosszabb kábellal, akkor elvileg a kábel része belóg at m.2 alá éa elfér pont
persze ehhez kell egy olyan kábel, és rögziteni a hdd t ia keret nélkül, vagy esetleg az m.2 csatit lehetne átvezetni valahova
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Latitude 5580 ba milyen módon lehet rakni HDD-t? gyárilag ssd van benne m.2 talán, de gondolom kellene neki egy hdd ház, viszont a kábeleket se látom
+1, bill cserénél hogy tudom megsêrteni az alaplapot? mert ugye kicsavarom a billt + lehúzom a szalag kábelt, annyira nem sok lehetőség van sérülésre nem?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #59703 üzenetére
elég közelről használnám, 15" 100 on jó volt nekem minden használatnál ezért reménykedek hogy ez is jó lenne, de 125 ön már túl nagyok a dolgok és kicsi a hely ugye
-
bandi0000
nagyúr
14" fullhd n használ valaki úgy wint hogy a képernyöfelbontásnál a nagyítást vagy mit 100%-n tehát valós nagyságba használja? az érdekelne hogy használható e, nem e túl kicsik a betűk?
illetve 7470 és 7480 közül melyik a jobb felépítésű? 7470 nél magnézium ötvözetet használtak, de a 7480 elvileg unbody
-
bandi0000
nagyúr
latitude 5580 ba van anyag? régi laptopom féltettem hordozni hátitáskába nehogy megrepedjen vagy valami,ez elvileg üzleti, de a laptop ajánlós fórumban nem nyugtattak meg, akinek van az elégedett vele ? nem recseg ropog, vagy nyomódik be?
ahogy vissza olvastam láttam hogy szidták a fényerejét a panelnak? ez mennyire lehet zavaró? ez a BOE panel elvileg IPS ugye?
-
bandi0000
nagyúr
ez az NBD pro support gari mit takar? Azon kívül hogy elvileg másnapra meg kell csinálniuk
pl törésre vagy hasonlóra is kiterjed?
-
bandi0000
nagyúr
másik dell szervizbe is azt mondták hogy addig van gari amíg, honosítani se kell mert egy rendszert használnak már
viszont van ötletetek hogy hol lehet szerezni gyári világítós billentyűzetet latitude 5580 hoz?
-
bandi0000
nagyúr
Beszéltem a dell ügyfélszolgálattal, ez az egyszeri javítás csak régen volt, ha külföldi a gép akkor honosítani kellene, de ha nem lehetséges akkor sincs gond elvileg a gariztatással
egy latitude e5580 ba hol lehetne kicseréltetni a billt magyarra garivesztés nélkül?
-
bandi0000
nagyúr
köszi, igazából használtan venném, ezért lehet nem örömmel adná oda minden adatát a laptophoz, ha meg jól értem, akkor nekem ez a Retail Registration kellene ugye? beregisztrálom saját nevem alatt, és akkor tudni fogom hogy amit megadok, hogy Magyarországon van a laptop, akkor ahhoz kiírná valahol, hogy mennyi garancia él rá?
-
bandi0000
nagyúr
azt hogyan tudom kideríteni hogy rendes gari van a laptophoz nem pedig ilyen egyszer garizós téma?
-
bandi0000
nagyúr
az 5 ös és 7 es szêria között van számottevő különbség? 240 ért lenne egy 5480 7 es szériás i5 el, 256 giga ssd, 8 giga ram, 2020 ig gari, vagy ugyan ennyiért 7480 ami 2019 végéig garis, ugyan ezzekkel, csak qhd ami nem kell, és 6 os szériás i5 el
mennyire jó árak ezek? ph n keresek, csak nem igen vannak ezek, viszonteladó adná ennyiért
esetleg még 5580 van, abba is 6300u van, 8 giga ram, 500 giga vinyó, 150 ért, ebbe kellene raknom egy ssd t, de ez nehezebb, és ezért néztem alapból 14" t , meg szkeptikus vagyk hogy ez is kibïrná e a 10 órát netezéssel mint ahogy reklámozzák
szerintetek mivel járnék jobban ?
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Dell E5480 vásárlásán töröm a fejem, mivel nekem 2 anyag létezik, a fém és műanyag
így kérdésem az lenne, hogy mennyire minőségi, recsegős ropogós stb ez a típus?
Láttam hogy elvileg lehetne a 3 év garit kiterjeszteni még? Ez mennyibe kerül? Mik a feltételek? Nem újonnan venném, hanem találtam egy fél éves darabot
A garanciát lehet valahol ellenőrizni hogy tényleg annyi van e rá?
-
bandi0000
nagyúr
2 fajta kijelzővel tudnám megvenni az 5558-at, fényes vagy matt IPS, na már most a matt kijelző nem ront a képminőségen?
Illetve én láttam rosszul vagy IPS nélküli sima fényes Ledes 5558 betekintési szöge jobbak mint egy matté?
Láttam fentebb hogy 5558-ra nem lehet telepíteni win7-et? vagy csak egyedi probléma?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szabonagyur #49231 üzenetére
Tulajdonságokba és ott az extrák alatt
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szabonagyur #49223 üzenetére
nem, az van tervbe csak azt írja hgoy fényes felületű kijelző
-
bandi0000
nagyúr
Még annyit kérdeznék, hogy a fényes kijelző nem zavaró? nagyon fog tükröződni?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szabonagyur #49215 üzenetére
akkor kár volt okoskodni, na mind1, elvileg meg van szóval köszönöm a sok segítséget
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szabonagyur #49213 üzenetére
LG tv mind IPS, persze ott jobban számít a DIRECT vs EDGE LED megvilágítás, a monitorom meg echte IPS lehet nem értek hozzá és nem kéne hasonlíthatnom egymáshoz mivel mások
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szabonagyur #49211 üzenetére
igen-igen, még annyi hogy a tesztben írták hogy alapból nem kéne bevilágítani az IPS kijelzőnek, ez igaz? LG tv-nél nagy a bevilágítás míg asus monitornál szinte semmi
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szabonagyur #49208 üzenetére
na jó lehet túl gondoltam már a dolgokat, mert pl laptopszalonnál minden 5558-as 200 körüli gép ips
Akkor a 100 milliós kérdés, hogy
laptopszalonnál van ez 5558 179395
edigitálnál pedig ez ez is 179395 viszont 2 gigával kevesebb a vram, ez nem is zavarna csak akkor ez ugyan az a laptop a vramot leszámítva, valószínűleg ips kijelzővel?
igazából az a számsorozat hogy 179395 nem egy egyedi "kód" ami alapján be lehet azonosítani az azonoson típuson belüli különböző hardveres laptopokat?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szabonagyur #49206 üzenetére
Értem én csak egyik 5558 fhd nál irja az ips-t másik fhd nál nem , persze ugyan az az oldal csak azt akarom hogy véletlen se a ne ips t vegyem
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szabonagyur #49203 üzenetére
Igen ezt mondtàk, legtöbb gépen csak dos vagy linux van, de pl uefi az gondolom laptopon is szines szal ott le tudom ellenőrizni ugye hogy ips e?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
adamssss #49201 üzenetére
kicsit már belekavarodtam azt hiszem, pár napja minden nap legalább 2-3 órát ezzel szórakozok de asszem jegelem az egészet kicsit decemberig
Lényeg nyilván hogy IPS lesz az ami nem világosodik vagy sötétül minden kis mozdításnál, csak sok esetben nem egyértelmű melyik laptopba van melyikbe meg nincs
-
bandi0000
nagyúr
HELP
Dell Inspiron 5558-179395 ez a típusú laptop IPS paneles? egyik oldal azt írja, a másik TFT-t ír, a gyártó honlapján meg nem találom
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szabonagyur #49193 üzenetére
köszi megnyugodtam
Na már most akinek van tapasztalata DELL IPS és TN paneles géppel, az elmondaná hogy megéri a felárat az ips variáns? tehát ha nyitom csukom akkor nem lesznek nagy eltérések a színek között?
-
bandi0000
nagyúr
a notebook.hu áruházról van valakinek valami tapasztalata?
Milyen garancia papírt kellene hogy kapjak egy Dell gép mellé? inspiron 5558
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Pontosan hogy van a DELL gépekre a garancia?
Kinéztem egy inspiron 5558-at, 3 év garit ír, na már most ezt nekem kellene oda vinnem ahol vettem?
Melyik típusokra van háztól-házig gari?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minecraft
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OpenWRT topic
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged