- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
amol
addikt
Még nincs mit törölnöm mert csak szaglászom de azért megkérdeztem mert én is így gyanítottam. Ha XP alatt nyomod meg elindítja a media playert, nem?
Rescue-oprendszert meg enélkül is fel lehet pakolni, vagy akár cd-ről indítani.
Az én gépemnek (Toshiba) is van olyan funkciója hogy rendszerindítás nélkül lejátssza az audio-cdket de egyszer sem használtam csakúgy, mint a távirányítóját. Arra viszont jó hogy kikapcsolt állapotban is kiadja a cd-t
[Szerkesztve] -
törölt tag
BSA-nak meg a lakasodba bejonni sincs joga hazkutatasi parancs nelkul, >> a bsa-nak egyáltalán nincs joga bemenni sehova. sem paranccsal, sem rendőrrel, sem semmivel. sem magánszemélyhez, sem céghez, sem bárhova, semmikor. nem követelhet még adatot sem, az adatszolgáltatás feléje teljesen önkéntes. lévén egy magánszervezet és nem hatóság..
a szofvert pedig legalább egy számlával kell igazolni (oem esetén pl. a laptop számlája), az a címke önmagában semmit sem ér.
[Szerkesztve] -
Steven21
tag
Amugy, ha letoltottem a media direct-et a RapidSharerol, akkor hogy tudom elindítani? Próbáltam daemontools-al eletet lehelni belé, valamelyest sikerult is, felhozott egy virtuális lemezt, de ott nem tudom elindítani... mi az indító fájl?
Vagy cd-re kell kiírni cd-képként?
Valaki?
Üdv -
kokkolino
csendes tag
-
sszever
őstag
Szerintem a mezei user is a userbeállításoknál keresi az UAC beállításokat. (azért ezen lovagolok, mert erről végkép soka tcikkeztek, meg fórumoztakvilágszerte, és még el sincs dugva)
S nem flame-kéntkezelem, csak nem tartom reálisnak az ilyen típusú lehúzást.
Linux: ami annak a graf felülete alatt gondot okoz... Na mindegyDe az úgy nem is az igazi, ha már, akkor parancssor!
Ha meg csak két órád van, akkor:
1, ne vállald el az ismeretlen telepítését, konfigurálását
2, 2 óra édes kevés egy komplett installra
3, ne alkoss vélemyént ennyi idő után -
sszever
őstag
- A dell-hez szükséges driverek kifejezetten jók benne (M90 + D520 + D620-on próbálva)
- ha a pppoe alatt ADSL kapcsolatra gondolsz, azzal sincs gond
- HW tűzfal mögött pedig nem akad ki, mert kurvára nem izgatja őt, hogy most van előtte FW, vagy sincs
- MBR hazavágás -> most erre mit mondjak?először XP, utánna Vista, vagy ellenkező esetben megfelelő tudással beállítható gond nélkül
- a javítótelepítés kifejezetten fejlődött XP-hez képest. Főleg, hogy mopst már teljes visszaállításra is képes, így nincs szükség 3rd party-ra (pl. Ghost)
- autorunt ki lehet kapcsolni (pendrive, stb.)
- ja, UAC-t kikapcsolni pedig 2 klikk (User Account Control, ez szól mindig be neked)
- kompatibilis progik: CAD-ből az autocad 2008-ban már javította az autodesk a hibát, többi program pedig (könyvelési, ABEV) XP alatt sem mennek olyan simán, mint te hiszed.
Ettől függetlenül senki nem kényszerít a használatára...
S minden másra is lenne megjegyzésem, de nem ez a lényeg, hanem hogy láthatóan belecsaptál az oprendszerbe, ész nélkül, majd véleményt alkotsz róla... De olyan alapvető beállításokat mint pl. az UAC kikapcsolását meg sem találtad...
Én a beta 2 óta használom munkára gond nélkül, és kifejezetten jobb a használhatósága mint az XP-nek szerintem. -
fpy_
tag
Próbáltam életre kelteni a media directet a leírásod alapján, de nem megy. A ''repair'' után kiírja, hogy done!, de a gomb megnyomására továbbra is MediaDirect bejelentkező kép, majd a normál windows indulása jön. Mivel lehet megnézni, hogy az 1,3 Gb.-os partició megvan -e? A 2 Gb.-os DOS partíciót eltöröltem, de azon nem volt csak a DOS. Ez az egész repair tool kisebb mint 1 Mb, mit csinál ez 1,3 Gb.-al? Mellesleg a PM nem indul mostanság Diskgeometry errorral, ez nem tudom mi, de egyenlőre működik minden és passosak a HW tesztek is. Mi lehet ez?
-
quby
őstag
háát!!!USB-böl sem duskálok (2) Ráadásuk olyan közel van egymáshoz a 2 hogy egyszerre gyakorlatilag nem is tudom használni
Egeret hazsnálok usb-t amindek kicsi a csatija és se a BT adapter sem 1 pendrive nem megy bele rendesen csak a feszül a csatlakaozo!
Én ilyet találtam [link] csak nemtom ez hogy/hova beszerelhetö, hol és menyiért beszerezhető -
amol
addikt
-
amol
addikt
Én úgy tudtam a Media Direct Linux alapú, de ez lényegében mindegy.
Viszont érdekelne hogy létező Windows rendszer nélkül hogyan futtatod a Partition Magicet. Van dos-os felülete?
Amúgy létezik egy Paragon által készített partícionáló program is, sokkal kisebb (asszem 7 mega) és tudásra nagyon hasonló. -
Steven21
tag
egyszeruen nem engedi hideolni az elso reszet a vinyonak
Meg azt sem tudom, hogy hogyan lehet megcserélni a két partíció helyét
a masodik reszet engedne, ha akarnam. mit veszítek akkor, ha torlom ezt az elso 2gbos reszt winxp telepítése alatt??? minden progi fog meg mukodni? mediadirect?
[Szerkesztve] -
Steven21
tag
Sajna meghagyta az XP telepítése során az alapból partícionált 2Gb-os C: részt és elnevezte a fennmaradó 118Gb-ot D:-nek. Hogy tudom abszolút láthatatlanná tenni a C:-t (feltehetőleg recovery dolgok lehetnek rajta, ja ) A Lényeg, hogy ne lássam, csak a D:-t és a neve C: legyen? Újraformáz, vagy mi?
Elkezdtem pakolgatni a kapott driver cd-ről a drivereket, aztan majd frissítem őket a netről. -
Steven21
tag
DE AMIKOR A WINDOWSXP MEGKÉRDEZI, H a partíciók közül melyikre rakja fel, ott mit lepjek 120gb a vinyó és két partíciót lát:
C: 1 FAT 2047MB
és egy Nem partícionált terület 112424MB
Mit csináljak?
T=Partíció törlése kéne?
És akkor egynek látja? Melyik partíciót töröljem? A C-t vagy a nem láthatót?
Vagy új partíció létrehozása az L-el a nem partícionált területen és előtte türülni a 2047MBos partíciót?
pls vki gyorsan... -
Steven21
tag
még csak a ctr+f11 progit nezem es epp tesztprogramot futtatok, mit is csináljak, még nincs formázva.... van elvileg rajta winf_os? mit is kell csinalnom... mikor nyomjak media gombot? összvisz normalisan fel akarom tenni a rendszert... van egy okes winxp-m vagy van vmi mar ratelepítve? vmi occsó Freedost adtak hozza, de az nem jo semmire... vagy? hm? megnyomom a gombot.... elkezdett visszaszámolni...
jééé, nagy gomba alakú füst
viccet félretéve, mit csináljak, még szűz a picike, de nem sokáig
amugy bekapcsoltam a gepet a media direct gombbal, bohozott vmi szep kis képet és beleírta, hogy nincs operációs rendszer installálva erre a gépre... nini ki gondolta volnaszóval?
[Szerkesztve] -
sszever
őstag
ez nem változtat a tényen, hogy ettől még nem jogtiszta. De gondolom ez nem épp mindennapi hiba, ugyanis a párom D520-asán még a partícionálásra sem vették a fáradtságot (freedo-t (vagy mi a szösz az) ugyan mellékelték lemezen).
No meg a DELL nem is követhet el ilyen hibákat, mert azzal megütheti a bokáját MS-nél.
(nem lehet, hogy 180 napos próbaverzió?) -
amol
addikt
-
kezdolapos
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged