- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolanddd
tag
_Hello!
Ha már ennyire belelendültetek a kijelzőbeszélgetésekbe, kérdezném hogy tud-e valaki valamit az OLED displayekről, azaz azoknak mondjuk notebookokban való megjelenéséről meg ilyenekmer még valaha olvastam róluk, hogy mennyire jók (nemkell külön háttérvilágítás, mert maguk a képpontok világítanak => kevés energiafogyasztás ; nagy látószögűek, rendkívül élethű színek meg ilyesmik) és kíváncsi lennék hogy van-e véleményetek róluk, meg hogy egyáltalán mikor jelennek meg, ha meg fognak valaha?
-
Rolanddd
tag
A programot először a cd-ről telepítettem amit adtak hozzá (driver cd) majd mikor láttam hogy nem megy, a dell support-ról szedtem le, de az sem ment, akkor hagytam egy darabig, majd most megin megprobáltam a cd-ről ,de még mindig nem megy
(gondoltam hátha meggondolja magát) Mert talán az Ati oldalrol kéne leszednem?
Egyébként mit jelenthet az a (0xc0000135)???
(ja a Dell Media Experience engem is érdekelne, mert én is csak a FreeDos-t kaptam hozzá, ezt valahogy lefelejtették...)
[Szerkesztve] -
Rolanddd
tag
Hello!
Lenne egy olyan problémám a Dell Inspiron 6400-asommal, hogy az ATI Catalyst Control Center nevű program nem akar futni (azzal lehetne konfigurálni a videokártya és a monitor tulajdonságait...) mert amikor bármelyik hozzá tartozó exe file-t el akarom indítani, az alábbi hibaüzenetet dobja ki:
''Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000135). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra.''
Hiába telepítem újra, nem megy. Ha tud valaki segítsen please!
THX
(egyébként X1400-as van benne)
[Szerkesztve] -
Rolanddd
tag
HEllo!
Valaki aki már telepített windows-t inspiron 6400-ra, elmondaná hogyan kell a Media Direct gomb által elindítható Dell Media Experience nevű médialejátszót feléleszteni???
Letöltöttem a Dell Support-járol a Repair Utility-t, meg is reparáltam, de még most is ha megnyomom a MediaDirect gombot (természetesen kikapcsolt állapotban) , csak megjeleníti a program kezdőképét, majd mintha csak bekapcsoltam volna, bootol a windowsba... légyszi segítsen valaki!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Rolanddd
tag
A MediaDirect progit nem tudom lementeni, mivel nekem sincs meg, vagy mittomén hogy megy ez, mert amint írtam, a gomb lenyomása nálam annyit eredményez csupán, hogy a MediaDirect kép megjelenése után teljesen normálisan bebootol a windowsba. Szoval nem is igazán értem...
Egyébként köszi szépen a linkeket, hasznos ez a quickset progi, igaz a médiavezérlő gombok csak annyival lettek jobbak, hogy most már van OSD menü is használatuk közben (ami viszont tök jooo) sajnos winamp alatt továbbra sem működnek a gombokkiprobáltam winmediaplayerrel, és a francos fajtáját neki, működik!!! Ha esetleg valaki tudna valami megoldást arra hogy winamp alatt is működjön a play/stop/next/previous gomb, kérem ossza meg velem! Köszönöm!
A kártyaolvasohoz ami drivert linkeltél nekem, ugyanazt tettem én is fel, és rá kellett jönnöm hogy pont azt az egy kártyát nem hajlando csak olvasni, amelyiket én szerettem volna használni (egy adapter SD, mert a telefonomban miniSD van, és azon keresztül csatlakoztatom a PC-hez, de valamiért nem látja, szerencsére a hozzádugott külső kártyaolvasó elbánik vele, csak hamáregyszer van beépítettje... na mind1, lényeg hogy nem a kártyaolvasóval van a gond) -
Rolanddd
tag
-
Rolanddd
tag
HEllo!
Majd akkor légyszi próbáld ki a kártyaolvasót ismert jó lenne ha be tudnám üzemelni azt is...
A MediaDirect gombot ha megnyomom kikapcsolt állapotban, akkor valóban előjön egy MediaDirect-es kép, majd szépen bebootol a windowsba ugyanúgy mintha a bekapcs gombot nyomtam volna... ezért nem tudtam mire jó (mikor még nem volt rajta op-rendszer, akkor is mikor megnyomtam, előjött az a kép, majd kiírta hogy nincs a gépre oprendszer telepítve)
Kíváncsian várom a médiagombokra a megoldást(egyébként a hangerő, meg a némítás gomb működik, csak a másik négy nem... mondjuk én winampban próbáltam, lehet hogy windowsmediaplayerben megy? nemtom, de nem is érdekel, mert én csak winampot használok)
-
Rolanddd
tag
Sziasztok!
Boldog tulajdonosa lettem egy inspiron 6400-asnak, és azt szeretném kérdezni hogy a kártyaolvasót akinek sikerült mondja el legyen szíves hogy hogyan lehet életre kelteni! Telepítettem a drivert (legalábbis amit ehhez találtam a Dell CD-n, valami RICOH R5C8xx Media Driver) de ha beledugom a karit, akkor nem csinál semmit.
Egyébként faja a masina, eddig mást nem vettem észre rajta. (a MediaDirect gomb mire jó?)
a WiFi-antenna rohatt jo!!!
Ja meg még annyit szeretnék tudni, hogy itt a laptop elején a play-stop-next-previous (tehát a médiakezelő) gombokat melyik driverrel kell feléleszteni?
THX
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged