- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Nekem eddig minden Dell notebook Intel Wifivel gondom volt Linuxok alatt évek óta. (Ubuntu, Mint). Bár felismerte őket, de100% térerővel is nagyon lassú sebességet tudtak csak.
Pár hónapja néztem rá újra, hátha javították a sok panasz ellenére, de ugyanúgy fele sebesség és 0 között ugrálva ment a Wifi. 2 gépen is néztem. (Intel Centrino Ultimate-N 6300 AGN és 6200 wifivel) Nem értem miért nem javítják évek óta.
Próbáltam sok beállítást. Beszéltem pár emberrel, akik szintén ezt tapasztalták, de nem sikerült megoldani. :\ -
wwhy
veterán
Ezt (is) megértem, de tavaly ugyanez volt a szitu, és ha komolyabb adatvesztésem lett volna, akkor ők fizetik a visszaállítást? Persze, ez csak költői kérdés, de a mostani szituban nem hiányzik nekem plusz egy feszkó, hogy mikor döglik be a masina (arról nem beszélve, hogy nincs nálam pótlaptop/csere-SSD stb.)
-
wwhy
veterán
Csak a HD Sentinel figyelmeztetését, hogy mentse az adatait és a bőrét
Illetve szűz W10 2004-es telepítés után hosszú bootidő, 15s felett. Ez eddig sokkal gyorsabb volt - érzésre, nem mértem sose. Március óta elég sokat kellett zoomolni, nem tudom, hogy lehet-e bármi köze.Pyttawrx: nyilván nem megy 24/24, látszik az adatokból is.
-
pohár
félisten
a probléma az, hogy nekünk (mint Magyarországnak és a régiónak) a DELL fix konfigokat kínál, és ha jól látom, 32GB-os verzió pont nincsen, csak 16-os (de megnézem neked hétfőn a rendszerben, mert csak a nagyker webshopjára néztem gyorsan rá, ott nincs)
nem tudom, hogy ez forrasztott RAM-os, vagy nem, bővíthető, vagy nem, de egyelőre úgy néz ki, hogy neked kell belepattintanod még 16GB RAM-ot
-
_imation_
csendes tag
-
_imation_
csendes tag
en 1 honapja hasznalom a d620-at, wxga+ -os, semmi rosszat nem tudok ra mondani, viszont szivesen elolvasnam a velemenyeket, linkelhetnel parat, koszi. bill.kopogassal teljesen egyetertek, az kicsit zavaro volt, meg lehetett szokni. erdekes mert a d610 billentyui sztem jobbak voltak, bar az angol volt... nem lehet, h csak a magyar bill ilyen?
chivas: nem mondhatnam h nagyon melegedne, nekem egy vaio-m volt ez elott, az leegette a bort a combomrol kb, ez teljesen jol hasznalhato ilyen formaban is -
Raymond
titán
Ahogy olvasom hasonlo a helyzet mint nalam volt, csak itt mindegyik panelt szidjak
Azert ha kinal olyasmit a magyar disztri mint a Dell hogy 30 napon belul kerdes nelkul visszakuldheted akkor ki lehet probalni. Lehet neked megfelel a kijelzo. Az ilyen netes dolgok altalaban tul vannak dramatizalva
-
Raymond
titán
-
listván
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen digitális videókamerát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mozilla Firefox
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest