- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
norrberth #26314 üzenetére
Mindegy milyen notit veszel játékra!, .. jobb lett volna ha veszek 85 ért egy X Box 360 ast, meg egy kisebb tudásu inspiront, szóval amire nekem kell arra bőségesen elég..
Azt gondolom hogy Te ragadtad ki a pro-kontra vélemények, és tapasztalatok lényeget! Meg aki természetesen karbantartja, odafigyel a gépére megelőzve a melegedési problémákat.....
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
norrberth #26147 üzenetére
Szerintem totál mindegy, hogy milyen sorrendben rakod fel őket. Én teljesen véletlenszerűen szoktam és nem volt még semmi probléma ebből kifolyólag. Sokszor újra sem indítom, amíg nincs fent az összes, de ezt azért nem ajánlom.
Ha minden driver feltelepítése után újraindítod a gépet, akkor semmi problémád nem lesz a sorrend miatt.
-
Ákinard
aktív tag
válasz
norrberth #25976 üzenetére
Ez volt a megoldás, 23:30-kor kimerült, töltöttem egészen mostanáig. Most ezeket az adatokat adja:
Battery
--------------------------------------
Device Name: DELL 4YRJH23
Manufacturer Name: Sanyo
Serial Number: 1939
Unique ID: 1939SanyoDELL 4YRJH23
Chemistry: Lithium Ion
Designed Capacity: 48600 mWh
Full Charged Capacity: 48557 mWh
Wear Level: 0.1 %
Power Status: On AC Power
Current Capacity: 48600 mWh (100.0 %)
Current Voltage: 12.550 VTegnap este még ez volt:
Battery
Full Charged Capacity: 44140 mWh
Wear Level: 9.2 %
Power Status: Discharging
Current Capacity: 16416 mWh (37.2 %)
Current Voltage: 10.666 VEzentúl figyelek rá...
-
Ákinard
aktív tag
válasz
norrberth #25976 üzenetére
Köszi, kipróbálom, épp merítem.
Ilyenkor hátrány, hogy 4 órát is elvan magában...
Lefekvésig kimerül, és egész éjjel töltődni fog kikapcsolva. Utána megnézem mi a helyzet vele.Szerk:
Most ezeket az adatokat kaptam amúgy:
Battery
Full Charged Capacity: 44140 mWh
Wear Level: 9.2 %
Power Status: Discharging
Current Capacity: 16416 mWh (37.2 %)
Current Voltage: 10.666 VElső pillanataiban ezek voltak az adatok (Everest):
Akkumulátor tulajdonságai:
Eszköz neve DELL 4YRJH23
Gyártó Sanyo
Sorozatszám 1939
Egyedi azonosító 1939SanyoDELL 4YRJH23
Akkumulátor típusa Újratölthető Li-Ion
Tervezett kapacitás 48600 mWh
Kapacitás teljesen feltöltve 48600 mWh
Jelenlegi kapacitás 48600 mWh (100 %)
Feszültség 12568 mV
Elhasználódás mértéke 0 %
Energiaállapot Váltóáram -
premete
veterán
válasz
norrberth #25969 üzenetére
Bootidő ugyanaz, vagy 1-2 mp.-cel több, gép árnyalattal lassúbb, ramot nem tudom, mert az egyetlen gadget, ami nálam fenn volt, az Aida nem kompatibilis a w8-cal (egyik gadget sem) windows 7-nél mindig ~6500 MB szabad ramot írt, tehát nem különösebben érdekelne, ha akár 1 gigabájttal többet enne is.. Kezelése viszont macerás érintőképernyő nélkül, és a metroui felületen vannak programok, amik nem 100%-osak, például a böngésző nem nyit meg beágyazott videókat, átküld a desktopra. Amúgy tetszett a csempés cucc, de szerintem lenne még mit csiszolni rajta
-
FehérHolló
veterán
-
Dell XPS
veterán
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
norrberth #25716 üzenetére
Köszi az együttérzést! Tényleg úgy van ahogy mondod. Gyűjtögettem rá, nagy nehezen kiválaszottam ezt a modellt, aztán javításnál meg szétbarmolják, mert nem figyelnek rá kellőképpen. Állítólag mérnök volt a csávó... én dolgoztam már mérnökökkel és annak is tanulok, de egyik sem volt ilyen felelőtlen és ügyetlen. Már azt is furcsálltam hogy ESD védelem nélkül áll neki szerelni, de amikor nem tudta szétpattintani mert fogalma sem volt róla hogy hogyan kellene szétjönnie, akkor már kezdtem is aggódni.
Részvétem az MSI laptopoddal kapcsolatban, remélem több hasonló sztoriban nem lesz részed se neked, se másnak.
Szerk: Nem is kérték egyiket sem, leült a csávó és nekiállt egyből. Meg se kellett mutatnom a hibajelenséget, csak nekiállt szétkapni. A végén ugye összerakta, kipróbáltam és mondtam, hogy a hangszórót rosszul kötötte be, mert fel volt cserélve a jobb és a bal oldal. Erre azt mondta, hogy nem akarja még egyszer szétszedni.
Szerencséjük hogy korrigálják a hibát, mert különben mennék a megfelelő hatóságokhoz és hivatalokhoz reklamálni.
-
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
norrberth #25595 üzenetére
Eddig sem jogtiszta volt fent és mégis ment, ráadásul linux alatt is ezt csinálja. Ha csinál a haverod egy live cd-s linuxot mondjuk a LiLi USB Creator nevű programmal, akkor meg tudja mutatni nekik, hogy más operációs rendszer alatt sem működik a hangszóró. Gondolom kicsit erőszakoskodni kell velük, de meg fogják csinálni.
Egyébként meg határozottság! Én felhívtam az ügyfélszolgálatot és határozottan mondtam, hogy nekem háznál történő javításra van szükségem, elmondtam hogy több operációs rendszeren is próbáltam, különböző verziójú driverekkel is, de egyikkel sem működött. A diszpécser következő kérdése a címem volt. -
hokkenek
csendes tag
válasz
norrberth #25325 üzenetére
Nekem is Dell N 5110 esem van, 2 hetes, ugyanez volt a baja, megjárta a szervizet ahol kicserélték a hangszórókat, mert azt hitték azzal van a gond. Ugyanolyan maradt ... Annyiban más a probléma, hogy nekem nem csak a Youtube, hanem a Media Player is recseg, ha a hangerőt 100% fölé rakom. Az meg hogy a Youtube-on a le-fel tekergetős móka hogyan tud működni , számomra rejtély...
Tapasztaltaktól kérdezem:
Szerintetek újabb szerviz, erélyesebb fellépéssel? Vagy kalóz a Windows és kaput? Előző 5 éves Acer laptopom ikerhangszórója tisztább és hangosabb zenét ad, mint a Dell "SRS Premium Sound" Youtube-on, Mplayeren, ... kicsit felbosszant a dolog. -
mghltm
addikt
válasz
norrberth #25345 üzenetére
tamogatja a sata3-at. a cserehez kedvcsinalo video ( szerviz erosen javasolt! )
-
premete
veterán
válasz
norrberth #25242 üzenetére
Én innen vettem Vertex3-at.
-
-
gyenge47
aktív tag
válasz
norrberth #20136 üzenetére
Igazából úgy terveztem, hogy veszek neki egy sima tokot, amibe csak a lapos megy. Valamint egy különálló, nagyobb táskát, amibe töltő, egér stb. megy. Egyelőre csak az a kisebb lenne időszerű. Ráadásul van egy media marktos 5k-s utalványom, azt gondoltam, hogy levásárlom mivel ugyse járok oda..
De amúgy pont van egy case logic tokom kölcsönbe, de sajna kicsit nagy rá, így meg nem olyan faja, mint lennie kéne.. -
-
nkmedve
őstag
válasz
norrberth #19863 üzenetére
Nekem Latitude E4310-ben 7200-as kéttányéros WD Black van, és jelenleg 40 fokot ir. 25-26 fok lehet most a szobában. Volt már, hogy felment 45 fokig, de akkor a gép kint, napsütésben volt használva.
Mondjuk itt más anygból van a ház, tehát Inspironnal nem érdemes összehasonlitani a hőmérsékletet.
-
Muerte
addikt
válasz
norrberth #19863 üzenetére
Melegben az 5400-as is felmelegszik 50 fok környékére pl.játék közben,de nem annyira vészes a dolog. 53 fok felett van jelentős gond.Volt olyan notim ami rendszeresen elérte nyáron ezt ,na ott már a játékokat is belassitotta olyankor,de nekem a kondiciója vinyónak ettől függetlenül nem romlott. Most 500Gb 7200-as WD scorpio black van benne ez is 49 fok két-három óra játék után,de hasit szépen attól akkor is.
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
norrberth #19854 üzenetére
Az USB 2.0 szabvány szerint 450mA-t adhat le, a notebookok ezt elég következetesen tartják is, lévén náluk ez elég kritikus. Ez barátok közt is max. 2.25 W. Tény, hogy ez tud melegíteni, de nem nagyon, bár a 2W teljesítmény LED ugyan tényleg melegszik.
Nekem egy Cooler Master van, 2 ventivel, szerintem nem vesz fel 1 wattot sem, mivel a rajta keresztül továbblinkelt passzív eszközöknek (bill, egér, stb.) még sosem volt tápellátás baja. Ráadásul meglehetősen sokat ér, igaz, ez full alumínium és tolja a levegőt, nem szívja.
Szerintem ez kamu, vagy nagyon szar konstrukciójú gépekről van szó. Esetleg nem csak a hűtőpad ment róla, és még csak normálisan limitálva sem volt az USB. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged